Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Låna pengar för att betala skulder

Spara pengar på ränta och avgifter genom att ta ett lån för att betala av skulder. På så vis kan du sänka dina lånekostnader och smidigt samla alla skulder på ett ställe.

  • Låna pengar för att betala skulder upp till 600 000 kr
  • Låneerbjudanden med ränta mellan 2,95 – 39,8 %
  • Jämför lån till skulder hos över 40 långivare
  • Hitta bästa lånet via låneförmedlare
  • Ansök och få svar snabbt
Sambla

Bästa lånet för att betala skulder

Hos Sambla kan du hitta det bästa alternativet när du vill ta lån för att betala skulder. Med endast en UC får du förslag på lån från över 40 långivare. Att ansöka är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till något genom att skicka in en ansökan.

Ansök nu!

Jämför lån för att betala skulder

I listan nedan har vi på Lånea samlat de låneförmedlare vi rekommenderar när du vill samla alla skulder på ett ställe.

Klicka på “Mer info” för att ta reda på mer om lånet. Genom att klicka på “Ansök nu” kommer du direkt till låneansökan.

Frågor & svar

Hur mycket får jag låna för att betala skulder?

Hur mycket du får i lån för att betala av skulder bestäms av banken i varje enskilt fall. Många banker har ett maxbelopp på 600 000 kr för att samla ihop lån.

Kan jag samla skulder med betalningsanmärkning?

Ja, du har möjlighet att låna pengar till skulder även om du har anmärkningar. Det kan dock vara svårt att få ett större lån, och räntan är generellt sett högre för samlingslån med anmärkning.

Vad kostar det att låna pengar för skuldfinansiering?

Det enda du betalar när du tar ett lån som ska användas för skuldfinansiering är framtida räntekostnader och avgifter för det nya lånet. Banken tar heller inte ut någon avgift när du betalar av lån och krediter i förtid, eftersom varken snabblån eller privatlån har ränteskillnadsersättning.

Var kan jag få hjälp med lån till skulder?

Genom att ansöka via en låneförmedlare kan du få hjälp med ett lån med låg ränta för att betala skulder. Din ansökan går då ut till flera banker och långivare samtidigt, och du får förslag på lån från alla med endast en UC.

Kan jag som skuldsatt låna för att betala skulder?

Ja, det finns banker som hjälper skuldsatta med ett betala av befintliga skulder genom att ersätta dem med nya lån. Dessa kreditgivare beviljar i stort sett uteslutande lån med lösenkrav.