Sidan innehåller annonser
människor tar lån

SMSlån med direkt utbetalning helg

Här hittar du alla smslån du kan ansöka om och få utbetalt på kontot samma helgdag. Lån med snabb utbetalning under lördagar, söndagar, röda dagar & under högtider.

  • Låna upp till 50 000 kr under helger
  • 9 st lån utan UC med utbetalning helg
  • 4 st aktörer som godkänner anmärkningar
  • Snabb, smidig & säker ansökningsprocess
Ferratum

Det bästa lånet med direkt utbetalning under helg

Ferratum är det bästa alternativet för dig som vill låna pengar snabbt på helgen. Hos Ferratum får du ALLTID svar på din låneansökan inom 15 minuter.

Blir ansökan beviljad utan krav på komplettering kan du få lånet direkt utbetalt till Nordea, SEB, Swedbank och Handelsbanken.

Ansök nu!

Vanliga frågor

Blir det högre ränta på sms lån under helgen?

Nej, det är ingen skillnad i villkoren eller kostnaderna för lån med utbetalning under helg. Du får precis samma villkor om du ansöker en lördag eller söndag som du fått om du ansökte under en vardag. Däremot tenderar långivare med utbetalning på helgen medföra högre kostnader generellt sett.

Finns det SMSlån på helg utan UC?

Ja, faktum är att i stort sett alla långivare vi listar på denna sida är smslån utan UC med direkt utbetalning under helgen.

Kan jag ta ett smslån under helg med betalningsanmärkning?

Ja, du kan låna pengar på helgen även om du har en eller flera betalningsanmärkningar. Som mest får du ha 6 st anmärkningar, och de måste minst vara 6 månader gamla.

Är det vanligt med sms lån på helger?

Både ja och nej. Det är många som ansöker om smslån en vanlig lördag eller söndag, men inte lika vanligt som för en vanlig vardag. Enligt vår egna data är det ungefär hälften så många som lånar på en helgdag som en bankdag.

Får jag både besked och lånet utbetalt under helgen?

Ja, det går att både få lånet godkänt och utbetalt under helgen. För att lånet ska betalas ut under helgen behöver långivaren ha ett bankkonto på samma bank som du har, annars anländer pengarna nästa bankdag (måndag).

Kan jag låna och få pengarna utbetalda på röda dagar & högtider?

Ja, det går att låna även på röda dagar och högtidsdagar såsom julafton. Det skiljer sig dock mellan olika långivare vilka som har öppet och inte.

Kan jag få sms lån på helger oavsett vilken bank jag har?

Nej, men du kan få pengar utbetalt till nästan alla svenska banker. Olika långivare betalar ut direkt till olika banker. Exempelvis betalar DayPay ut smslån direkt till Handelsbanken och Swedbank, men inte till fler banker.

Mobillån är en långivare som använder Trustly, och därigenom kan erbjuda lån med direktutbetalning till Danske Bank och andra mindre banker.