Sidan innehåller annonser

Recensioner av låneförmedlare

Att välja rätt låneförmedlare kan vara svårt. Att endast utgå från hur många samarbetspartners en låneförmedlare har är inte alltid hela sanningen. Alla svenska låneförmedlare är specialiserade på olika saker. Vissa är bättre för att samla lån, andra är bättre för nya privatlån eller SMS lån. Oavsett vad du har för behov kan du här hitta en lista med recensioner av alla svenska låneförmedlare.

Utvalda recensioner av låneförmedlare

Alla recensioner av låneförmedlare

5 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lendo är Sveriges största låneförmedlare, vilket är förståeligt då de har ett brett utbud av samarbetspartners, för närvarande 40 st. Därför är Lendo ett mycket bra val för den som vill jämföra olika alternativ när man ska ta ett nytt privatlån eller samla befintliga lån.

4.3 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-one-quarter

Advisa är en duktig låneförmedlare där uppriktighet och ansvarsfullhet är två av deras grundvärderingar. När du jämför räntan på lån genom Advisa så kan du vara trygg med att du får flera bra låneförslag.

4.1 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Zmarta är en omtyckt låneförmedlare som genom deras breda produktutbud hjälper kunder att jämföra produkter inom flera olika branscher.

4 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Enklare utgör tillsammans med Sambla de bästa låneförmedlarna i Sverige. Genom att jämföra många kreditgivare (cirka 38 maximerar du chanserna till att hitta bästa möjliga lån. Dessutom har du goda chanser att få flera valmöjligheter på lån presenterade.

5 / 5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Sambla är troligtvis den bästa låneförmedlare för dig som vill samla lån eller ta ett nytt privatlån. Genom att jämföra upp till 47 st olika svenska långivare kan du så gott som vara säker på att hitta det bästa lånet utifrån dina individuella förutsättningar.