Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Låna 15000 kronor (med eller utan UC)

Här på Lånea hittar du de bästa lånen på 15000 kronor. Vi listar lån med och utan UC, och flera av långivarna accepterar betalningsanmärkningar. Utbetalningen av lånen sker snabbt, i regel samma dag som du ansöker.

  • Jämför 34 olika långivare
  • 23 lån på 15000 utan UC
  • Flera lån du kan ta trots betalningsanmärkning
  • Låna snabbt både på vardagar & helger
  • Möjligt att låna med många förfrågningar
Klara Lån

Vem har bästa lånet på 15000 kr?

Bästa lånet för 15000 kronor hittar du hos Klara Lån. De är en låneförmedlare för snabba och smidiga lån där du jämför flera långivare.

Hos Klara lån har du goda chanser att få låna snabbt – du får flera låneförslag bara sekunder efter ansökan.

Ansök nu!

Lista: Alla lån på 15000 kronor

I tabellen nedan hittar du en lista över långivare där du kan låna 15000 snabbt och smidigt. Flera av dessa lån är utan UC.

Klickar du på ”Visa mer” utökas informationen om en viss långivare. När du bestämt dig för vilken långivare du vill fortsätta med klickar du på ”Gå till ansökan”.

Frågor & svar

Kan jag låna 15000 snabbt utan UC?

Ja, det finns alla möjligheter att ta ett snabblån utan UC-förfrågan. Flera av långivarna i listan tar sin kreditupplysning hos andra företag, till exempel Safenode, Creditsafe eller Bisnode.

Kan jag få lån på 15000 med direkt utbetalning?

Ja det finns flera långivare som betalar ut pengarna omgående efter att lånet beviljats. I vissa fall sker handläggningen automatiskt dygnet runt och du kan ha pengarna på banken inom en timme. Samma sak gäller de som hanterar ansökan manuellt, så länge du ansöker under kontorets öppettider.

Kan jag låna 15 000 utan att betala ränta?

Det finns två långivare som erbjuder lån med de första 14 dagarna gratis. Dessa aktörer är Bynk och Loanstep. Om du inte återbetalat lånet inom 14 dagar tillkommer vanliga avgifter.

Är det smart att söka en kontokredit istället för ett sms-lån?

Ja det finns fördelar med att ha en kontokredit. Du betalar exempelvis bara för det belopp du utnyttjat, inte för hela den beviljade summan. Dessutom kan du utnyttja krediten gång på gång utan att behöva ansöka på nytt, ungefär som när du har ett bankkonto med kredit.

Går det att låna 15000 via Swish?

Nej, idag finns det inga swish lån i Sverige. Det närmsta man kommer är Trustly lån, där utbetalning sker inom någon enstaka minut. Viktigt är däremot att ansöka hos en aktör som ger svar direkt på skärmen 24/7. Annars riskerar man som sökande att få vänta tills långivaren i fråga har tid att behandla ansökan manuellt.