Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Låna 500 kr

Här har vi på Lånea samlat alla de bästa lånen för dig som vill låna 500 kronor. Flera av lånen går att få även med betalningsanmärkningar och i regel tar man inte kreditupplysningen via UC för våra 500-kronorslån.

  • 8 långivare där du kan ta ut endast 500 kr
  • Alla 8 är kontokrediter utan UC
  • Flera långivare har utbetalning samma dag
  • 6 st accepterar betalningsanmärkningar
  • Enkel & säker ansökningsprocess
Smspengar logo

Vem erbjuder bäst smslån på 500 kr?

Vi anser att Smspengar är bäst när du vill låna 500 kronor. De tar ingen UC och du får alltid ögonblickligt besked direkt på skärmen vid ansökan.

Minsta uttag hos Smspengar är 200 kr. Så även om du beviljas en högre kredit kan du ta ut endast en femhundring om det är vad som behövs.

Ansök nu!

Jämför alla långivare som erbjuder smslån på 500 kr

Här nedan hittar du alla långivare som erbjuder smidiga lån på 500 kr när du behöver låna pengar snabbt utan UC. Hos flera av dem kan du få pengarna utbetalda direkt till ditt konto samma dag som du ansökt.

Om du vill veta mer om en viss långivare, klicka på ”Mer info”. Annars klickar du direkt på ”Gå till ansökan” så kommer till respektive långivares ansökningsformulär.

Frågor & svar

Kan jag låna 500 med betalningsanmärkning?

Ja, det finns flera långivare som erbjuder den här typen av mikrolån med betalningsanmärkning. Hos exempelvis Ferratum accepterar man upp till 6 anmärkningar, medan andra långivare lånar ut även om du har upp till 10 st. Anmärkningarna får i regel inte vara nyare än 6 månader.

Kan jag låna 500 utan UC?

Ja, det går alldeles utmärkt. Nästan alla lån i den här storleksklassen är utan UC, då långivarna i regel tar sin kreditupplysning hos alternativa kreditupplysningsföretag som Bisnode och Creditsafe.

Finns det någon som lånar ut på helgerna?

Det är absolut möjligt. Det finns långivare som betalar ut med direktutbetalning både på kvällar och helger. De som har automatisk handläggning (t.ex. Ferratum och Fairlo) kan betala ut när som helst på dygnet under veckans alla dagar.

Hur kan jag låna 500 kr snabbt?

Det går att få pengarna samma dag hos flera av våra långivare. I listan högre upp på sidan kan du se vilka som har direkt utbetalning av lån – vissa av långivarna betalar ut dygnet runt.

Kan jag betala tillbaka lånet i förväg?

Ja, det kan du göra när som helst utan att långivaren tar ut några extra kostnader för det. Sätt in lite extra pengar en månad eller betala av hela lånet på en gång – det enda du betalar är räntan för den tid du har lånet.