Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Låna 4000 - utan UC-förfrågan

För dig som är ute efter ett snabblån på 4000 kronor har vi tagit fram en komplett lista över långivare där du direkt kan få lån på 4 000 kr.

  • 24 snabblån på 4000 kr
  • 23 av lånen kräver ingen UC
  • Möjligt att låna 4000 trots anmärkning
  • Snabba utbetalningar – även på helger
Nätlån

Vilken långivare erbjuder bäst snabblån på 4000 kr?

Nätlån är den bästa långivaren för dig som ska låna 4000 kr. Du får besked snabbt och de godkänner även sökande med betalningsanmärkningar.

Ansök nu!

Lista: Här kan du låna 4000 kr - jämför långivare

Här nedan kan du enkelt och smidigt jämföra alla långivare där du kan låna 4000 kr snabbt. Flera av lånen är utan kreditupplysning hos UC och med direktutbetalning till de största bankerna.

För att söka lån klickar du på knappen ”Gå till ansökan” så kommer du direkt till långivarens ansökningsformulär. För att läsa mer om en viss långivare klickar du på ”Mer info”.

Frågor & svar

När får jag pengarna när jag lånar 4000 snabbt?

Du kan faktiskt ha ditt SMS lån direkt på kontot redan 15 minuter efter att lånet beviljas. Flera av våra långivare har automatisk handläggning och direkt utbetalning. Andra betalar ut direkt under kontorets öppettider.

Kan jag få ett snabblån på 4000 även om jag har betalningsanmärkningar?

Ja, 4 000 kronor är ett lågt belopp och därför tar långivarna inte så stora risker. Det skiljer mellan olika långivare men generellt kan du absolut få lånet beviljat även om du har några anmärkningar registrerade.

Läs mer: SMSlån trots betalningsanmärkningar

Finns det gratis SMSlån på 4000 kr?

Ja, det finns ett fåtal långivare där du kan låna gratis i 14 dagar. Då handlar det oftast om ett erbjudande för att locka nya kunder. Loanstep erbjuder också gratis lån, men bara på beloppen 3000 eller 5000 kronor.