Sidan innehåller annonser

Recensioner av låneförmedlare

Att välja rätt låneförmedlare kan vara svårt. Att endast utgå från hur många samarbetspartners en låneförmedlare har är inte alltid hela sanningen. Alla svenska låneförmedlare är specialiserade på olika saker. Vissa är bättre för att samla lån, andra är bättre för nya privatlån eller SMS lån. Oavsett vad du har för behov kan du här hitta en lista med recensioner av alla svenska låneförmedlare.

Utvalda recensioner av låneförmedlare

Alla recensioner av låneförmedlare

4 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Freedom Finance är en låneförmedlare som förmedlar privatlån och SMS lån (snabblån) utan säkerhet. Via Freedom Finance kan du jämföra totalt 34 lån (29 privatlån och 5 SMS lån) med endast en ansökan och en kreditupplysning hos UC. Freedom Finance förmedlar lån på beloppen 5 000 - 600 000 kr, till en ränta på 3,25 - 29,4 %. Lån via Freedom Finance har löptider från 1 år till 20 år.

2.8 / 5

review-star-full review-star-full review-star-three-quarters review-star review-star

Zensum är en låneförmedlare. Istället för att ge ut egna lån förmedlar de andra långivares låneprodukter. Hos Zensum kan du jämföra privatlån utan säkerhet från 19 stycken långivare. Ingen av Zensums samarbetspartners erbjuder SMS lån (snabblån). Via Zensum kan du låna 20 000 - 600 000 kr, under 1 år - 15 år, till en ränta på 3,95 - 19,95 %.

1.8 / 5

review-star-full review-star-three-quarters review-star review-star review-star

Comboloan erbjuder inte egna lån, utan förmedlar privatlån och SMS lån från olika långivare som de samarbetar med. De främsta fördelarna med att ta lån via en låneförmedlare är att du kostnadsfritt kan jämföra lån med bara en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

4.4 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half

Axo Finans ger inte ut egna lån utan förmedlar andra långivares privatlån och SMSlån (snabblån) till privatpersoner. Fördelarna med att ansöka om lån via en låneförmedlare som Axo Finans är att du kan jämföra flera lån med endast en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

4 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Zmarta ger inte ut några egna lån utan förmedlar privatlån och SMS lån (snabblån) från olika långivare. Fördelen med att ta lån via en låneförmedlare är att du kan jämföra flera lån på en och samma gång, med endast en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

4.4 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half

Enkelfinans ger inte ut egna lån, utan förmedlar privatlån och SMSlån från långivare de samarbetar med. Fördelen med att ansöka om lån via en låneförmedlare såsom Enkelfinans, är att du kan jämföra flera lån med endast en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

2.6 / 5

review-star-full review-star-full review-star-half review-star review-star

Koll ger inte ut egna lån, utan förmedlar lån från olika långivare som erbjuder privatlån. Fördelarna med att ansöka om lån via en låneförmedlare såsom Koll, är att du kan jämföra flera lån på en och samma gång med endast en låneansökan och en kreditupplysning hos UC. Det är alltid kostnadsfritt och inte bindande att ansöka om lån via en låneförmedlare.

3 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star review-star

Ordna ger inte ut egna lån utan förmedlar endast privatlån från långivare som de samarbetar med. Fördelen med att ansöka om privatlån via en låneförmedlare såsom Ordna är att du kostnadsfritt får möjlighet att jämföra flera privatlån, med endast en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

1.6 / 5

review-star-full review-star-half review-star review-star review-star

Lenditum ger inte ut egna lån, utan förmedlar privatlån och SMS lån från olika långivare som de samarbetar med. De främsta fördelarna med att ta lån via en låneförmedlare är att du kostnadsfritt kan jämföra lån med bara en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

3.5 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half review-star

Lånekoll är en låneförmedlare som samarbetar med 25 stycken långivare. De förmedlar alltså andra långivares lån istället för att ge ut egna lån. Av deras samarbetspartners erbjuder 22 stycken privatlån och 3 stycken SMS lån (snabblån). Lånen förmedlas på beloppen 10 000 - 600 000 kr och har löptider på 1 år - 20 år. Räntorna på lånen som förmedlas via Lånekoll är på 3,95 - 26 %.

4.7 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-three-quarters

Compricer erbjuder inte egna lån, utan förmedlar lån från långivare som ger ut privatlån och SMS lån (snabblån) till privatpersoner. Fördelen med att ansöka om lån via en låneförmedlare likt Compricer är att du kan jämföra flera olika lån kostnadsfritt med endast en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

4 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Likvidum är en låneförmedlare som jämför lån från 29 stycken långivare. Av deras samarbetspartners erbjuder 25 stycken privatlån och 4 stycken SMS lån (snabblån). Lånen erbjuds på belopp från 10 000 - 600 000 kr, till löptider på 1 år - 15 år och räntor på 2,95 - 25,95 %. Att låna via en låneförmedlare som Likvidum ger dig möjlighet att jämföra flera lån med endast en UC.

4.4 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half

Enklare ger inte ut några egna lån. De förmedlar olika långivares SMS lån och privatlån till privatpersoner. Fördelen med att ansöka om lån via en låneförmedlare, såsom Enklare, är att du kostnadsfritt, med endast en låneansökan och en UC-förfrågan kan jämföra flera olika lån.

4.7 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-three-quarters

Lendo är inte en långivare som själv ger ut lån, utan de jämför och förmedlar andra långivares privatlån och SMS lån. Idag samarbetar Lendo med 40 stycken långivare, som erbjuder lån i ett räntespann på 2,95–29,95 % och har en löptid på upp till 20 år.

4.9 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-three-quarters

Sambla ger inte ut några egna lån, utan förmedlar och jämför endast andra långivares privatlån och SMS lån. Idag har Sambla 42 stycken partners. Lånen som förmedlas är på beloppen 5 000600 000 kr, har en ränta på 2,95–29,95 % och en maximal löptid på 20 år. Fördelen med att ansöka om lån via Sambla är att du kostnadsfritt kan jämföra lån från flera olika långivare med endast en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

4.6 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half

Advisa är en låneförmedlare som förmedlar privatlån och SMS lån utan krav på säkerhet till privatpersoner. De ger således inte ut några egna lån. När du ansöker om lån via Advisa kan du kostnadsfritt jämföra lån från flera långivare med endast en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

1.6 / 5

review-star-full review-star-half review-star review-star review-star

Rocker ger inte ut egna lån, utan förmedlar lån från långivare som erbjuder privatlån och SMS lån till privatpersoner. Fördelarna med att ansöka om lån via en låneförmedlare, som Rocker, är att du kostnadsfritt kan jämföra flera lån på med bara en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.