Sidan innehåller annonser
människor tar lån

Låna pengar med många kreditupplysningar

Hos oss på Lånea är det inte svårt att få lån på grund av för många kreditupplysningar. Här kan du snabbt och enkelt hitta lån trots många kreditförfrågningar hos UC!

  • Snabb ansökan och utbetalning
  • 21 st som godkänner lån trots många UC
  • 9 st beviljar trots anmärkningar
Ferratum

Bästa lånet trots många UC 2021

Ferratum är det rekommenderade valet 2021 för dig som gjort många UC-förfrågningar.

De är den populäraste långivare i sin kategori och erbjuder en flexibel kontokredit upp till 45000:- med snabb utbetalning.

Ansök nu!

Lån utan UC med många förfrågningar

Nedan hittar du lån utan UC som inte bedömer hur många kreditförfrågningar du har överhuvudtaget. Har man väldigt många registrerade kreditupplysningar är det lättast att få lån hos någon av långivarna nedan.

För att läsa mer om ett specifikt lån hittar du mer information under “Mer info”, och för att gå vidare till ansökningsformuläret trycker du på “Gå till ansökan”.

Vanliga lån trots många UC förfrågningar

Nedan hittar du aktörer som använder sig av UC, men som ofta kan bevilja

lån trots svag kreditvärdighet. Långivarna i listan ställer högre krav än de som inte använder UC, men kan även bevilja större belopp.

Frågor & svar

Hur många förfrågningar är OK?

Det finns ingen exakt gräns för maximalt antal kreditupplysningar via UC per år innan man får avslag. En tumregel är dock att har man fler än 10 st blir det svårt att få lån.Har man så många som 15 – 20 st blir det nästan alltid avslag för lån över 30 000 kr. Det är även viktigt att ha färre än 2 st de senaste 30 dagarna.

Hur mycket kan man låna med många förfrågningar?

I teorin kan man låna upp till 600 000 kr trots många förfrågningar. I praktiken är det dock framförallt lån utan UC som beviljas om man har väldigt många förfrågningar.

När det gäller lån som inte använder UC erbjuder de flesta långivare 500 – 50 000 kr, medan Wästgöta Finans sticker ut och lånar ut så mycket som 300 000 kr.

Påverkar antalet förfrågningar vilken ränta jag får?

Ja, om du ansöker hos en långivare som använder UC får du en högre ränta desto fler förfrågningar du gjort. Antalet förfrågningar påverkar dock inte din kreditbedömning om du lånar hos en långivare som använder en annan upplysningsmetod.

Det är dock värt att nämna att de snabb- och sms-lån som inte använder UC i regel har en årsränta på 20 – 40 %.

Hur snabbt betalas pengarna ut?

Beroende på vilken långivare du väljer, samt vilken tid och dag du ansöker påverkar hur snabbt lånet kan betalas ut. Använder du exempelvis Ferratum genom oss kan du ha pengarna redan inom en timme – oavsett när du ansöker.

Kan jag veta i förhand om jag kan få lån trots många kreditupplysningar?

Nej, det går tyvärr inte att veta på förhand om du kommer bli beviljad ett lån. Däremot förlorar du ingenting på att ansöka hos en långivare som inte använder UC eftersom att ansökan inte påverkar din kreditvärdighet.

Erbjuder ni lån utan UC och som godkänner många förfrågningar?

Ja, vi samarbetar med 21 st aktörer som godkänner många förfrågningar och ger lån utan UC.

år det att få lån med många UC förfrågningar och betalningsanmärkning?

Ja, hos oss hittar du 9 st långivare som accepterar betalningsanmärkning. En tumregel är att du får maximalt ha 10 st anmärkningar, och den senaste bör vara minst 6 månader gammal.

Kan jag ta ett samlingslån trots många UC-prövningar?

Ja, det går bra att samla lån trots många kreditupplysningar. Vi rekommenderar i sådant fall att du först och främst ansöker hos Wästgöta Finans. Eftersom att de inte använder sig av UC påverkar inte antalet förfrågningar deras kreditbedömning av dig.