Okay Robert Karan: Ekonomiskribent på Lånea

Okay Robert Karan skribent

Okay Robert Karan, född 21 februari 1995, är ekonomiskribent inom området privatekonomi och har kandidatexamen i både stadsvetenskap och kommunikation från North Park University i USA. Okay har skrivit många recensioner och lån och krediter på Lånea.se

Utöver att skriva artiklar jobbar Okay även med att utveckla Låneas betygsmetodik, för att säkerställa att de långivare som recenseras av Lånea får ett så rättvist och objektivt betyg som möjligt. I det arbetet ingår att samla in data om olika långivares lånevillkor och säkerställa att den är aktuell.

Expertis

Okay har en bakgrund inom finans och har tidigare arbetat på Nordea med både privat- och företagskunder. Inom bägge roller har Okay arbetat direkt med kunder via olika former av kundservice. Det gör att han har en bra förståelse kring vilka frågor, problem och fallgropar låntagare ofta hamnar i när de tar lån och krediter

Okays vana av att hitta ekonomiska lösningar till låntagare och hans överblick av den problematik som kan uppstå av dåliga ekonomiska beslut gör honom perfekt till att hjälpa låntagare att hitta det bästa lånet.

Utbildning

Okay har två kandidatexamen i Stadsvetenskap och i Kommunikation (Communication) från North Park University (Politics and Government bachelor samt Communication bachelor, år 2015 till 2018). Därtill har Okay genomgått MiFID II certifiering hos Nordea år 2019 för handel med värdepapper.

Kuriosa

  • Har tidigare arbetat som skribent och redaktör för SPECTRUM Magazine, en universitetspublikation i USA.
  • Jobbat i 3 år med kundservice och kundrelationer på svensk storbank (Nordea).
  • Har tidigare varit skribent och redaktör på två olika fotbollssidor på SvenskaFans.com.
  • Har arbetat med Lånea.se sedan början av 2022.

Kontakta Okay

LinkedIn

Mail