Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Samla lån med betalningsanmärkning

På denna sida hittar du alla aktörer som erbjuder samlingslån för dig med betalningsanmärkningar. Här får du också värdefulla tips på hur du stärker din kreditvärdighet.

  • Samla lån trots betalningsanmärkningar
  • Samlingslån upp till 600 000 kr
  • Endast en UC
  • Jämför 6 låneförmedlare och 5 långivare
  • Snabb och kostnadsfri ansökan
Sambla

Vem erbjuder bäst samlingslån med anmärkning?

Det bästa alternativet för att samla lån trots betalningsanmärkning hittar du hos Sambla. Hos dem kan du lösa dyra krediter och skulder upp till 600 000 kronor. De samarbetar med flera aktörer som godkänner anmärkningar.

Ansök nu!

Jämför samlingslån med betalningsanmärkning

Här nedan hittar du de bästa långivarna där du kan samla lån med dålig kreditvärdighet till följd av en betalningsanmärkning.

Vill du veta mer om ett visst lån klickar du på ”Mer info”. Annars klickar du bara på ”Gå till ansökan” så kommer du till långivarens hemsida och kan ansöka om lånet.

Frågor & svar

Tar man UC på alla samlingslån med betalningsanmärkning?

Nej, det finns flera samlingslån utan UC, men det handlar i princip bara om snabblån upp till 50 000 kr. Det bästa är dock att acceptera en UC-förfrågan och ta lånet via en låneförmedlare. Då får du flera olika låneerbjudanden att välja på.

Kan jag samla lån trots skuld hos Kronofogden?

Ja, det är fullt möjligt, även om det inte finns så många långivare att välja på. Hos bl. a. Nystart Finans, Marginalen och Tando kan du söka ett omstartslån för att på sikt sänka dina kostnader. För att bli beviljad ett sådant samlingslån krävs det antingen säkerhet eller borgensman.

Hur många lån kan jag samla när jag har betalningsanmärkningar?

Det är inte antalet lån som har betydelse utan den totala summan av dina lån och krediter. Det som avgör hur mycket du kan låna baseras på din kreditvärdighet och långivarens riskbedömning. Det maximala beloppet man kan låna är 600 000 kronor.

Var får jag den bästa räntan?

Hos låneförmedlare som t.ex. Lendo och Sambla hittar du samlingslån med en ränta från 2,95 %. Sannolikt kommer du som har betalningsanmärkningar inte att få så låg ränta. Istället får du räkna med en ränta på omkring 8 – 20 %, beroende på din kreditvärdighet i övrigt.