Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Låna 5000 kr - utan UC & snabb utbetalning

Behöver du låna 5 000 kronor snabbt? Här hittar du en omfattande lista över långivare där du direkt kan låna det du behöver, utan UC och krav på säkerhet.

  • 28 snabblån på 5000 kr
  • Möjligt att låna 5000 med betalningsanmärkning
  • Snabb utbetalning även kvällar och helger
  • Ingen upplysning hos UC hos flera långivare
  • 16 godkänner anmärkningar
Ferratum

Vilken långivare har bäst lån på 5000 kronor?

Vår bedömning är att Ferratum är bästa platsen att låna 5 000 kronor. Hos dem kan du få en kontokredit mellan 1 000 och 30 000 kronor. Ansökan behandlas automatiskt och utbetalning kan ske dygnet runt. Kreditupplysningen sker hos Bisnode.

Ansök nu!

Jämför alla långivare där du kan låna 5000 kr

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att jämföra lånevillkor har vi samlat alla samlat alla långivare som erbjuder smslån på 5000 kr i tabellen nedan.

Klicka på ”Gå till ansökan” så kommer du direkt till respektive långivares ansökningsformulär. Vill du först få lite mer kött på benen klickar du på ”Mer info”, där du också hittar en länk till vår recension av långivaren.

Vanliga frågor

Kan jag låna 5000 direkt även på helgen?

Ja, det finns flera långivare som betalar ut lån på såväl kvällar som helger. Tänk bara på att långivarna som handlägger ansökan manuellt har kortare öppettider på helgerna. Ansök därför så tidigt som möjligt på dagen.

Hur snabbt kan jag låna 5 000 kronor?

Som allra snabbast kan du får din ansökan godkänd inom en minut. Har långivaren direktutbetalning kan du ha pengarna på kontot redan efter 15 minuter.

Kan jag låna 5000 kr om jag har betalningsanmärkningar?

Ja, det kan du du. Du har något färre långivare att välja på men det finns flera långivare som accepterar betalningsanmärkningar, bland annat Ferratum och Northmill.

Måste jag ha fast anställning för att låna?

Nej, det är inte alls nödvändigt. Det är full möjligt att få lånet beviljat även om du har studiebidrag, A-kassa eller pension. Hot exempelvis Ferratum som har lägst krav är minimuminkomsten är 24 000 per år.

Vad får jag göra med pengarna när jag lånar 5000 kr?

Ett lån i den här storleken är alltid utan krav på säkerhet. Det betyder i förlängningen att du kan låna och göra precis vad du vill med pengarna.