människor tar lån

Jämför privatlån upp till 600 000 kronor

Jämför 51 olika långivare och hitta det privatlån som passar dig bäst. Vi erbjuder endast privatlån utan säkerhet – du kan alltså låna till vad du vill.

  • Snabb ansökan – svar inom en minut
  • Helt gratis och aldrig bindande att ansöka
  • 18 aktörer som godkänner anmärkningar
  • 51 privatlån och 6 låneförmedlare

Privatlån upp till 600 000 kr

Lånebelopp
Välj lånetid:
Ungefärlig kostnad
Jämför XY långivare Exempel: Annuitetslån på ${amount} kr upplagt över ${t} (${m} avbetalningar) beräknat med effektiv årsränta på ${ir} (6 % nominell) ger en månadsbetalning på ${mp} kr. Totalt att betala är ${c} kr. Räntan är rörlig och sätts individuellt.

Jämför privatlån i vår lista

Nedan kan du jämföra privatlån från alla de bästa aktörerna i Sverige 2021. I listan hittar du även de villkor och krav som gäller för respektive långivare.

Vill du läsa mer om en viss långivare trycker du på ‘Mer info’, medan knappen ‘Gå till ansökan’ tar dig direkt till ansökningsformuläret.

Frågor & svar

Hur mycket får jag låna?

Vi erbjuder privatlån mellan 10 000 – 600 000 kronor. Exakt hur mycket just du får låna går inte att säga på förhand eftersom att bankerna gör en personlig bedömning.

Kan man ta privatlån trots anmärkning?

Ja, vi samarbetar med flera aktörer som erbjuder privatlån även till dig som har en betalningsanmärkning.

Vilken anställningsform behöver jag för att få ett privatlån?

Villkoren skiljer sig mellan olika banker och långivare. Det viktigaste är att du har någon typ av regelbunden inkomst. Fast anställning, egenföretagare, pensionsutbetalning, deltidsanställning, projektanställning och sjukpension/ersättning från försäkringskassan är alla godkända inkomstkällor.

Vilket privatlån har bäst villkor?

Det finns inget enkelt svar på vilket det bästa privatlånet är. Anledningen är att alla långivare ger olika villkor till olika låntagare. Vi rekommenderar därför att du jämför privatlån (exempelvis mha. en låneförmedlare) för att hitta det bästa lånet.

Vilken ränta får jag?

Det går tyvärr inte att avgöra på förhand vilken ränta du kommer bli beviljad eftersom att den bestäms utifrån en personlig utvärdering. De långivare vi samarbetar med erbjuder räntor på ca 2,95 – 30 % på privatlån och de flesta brukar beviljas ca 5 – 10 % i ränta.

Hur fort får jag svar på min ansökan?

Olika långivare har olika lång svarstid. Vissa svarar direkt, medan andra tar upp till 2 arbetsdagar på sig. För att få svar så snabbt som möjligt rekommenderar vi att du ansöker hos en låneförmedlare.

Hur snabbt betalas lånet ut?

Beroende på vilken långivare du väljer tar utbetalningen normalt mellan 1 – 3 bankdagar.

Vad kan jag använda mitt privatlån till?

Du kan låna till vad du vill.

Vad händer om jag inte betalar av på privatlånet?

Precis som med alla andra lån och krediter skickas skulden vidare till inkasso och slutligen kronofogden om du inte betalar ditt privatlån i tid.

Vad är skillnaden mellan privatlån och blancolån?

Det är ingen formell skillnad mellan dem båda. Blancolån är egentligen bara ett annat namn för privatlån.

Måste jag amortera på mitt privatlån?

Ja, det är krav på att man amorterar (betalar av) på sitt lån. Det finns däremot vissa aktörer som kan erbjuda ett amorteringsfritt år (det första året) och amorteringsfria månader.

Kostar det att jämföra privatlån hos er?

Nej, det är helt gratis att jämföra privatlån hos oss. Blir du beviljad ett lån får du dessutom samma villkor som du fått om du ansökt direkt via långivarens hemsida.

Kan räntan på privatlånet ändras?

Ja, alla privatlån har i regel rörlig ränta vilket innebär att den kan både höjas och sänkas. Däremot kan banken inte ändra din ränta hursomhelst. Banken får endast höja din ränta om exempelvis marknadsräntan (reporäntan) höjs, vilket gör det dyrare för banken att låna.

Kan man betala tillbaka privatlån i förtid?

Ja, du kan alltid betala tillbaka lånet i förtid utan någon extra kostnad (ränteskillnadsersättning). Om du lägger upp ett lån på 12 års återbetalningstid är det alltså helt okej att betala av det på exempelvis 1, 3 eller 6 år.