Sidan innehåller annonser

MoneyGo privatlån: Recension 2024

MoneyGo erbjuder ett privatlån som passar bra för låntagare med låg till medelhög kreditvärdighet och som söker ett privatlån som är relativt enkelt att bli beviljad. Om du till exempel saknar en fast anställning eller vill låna pengar på ett lågt belopp till en lägre ränta än på ett SMS lån kan MoneyGos lån vara ett bra alternativ för dig.

Även om MoneyGos privatlån har en hög beviljandegrad är inte deras lån det bästa privatlånet i någon kategori. För dig med låg kreditvärdighet finns det andra privatlån som är ännu enklare att beviljas än MoneyGos privatlån. Har du en medelhög kreditvärdighet och söker ett billigt privatlån finns det också bättre alternativ för dig än MoneyGos privatlån.

Läs hela recensionen

MoneyGo Privatlån
 • Lånebelopp: 5 000 - 200 000 krFördel
 • Ränta: 5,8 - 18,6 %Fördel
 • Löptid: 1 - 15 år Fördel
Läs mer eller ansök på Moneygo.se
Lånea cover

Vårt omdöme av MoneyGo Privatlån: Ganska bra, 3.4/5

Lånea anser att MoneyGos privatlån allt sammantaget är ganska bra och lånet ges betyget 3,4 av 5. Det är ungefär samma som 3,35, vilket är Låneas genomsnittliga betyg av de privatlån vi recenserat.

Vårt omdöme av privatlån från MoneyGo är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 2.5/5. MoneyGos privatlån har en medelhög lånekostnad. Deras lån har en medioker ränta, en uppläggningsavgift för lån på vissa belopp samt en månatlig administrativ avgift.
 • Beviljandegrad: betyg 4/5. Det är relativt enkelt att beviljas privatlån hos MoneyGo. Du kan till exempel beviljas deras lån om du saknar en fast anställning och är projektanställd.
 • Låneprocess: betyg 5/5. MoneyGo har en smidig låneprocess för deras lån. Du får alltid besked direkt på skärmen om du beviljas eller inte. Om du beviljas deras lån betalas det ut inom 1–3 bankdagar.
 • Kundservice: betyg 3/5. MoneyGo har en bra kundservice. De finns tillgängliga via mejl och telefon under vardagar mellan klockan 08.00–17.00.

Gå till: Metod för betygsättning

Omdöme av MoneyGo Privatlån: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 3.4/5
Lånekostnad2.5/5
Beviljandegrad4/5
Låneprocess5/5
Kundservice3/5

Lånekostnad: Mediokert, 2.5/5

review-star-full review-star-full review-star-half review-star review-star

Lånea anser att lånekostnaden för MoneyGos privatlån är ganska dålig och lånet ges i denna kategori betyget 2,5 av 5. MoneyGos lån är inte ett ovanligt dyrt privatlån, men inte heller särskilt billigt. Lånets frånränta på 5,8 % är varken hög eller låg. Vad som är positivt med lånekostnaden för MoneyGos privatlån är att små lån på belopp mellan 5 000–30 000 kr saknar en uppläggningsavgift.

Vad som är negativt med lånekostnaden för MoneyGos privatlån är att deras lån har en hög maxränta på 18,6 %. Däremot ligger deras representativa ränta (den ränta en stor del av deras kunder har) på 8,3 %. Det talar för att de flesta kunder inte erbjuds en ränta i närheten av maxräntan. Några andra nackdelar med lånekostnaden för MoneyGos privatlån är att lånet har en uppläggningsavgift på 475 kr (för lån över 30 000 kr och uppåt) och en månatlig administrativ avgift på 20 kr.

I ett scenario där 100 000 kr lånas hos MoneyGo, återbetalas över 10 år till nominell ränta på 8,3 %, med en uppläggningsavgift på 475 kr och en månatlig administrativ avgift på 20 kr har MoneyGos lån en effektiv ränta på 9,15 %. Det är helt okej, eftersom det är något lägre än medianen på 10,5 % effektiv ränta för alla privatlån Lånea recenserat (under samma förutsättningar).

Beviljandegrad: Ganska bra, 4/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Lånea anser att beviljandegraden för MoneyGos privatlån är bra och lånet ges i denna kategori betyget 4 av 5. Det är enklare att bli beviljad MoneyGos privatlån än många andra privatlån. Du kan till exempel beviljas deras lån om du saknar en fast anställning eller har en låg månadsinkomst på 9 583 kr. Många andra privatlån kräver en månadsinkomst på minst 15 000–20 000 kronor (eller mer). Om du söker ett privatlån som är enkelt att bli beviljad är MoneyGos privatlån ett utmärkt alternativ.

Vad som är negativt med beviljandegraden för MoneyGos privatlån är att du inte kan beviljas deras lån om du har betalningsanmärkningar. Det spelar ingen roll hur gamla de är eller av vilken typ de är. Du kommer inte beviljas lån hos MoneyGo om du har anmärkningar.

Låneprocess: Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att låneprocessen hos MoneyGos lån är enastående och lånet ges i denna kategori betyget 5 av 5. MoneyGo har en mycket smidig låneprocess för deras privatlån. När du ansöker om deras lån får du alltid svar direkt på skärmen om du beviljas eller inte. Beviljade lån betalas ut relativt snabbt, inom 1–3 bankdagar. De flesta långivare som erbjuder privatlån kan inte erbjuda låntagare ett slutgiltigt svar som alltid syns direkt på skärmen.

Vad som vidare är positivt med MoneyGos låneprocess är att du kan ansöka om deras lån hos flera olika låneförmedlare. Genom att ansöka om lån via en låneförmedlare och beviljas deras lån har du en möjlighet att jämföra lånet med andra långivares erbjudanden.

Kundservice: Mediokert, 3/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star review-star

Lånea anser att MoneyGos kundservice är medioker och de ges i denna kategori betyget 3 av 5. Vad som är positivt med MoneyGos kundservice är att de har förhållandevis generösa öppettider under vardagar mellan klockan 08.00–17.00.

Tyvärr har MoneyGos kundservice inte öppet under varken lördagar eller söndagar. De har inte heller en digital app som du kan hantera ditt lån i eller en livechat på deras hemsida.

Vem är MoneyGos privatlån bäst för?

MoneyGos privatlån är bäst för dig som har en låg till medelhög kreditvärdighet, söker ett privatlån som är enkelt att bli beviljad eller som kan beviljas på ett lågt lånebelopp. Du kan beviljas MoneyGos privatlån även om du saknar en fast anställning och de beviljar lån på lånebelopp ända ner till 5 000 kr.

MoneyGos privatlån kan även vara bra för dig som vill betala av ditt lån med en låg månadskostnad och en lång löptid. Deras lån har en längsta återbetalningstid på 180 månader Det är långt för att vara ett privatlån, särskilt med tanke på att MoneyGos privatlån har ett lågt maxbelopp på 200 000 kr.

Omständigheter när MoneyGos privatlån passar bra

Några omständigheter när det passar bra att låna från MoneyGo:

 • Om du vill samla lån och krediter. Du kan ansöka om privatlån hos MoneyGo i syfte att samla lån och krediter med hög ränta i ett enda lån med lägre ränta. MoneyGos privatlån har en hög beviljandegrad och en lägre ränta än de flesta andra lånetyper utan säkerhet (såsom kreditkort eller snabblån). Genom att ansöka om ett samlingslån hos MoneyGo kan du därigenom ha en möjlighet att sänka din månadskostnad.
 • Om du vill ansöka om lån trots låg kreditvärdighet. Det är förhållandevis enkelt att bli beviljad privatlån hos MoneyGo. Du kan till exempel beviljas deras lån om du har en låg månadsinkomst på 9 583 kr eller om du saknar en fast anställning (och har en annan form av anställning såsom ett vikariat). Se: Ansök om lån trots låg kreditvärdighet.
 • Du vill ta ett lån utan säkerhet. MoneyGos privatlån är ett lån utan säkerhet. Det innebär att du kan använda deras lån till vad du vill. Vanliga ändamål för lån utan säkerhet är konsumtion, resor eller renoveringar. Se: Ta ett lån utan säkerhet.
 • Om du vill ta ett lån med lång återbetalningstid. MoneyGos privatlån har en längsta återbetalningstid på 180 månader. Det är en lång återbetalningstid, särskilt med tanke på att lånet har ett maxbelopp på 200 000 kr. Genom att välja ett lån med lång återbetalningstid får du en låg månadskostnad för ditt lån (men återbetalar det under en lång tid). Se: Privatlån med lång återbetalningstid.

Vem är MoneyGos privatlån dåligt för?

MoneyGos privatlån är dåligt för dig som har en hög kreditvärdighet och vill ta ett privatlån med så låg ränta och total lånekostnad som möjligt. MoneyGos privatlån har en ränta på 5,8–18,6 %, en uppläggningsavgift på 475 kr (för lånebelopp över 30 000 kr) samt en månatlig administrativ avgift på 20 kr. Deras lån är inte det dyraste privatlånet, men inte heller det billigaste.

MoneyGos lån är även dåligt för dig som vill ta ett privatlån på ett högt lånebelopp. Deras lån har ett maxbelopp på 200 000 kr. Det är ovanligt lågt för att vara ett privatlån. Det finns flera andra långivare som erbjuder privatlån på maxbelopp mellan 400 000–600 000 kr.

Alternativ om MoneyGos lån inte passar dig

Förslag på andra alternativ om MoneyGos privatlån inte är rätt för dig:

 • Moanks privatlån: lån utan säkerhet med låg lånekostnad och hög beviljandegrad. Moank erbjuder ett privatlån på lånebelopp mellan 25 000600 000 kr med en ränta på 3,9–14,95 %. Moanks privatlån passar bra för dig som söker ett billigt privatlån, ett lån på ett högt lånebelopp eller ett lån som är relativt enkelt att bli beviljad.
 • SEB Enkla lånet: lån utan säkerhet med låg kostnad och direktutbetalning till bankkonton inom SEB. SEB Enkla lånet erbjuder privatlån på lånebelopp mellan 20 000350 000 kr med en ränta på 5,25–13 %. SEB:a privatlån passar bra för dig som är (eller vill bli) kund hos SEB och vill kunna ta lån som kan utbetalas direkt till ditt bankkonto.

Fördelar med lån från MoneyGo

De viktigaste fördelarna med privatlån från MoneyGo är:

 • Du får alltid lånebesked direkt på skärmen. Det är en fördel för dig som snabbt behöver svar på om du beviljas. Det är något som få andra långivare med privatlån kan erbjuda. Se: Ta lån och få besked direkt.
 • Du kan beviljas deras privatlån med låg inkomst. MoneyGo har ett minsta inkomstkrav på 9583 kr per månad för deras privatlån. Det är ett lägre inkomstkrav än vad många andra långivare har för deras privatlån. Se: Beviljas privatlån med låg inkomst.
 • Deras privatlån har en hög beviljandegrad. Det kan vara enklare att bli beviljad MoneyGos privatlån är många andra privatlån. Du kan beviljas deras lån trots att du har en låg inkomst eller saknar en fast anställning (om du till exempel är timanställd). Se: Privatlån med hög beviljandegrad.
 • Du kan beviljas deras lån med en medsökande. Det är en fördel för dig som vill öka dina chanser att beviljas deras lån till bättre villkor, lägre ränta eller ett högre lånebelopp än annars. Se: Beviljas lån med en medsökande.
 • Du kan låna på ett lågt lånebelopp utan uppläggningsavgift. MoneyGo har ingen uppläggningsavgift för deras lån på lånebelopp mellan 5 000–30 000 kr. Det är en fördel för dig som vill ta ett litet privatlån med få avgifter utöver räntan. Se: Låna på ett lågt lånebelopp utan uppläggningsavgift.

Nackdelar med lån från MoneyGo

De största nackdelarna med privatlån från MoneyGo är:

 • Deras lån har inte låg maxränta. MoneyGos privatlån har en hög maxränta på 5,8 %. Ju lägre kreditvärdighet du har när du ansöker om deras lån, desto högre är risken att du blir erbjuden deras lån till en hög ränta. Se: Ta lån med låg ränta.
 • Du kan inte ansöka om deras lån med en betalningsanmärkning. Det spelar ingen roll hur gamla de är, antal eller av vilken typ de är. Om du har en anmärkning kommer du inte beviljas lån hos MoneyGo. Se: Lån med en betalningsanmärkning.
 • Du kan inte ansöka om deras privatlån utan BankID. Det är en nackdel för dig som inte har ett BankID och vill kunna ta lån utan BankID.
 • Du kan ej låna pengar över 30 000 kr utan en uppläggningsavgift. MoneyGo har en uppläggningsavgift på 475 kr för deras lån på lånebelopp mellan 31 000–200 000 kr. Det är nackdel för dig som vill ta ett privatlån med få avgifter utöver räntan. Se: Låna utan uppläggningsavgift.

Jämför MoneyGos lån med andra privatlån

Tabell 2: MoneyGo i jämförelse med andra långivare.

Långivare Lånebelopp Ränta Återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
MoneyGo Privatlån MoneyGo Privatlån 5 000-200 000 kr 5,8-18,6 % 1 år-15 år
3.3/5
ICA Banken Privatlån ICA Banken Privatlån 20 000-500 000 kr 5,24-14,95 % 3 år-15 år
3,7/5
Lea bank Privatlån Lea bank Privatlån 10 000-500 000 kr 5,9-19,9 % 1 år-15 år
3.3/5

Vad särskiljer MoneyGos privatlån från andra?

Vad som särskiljer MoneyGos lån från andra privatlån är att deras lån har en ovanligt hög beviljandegrad. Du kan till exempel beviljas deras lån om du har en månadsinkomst på 9 583 kr eller om du saknar en fast anställning (så länge du har en anställning eller pension). Det som även särskiljer deras lån från andra privatlån är att lånet har en lång återbetalningstid på 180 månader. Samtidigt har MoneyGos privatlån ett lågt maxbelopp på 200 000 kr.

De flesta långivare som erbjuder en återbetalningstid på 180 månader för privatlån erbjuder samtidigt maxbelopp på 500 000–600 000 kr.

MoneyGos privatlån vs ICA Bankens privatlån

Precis som MoneyGos privatlån erbjuder ICA Banken ett privatlån utan säkerhet. ICA Bankens lån erbjuds på lånebelopp mellan 20 000500 000 kr. MoneyGos lån erbjuds på lägre lånebelopp, mellan 5 000200 000 kr. Båda långivarna har en liknande ränta för deras privatlån. ICA Bankens privatlån har en ränta på 5,24–14,95 %. MoneyGos privatlån har en ränta på 5,8–18,6 %.

MoneyGo och ICA Banken har liknande representativ ränta (den ränta en stor del av deras kunder har) för deras privatlån. ICA Bankens lån har en representativ ränta på 8 % och MoneyGos lån på 8,3 %.

Till skillnad mot ICA Banken har MoneyGos privatlån en hög beviljandegrad och kan till exempel beviljas till dig som saknar en tillsvidareanställning. ICA Banken kräver att du ska ha en tillsvidareanställning eller pension för att beviljas deras lån. Båda långivarna har en lång återbetalningstid. ICA Bankens privatlån har en maximal löptid på 180 månader, precis såsom MoneyGos privatlån har en längsta löptid på 180 månader.

MoneyGos privatlån vs Lea Banks privatlån

Både MoneyGo och Lea Bank erbjuder ett privatlån utan säkerhet. Lea Banks lån ges ut på lånebelopp mellan 10 000500 000 kr. MoneyGos lån ges ut på lägre lånebelopp än så, på 5 000200 000 kr. Lea Banks lån har en något högre ränta än vad MoneyGos lån har på 5,9–19,9 %. MoneyGos lån har en ränta på 5,8–18,6 %.

För att beviljas Lea Banks lån behöver du var minst 23 år gammal. MoneyGo har ett lägsta ålderskrav på 18 år.

Ansök om MoneyGos privatlån via låneförmedlare

Ansöker du om MoneyGos privatlån via en låneförmedlare kan du jämför deras lån med flera andra långivares. På så sätt maximerar du chansen att beviljas bra lånevillkor (såsom en låg ränta), ditt eftersökta lånebelopp och en lämplig löptid.

Tabell 3: Låneförmedlare du kan ansöka om MoneyGos privatlån hos.

Låneförmedlare Ränta Lånebelopp Max återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Lendo Lendo 2,95-29,95% 10 000-600 000 kr 20 år
4,7/5
Sambla Sambla 2,95-29,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,9/5
Advisa Advisa 2,95-25,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,6/5

Att ansöka via förmedlare är inte en garanti för att MoneyGo kommer erbjuda dig ett lån. Låneförmedlare filtrerar ofta låneansökningar och skickar dem ibland enbart till långivare som de på förhand bedömer passar din situation och sökta lån.

Se mer: Vilken låneförmedlare är bäst?

Kundomdömen av MoneyGos lån online

MoneyGos privatlån har erbjudits till låntagare i över tio års tid, och anses av många som ett populärt lån. Trots detta har MoneyGos privatlån endast fått ett fåtal recensioner online. På till exempel Trustpilot har deras lån givits betyget 2,2 av 5 möjliga (betyget baseras på ett litet antal recensioner i skrivande stund februari år 2023).

De positiva omdömen MoneyGo fått av deras privatlån handlar om att de har en snabb lånehandläggning och utbetalning, samt en hjälpsam och professionell kundtjänst.

De negativa omdömen MoneyGo fått av deras privatlån handlar främst om att de har otydlig information på hemsidan om deras avgifter och deras ränta.

Krav för lån hos MoneyGo

MoneyGos grundkrav för privatlån är att du ska:

 • vara minst 18 år gammal
 • vara folkbokförd i Sverige
 • ha en taxerad månadsinkomst på minst 9583 kr
 • ej ha betalningsanmärkningar
 • ej ha skulder hos Kronofogden.

Om du inte uppfyller MoneyGos krav kommer du automatiskt få avslag på din låneansökan. Uppfyller du kraven blir du dock inte automatiskt beviljad, utan genomgår en sedvanlig kreditprövning där kreditbeslut tas av MoneyGo.

Innan du ansöker om MoneyGos privatlån

Innan du ansöker hos MoneyGos privatlån bör du beakta detta:

 • MoneyGos grundkrav. Säkerställ att du uppfyller MoneyGos grundkrav. Uppfyller du inte kraven får du avslag direkt på din låneansökan och ansöker i onödan.
 • Hur snabbt du behöver pengar. Om du behöver ha pengar disponibla på ditt konto inom ett par timmar eller senast samma dag bör du överväga ett annat lån. MoneyGos lån, såväl som andra privatlån, tar ofta ett par dagar att betalas ut. För att låna snabba pengar bör du istället överväga SMS lån (snabblån).
 • Om du kan inkludera en medsökande. Eftersom MoneyGo tillåter att du inkluderar en medsökande bör du, om möjligt, definitivt göra det. Att låna pengar med medsökande är förknippat med högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor. Prata därför med en potentiell medsökande om att inkludera denna i låneansökan innan du ansöker.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilken ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd att leva med månadskostnaden som lånet skulle innebära.
 • Din kreditvärdighet. Om du har en hög kreditvärdighet finns det andra långivare som erbjuder lån med lägre ränta och avgifter än MoneyGos privatlån. Allt annat lika kommer detta innebära ett billigare privatlån, vilket över tid kommer spara dig mycket pengar.

Hur du ansöker om MoneyGos privatlån

Så gör du för att ansöka om MoneyGos privatlån online:

 1. Gå till MoneyGos ansökningsformulär.

 2. Ange hur mycket du önskar lån och återbetalningstid.

 3. Ange om du önskar låneskydd och vad syftet är med ditt lån.

 4. Ange dina personuppgifter och lägg eventuellt till en medsökande.

 5. Skicka in din ansökan och invänta lånebesked som syns direkt på skärmen.

 6. Om du beviljas lån skriver du under ditt skuldebrev med hjälp av BankID.

 7. Invänta utbetalningen av lånet som tar mellan 1–3 bankdagar.

MoneyGo har en mycket enkel och smidig ansökningsprocess. Själva ansökningen tar endast 2-3 minuter och du får svar direkt på skärmen om du beviljas.

Så har vi betygsatt MoneyGos privatlån

För vår recension av MoneyGos privatlån har vi använt oss av Låneas betygsmodell för omdömen av privatlån. Vi har baserat privatlånets betyg på 48 datapunkter relaterat till lånekostnad, beviljandegrad, låneprocess och kundservice. Vårt betyg är baserat på en jämförelse av lånevillkor hos svenska långivare som erbjuder privatlån.

Vi har betygsatt MoneyGos privatlån enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 40 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 30 % av det totala betyget.
 • Låneprocess: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom respektive kategori har vi på Lånea tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos MoneyGos privatlån. I kategorin lånekostnad har vi främst värderat egenskaper som ränta, uppläggningsavgift och aviavgift. I kategorin beviljandegrad har vi utvärderat privatlånets grundkrav, såsom inkomstkrav eller om de tillåter sökande med betalningsanmärkning. Vidare har vi tagit hänsyn till MoneyGos process och metoder för kreditprövning.

Därtill har vi utvärderat MoneyGos låneprocess. I bedömningen ingår bland annat hur de ger lånebesked och betalar ut beviljade lån. Slutligen har vi utvärderat långivarens kundservice där vi bland annat tagit hänsyn till öppettider och möjliga kontaktvägar till MoneyGo för personlig service.

Läs mer: Låneas metod för att betygsätta och recensera långivare.

Frågor och svar

Vad är MoneyGos låneskydd?

MoneyGos låneskydd är en frivillig försäkring som betalar din månadskostnad för ditt lån i upp till 12 månader om du skulle bli ofrivilligt arbetslös (minst 50 %) eller sjukskriven (minst 50 %) i mer än 30 dagar. Deras försäkring gäller även vid dödsfall till följd av en olycka (med en ersättning upp till 50 000 kr). Kostnaden för deras låneskydd är 0,37 % av ditt lånebelopp varje månad, men som lägst 39 kr.

Är det säkert att låna pengar av MoneyGo?

Ja, det är säkert att låna pengar av MoneyGo. MoneyGo AB grundades år 2010 i Helsingborg. Deras huvudägare är Svea Bank AB. MoneyGo har tillstånd och är under insyn av Finansinspektionen för att få låna ut pengar i Sverige.

Kostar det något att lösa ett lån hos MoneyGo i förtid?

Nej, du betalar ingen kostnad om du vill lösa ditt lån hos MoneyGo i förtid. Du betalar inte heller en kostnad i form av ränteskillnadsersättning om du väljer att göra en eller flera extrainbetalningar under ditt låns återbetalningstid.

Hur lång tid tar det för MoneyGo att betala ut deras lån?

I regel tar det cirka 1–3 dagar för MoneyGo att betala ut deras privatlån. Hur snabbt det går att få lånet utbetalt beror på vilken bank du har bankkonto hos och när du gör din låneansökan. När du ansöker om deras privatlån får du däremot alltid svar direkt på skärmen om du beviljas.

Detaljerad information om MoneyGo Privatlån

Information om MoneyGo Privatlån
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Direkt, dygnet runt
Direktutbetalning
Nej
Utbet. helger & kvällar
Nej
Betyg hos Trustpilot
2.3 / 5 Trust pilot score 2.3 / 5
(31 omdömen)
Krav hos MoneyGo Privatlån
Betalningsanmärkningar
Accepteras ej
×
MoneyGo privatlån kan inte beviljas inte under några omständigheter om du har betalningsanmärkningar.
Ålderskrav
Minst 18 år
Inkomstkrav
9 583 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
×
För att beviljas MoneyGo privatlån måste du ha någon typ av anställning.
Lån utan Bank-ID
Nej
Skuld hos Kronofogden
Nej
Detaljer om MoneyGo Privatlån
Ränta
5,8 - 18,6 %
Effektiv ränta
9,15 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med löptid 120 månader.
Uppläggningsavgift
475 kr
Aviavgift
20 kr
Betalningsfria månader
2 st/år
Ansökan hos MoneyGo Privatlån
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Långivare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 8,3 % nominell ränta, 475 kr i uppläggningsavgift och 20 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 249 kr och effektiv ränta på 9,15 %. Totalt att betala blir 150 376 kr.