Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Samlingslån utan UC

Behöver du ett samlingslån utan UC? På denna sida hittar du långivare som kan hjälpa dig att samla lån och krediter utan UC-förfrågan.

  • Samla lån utan UC upp till 300 000 kr
  • Snabb ansökan & utbetalning
  • 6 låneförmedlare med endast 1 UC
  • Ränta från 2,95 %
Wästgöta finans logotyp

Går det att samla lån och krediter utan UC?

Ja, som mest kan du samla lån upp till 300 000 kronor utan UC via Wästgöta Finans. De är just nu den enda aktören som erbjuder ett traditionellt privatlån utan kreditupplysning hos UC.

Övriga alternativ för samlingslån utan UC att ta ett mindre snabblån upp till 50 000 kr styck.

Ansök nu!

Var är det bäst att samla lån utan UC?

Wästgöta Finans är det i särklass bästa alternativet för att samla lån utan UC. De är den enda bank som har privatlån utan UC – här använder man Bisnode för kreditupplysningen. Hos dem kan du låna upp till 300 000 kr med räntespannet 3,5 – 14,95 %

Frågor & svar

Kan jag samla lån utan kreditupplysning?

Nej, enligt lag måste man ta en kreditupplysning innan man kan bevilja ett lån. Men flera långivare erbjuder lån via Creditsafeeller lån med Bisnode istället för UC.

Går det att samla lån trots betalningsanmärkning?

Ja, det är flera långivare som erbjuder samlingslån med anmärkning. Dock krävs det att de inte är fler än 10 st. och är äldre än 6 månader. Tyvärr kan du dock inte låna hos Wästgöta Finans om du har anmärkningar.

Varför ska jag samla lån utan UC?

Man samlar lån för att sänka räntan och/eller få ner månadskostnaden. Om man har för många UC-förfrågningar för att beviljas lån får man söka hos långivare som inte tar UC.

Är snabblån utan UC bra som samlingslån?

Ja, det kan vara en bra lösning, om du hittar ett lån med lägre ränta och där du slipper betala administrativa avgifter som till exempel uppläggnings- och aviavgifter.