Sidan innehåller annonser
människor tar lån

Billiga lån

Vi på Lånea hjälper dig att låna pengar med billig ränta. Här hittar du de billigaste lånealternativen 2021.

  • Billigaste lånet har 2,95 % i ränta
  • Ingen säkerhet krävs för att låna
  • Billiga lån upp till 600 000 kr
  • Snabb & säker ansökningsprocess
  • Jämför över 50 st långivare
Sambla

Vilket är det billigaste lånet?

Sambla erbjuder det billigaste lånet 2020. Eftersom att Sambla jämför över 40 långivare kan du vara försäkrad om att du får den billigaste låneräntan du kan få när du ansöker hos dem.

Den billigaste räntan de kan erbjuda är 2,95 %, men räntan sätts individuellt utifrån din kreditvärdighet.

Ansök nu!

Lista med fler billiga lån

Nedan hittar du en lista med flera långivare där du kan låna pengar billigt. Samtliga aktörer i listan är låneförmedlare som jämför flera olika privatlån.

Är du intresserad av att litet snabbt lån rekommenderar vi vår sida om billiga SMSlån.

Frågor & svar

Vilket företag erbjuder den billigaste låneräntan?

De långivare som kan erbjuda den billigaste låneräntan för privatlån idag är Nordnet & Lendify som kan bevilja lån till 2,95 % i ränta. Det är dock väldigt sällsynt att bli beviljad den låneräntan, och det är långt ifrån alltid som de erbjuder lägst ränta av alla banker när man ansöker hos en låneförmedlare.

Vad är en billig ränta?

En billig ränta kan vara olika för olika personer. För en person med heltidsanställning, en hög inkomst och inga UC-upplysningar eller lån sedan innan kan en ränta på 3 – 5 % vara billig.

Är det någon som inte har en heltidsanställning och flera skulder sedan tidigare kan en ränta på 10 – 15 % vara billig i jämförelse med vad andra långivare kan erbjuda.

Blir lånet billigare om jag betalar av det snabbt?

Ja, ju snabbare du betalar av ditt lån desto färre räntebetalningar behöver du göra. Även om räntesatsen i procent är densamma blir den totala räntekostnaden i kronor lägre om du betalar av lånet snabbt.