Sidan innehåller annonser
människor tar lån

Kredit upp till 600 000 kr!

Låna upp till 600 000 kr eller ansök om kredit upp till 50 000 kr i kreditgräns. Ingen säkerhet krävs – och du kan ta ut pengar när du vill!

  • Jämför 29 st olika krediter
  • Snabb ansökan på en minut
  • 14 st krediter som godkänner anmärkningar
  • 17 st alternativ som inte kräver UC
  • 8 st krediter med pengar på kontot samma dag
Northmill Bank

Vilken kredit är bäst?

Northmill erbjuder enligt oss den bästa krediten 2021. Motiveringen är att Northmill har förhållandevis låg ränta, betalar ut pengarna snabbt och har högt kundomdöme. Deras kredit är på mellan 0 – 50 000 kronor med ett räntespann på 4,9 – 19,9 %.

Ansök nu!

Vad är kredit?

En kredit är en form av lån där du beviljas att låna pengar upp till en viss gräns, en så kallad kreditlimit. Till skillnad från ett vanligt banklån tillåter en kredit låntagaren att göra flera separata uttag upp till lånebeloppet (kreditgränsen). Exempelvis räknas kreditkort och kontokredit till kategorin kredit.

Varifrån kommer uttrycket handla på kredit?

Handla på kredit betyder att man köper nu men betalar senare. Ordet kredit härstammar från latin och betyder “tro på”, vilket även förklarar dess innebörd. Att ta något på krita innebär att den man kritar något hos tror på att man kommer återbetala skulden, och är således en typ av kreditbetalning.

Jämför revolverande krediter - upp till 50 000 kr

I listan nedan hittar du flera  populära sms krediter. De mindre krediterna använder ett lånekonto med kreditgräns (som en riktig kredit) där du har fria uttag upp till kreditgränsen.

Vill du läsa mer om en specifik långivare kan du få upp mer information genom knappen “Mer info”. För att ansöka om en kredit klickar du på “Gå till ansökan”.

Jämför engångskrediter - upp till 600 000 kr

Nedan hittar du 6 st stora krediter för dig som behöver ett större lån. De aktörer som listas nedan förmedlar i huvudsak privatlån i en engångs-klumpsumma och är därmed inte förstahandsvalet om du vill ha en traditionell kontokredit.

Frågor & svar

Hur mycket kan jag låna på kredit?

Om du vill ha en traditionell revolverande kredit där du alltid kan låna upp till kreditgränsen är maxbeloppet 50 000 kr. Räcker det lika bra med ett traditionellt privatlån som betalas ut i en klumpsumma kan du låna upp till 600 000 kr.

Kan en kredit bli uppsagd?

Ja, i regel har kreditgivaren möjlighet att säga upp krediten om låntagaren inte sköter villkoren. I praktiken brukar det vara om man nyttjat krediten och missat sina återbetalningar.

Vilken ränta har era krediter?

Vi förmedlar krediter med räntor från 4,9 – 39 %. Är du intresserad av ett lån är den lägsta räntan något lägre på 2,95 %.

Hur snabbt betalas en kredit ut?

Hur snabbt pengarna betalas ut beror på flera faktorer såsom:

  • Val av långivare
  • Om du redan har beviljad kredit eller ansöker om en ny
  • Vilken bank du har
  • När på dygnet du vill göra ett uttag

Generellt sett kan du ha pengarna på kontot redan inom några timmar från att du begärt om ett uttag. Vissa kreditgivare av krediter kan dessutom bevilja helt nya krediter även på kvällar och helger.

Kan man betala tillbaka krediter när man vill?

Ja, alla de krediter vi listar hos oss kan du återbetala i sin helhet utan att det tillkommer någon straffavgift (såsom ränteskillnadsersättning). Vid förtidsinlösen av en kredit betalar du alltså endast ränta för den tiden du har ett nyttjat kreditsaldo sedan din senaste månadsbetalning.