Sidan innehåller annonser
människor tar lån

Enkla lån – här är det lättast att få lån

Hos oss på Lånea är det enkelt att få lån. Vi har samlat alla långivare där det är lättast att få lån 2021.

  • 21 långivare där det är lätt att få lån
  • 16 antal lån utan UC-förfrågan
  • 9 antal lån trots betalningsanmärkningar
  • Både snabblån och privatlån
Ferratum

Var är det lättast att få lån 2021?

Ferratum är den långivare där det är lättast att få lån rent generellt. De är att föredra tack vare sina låga villkor – upp till 6 betalningsanmärkningar och mycket låga inkomstkrav. Det kan dock variera från person till person huruvida Ferratum är enklast.

Ansök nu!

Lista: Alla långivare där det är lätt att få sms lån

För dig som letar efter lånebolag där det är lätt att få lån har vi tagit fram en lista på lån med hög beviljandegrad. Flera av dessa långivare accepterar betalningsanmärkningar och beviljar ofta lånen utan UC-förfrågan.

För att ansöka hos en långivare klickar du på ”Gå till ansökan” och fyller sedan i låneansökan enligt instruktionerna på hemsidan. Vill du veta mer om en viss långivare hittar du djupare information i våra recensioner av långivarna.

Lista: Här hittar du de privatlån som är lättast att få

Även om det generellt sett är sms-lån som är vanligast när det gäller enkla lån, så finns det en hel del privatlån, eller blancolån som det också heter, som också kan klassas som lätta lån att få. Här nedan ser du en lista på långivare där det är relativt enkelt att få lån.

Frågor & svar

Var är det lättast att få lån med betalningsanmärkning?

Den lättaste banken att få lån hos är Ferratum. De ser till din nuvarande betalningsförmåga och kan bevilja sms-lån med betalningsanmärkning, Ferratum accepterar upp till 6 anmärkningar om de är äldre än 6 månader.

Är det enklare att få lån utan UC?

Generellt sett är det sms-lån med relativt små belopp som är lättast att få, då upplysningen oftast tas hos Bisnode eller Creditsafe. Men ju högre belopp du vill låna desto fler långivare är det som tar upplysningen hos UC. Med det sagt finns det även privatlån som är enkla att få.

Hur kan jag öka mina chanser att få ett enkelt lån?

  • Du har större chans att få lånet beviljat när du söker på låga belopp.
  • En medsökande kan också vara till stor hjälp.
  • Kan du ”städa upp” i ekonomin innan du söker så gör det.
  • Slutligen är det alltid bättre att söka via en låneförmedlare om du vill låna lite större summor.

Finns det något lån som alla kan få?

En sista utväg kan vara Sefina. De struntar i hur många anmärkningar eller skulder du har, och de tar heller ingen kreditupplysning – Sefina är nämligen en pantbank där du måste lämna in en pant för lånet.