Sidan innehåller annonser
Lånea cover

SMS lån med direkt utbetalning natt

Hos oss på Lånea hittar du alla långivare som ser till att du får pengar direkt på kontot dygnet runt. Upptäck och jämför ett urval av SMS lån med direkt utbetalning natt såväl som dag.

  • Flera SMSlån med utbetalning dygnet runt
  • Omedelbara utbetalningar till nästan alla bankkonton
  • Enkel ansökan & snabb handläggning
  • God möjlighet till lån trots betalningsanmärkningar
  • Kreditupplysning via Bisnode/Creditsafe
Lumify

Det bästa lånet med utbetalning dygnet runt

Lumify har det bästa lånet med utbetalning dygnet runt. En stor andel av de som ansöker beviljas och har pengarna på kontot inom 15 minuter.

Svar får man direkt på skärmen vid ansökan, oavsett om det är mitt i natten.

Ansök nu!

Jämför SMSlån med utbetalning dygnet runt

Nedan kan du jämföra villkoren för alla långivare som erbjuder SMS lån dygnet runt.

OBS: För att pengarna ska synas på ditt konto när du ansöker om ett SMS lån på natten behöver du ha konto på samma bank som långivaren. Information om vilka banker varje kreditgivare har konto på hittar du under “Mer info”.

Frågor & svar

Får jag pengarna på morgonen eller natten?

Om du blivit beviljat ett lån eller gör ett uttag från en redan beviljad kontokredit syns pengarna endast direkt på natten om långivaren har ett bankkonto på samma bank som du har.

Om ni båda t.ex. har Swedbank sker överföringen direkt på natten. Har ni olika banker får du pengarna morgonen på nästkommande vardag. Det är alltså skillnad på utbetalning dygnet runt och att kunna se pengarna på sitt konto dygnet runt.

Är SMS lån med utbetalning dygnet runt dyrare än andra snabblån?

Nej, de långivare som erbjuder lån på dagen har inte sämre villkor än andra aktörer som erbjuder snabblån. Till exempel erbjuder Fairlo, som har bland de billigaste snabblånen i Sverige på 14 – 19 % i ränta, utbetalning dygnet runt till alla storbanker.

Kan jag få pengar direkt på kontot dygnet runt trots anmärkning?

Ja, flera av de långivare som erbjuder SMSlån med betalningsanmärkning med och pengar direkt. Med det sagt minskar chansen att bli beviljad alltid om du har en eller flera anmärkningar.

En vanlig regel är att dina anmärkningar inte får vara nyare än 6 månader, och helst ska du bara ha en eller två.