Sidan innehåller annonser
människor tar lån

Låna pengar direkt på kontot

Lån med direktutbetalning kan ge dig pengarna på kontot redan inom 15 minuter från att du ansökt. Hos oss på Lånea hittar du alla snabblån och SMSlån med direkt utbetalning.

  • Direktutbetalning till nästan alla Svenska banker
  • Utbetalningar även under kvällar & helger
  • Jämför totalt 22 olika långivare
  • 10 st lån med direkt utbetalning utan UC
  • 3 st direktlån som godkänner anmärkningar
  • Snabb ansökan på ca 1 minut
Ferratum

Bästa smslånet med utbetalning direkt på kontot 2021

Ferratum erbjuder det bästa lånet med direktutbetalning 2021. Hos Ferratum sker kreditprövningen automatiskt, vilket gör att du exempelvis kan ta ett smslån på helgen och få det utbetalt direkt. Dessutom är lånet en kontokredit, vilket gör att alla framtida uttag inom kreditgränsen beviljas direkt.

Ansök nu!

Din bank avgör om du kan låna pengar direkt

En direktutbetalning kan endast ske om långivaren har ett bankkonto på samma bank som du har. Välj din bank nedan för att se vilka aktörer som betalar ut direkt till just dig!

Långivare där du kan låna pengar direkt på kontot

Nedan hittar du de bästa långivarna när du behöver ett sms lån direkt på kontot.

För att läsa mer om krav, villkor och vilka banker respektive långivare betalar ut pengar direkt till hittar du det under “Mer info”. För gå till ansökningsformuläret för ett lån trycker du på “Gå till ansökan”.

Frågor & svar

Hur stora belopp kan man ta i lån med direkt utbetalning?

Är du ute efter ett lån med direkt utbetalning på kontot samma dag är det ett snabblån som gäller. De lån vi erbjuder som betalar ut pengarna samma dag är på mellan 500 – 50 000 kr.

Om det är okej att vänta 1 – 2 bankdagar finns det lån upp till 600 000 kr.

Finns det lån utan UC med utbetalning direkt?

Ja, i de flesta lån vi erbjuder är smslån utan UC med utbetalning direkt. Ett par av de lån vi visar på sidan använder dock UC. Vid varje långivare står det tydligt angivit om de använder UC eller någon alternativ kreditupplysning.

Hur lång tid tar det för ett lån att beviljas?

Hur lång tid det tar att hantera och bevilja (eller avslå) din låneansökan beror på flera faktorer. Några få aktörer såsom Ferratum och Lumify hanterar din ansökan automatiskt, medan resterande långivare kräver en manuell handläggning.

Om du ansöker inom kontorstid har du i regel alltid svar på din låneansökan inom 2 timmar. Så fort en ansökan är beviljad skickas lånet för utbetalning.

Hur snabbt kan jag kan jag ha pengar på kontot?

Det beror på din ekonomiska situation och vilken långivare du väljer. Som snabbast kan det ta ungefär 15 minuter, men i regel tar det ungefär 2 – 3 timmar (förutsatt att din ansökan inte kräver några kompletteringar såsom lönespecifikation, arbetsgivarintyg eller bild på ID).