Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Billiga SMSlån

Finns det billiga SMSlån? Ja, alla klassas inte som högkostnadskrediter, och här hittar du Sveriges billigaste SMSlån just nu. Är du på jakt efter ett billigt snabblån har du kommit alldeles rätt.

  • 9 långivare som erbjuder billiga snabblån
  • 6 st billiga SMSlån utan UC
  • Ansökan på några minuter
  • Låna upp till 50 000 kr med snabb utbetalning
Northmill Bank

Det billigaste SMS-lånet 2021

Just nu är Northmill den långivare som har det billigaste SMS lånet. De är billigast tack vare låga räntor (från 4,9 %) och att de inte tar ut någon uppläggningsavgift (endast aviavgift på 19 kr, vilket ger låg effektiv ränta). Lånet är en kontokredit upp till 50 000 kr som kan utnyttjas om och om igen.

Ansök nu!

Här kan du jämföra alla långivare som har billiga SMS-lån

I listan här nedan får du hjälp med att hitta det billigaste snabblånet. Samtliga långivare erbjuder SMS-lån utan säkerhet, många av dem utan UC-förfrågan.

Under knappen ”Mer info” kan du läsa mer om varje långivare. Du hittar också grundlig information i våra recensioner. För att ansöka klickar du på ”Gå till ansökan”.

Frågor & svar

Vilken är den billigaste räntan för SMS-lån?

Du kan hitta långivare som debiterar en ränta från ca 5 %. Men det finns också de som har räntor på 39 %. I sällsynta fall kan man även hitta erbjudanden om att man kan låna räntefritt i 30 dagar.

Kan vem som helst ta ett billigt SMS lån?

Det är generellt sett mycket lättare att få ett billigt SMS-lån än ett privatlån, i synnerhet om det inte handlar om stora belopp. Några grundkrav är dock att du måste vara myndig, ha en inkomst och vara folkbokförd i Sverige. Du får heller inte ha skuld hos kronofogden.

Kan jag ta ett billigt SMS-lån även om jag har betalningsanmärkningar?

Ja, det finns många som beviljar SMS-lån med betalningsanmärkningar. De gör en helhetsbedömning av din ekonomi för att avgöra om du har möjlighet att betala tillbaka lånet, snarare än att stirra sig blinda på anmärkningar.

Eftersom räntan på billiga SMSlån ofta sätts individuellt minskar chansen att få en låg ränta om du har en eller flera betalningsanmärkningar sedan innan.

Finns det billiga alternativ till SMSlån?

Det beror lite på vilket belopp du vill låna. Många långivare har privatlån från 5 000 kr och uppåt, så det kan löna sig att jämföra lånekostnaderna innan du bestämmer dig för en viss typ av lån.

Kan jag ångra mig efter att jag fått pengarna?

Ja, det kan du. I Sverige finns en lagstadgad ångerrätt som innebär att du alltid har 14 dagar på dig att ångra dig. Detta gäller allt du beställer på nätet, inklusive när du lånar pengar.

Om författaren

Oskar Sjögren

Uppdaterad: 24 september, 2021