Sidan innehåller annonser

Brixo kontokredit: Recension 2024

Brixos kredit är ett utmärkt SMS lån (snabblån) i form av en kontokredit. Krediten passar bra för låntagare med låg kreditvärdighet, som vill låna pengar snabbt och förhållandevis billigt. Brixos kontokredit kan betalas ut direkt via Swish till bankkonton i nästan alla svenska banker. Krediten erbjuds dessutom till förhållandevis låg ränta och saknar dolda avgifter.

För att beviljas Brixos kredit ska du ha en årsinkomst före skatt på minst 150 000 kronor och vara minst 18 år gammal. Krediten är enkel att bli beviljad, även om du har låg kreditvärdighet. Brixos kredit är bra på många sätt och vis, men krediten är varken billigast, har snabbast utbetalning eller högst beviljandegrad av alla SMS lån som Lånea recenserat.

Läs hela recensionen

Brixo
 • Lånebelopp: 3 000 - 50 000 krFördel
 • Ränta: 28,95 %Fördel
 • Löptid: Flexibel kontokredit Fördel
Ansök nu
Läs mer eller ansök på Brixo.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Brixo: Bra, 4.4/5

Lånea anser att Brixos kredit allt sammantaget är utmärkt och ges betyget 4,4 av 5. Det är högre än 3,41, vilket är Låneas genomsnittliga betyg av de SMS lån vi recenserat.

Vårt omdöme av Brixos kredit är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 5/5. Brixos kredit har en låg ränta för att vara ett SMS lån och saknar övriga avgifter utöver räntan.
 • Beviljandegrad: betyg 5/5. Brixos kredit är enkel att bli beviljad, till exempel kan du beviljas kredit även om du saknar fast anställning eller har anmärkningar.
 • Utbetalning: betyg 3.5/5. Brixo erbjuder direktutbetalning av sin kredit via Swish, under sina öppettider på vardagar.
 • Kundservice: betyg 3.5/5. Brixo kan nås via telefon vardagar mellan 09:00–17:00, samt via mejlen under öppettider.

Gå till: Metod för betygsättning

Läs mer på Brixo.se

Omdöme av Brixo: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 4.4/5
Lånekostnad5/5
Beviljandegrad5/5
Utbetalning3.5/5
Kundservice3.5/5

Lånekostnad: Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att lånekostnaden för Brixos kredit är enastående och krediten ges i denna kategori betyget 5 av 5. Brixos kredit är billig jämfört med de flesta andra SMS lån. Krediten har en ränta på 28,95 %. Det är lägre än genomsnittsräntan för de SMS lån Lånea har recenserat på 38,4 %. Om du söker ett SMS lån som är billigt är Brixos kredit ett bra alternativ.

Vad som även är positivt med Brixos lånekostnad är att krediten erbjuds utan andra avgifter utöver räntan. Det gör att Brixos kredit särskiljer sig från andra SMS lån som i flera fall har en månadsvis aviavgift, en uppläggningsavgift och en uttagsavgift.

I ett scenario där 10 000 kr lånas med Brixos kredit, återbetalas över 12 månader med en ränta på 28,95 % har Brixos kredit en effektiv ränta på 33,12 %. Det är bra, eftersom det är lägre än medianen på 60,65 % för alla SMS lån Lånea recenserat (under samma förutsättningar).

Beviljandegrad: Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att beviljandegraden för Brixos kontokredit är enastående och krediten ges i denna kategori betyget 5 av 5. Brixo har en hög beviljandegrad och det är enkelt att bli beviljad deras kredit. Du kan beviljas krediten även om du till exempel saknar fast anställning, har betalningsanmärkningar, är student eller är sjukskriven.

Vad som vidare är positivt med beviljandegraden för Brixos kredit är att den är utan UC och att beviljade krediter inte rapporteras vidare till UC:s skuldregister. Det gör att du kan beviljas krediter trots att du har lågt kreditbetyg hos UC. Brixo har därutöver ett inkomstkrav på 150 000 kr om året (12 500 per månad) före skatt. Det är något högre än många andra krediter, men kan fortfarande anses som ett lågt inkomstkrav. Lånet kan alltså beviljas även till dig med låg inkomst.

Utbetalning: Ganska bra, 3.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half review-star

Lånea anser att utbetalningen av Brixos kredit är ganska bra och krediten ges i denna kategori betyget 3,5 av 5. Den främsta fördelen med Brixos kontokredit är att den kan betalas ut direkt via Swish till bankkonton hos alla banker, stora som små, som är anslutna till Swish. Andra kreditgivare med direktutbetalningar kan endast betala ut krediter direkt till konton i SEB, Nordea, Handelsbanken, Swedbank och i vissa fall Danske Bank.

Vad som är negativt med utbetalningen av Brixos kredit är att krediten endast betalas ut direkt under Brixos öppettider. Du kan således inte få Brixos kontokredit utbetald utanför deras öppettider, på till exempel kvällar och helger. Ansöker du om kredit hos Brixo utanför deras öppettider behöver du vänta till nästkommande arbetsdag för att få en beviljad kredit utbetald.

Kundservice: Ganska bra, 3.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half review-star

Lånea anser att Brixos kundservice är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 3,5 av 5. Brixo har en förhållandevis tillgänglig kundservice. Du kan nå Brixo via telefon vardagar mellan 09:00–17:00, samt via deras mejl under öppettider. Vid kontakt med både kundtjänsten och styrelsen hos Brixo har Lånea fått ett exemplariskt bemötande.

Vad som är negativt med Brixos kundservice är att de inte finns tillgängliga på sociala medier. De har inte heller en livechatt på hemsidan som snabbt kan svara på frågor. Jämfört med många andra kreditgivare som ger ut SMSlån, till exempel de som har en livechatt, är Brixo något svårare att nå.

Vem är Brixos kredit bäst för?

Brixos kredit är bäst för dig som har en låg kreditvärdighet till följd av till exempel betalningsanmärkningar eller låg inkomst. Krediten passar även utmärkt för dig som vill få en beviljad kredit utbetald direkt till ditt bankkonto, trots att du inte har ett konto hos en av storbankerna. Brixos kontokredit kan betalas ut direkt till konton hos samtliga banker som är anslutna till Swish, under Brixos öppettider på vardagar.

Omständigheter när Brixos kredit passar bra

Några omständigheter när Brixos kredit passar bra är om:

 • Du har svårt att få lån. Brixo har relativt låga krav för att bevilja en kredit. Du har möjlighet att beviljas Brixos kredit så länge du har en varaktig årsinkomst på minst 150 000 kronor före skatt, även om du saknar fast tjänst. Det går också att få Brixos kredit trots att du har betalningsanmärkningar eller många UC-förfrågningar. Se: svårt att låna pengar.
 • Du vill låna pengar snabbt. När du ansöker om kredit hos Brixo får du svar på din låneansökan inom 24 timmar, men oftast redan inom 3 timmar. Beviljas du kredit och väljer utbetalning med Swish får du pengarna utbetalda direkt till ditt bankkonto, om din bank är ansluten till Swish. Utbetalningen görs manuellt under Brixos öppettider på vardagar mellan 09:00 och 17:00. Vill du låna pengar snabbt och din bank är ansluten till Swish kan Brixos kredit passa bra för dig.
 • Du vill låna ett litet belopp. Eftersom Brixo har både en låg ränta och saknar avgifter utöver räntan, är krediten ett bra alternativ för dig som vill låna små belopp. Krediter utan kostnader utöver räntan får ofta en låg totalkostnad när du lånar ett litet belopp. Det beror på att huvuddelen av totalkostnad brukar består av avgifter, för lån på små belopp.
 • Du vill låna pengar trots många UC. Eftersom Brixo inte använder UC som kreditupplysningsföretag (utan Bisnode) kan du låna pengar trots många uc hos Brixo. Brixo rapporterar inte heller beviljade krediter vidare till UC:skuldregister.
 • Du vill ta ett billigt SMS lån. Brixos kredit är billigare än många andra SMS lån. Om du har svag kreditvärdighet och söker en kredit med så låg lånekostnad som möjligt, är Brixos kredit ett utmärkt alternativ. Se: billiga smslån.
Läs mer på Brixo.se

Vem är Brixos kredit dålig för?

Brixos kredit är dålig för dig som söker ett SMS lån som kan betalas ut dygnet runt, även på kvällar och helger. Det beror på att Brixo endast erbjuder manuell direktutbetalning av sin kredit under deras öppettider. Brixos kredit är även ett dåligt val för dig som har tillräckligt hög kreditvärdighet för att få ett privatlån. Du kan i regel låna pengar billigare om du tar ett privatlån istället för att du lånar pengar av Brixo.

Exempel på alternativa lån om Brixos kredit inte passar dig

Förslag på andra SMS lån om Brixos kredit inte är rätt alternativ för dig:

 • Northmills kredit: kredit med lägre ränta än Brixos kredit. Northmill erbjuder en ränta mellan 7,9–25,9 %. Vill du låna till så låg ränta som möjligt kan Northmills kredit passa dig bättre än Brixos kredit.
 • Ferratums kredit: kredit som liknar Brixos kredit, men med utbetalning dygnet runt. Ferratums kredit har en högre ränta än Brixos kredit, på 43,5 %. Precis som Brixos kredit saknar Ferratums kredit också andra avgifter utöver räntan. Ferratum erbjuder till skillnad mot Brixo automatisk direktutbetalning dygnet runt av deras kredit, till bankkonton hos samtliga storbanker. Behöver du låna på en helgdag eller på en kväll kan Ferratums kredit passa bättre än Brixos kredit.

Privatlån är ett alternativ till Brixos kredit om du vill låna billigt

Privatlån har i normala fall lägre ränta och högre lånebelopp än SMS lån (såsom Brixos kredit). Det innebär att du potentiellt kan låna pengar till en lägre kostnad med privatlån än med SMS lån.

Nackdelen med privatlån är att de betalas ut långsammare än SMS lån, och att de är svårare att bli beviljade. För att bli beviljad ett privatlån krävs i regel högre kreditvärdighet än vad som krävs för att bli beviljad ett SMS lån.

Om du inte behöver pengar snabbt, och har tillräckligt hög kreditvärdighet för att beviljas ett privatlån, passar det sannolikt bättre för dig än Brixos kredit. Ha dock i åtanke att privatlån i regel har 10 000–30 000 kronor som minsta lånebelopp. Det är mer än minimibeloppet för Brixos kreditgräns som är på 3 000 kr. Brixos kredit har också ett lägsta uttagsbelopp på 500 kr. Se också: ta privatlån.

Fördelar med Brixos kredit

De viktigaste fördelarna med Brixos kredit är:

 • Det är ett sms lån utan UC. Brixo använder Bisnode som kreditupplysningsföretag och inte UC. Det innebär att du inte påverkar din kreditvärdighet negativt hos UC, när du lånar pengar hos Brixo. Se: SMS lån utan UC.
 • Direktbetalning via Swish. Ansöker du om kredit eller begär uttag från Brixos kontokredit kan du få pengarna utbetalda direkt till ditt bankkonto via Swish. För att du ska kunna ta lån som betalas ut direkt via Swish behöver du ha ett konto i en bank som är ansluten till Swish, och du behöver ansöka om uttag under Brixos öppettider på vardagar.
 • Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för deras sms lån. Brixo kan bevilja en kredit till dig som har betalningsanmärkningar. De har inga specifika krav gällande antal betalningsanmärkningar, typ eller hur gamla de måste vara. Det är en stor fördel för som vill ta sms lån med betalningsanmärkning.
 • Inget krav på fast anställning för att få lån. Brixo har inget krav på att du ska ha en fast anställning för att beviljas deras kredit. Om du är arbetslös och har inkomst i form av ersättning från en a-kassa på minst 150 000 kr per år, går det att beviljas Brixos kredit. Se: lån utan fast anställning.
 • Det är en kontokredit. Brixos kredit är ett revolverande lån, vilket är en stor fördel för dig som vill använda krediten som en form av buffert. Du betalar endast ränta på den del av krediten du använder och kan sen nyttja den på nytt upp till din maximala kreditgräns när krediten är återbetald. Se: jämför kontokredit.
 • Låg ränta (för att vara ett SMS lån). Brixo har en ränta på 28,95 %, vilket är lågt för att vara ett SMS lån. Det är en stor fördel för dig som vill ta ett SMS lån på ett högt belopp, till exempel 10 000 kr eller mer, och få en så låg lånekostnad som möjligt. Se: SMS lån med låg ränta.
 • Du kan få deras SMS lån trots en låg inkomst. Du kan beviljas kredit hos Brixo om du har en årsinkomst på minst 150 000 kronor (12 500 kr/mån) före skatt. Inkomsten behöver varken komma från förvärvsarbete eller vara deklarerad. Det är en fördel för dig som till exempel har en högre inkomst idag än under deklarationsåret som syns i kreditupplysningen. Se: sms lån med låg inkomst.
 • Hög beviljandegrad. Låneas data visar att Brixo har hög beviljandegrad för sin kredit jämfört med många andra SMS lån. Du kan beviljas krediten om du har betalningsanmärkningar, får A-kassa, är sjukskriven eller studerar och får CSN. Även om Brixos kredit inte är ett SMS lån som beviljar alla, har du som sagt bra chans att beviljas krediten även om du har en låg inkomst.

Nackdelar med Brixos kredit

De viktigaste nackdelarna med Brixos kredit är:

 • Den betalas inte ut automatisk och direkt dygnet runt. Till skillnad mot många andra SMS lån erbjuder Brixo inte automatisk direktutbetalning av sin kredit utanför sina öppettider. Det innebär att du måste ansöka om uttag under Brixos öppettider, på vardagar mellan 09:00–17:00, för att få pengarna direkt via Swish. Det är en nackdel för dig som vill kunna låna pengar dygnet runt.
 • De erbjuder ej utbetalning under helger. Eftersom Brixo inte har öppet på helger erbjuder de inte heller utbetalningar av SMS lån under helgtider. Det är en nackdel för dig som vill låna pengar på en lördag, söndagar eller en röd dag.

Jämför Brixos kredit med andra SMS lån (snabblån)

Tabell 2: Brixos kredit i jämförelse med andra långivares SMS lån (snabblån).

Långivare Lånebelopp Ränta Låneas omdöme Direktutbetalning Utan UC Uppläggningsavgift Aviavgift Läs mer / ansök
Brixo Brixo 3 000-50 000 kr 28,95-28,95 %
4,1/5
Ja, under kontorstid Ja, via Bisnode 0 kr 0 kr
Saldo Saldo 1 000-20 000 kr 19,5-39,5 %
4,6/5
Ja, dygnet runt Ja, via Bisnode 395 kr 0 kr
Viaconto Viaconto 1 000-30 000 kr 43,44-43,44 %
3,7/5
Ja, under öppettider Ja, via Creditsafe 380 kr 45 kr

Vad särskiljer Brixos kredit från andra SMS lån?

Det som särskiljer Brixos kredit från andra SMS lån är att krediten är enkel att bli beviljad, har en låg ränta på 28,95 %, är utan avgifter utöver ränta och betalas ut direkt via Swish. Få andra långivare kan betala ut krediter direkt till konton i lika många banker som Brixo. Brixo betalar ut krediter direkt till alla banker som är anslutna till Swish. De flesta andra långivare betalar endast ut lån direkt till bankkonton hos storbankerna.

Med det sagt är det klokt att jämföra flera SMS lån innan du väljer vilket lån som är bäst för dig.

Brixos kredit vs Saldos kredit

Saldo erbjuder precis som Brixo en flexibel kontokredit utan UC. Till skillnad mot Brixos kredit kan Saldos kredit ha både en lägre och högre ränta, på 19,5–39,5 %. Saldo har även automatisk direktutbetalning av uttag dygnet runt, till bankkonton hos storbanker. Brixo betalar endast ut uttag under deras öppettider. Brixo har till skillnad mot Saldo inga avgifter utöver räntan, medan Saldo har en uppläggningsavgift på 395 kr och en uttagsavgift på 45 kronor.

Brixos kredit vs Viacontos kredit

Precis som Brixo erbjuder Viaconto en flexibel kontokredit utan UC. Den huvudsakliga skillnaden mellan de två krediterna är att Brixos kredit är billigare. Viacontos kredit har en ränta på 43,44 %, en månadsavgift på 375 kr och en fakturaavgift på 45 kr. Viacontos kredit har även en lägre kreditgräns än Brixos kredit på 1 00030 000 kr.

Ansök om Brixos kredit via låneförmedlare

Ansöker du om Brixos kredit via en låneförmedlare kan du jämföra Brixos kredit med flera andra långivare med en och samma låneansökan. På så vis kan du se om en annan långivare kan erbjuda dig lägre ränta, ett större lånebelopp eller en längre löptid.

Tabell 3: Låneförmedlare du kan ansöka om Brixos kredit hos.

Låneförmedlare Ränta Lånebelopp Max återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Advisa Advisa 2,95-25,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,6/5
Sambla Sambla 2,95-29,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,9/5
Lendo Lendo 2,95-29,95% 10 000-600 000 kr 20 år
4,7/5

Lägg märke till att en ansökan via en låneförmedlare medför en kreditupplysning via UC, vilket en låneansökan direkt hos Brixo inte gör.

Se mer: Vilken låneförmedlare är bäst?

Kundomdömen av Brixos kredit online

Brixo erbjuder en kontokredit som har funnits sedan år 2014. Krediten är populär och har recenserats av över 1 700 personer på Trustpilot. Omdömneslämnarna på Trustpilot ger Brixos kredit betyget 4,5 av 5 där 5 står för utmärkt.

Vad många recensenter anser är positivt med Brixos kredit är att den utbetalas snabbt, enkelt och saknar onödiga utgifter. Flera av recensenterna skriver även att Brixo har en bra service och ett bra bemötande.

Brixos kredit har även fått ett antal negativa omdömen på Trustpilot. Dessa handlar om att Brixo inte accepterar en medsökande, enligt kunder inte följer överenskommet avtal och har en bristande information gällande sin kreditgräns.

Brixos krav

Brixos krav är att du ska:

 • vara minst 18 år (och max 70 år)
 • ha en årsinkomst på minst 150 000 kr
 • ha ett svenskt personnummer
 • ha ett svenskt bankkonto
 • ha BankID
 • vara folkbokförd i Sverige
 • ej ha några skulder hos Kronofogden.

Om du inte uppfyller Brixos krav kommer du automatiskt få avslag på din låneansökan. Uppfyller du kraven blir du dock inte automatiskt beviljad, utan genomgår en sedvanlig kreditprövning där kreditbeslut tas av Brixo.

Se mer: krav för att låna pengar.

Innan du ansöker om Brixos kredit

Innan du ansöker hos Brixo bör du beakta detta:

 • Brixos grundkrav. Säkerställ att du uppfyller Brixos grundkrav. Uppfyller du inte kraven får du avslag direkt på din låneansökan och ansöker i onödan.
 • Vilken kreditvärdighet du har. Om du har en hög kreditvärdighet finns det andra långivare som erbjuder lån till lägre kostnad än Brixo. Det enklaste sättet att ta reda på sin kreditvärdighet (och kreditbetyg) är genom en kreditupplysning. Se mer här: mitt kreditbetyg.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilket ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd att leva med månadskostnaden som lånet skulle innebära.

Hur du ansöker om Brixos kredit

Så här gör du för att ansöka om Brixos kredit:

 1. Ange hur mycket kredit du vill ansöka om att låna. Ange även hur mycket du vill ta ut direkt.

 2. Ange dina kontaktuppgifter. Du uppger namn, personnummer, din månadsinkomst och din e-postadress. Du uppger även bankkontonumret krediten ska utbetalas till.

 3. Signera din låneansökan med BankID.

 4. Invänta lånebesked. Du får ett preliminärt besked direkt på skärmen. Som längst får du vänta i upp till 24 timmar innan handläggningen hos Brixo är klar.

 5. Signera skuldebrevet med BankID.

 6. Invänta utbetalning av Brixos kredit. Utbetalningen av uttag från krediten kan ske direkt via Swish under Brixos öppettider eller senare samma dag via banköverföring.

Det är enkelt och smidigt att ansöka om Brixos kredit online. Du ansöker lika enkelt via din mobil som via din dator.

Så har vi betygsatt Brixos kredit

Eftersom Brixos kredit tillhör kategorin SMS lån (snabblån) har vi baserat deras betyg på 10 datapunkter relaterat till lånekostnad, beviljandegrad, utbetalning och kundservice. Låneas betyg är baserat på en jämförelse av lånevillkor hos svenska långivare som erbjuder SMS lån (snabblån).

Vi har betygsatt Brixos kredit enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 40 % av det totala betyget.
 • Utbetalning: står för 30 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom varje kategori har vi även tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Brixos kredit såsom lånebelopp, återbetalningstid, räntespann och avgifter. Vi på Lånea har också tagit hänsyn till huruvida de godkänner låntagare med betalningsanmärkningar, deras krav på inkomst och vilka inkomstformer de godkänner.

Därtill har vi utvärderat Brixos process för kreditbedömning. I bedömningen ingår hur snabbt de svarar på låneansökningar och betalar ut beviljade lån. Långivare som ger besked omgående och erbjuder direktutbetalning till flera svenska storbanker får ett högt betyg för utbetalning. Slutligen har vi utvärderat långivarens öppettider och möjligheterna att kontakta Brixo för personlig kundservice.

Läs fullständiga beskrivning av Låneas metod.

Frågor och svar

Kan jag betala av Brixos kredit i förtid?

Ja, du kan alltid betala av Brixos kredit i förtid. Det medför inte en kostnad i form av ränteskillnadsersättning. Du kan även göra mindre återbetalningar vid enstaka tillfällen som är högre än minsta månadsbeloppet du betalar för krediten.

Vad kan Brixos kredit användas till?

Brixos kredit är utan säkerhet, vilket gör att du kan använda krediten till valfritt ändamål. Det kan till exempel vara inköp av vitvaror eller kläder. Eftersom krediten är revolverande, kan du använda den som en form av buffert för oförutsedda utgifter på mindre belopp. Du betalar endast ränta för den del av krediten du nyttjar.

Är det säkert att låna pengar av Brixo?

Ja, det är säkert att låna pengar av Brixo. Brixo grundades år 2014 och har lånat ut pengar till tusentals låntagare genom åren. De innehar licens av Finansinspektionen för att få låna ut pengar i Sverige och använder en SSL-krypterad internetanslutning vid varje ansökning om kredit.

Avslutas Brixos kredit när krediten är återbetald?

Nej, din kredit hos Brixo avslutas inte i samband med att du har återbetalat krediten. Det beror på att krediten är revolverande. Efter att du har återbetalat krediten kan du således nyttja den igen upp till din maximala kreditgräns. Med det sagt kan du givetvis avsluta krediten hos Brixo om du vill och efter att du betalat tillbaka krediten du beviljats.

Detaljerad information om Brixo

Information om Brixo
Utan UC
Ja, via Bisnode
Registrerar lån hos UC
Nej
Svarar på ansökan
Inom 3 h under kontorstid
Direktutbetalning
Ja, under kontorstid
Till: Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB, Danske Bank & övriga bankkonton som har Swish
Utbet. helger & kvällar
Nej
Betyg hos Trustpilot
4.6 / 5 Trust pilot score 4.6 / 5
(2012 omdömen)
Krav hos Brixo
Betalningsanmärkningar
Accepteras
×
Är en generösa med att bevilja lån, även till dig med flera anmärkningar.
Ålderskrav
18 - 70 år
Inkomstkrav
12 500 kr/mån
Lån som arbetslös
Ja
×
Så länge du uppfyller inkomstkravet kan du låna utan anställning, exempelvis med A-kassa eller bidrag som inkomst.
Lån utan Bank-ID
Nej
Skuld hos Kronofogden
Accepteras ej
Detaljer om Brixo
Ränta
28,95 %
Effektiv ränta
33,12 %
×
Baserat på lånebeloppet 10 000 kr med låneperiod 12 månader.
Uppläggningsavgift
0 kr
Aviavgift
0 kr
Betalningsfria månader
Erbjuds ej
Ansökan hos Brixo
Tillåter medsökande
Nej
Lämpligt som samlingslån
Nej
Företagstyp
Långivare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 10 000 kr med 28,95 % nominell ränta, 0 kr i uppläggningsavgift, 0 kr i uttagsavgift och 0 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 12 månader ger en månadsbetalning på 965 kr och effektiv ränta på 33,12 %. Totalt att betala blir 11 637 kr.