Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Låna 1000 kronor

På denna sida hittar du alla långivare som kan låna ut 1000 kronor via ett snabblån. Generellt sett får du pengarna snabbt och utan UC-förfrågan.

  • 16 olika lån på 1000 kr
  • 15 långivare tar inte UC
  • Utbetalning samma dag hos flera långivare
  • 6 lån trots betalningsanmärkningar
Ferratum

Var är det bäst att låna 1000 kr?

Det bästa alternativet är att ta en kontokredit hos Ferratum – av flera anledningar. De beviljar och betalar ut sina lån automatiskt dygnet runt.

Lånet har dessutom inga fasta avgifter och du betalar endast ränta på det belopp du utnyttjat.

Ansök nu!

Jämför långivare där du kan låna snabbt utan UC

Strax nedan hittar du en lista med snabba sms lån på 1 000 kronor, majoriteten av dem utan UC.

Under knappen ”Mer info” hittar du djupare info och en länk till vår recension av respektive långivare. För att komma till ansökningsformuläret väljer du istället knappen ”Gå till ansökan”.

Frågor & svar

Jag har hört att man kan låna 1000 kr gratis – stämmer det?

Ja, det stämmer att man kan låna pengar kostnadsfritt i vissa fall. Det finns långivare som erbjuder gratislån i 14 dagar. Du betalar alltså bara tillbaka exakt så mycket som du lånat.

En långivare som har detta erbjudande permanent är Loanstep. Hos dem kan du låna 3000 eller 5000 kronor helt gratis i 14 dagar. För att låna tusen kronor kostnadsfritt behöver du alltså låna ett större belopp och betala tillbaka mellanskillnaden direkt. Här är det dock extremt viktigt att du betalar tillbaka i tid för att inte drabbas av höga avgifter på lånet.

Får jag låna 1000 med skuldsaldo hos Kronofogden?

Nej, det är i princip omöjligt att få ett ”vanligt” lån utan någon säkerhet om du har ett skuldsaldo.

Blir jag beviljad om jag vill låna 1000 kr med betalningsanmärkning?

Ja, det är flera långivare som accepterar dig som söker ett litet lån med betalningsanmärkning. I vissa fall upp till 10 st. Det kräver förstås att din nuvarande ekonomi tillåter den extra utgiften som ett lån innebär och att anmärkningarna är äldre än 6 månader.

Går det att låna 1000 kr utan inkomst?

Nej, helt utan någon form av inkomst är det mycket svårt att få lån. Däremot kan du få låna utan anställning, med låg och/eller oregelbunden inkomst av annat slag. Ett exempel är Ferratum som bara kräver en inkomst på 2 000 kr i månaden för att bevilja lån.

Hur gör jag för att låna 1000 kr snabbt?

I listan högst upp på sidan kan du enkelt hitta de långivare som har direktutbetalning av lån. Flera av dem hanterar lånen automatiskt och betalar ut pengarna till ditt konto dygnet runt, alla dagar i veckan.