Sidan innehåller annonser
människor tar lån

Låna pengar med betalningsanmärkning

Vi på Lånea erbjuder Sveriges bästa lån med betalningsanmärkningar. Hos oss kan du låna pengar oavsett om du har en eller flera anmärkningar.

  • 16 långivare & 6 förmedlare som godkänner anmärkningar
  • Snabb ansökan & utbetalning (pengar samma dag!)
  • Låna upp till 200 000 kronor trots anmärkning
  • Lån med anmärkning utan säkerhet
  • Lån trots upp till 9 st anmärkningar
  • 12 st lån utan UC
Ferratum

Bästa lånet med bet. anmärkningar

Ferratum är det bästa lånet med betalningsanmärkningar 2021. Hos dem kan du låna 1 – 50 000 kr med upp till 6 st anmärkningar sedan tidigare, så länge de är minst 6 månader gamla.

Vid godkänt lån görs utbetalningen normalt inom 15 minuter till alla Sveriges storbanker.

Ansök nu!

Lån utan UC med betalningsanmärkningar

Hos samtliga aktörer nedan kan du låna pengar utan UC och med betalningsanmärkningar. De långivare du hittar nedan erbjuder huvudsakligen SMS lån med betalningsanmärkning, och passar bäst för dig som är ute efter ett litet lån med snabb utbetalning på kontot.

För att ansöka om ett lån med betalningsanmärkning utan UC trycker du på den blåa knappen “Gå till ansökan”.

Privatlån med betalningsanmärkning

Nedan hittar du flera aktörer som erbjuder privatlån trots tidigare betalningsanmärkningar. Långivarna i listan passar bäst för dig som är intresserad av att låna större belopp för att exempelvis betala tillbaka andra lån och krediter.

Frågor & svar

Hur många betalningsanmärkningar får jag ha för att låna?

Antalet anmärkningar som är OK skiljer sig mellan olika kreditgivare. Ett vanligt tak är att du max får ha 6 – 10 stycken. Vissa långivare har däremot ingen övre gräns, utan det görs en individuell bedömning.

Hur mycket får jag låna?

Vi erbjuder lån på 500 – 150 000 kr trots betalningsanmärkning. Hur mycket du får låna bestäms utifrån en individuell bedömning av din betalningsförmåga.

Hur snabbt betalas pengarna ut?

Utbetalningshastigheten varierar mellan de olika långivare vi samarbetar med. En del aktörer betalar ut pengarna nästan direkt, medan vissa tar upp till 2 – 3 arbetsdagar. I vår lista hittar du minst 5 aktörer med utbetalning samma dag.

Godkänner kreditgivare för lån med anmärkning att jag har många UC?

Det beror på vilken långivare du vänder dig till. Ansöker du hos en låneförmedlare eller en aktör som använder UC kan det vara svårt att få lån med för många kreditupplysningar. Använder du en mindre aktör som använder Bisnode eller Creditsafe spelar antalet UC ingen roll.

Kan jag betala tillbaka lånet i förtid?

Ja, alla aktörer vi samarbetar godkänner att man betalar tillbaka lånet snabbare än den planerade avbetalningsplanen. För det tillkommer det inte avgifter såsom ränteskillnadsersättning, utan du betalar endast ränta för den tiden du har lånet.

Är det enkelt att få ett lån trots anmärkningar?

Företag som ger ut lån trots betalningsanmärkningar tittar alltid på helhetsbilden för den som ansöker. Med det sagt innebär det inte att det alltid är lån som är enkla att få. Precis som för vilket lån som helst behöver banken vara säker på att lånet kommer betalas tillbaka i tid.

Har man en aktiv betalningsanmärkning kan det vara enklare att låna av andra privatpersoner genom ett så kallt p2p lån (peer to peer lån). Dessa lån har ofta lägre krav än traditionella banklån.

Kan man låna med betalningsanmärkning utan UC?

Ja, på vår sida listar vi flera lån utan UC med betalningsanmärkning.

Försvinner betalningsanmärkningen om jag betalar skulden?

Nej, det tar 3 år för en betalningsanmärkning att försvinna räknat från den dagen som den uppkommit.

Kan jag låna till bil om jag har en betalningsanmärkning?

Ja, det är möjligt att ta ett billån trots tidigare betalningsanmärkning, men inte hos de traditionella storbankerna eller bilfinansiärerna. Har du en anmärkning och vill låna till bil måste du vända sig till någon av de nischade aktörerna i vår lista ovan.