Sidan innehåller annonser
människor tar lån

Banklån

Vi på Lånea jämför de bästa banklånen. Hos oss kan du låna utan säkerhet och hitta banklån med låg ränta.

  • Lägsta räntan på banklån från 2,95 %
  • 40+ långivare att jämföra mellan
  • 10 godkänner tidigare anmärkningar
  • Låna utan säkerhet
Sambla

Vilket är det bästa banklånet 2021?

Du hittar det bästa banklånet genom att ansöka hos Sambla. De är en låneförmedlare som jämför banklån hos över 40 olika banker.

Genom att använda dig av Sambla kan du hitta de bästa banklånen med lägst ränta. Dessutom görs det endast en UC.

Ansök nu!

Hitta och jämför banklån

I vår lista nedan har vi listat banklån som gör det enkelt för dig att jämföra. Genom att klicka på ”Ansök nu” kommer du vidare till långivarens ansökningsprocess.

Vill du först läsa mer om långivaren kan du klicka på ”Mer info” för att få en mer ingående recension av långivaren.

Frågor & svar

Kan jag få ett banklån beviljat trots anmärkning?

Ja, vissa långivare accepterar anmärkningar. Observera dock att det är svårare att få lån med anmärkning och i regel får du då högre ränta och ett lägre lånebelopp.

Hur mycket kan jag låna?

Du kan låna upp till 600 000 kronor. Observera att en individuell bedömning baserad på din kreditvärdighet görs för att avgöra hur mycket du får låna oavsett om det är ett banklån eller till exempel ett privatlån med låg ränta.

Hur snabbt får jag pengarna utbetalda?

Det beror på vilken långivare du väljer då utbetalningstiden varierar beroende på vilka kompletteringar som behöver göras. Från att lånet är godkänt till att du har begärt en utbetalning tar det cirka 1 – 3 bankdagar tills du ser pengarna på ditt konto.

Är låneansökan bindande?

Din låneansökan är inte bindande, men du har i regel 30 dagar på dig att bestämma dig efter att lånet är godkänt. Med en låneförmedlare samlas olika erbjudanden för att du ska få bästa möjliga banklån. Sedan är det du själv som avgör vilket banklån som du anser passar dina behov.

Vad är skillnaden på blancolån, privatlån och banklån?

I praktiken är det ingen skillnad på ta privatlån, blancolån och banklån. Dessa lånetyper innebär alla att lånet inte kräver säkerhet och att du kan låna pengar till vad du än behöver.