Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Låna och få pengar samma dag

Ska du låna och behöver få pengarna överförda samma dag? På denna sida hittar du långivare som erbjuder SMS-lån med så snabb utbetalning att du kan ha pengarna på bankkontot samma dag som du ansökt.

  • 18 SMSlån med utbetalning samma dag
  • Möjligt att låna trots anmärkning och utan UC
  • Enkel och snabb ansökan – även kvällar & helger
  • Hög beviljandegrad
  • Låna upp till 50 000
Lumify

Vilket SMSlån med utbetalning samma dag är bäst?

Lumify är den långivare som just nu erbjuder det bästa alternativet för att få pengarna samma dag. Här kan du låna upp till 10 000 kronor (30 tkr för tidigare kunder) med en återbetalningstid på 10 månader.

Handläggning sker automatiskt och lånet kan betalas ut inom 15 minuter, när som helst på dygnet.

Ansök nu!

Jämför långivare som betalar ut pengar samma dag

Här nedan har vi sammanställt en lista över långivare som tillhandahåller lån med utbetalning samma dag som du ansökt om lånet. Några beviljar lånen automatiskt medan andra har en manuell handläggning.

Om du vill läsa djupare info om en viss långivare klickar du på ”Mer info” så utökas informationen. När du känner dig redo att gå vidare med din ansökan klickar du på ”Gå till ansökan” så tas du direkt till långivarens ansökningsformulär.

Frågor & svar

Kan man få lånet utbetalt via Swish idag?

Nej, det finns just nu inga långivare eller banker som betalar ut lånet via Swish. Men branschen är under ständig utveckling så kanske vi kommer att se Swish lån inom en snar framtid.

Det går dock att få pengarna lika snabbt som med Swish, tack vare tjänster som Trustly och att långivarna har konton på flera banker.

Kan man ta ett privatlån istället, och ända få pengarna samma dag?

Ja, hos t.ex. Lendify går det att få pengarna samma dag, via betalningstjänsten Trustly. Generellt sett är det dock mycket sällsynt. I regel får man vänta i 1 – 2 bankdagar på pengarna.

Kan man få lån samma dag även på helgen?

Ja, det finns flera långivare som gör utbetalningar på helgen. Det möter därmed inga hinder att söka ett SMSlån en lördag och ändå ha pengarna på kontot samma dag.

Kan jag ta ett SMS lån med pengar idag utan UC?

Ja, faktum är att en övervägande majoritet av långivarna som erbjuder små lån med pengar idag är utan kreditupplysning hos UC. Istället är det vanligt att man tar upplysningen hos Bisnode eller Creditsafe.

Hur snabbt har jag mina pengar på kontot?

Många långivare betalar ut lånet direkt när din ansökan har beviljats. Som allra snabbast kan du ha pengarna på banken redan en kvart efter lånet beviljats.

Behöver jag lämna någon säkerhet när jag vill låna pengar samma dag?

Nej, det behöver du inte. Samtliga snabblån hos oss är helt utan krav på säkerhet. Det är främst vid större belopp som man kräver det, exempelvis billån och bolån.