Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Hitta sms lån trots betalningsanmärkningar

Här finner du alla snabblån trots betalningsanmärkning. Vi erbjuder smslån med flera anmärkningar, utan UC och utbetalning direkt.

  • Sms lån upp till 10 anmärkningar
  • 14 sms-lån utan UC
  • Svar direkt från många långivare
  • 8 sms-lån med direkt utbetalning
  • Låna upp till ca 50 000 kr
Ferratum

Vilket är det bästa sms-lånet trots anmärkning?

Ferratum har det bästa smslånet trots betalningsanmärkningar. Vi anser att Ferratum är bäst eftersom de tillåter upp till 6 anmärkningar om de är äldre än 6 månader.

Lånet är utan UC och du får svar direkt.

Ansök nu!

Långivare som godkänner sms lån trots anmärkningar

Här nedan hittar du alla långivare som erbjuder sms-lån med flera betalningsanmärkningar. Här finns flera lån med direktutbetalning och vissa långivare beviljar lån utan UC-kontroll.

När du har bestämt dig för vilken långivare du vill söka hos klickar du på ”Gå till ansökan” Du kan också läsa mer om de olika bankerna genom att välja ”Mer info”.

Frågor & svar

Är det svårt att få ett sms lån med betalningsanmärkningar?

Nej, det är relativt enkelt att få lån ändå. Självklart har det betydelse hur många anmärkningar du har och om det gäller små eller stora belopp. Det är också viktigt att anmärkningarna inte kommit det senaste halvåret.

Enbart det faktum att du har en anmärkning betyder inte per automatik att långivaren tar för givet att din ekonomi är dålig. Det vet att det kan bero på försumbarhet, och om du söker exempelvis ett snabblån utan UC så möter det oftast inga hinder.

Hur mycket kan jag låna med betalningsanmärkningar?

Generellt ligger snabblån i beloppsintervallet 500 – 50 000 kr. Men om du har en eller flera anmärkningar får du i regel räkna med att inte kunna låna maxbeloppet.

Hur ökar jag mina chanser att få ett lån beviljat när jag har en anmärkning?

  • Ansök hos en långivare som inte har så höga krav
  • Ta med en medsökande i låneansökan
  • Låna med en borgensman
  • Ansök via en låneförmedlare

Vilken skillnad är det på att söka lån med respektive utan betalningsanmärkningar?

Det är egentligen ingen större skillnad utom på två punkter. Det ena är att du har färre långivare att välja på då inte alla accepterar anmärkningar. Det andra är att du kan få nöja dig med lite mindre belopp än du tänkt dig.

Hur länge ligger en betalningsanmärkning kvar i registret?

En anmärkning ligger kvar i registret i 3 år. Den tiden räknas från det datum anmärkningen registrerades och inte när skulden uppstod. Det spelar ingen roll om du betalar den – det tar ändå 3 år innan den försvinner. För företag gäller 5 år, i vissa fall endast 2 år.