Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Goodcash

Lånebelopp
5 000 - 50 000 kr
Låneperiod
1 - 8 år
Ränta
25,74 %
Ålderskrav
20 år
  Information
  Utan UC
  Nej
  Utbetalningstid
  Ja
  Utbetalningarna från GoodCash sker endast på vardagar under deras öppettider och det tar 1-2 bankdagar innan du får pengarna på kontot.
  Utbet. helger & kvällar
  Nej
  Utbetalningstid
  Betyg hos Trustpilot
  -
  Krav
  Betalningsanmärkningar
  ×
  GoodCash kan bevilja dig som har max 9 betalningsanmärkningar
  Accepteras
  Ålderskrav
  20 - 62år
  Inkomstkrav
  Inget min.krav - individuell bedömning
  Anställningskrav
  Nej
  Detaljer
  Effektiv ränta
  %
  Uppläggningsavgift
  0 kr
  Aviavgift
  0 kr
  Erbjuder låneskydd
  Nej
  Betalningsfria månader
  3 st/år
  Lånetyp
  Lån
  Företagstyp
  Långivare
  Ansökan
  Tillåter medsökande
  Nej
  Lån utan Bank-ID
  Nej
  Skuld hos kronofogden
  Accepteras inte
  Registrerar lån hos UC
  Ja
  Svarar på ansökan
  Inom 24 h under kontorstid
  Samla befintliga lån
  Endast för dyra smålån
  Det här är en högkostnadskredit
  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
  Räkneexempel: Ett lån på 10 000 kr med 25,74 % nominell ränta, 0 kr i uppläggningsavgift, 0 kr i uttagsavgift och 0 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 12 månader ger en månadsbetalning på 954 kr och effektiv ränta på 29 %. Totalt att betala blir 11 448 kr.

  Vårt omdöme

  GoodCash erbjuder ett snabblån som har väldigt låga avgifter i jämförelse med deras konkurrenter. De är ett bra alternativ för dig som lägger stor vikt vid att hålla nere kostnaden för lånet.

  Deras lån har en ränta på 25,74 %, och utöver räntan tillkommer det inga avgifter. Lånet är alltså inte en högkostnadskredit. Den låga kostnaden kompenseras av att de beviljar färre lån än många konkurrenter.

  De största nackdelarna med GoodCash lån är korta öppettider och att de inte erbjuder någon direktbetalning. Är det viktigt att få pengarna snabbt finns det alltså mer lämpliga alternativ.

  Lånekostnad

  GoodCash erbjuder en förhållandevis låg ränta i jämförelse med liknande aktörer. De har dessutom inga avgifter utöver räntan.

  Beviljandegrad

  GoodCash kan erbjuda personer som har upp till nio betalningsanmärkningar lån men de kräver att man har en fast anställning.

  Utbetalning

  Ingen direkt utbetalning och de betalar endast ut lån på vardagar under sina öppettider. Det tar alltid 1 – 2 bankdagar att få pengarna till sitt konto.

  Kundservice

  GoodCash har en hjälpsam och proffsig kundservice, men har endast öppet 09:00 – 12:00 på vardagar.

  Frågor och svar

  Använder GoodCash UC?

  GoodCash gör alltid en UC innan de beviljar ett lån. I GoodCash kreditbedömning använder de sig av UC och kreditupplysningen kommer att registreras hos UC i 12 månader och därefter försvinner den.

  Behöver jag vara fast anställd för att kunna ta ett lån hos GoodCash?

  Nej. GoodCash kräver däremot att du har en regelbunden inkomst från t.ex. en timanställning.

  Kan man logga in på mina sidor hos GoodCash?

  Nej, i dagsläget har GoodCash ingen funktion på sin hemsida där man kan logga in och få en översikt på sitt lån. Om du har funderingar över ditt lån får du antigen maila eller ringa till GoodCash.

  Vad har GoodCash för ränta?

  GoodCash erbjuder en nominell fast årsränta på 25,74 % och en effektiv årsränta på 29 % till alla sina kunder som blir beviljade ett lån. Det tillkommer inga andra avgifter till lånet.

  Godkänner GoodCash betalningsanmärkningar?

  GoodCash kan bevilja dig som har upp till 9 betalningsanmärkningar om de bedömer att du har en god betalningsförmåga. För de personer som har minst en aktiv betalningsanmärkning görs alltid en individuell bedömning.

  Kan man få en betalningsfri månad hos GoodCash?

  Ja. GoodCash erbjuder en betalningsfri månad per kalenderår. För att få nyttja en betalningsfri månad behöver du haft lånet minst fyra månader och skött dina betalningar korrekt.

  GoodCash har under covid-19 pandemin i vissa fall kunnat erbjuda tre betalningsfria månader.