Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Billån med anmärkning

Här på Lånea hittar du flera långivare som kan bevilja billån med betalningsanmärkningar utan säkerhet.

  • Billån upp till 600 000 kr trots betalningsanmärkning.
  • Flera långivare saknar maxgräns för antal anmärkningar.
  • Ingen säkerhet eller kontantinsats krävs.
  • Fast arbete är inget krav.
Sambla

Bästa billånet för dig med anmärkningar

Hos Sambla kan du bli beviljad ett bra billån trots betalningsanmärkningar. Du kan jämföra erbjudanden från flera av de 47 banker och långivare som Sambla samarbetar med.

I sällsynta fall kan du bli godkänd ett billån med över 10 betalningsanmärkningar, så länge samtliga är över 6 månader gamla.

Ansök nu!

Jämför billån med betalningsanmärkning utan säkerhet

Nedan hittar du en förteckning över långivare som kan erbjuda billån trots betalningsanmärkning, utan krav på kontantinsats eller säkerhet.

Läs mer om de olika lånen genom att klicka på “Mer info”. Vill du skicka in din ansökan direkt klickar du på “Gå till ansökan”.

Vanliga frågor

Behöver jag någon kontantinsats för att ta ett billån med anmärkning?

Nej, med ett billån med anmärkning kan du köpa bil utan kontantinsats. Pengarna kan användas till att köpa vilken bil du vill.

Hur fort kan pengarna betalas ut?

Lånet kan normalt sett betalas ut 1 – 3 dagar efter att du tecknat låneavtal. Utbetalningstiden kan variera beroende på vilken långivare du väljer. Utbetalningen kan i förekommande fall ta både kortare och längre tid.

Hur mycket kan jag få i billån med betalningsanmärkning?

Du som ansöker om lån med betalningsanmärkning via låneförmedlaren Sambla kan erbjudas lån mellan 500 – 150 000 kr. Det exakta beloppet kan banken ge besked om efter individuell bedömning. Oftast rör det sig om belopp under 100 000 kr.

Kan jag få leasing av bil trots betalningsanmärkningar?

Att få leasa en bil med betalningsanmärkningar kan vara svårt. Det är dock inte omöjligt och det finns aktörer som erbjuder privatleasing trots anmärkningar.

Ett alternativ är att ansöka om ett vanligt billån med anmärkning via en låneförmedlare. Då får du svar från samtliga banker de samarbetar med som kan erbjuda billån trots betalningsanmärkningar.

Kan jag få billån med bilen som säkerhet vid betalningsanmärkningar?

Det kan vara svårt att få ett billån med bilen som säkerhet om du har dessa förutsättningar, eftersom det i praktiken inte finns några bilhandlare som accepterar betalningsanmärkningar.

Ansöker du istället om ett vanligt blancolån har du möjlighet att få ett billån med betalningsanmärkningar utan säkerhet och kontantinsats.

Måste jag bestämma vilken bil jag ska köpa innan jag tar lån?

Nej, du behöver inte ha bestämt dig för en bil innan du ansöker om ett billån med anmärkning. Beviljas du ett lån får du själv bestämma vilken bil du väljer att lägga dina pengar på.

Hur fungerar det om jag vill sälja bilen innan lånet är återbetalat?

Ansöker du om ett billån med betalningsanmärkning fungerar det vanligtvis som ett lån utan säkerhet. Det innebär att lånet inte påverkas om du vill sälja bilen innan du betalat av billånet. Lånet fortsätter att löpa på tills hela beloppet är återbetalat.

Går det att köpa bil trots skuld hos Kronofogden?

Ja, du kan låna för att köpa bil trots skulder hos Kronofogden under vissa förutsättningar. Du behöver någon form av säkerhet för lånet, t.ex. en bostad, en värdesak som du kan pantsätta eller en medsökande på lånet som delar betalningsansvaret med dig.