Sidan innehåller annonser
människor tar lån

Samla lån och krediter

Hos oss kan du lösa dyra lån och krediter genom att samla alla dina lån på ett ställe till låg ränta. De flesta vi hjälper att samla sina lån sänker sin månadskostnad!

  • Samla lån till en ränta på 2,95 – 19,9 %
  • Jämför 6 låneförmedlare och 50 långivare
  • Samla lån & krediter upp till 600 000 kr
  • Ansökan går snabbt – endast en minut
Sambla

Samla lån till bäst ränta

Hos Sambla kan du samla dina lån och krediter till den bästa räntan. Få samlingsförslag från fler än 40 långivare. På så sätt kan du försäkra dig om att dina krediter löses till lägsta möjliga ränta.

Vi rekommenderar att du ansöker via en låneförmedlare när du ska samla lån. Det innebär inget påslag i ränta och chansen maximeras att beviljas hela lånebeloppet.

Ansök nu!

Jämför olika aktörer som kan samla lån

Nedan hittar du en lista med de aktörer som erbjuder de bästa villkoren när du vill samla dyra lån och krediter. För att läsa mer om ett samlingslån trycker du på knappen “Mer info” och för att ansöka trycker du “Gå till ansökan”.

Frågor & svar

Kostar det något att samla lånen?

Nej, det kostar varken att ansöka om ett nytt lån eller att betala in dina gamla lån i förtid. Det enda du betalar är framtida räntor och eventuella avgifter på det nya lånet.

Kan jag samla lån och låna nya pengar samtidigt?

Ja, så länge det inte är ett lösenkrav på hela det beviljade lånebeloppet kan du även använda pengarna som ett lån till vad du vill.

Vilka lån kan jag samla, och hur mycket?

Du kan samla vilka lån du vill. Vi förmedlar lån upp till 600 000 kronor, men hur mycket du blir beviljad bestäms individuellt av bankerna. Vi rekommenderar dock inte att du löser lån som har betydligt lägre ränta än samlingslånet (t.ex. bolån).

Går det att samla lån utan UC?

Ja, t.ex. WästGöta erbjuder samlingslån utan UC. Vi rekommenderar dock alltid att man börjar med att ansöka om att samla lånen hos en långivare som använder UC.

Kan man samla lån trots anmärkning?

Ja, det är möjligt att samla lån trots betalningsanmärkning. Sannolikheten att bli beviljad ett stort lån med låg ränta är dock betydligt lägre. För den som har anmärkningar är det oftast bara de dyraste krediterna såsom snabblån, kreditkortsskulder och avbetalningar från klarna man kan sänka räntan på.

Finns det någon nackdel med att samla ihop lån?

Ja, om du samlar lån till högre ränta än vad du hade tidigare, fast med längre återbetalningstid för att sänka din månadskostnad ökar lånets totala kostnad.

Hur snabbt går det att samla mina lån?

Det beror på vilken långivare du väljer och om lånet har ett lösenkrav. Generellt sett tar det 1 – 5 bankdagar att lösa lånen från att du gjort en ansökan.

Var kan jag samla lån till lägst ränta?

Hos Sambla kan du samla lån till lägst ränta. De jämför över 40 st olika aktörer och erbjuder räntor från 2,95 %. Som namnet antyder har de fokus på att samla ihop lån, och dessutom är deras kundbetyg väldigt höga på sajten TrustPilot.