Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Låna 25000 kronor snabbt & utan UC

På denna sida hittar du de bästa alternativen för att låna 25000 kronor snabbt och enkelt. Här kan du få lån snabbt, med eller utan UC och trots att du har betalningsanmärkning.

  • 26 snabba lån på 25 000 kr
  • 13 långivare som accepterar anmärkningar
  • Snabb utbetalning (inom 1 timme)
  • Ansök på 2 minuter
Brixo

Bästa lånet på 25000 kr

I dagsläget har Brixo det bästa erbjudandet för dig som vill låna 25000 kronor. Hos dem kan du söka en kontokredit på upp till 30 000 kr. Ofta har du pengarna samma dag och du betalar bara ränta för det utnyttjade beloppet.

Brixo debiterar inga uppläggnings- eller aviavgifter. Räntan ligger på 25,95 %.

Ansök nu!

Alla SMS lån på 25000 kr

I listan här nedan hittar du flera långivare som erbjuder snabblån på 25000 kr. Flera av dem godkänner betalningsanmärkningar och skickar pengarna med direktutbetalning.

Du kan läsa djupare information om en viss långivare när du klickar på ”Mer info”. När du har hittat ett lån som passar dig kommer du till ansökningsformuläret via knappen ”Gå till ansökan”.

Frågor & svar

Hur snabbt kan jag få ett lån utan UC på 25000 kr utbetalt?

I vissa fall kan du ha pengarna på ditt bankkonto redan efter 15 minuter. För att det ska fungera behöver du signera med BankID och dessutom oftast ha ett konto i en av de stora bankerna, det vill säga SEB, Swedbank, Handelsbanken och Nordea.

Vissa långivare använder en betalningslösning från Trustly och då får du pengarna direkt, oavsett vilken bank du har.

Går det att låna 25000 med betalningsanmärkningar?

Ja det går, men det är inte alla långivare som accepterar anmärkningar. Ditt urval av långivare minskar därför något. Så länge du uppfyller kraven kan du fortfarande få lån, även om du sannolikt får en något högre ränta.

Vad är räntan på ett 25000-kronorslån?

På förhand går det inte att säga eftersom de flesta långivare sätter räntan individuellt baserat på uppgifterna i kreditupplysningen och den samlade riskbedömningen. Vissa aktörer tillämpar dock samma räntesats för alla.

Uppskattningsvis kan du få en ränta på allt mellan 4-5 % och upp till ca 30 %. För vissa SMSlån hamnar dock räntan på strax under 40%.

Varför kan räntan bli så hög när man tar ett snabblån?

Det beror i första hand på två saker. Det ena är att SMSlån har låga grundkrav vilket gör att många blir beviljade. Därmed tar långivaren en större risk med den här typen av lån.

En annan anledning är att det oftast är små lån med kort återbetalningstid. Skulle aktörerna ta ut samma ränta som vid privatlån så skulle de inte få verksamheten att gå runt.