Sidan innehåller annonser

Swedbank privatlån: Recension 2024

Swedbank Privatlån Direkt är ett lån utan säkerhet som passar bra för dig med medel till hög kreditvärdighet som vill låna till en förhållandevis låg lånekostnad under en lång tid. Det beror på att Swedbanks frånränta är låg jämfört med andra långivare med privatlån och att de kan erbjuda en återbetalningstid upp till 12 år.

Det finns däremot andra privatlån som är billigare än Swedbanks privatlån med högre beviljandegrad. Om du har låg kreditvärdighet och söker det privatlån med den lägsta lånekostnaden är det bättre att se över andra privatlån än Swedbanks. Ett privatlån från Swedbank är inte det bästa privatlånet ur något avseende.

Läs hela recensionen

Swedbank Privatlån
 • Lånebelopp: 20 000 - 500 000 krFördel
 • Ränta: 6,2 - 16,34 %Fördel
 • Löptid: 1 - 12 år Fördel
Läs mer eller ansök på Swedbank.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Swedbank Privatlån: Ganska bra, 3.5/5

Lånea anser att Swedbanks privatlån allt sammantaget är ganska bra och lånet ges betyget 3,5 av 5. Det är ungefär samma som 3,35, vilket är Låneas genomsnittliga betyg av de privatlån vi recenserat.

Vårt omdöme av privatlån från Swedbanks privatlån är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 4/5. Swedbanks privatlån har ett räntespann från 6,2 % till 16,34 % och en förhållandevis låg uppläggningsavgift på 300 kr. Som nyckelkund är det möjligt att ta Swedbanks privatlån utan avgifter.
 • Beviljandegrad: betyg 3/5. Swedbanks privatlån kräver att du har en anställning (till exempel fast, deltids- eller timanställning) och inga betalningsanmärkningar.
 • Låneprocess: betyg 2.5/5. Swedbank hanterar och betalar ut lån endast på vardagar genom en manuell process. Direktutbetalning av lån kan endast ske till konton på Swedbank.
 • Kundservice: betyg 5/5. Swedbank erbjuder kundservice via telefon, mejl och chatt varje dag 07:00 till 20:00. Du kan kontakta kundtjänsten via Swedbanks hemsida, app, sociala medier eller telefonnummer.

Gå till: Metod för betygsättning

Omdöme av Swedbank Privatlån: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 3.5/5
Lånekostnad4/5
Beviljandegrad3/5
Låneprocess2.5/5
Kundservice5/5

Lånekostnad: Ganska bra, 4/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Lånea anser att lånekostnaden för Swedbanks privatlån är ganska bra och privatlånet ges i denna kategori betyget 4 av 5. Swedbanks privatlån har en förhållandevis låg frånränta på 6,2 % och en maxränta på 16,34 %. En positiv aspekt med lånekostnaden för Swedbank Privatlån Direkt är att lånet kan tas utan avgifter om du är nyckelkund (kostar 39 kr per månad).

En negativ aspekt med Swedbanks privatlån är att det tillkommer avgifter för pappersaviseringar och autogirobetalningar på 45 kr respektive 20 kr. Om du däremot väljer att betala ditt lån via e-faktura betalar du inga avgifter för aviseringar. Övriga negativa aspekter av Swedbanks privatlån är att maxräntan på 16,34 % är högt jämfört med maxräntan hos andra storbanker och att lånet har en tillkommande uppläggningsavgift på 300 kr.

I ett scenario där 100 000 kr lånas hos Swedbank och återbetalas över 10 år till nominell ränta 7,98 % och en uppläggningsavgift på 300 kr har privatlånet en effektiv ränta på 8,36 %. Det är bra, eftersom det är bättre än medianen på 10,5 % effektiv ränta för alla privatlån Lånea recenserat (under samma förutsättningar).

Beviljandegrad: Mediokert, 3/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star review-star

Lånea anser att beviljandegraden för Swedbanks privatlån är medioker och lånet ges i denna kategori betyget 3 av 5. Positiva aspekter med Swedbanks beviljandegrad är att de godkänner samtliga anställningsformer och kan bevilja dig ett lån oavsett om du är fast anställd, timanställd eller deltidsanställd. En annan positiv aspekt med Swedbank är att de inte har ett minimikrav på årsinkomst utan varje ansökan bedöms individuellt.

En negativ aspekt med Swedbanks privatlån är att lånet kräver att du som låntagare har en anställning. Det betyder att du som arbetslös eller studerande inte kan beviljas ett privatlån från Swedbank och får ett direkt avslag på din ansökan. Du som låntagare hos Swedbank får heller inte ha någon befintlig betalningsanmärkning om du ska godkännas ett privatlån.

Låneprocess: Mediokert, 2.5/5

review-star-full review-star-full review-star-half review-star review-star

Lånea anser att låneprocessen hos Swedbanks privatlån är medioker och lånet ges i denna kategori betyget 2,5 av 5. Swedbank kan hantera låneansökningar under samtliga vardagar genom en manuell process. En ansökan går att skickas in via till exempel deras hemsida, app eller genom att ringa in till kundtjänsten. Du kan ansöka om Swedbank Privatlån Direkt utan ett BankID om du har ett kort och en kortläsare från Swedbank.

En negativ aspekt med Swedbanks låneprocess är att ansökningar och utbetalningar inte kan hanteras under helgdagar. Swedbank kan heller inte utbetala lån direkt om utbetalningskontot inte är ett konto på Swedbank. På grund av att låneansökningar till Swedbank alltid hanteras manuellt kan du efter din ansökan inte få svar direkt på skärmen.

Kundservice: Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att Swedbanks kundservice är enastående och de ges i denna kategori betyget 5 av 5. Swedbanks kundservice är tillgänglig alla dagar i veckan genom telefon, chatt, mejl och sociala medier. Du kan få hjälp av Swedbanks kundservice alla dagar från 07:00 till 20:00.

En negativ aspekt med Swedbanks kundservice är att den på helger inte är bemannad med lånerådgivare. Det betyder att hantering av låneansökningar och utbetalningar av lån inte kan göras på helger. Eftersom Swedbank är en av de bankerna med flest kunder i Sverige kan det under vissa tider på dygnet även vara långa telefonköer till kundservicen.

Vem är Swedbanks privatlån bäst för?

Swedbanks privatlån är bäst för dig med medel till hög kreditvärdighet som söker ett privatlån med förhållandevis låg frånränta och lång återbetalningstid. Det är även ett bra val för dig som söker en långivare med digitala tjänster såsom en välfungerande hemsida och app. Om du som låntagare vill ha en kundservice som går att kontaktas alla dagar i veckan via olika kanaler är även Swedbank en passande långivare.

Omständigheter när Swedbanks privatlån passar bra

Dessa är omständigheter när det passar bra att låna från Swedbank:

 • Du vill samla lån med ett samlingslån. Om du har befintliga skulder kan du samla dina lån med hjälp av Swedbanks privatlån. Lånet är ett bra samlingslån eftersom det är ett billigare privatlån än många andra privatlån och kan ha en återbetalningstid upp till 12 år. Även om Swedbank inte erbjuder privatlån med lösenkrav är en fördel att du kan lägga till en medsökande på privatlånet.
 • Du söker ett privatlån med förhållandevis låg ränta. Swedbank har en förhållandevis låg frånränta på 6,2 % och kan vara ett bra val för dig som söker ett privatlån med låg ränta.
 • Du behöver låna ett stort belopp pengar. Swedbank kan bevilja lån upp till 500 000 kr och är därmed ett bra alternativ om du vill låna ett stort belopp.
 • Du vill ta ett lån för att betala en stor oförväntad utgift. Swedbanks privatlån är bra om du behöver ta ett lån för att betala en stor oförväntad utgift som till exempel en skatteskuld eller en skada på en bil. Det beror på att lånet kan utbetalas inom 1-3 bankdagar och kan erbjudas till en lång återbetalningstid på upp till 12 år (vilket medför en låg månadskostnad).

Vem är Swedbanks privatlån dåligt för?

Swedbanks privatlån är dåligt för dig med låg kreditvärdighet eftersom det är svårare att få ett lån beviljat hos Swedbank än andra långivare som erbjuder privatlån. Om du är arbetslös eller har befintliga betalningsanmärkningar kan du till exempel inte beviljas ett lån från Swedbank.

Eftersom utbetalning av Swedbanks lån tar minst 1-3 bankdagar är det också ett dåligt lån för dig som vill ha ditt lån utbetalt samma dag.

Alternativ om Swedbanks privatlån inte passar dig

Förslag på andra alternativ om Swedbanks privatlån inte är rätt för dig:

 • Thorn privatlån: privatlån som kan beviljas trots betalningsanmärkningar. Ett privatlån från Thorn har en frånränta på 9,84 % och en maxränta på 21,60 %. Lånet kräver att du som minst lånar 10 000 kr och som mest 100 000 kr.
 • Avida Finance privatlån: lån utan säkerhet som kan beviljas trots arbetslöshet med inkomst från A-kassa. Du kan låna mellan 10 000 kr – 500 000 kr från Avida Finance till en nominell ränta mellan 5,95 % till 21,95 %. Avida Finance har en förhållandevis låg uppläggningsavgift på 179 kr. Efter att du ansökt om ett privatlån hos Avida Finance får du alltid ett svar direkt på skärmen.

Fördelar med lån från Swedbanks privatlån

De viktigaste fördelarna med privatlån från Swedbank är:

 • Möjlighet till en låg ränta. Swedbanks privatlån har en förhållandevis låg frånränta på 6,2 % och du som låntagare har således möjlighet att ta lån till en låg ränta.
 • Det kan vara ett billigt samlingslån utan lösenkrav. Det beror på att Swedbank Privatlån Direkt har en förhållandevis låg frånränta på 6,2 %, godkänner medsökande, kan bevilja lånebelopp upp till 500 000 kr och återbetalningstider upp till 12 år. Se: Samla lån med samlingslån.
 • Det går att ansöka om lånet utan ett Mobilt BankID. Du kan signera din låneansökan och ditt skuldebrev med kort och kortläsare från Swedbank. Således är du inte tvungen att inneha ett Mobilt BankID för att ansöka om Swedbank Privatlån Direkt. Se: Lån utan BankID.
 • Du kan ansöka som pensionär. Swedbank har ingen gräns för maxålder hos låntagare vilket betyder att det är ett lån som du kan ansöka om som pensionär.
 • Lånet går att tas med en medsökande. Om du har svårt att bli beviljad ett lån kan du lägga till en medsökande eller medlåntagare för att enklare bli beviljad. Se: Lån med medsökande.
 • Lånet kan ha en lång återbetalningstid. Swedbanks gräns för längsta möjliga återbetalningstid är 12 år eller 144 månader. Det är således ett bra alternativ för dig som vill ha ett lån med lång återbetalningstid.
 • Du kan ansöka om att förlänga ditt lån. Om du vill förlänga återbetalningstiden på ett befintligt privatlån från Swedbank kan du ansöka om det via Swedbanks kundtjänst. Se: Lån som kan förlängas.

Nackdelar med lån från Swedbanks privatlån

De största nackdelarna med privatlån från Swedbank är:

 • Du kan inte beviljas ett privatlån om du har betalningsanmärkningar. Om du har befintliga betalningsanmärkningar behöver du vänta tills de gallras för att ansöka om lån hos Swedbank. Ett privatlån från Swedbank är alltså inte ett lån som går att ta trots betalningsanmärkningar.
 • Det går inte få ett svar direkt på skärmen efter en låneansökan. Låneansökningar hos Swedbank hanteras manuellt under kontorstider och det är inte möjligt att få svar direkt efter en låneansökan. Handläggning av ansökningar och utbetalning av lån från Swedbank tar i regel 1-3 bankdagar.
 • Lånet beviljas inte alltid till låntagare med låg kreditvärdighet. Swedbanks privatlån kräver att du som låntagare har en anställning och är fri från betalningsanmärkningar. I regel är Swedbanks privatlån bäst för dig med medel till hög kreditvärdighet och det finns andra mer passande lån om du vill låna trots låg kreditvärdighet.
 • I samband med låneupplägget behöver du betala en uppläggningsavgift. Swedbank har en tillkommande uppläggningsavgift på 300 kr. Om du blir nyckelkund hos Swedbank (kostar 39 kr per månad) kan du dock ta ett privatlån utan uppläggningsavgift.
 • Oftast får du inte ett beviljat lån utbetalt samma dag som du ansökte. Handläggning och utbetalning av Swedbanks privatlån tar i regel 1-3 bankdagar. Det är därmed inte möjligt för dig som låntagare att få svar och utbetalning samma dag som du ansöker.

Jämför Swedbank Privatlån Direkt med andra privatlån

Tabell 2: Swedbanks privatlån i jämförelse med andra långivare.

Långivare Lånebelopp Ränta Återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Swedbank Privatlån Swedbank Privatlån 20 000-500 000 kr 6,2-16,34 % 1 år-12 år
3.5/5
Nordax Privatlån Nordax Privatlån 15 000-600 000 kr 5,9-19,9 % 1 år-20 år
3/5
Santander Privatlån Santander Privatlån 10 000-350 000 kr 5,35-14,35 % 2 år-12 år
4,1/5

Vad särskiljer Swedbanks privatlån från andra lån?

Det som särskiljer Swedbanks privatlån från andra privatlån är att det är ett förhållandevis billigt privatlån med en låg frånränta på 6,2 %. En annan särskiljande faktor är att lånet är enklare att hantera än andra lån eftersom Swedbank tillhandahåller flera lösningar för lånehantering. Det kan till exempel vara deras hemsida, app, sociala medier och kundtjänst.

Swedbank Privatlån Direkt vs Danske Bank Privatlån

Danske Bank Privatlån har ett räntespann från 7,5 % till 9,5 % vilket är lägre än Swedbanks räntespann från 6,2 % till 16,34 %. Däremot är uppläggningsavgiften hos Danske Bank på 595 kr högre än Swedbanks uppläggningsavgift på 300 kr. Danske Banks avgift för autogiro på 10 kr per månad är dock lägre än Swedbanks avgift för autogiro på 20 kr per månad.

Hos Swedbank kan du låna 20 000 kr som minst och 500 000 kr som mest, medan Danske Bank tillåter privatlånebelopp mellan 50 000 kr och 400 000 kr. Återbetalningstiden hos Swedbank är som minst 1 år och som mest 12 år medan Danske Bank Privatlån kan återbetalas under 1 år10 år.

Swedbanks Privatlån Direkt vs JAKlån Blanco

JAKlån Blanco är ett privatlån med en ränta på 4,5 % vilket är lägre än Swedbanks frånränta på 6,2 %. Som ny låntagare hos JAKlån behöver du betala en medlemsavgift på 300 kr som sedan övergår till en kostnad på 365 kr per år. JAKlån Blanco har även uppläggningsavgift på 890 kr, vilket är högre än Swedbanks uppläggningsavgift på 300 kr.

Förutom månadsavgiften och uppläggningsavgiften har JAKlån Blanco inga övriga avgifter för till exempel avisering till skillnad från Swedbank Privatlån Direkt. Swedbank tillåter återbetalningstider mellan 1 år till 12 år, medan återbetalningstider hos JAKlån Blanco är mellan 2 till 10 år.

Ansök om Swedbank Privatlån Direkt via låneförmedlare

Ansöker du om Swedbanks privatlån via en låneförmedlare kan du jämför deras lån med flera andra långivares. På så sätt maximerar du chansen att beviljas bra lånevillkor (såsom en låg ränta), ditt eftersökta lånebelopp och en lämplig löptid.

Tabell 3: Låneförmedlare du kan ansöka om Swedbanks privatlån hos.

Låneförmedlare Ränta Lånebelopp Max återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Lendo Lendo 2,95-29,95% 10 000-600 000 kr 20 år
4,7/5
Sambla Sambla 2,95-29,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,9/5

Att ansöka via förmedlare är inte en garanti för att Swedbank kommer erbjuda dig ett lån. Låneförmedlare filtrerar ofta låneansökningar och skickar dem ibland enbart till långivare som de på förhand bedömer passar din situation och sökta lån.

Se mer: Låneförmedlare: hitta den bästa låneförmedlaren.

Kundomdömen av Swedbank Privatlån Direkt online

Det går att hitta många kundomdömen om Swedbank online. Däremot är dessa omdömen ofta helhetsbetyg om Swedbank som bank och inte nödvändigtvis specifika omdömen om dess privatlån. Med tanke på att Swedbank är en storbank kan betyget avse flera tjänster som inte har med privatlån att göra. På Trustpilot har Swedbank ett betyg på 1,2 av 5 (baserat på över 700 omdömen) vilket är ett lågt betyg.

Positiva omdömen om Swedbank online tar i många fall upp kundservicen som hjälpsam och tillgänglig. De digitala tjänsterna som hemsidan och appen har också fått goda recensioner. I positiva omdömen beskrivs Swedbank som en pålitlig bank som till exempel inte har dolda avgifter.

Negativa omdömen om Swedbank tar ofta upp kritik mot olika avgifter såsom avgiften för nyckelkunder (39 kr per månad) och avgiften för internetbetalningar (75 kr per månad). Swedbank har även fått kritik för långa hanteringstider och långa telefonköer till kundtjänsten. Vissa negativa omdömen kritiserar även kundtjänst personalen på Swedbanks kundservice och bankkontor.

Krav för Swedbanks privatlån

Swedbanks grundkrav för privatlån är:

 • Du som låntagare är i myndig ålder (minst 18 år).
 • En anställning (till exempel fast, deltids- eller timanställning).
 • Inga betalningsanmärkningar.
 • Inget skuldsaldo hos Kronofogden.

Om du inte uppfyller Swedbanks krav kommer du automatiskt få avslag på din låneansökan. Uppfyller du kraven blir du dock inte automatiskt beviljad, utan genomgår en sedvanlig kreditprövning där kreditbeslut tas av Swedbank.

Innan du ansöker om Swedbanks privatlån

Innan du ansöker hos Swedbanks privatlån bör du beakta detta:

 • Swedbanks grundkrav. Säkerställ att du uppfyller Swedbank Privatlån Direkts grundkrav. Uppfyller du inte kraven får du avslag direkt på din låneansökan och ansöker i onödan.
 • Hur snabbt du behöver pengar. Om du behöver ha pengar disponibla på ditt konto inom ett par timmar eller senast samma dag bör du överväga ett annat lån. Swedbanks lån, såväl som andra privatlån, tar ofta ett par dagar att betalas ut. För att låna pengar snabbt och enkelt bör du istället överväga SMS lån (snabblån).
 • Om du kan inkludera en medsökande. Eftersom Swedbank Privatlån Direkt tillåter att du inkluderar en medsökande bör du, om möjligt, definitivt göra det. Att låna med medsökande är förknippat med högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor. Prata därför med en potentiell medsökande om att inkludera denna i låneansökan innan du ansöker.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilket ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd att leva med månadskostnaden som lånet skulle innebära.
 • Din kreditvärdighet. Om du har låg kreditvärdighet finns det andra lån som du kommer ha större chans att beviljas än Swedbanks privatlån. Detta kan bespara dig en onödig kreditupplysning hos UC, vilket har negativ påverkan på din kreditvärdighet ur UCs perspektiv.

Hur du ansöker om Swedbanks privatlån

Så gör du för att ansöka om Swedbanks privatlån:

 1. Gå till Swedbanks hemsida på din mobila webbläsare eller din dator.

 2. För att göra en ansökan måste du vara kund hos Swedbank, klicka på “Bli Kund” för att bli kund online.

 3. Klicka på “Privat” följt av “Privatlån”.

 4. Klicka på “PrivatlånDirekt” för att ansöka om Swedbanks privatlån.

 5. Välj önskat lånebelopp och återbetalningstid.

 6. Se över din uppskattade månadskostnad.

 7. Klicka på “Logga in och ansök om PrivatlånDirekt” för att gå vidare med din ansökan.

 8. Legitimera dig med Mobilt BankID eller kort och kortläsare.

 9. Fyll i de nödvändiga uppgifterna.

 10. Signera din ansökan med Mobilt BankID eller kort och kortläsare.

Swedbanks låneprocess tar i vanliga fall minst 1-3 bankdagar för handläggning och utbetalning. Ibland kan låneprocessen ta längre tid om Swedbank behöver komplettera din ansökan med till exempel lönespecar eller arbetsgivarintyg.

Så har vi betygsatt Swedbanks privatlån

För vår recension av Swedbanks privatlån har vi använt oss av Låneas betygsmodell för omdömen av privatlån. Vi har baserat privatlånets betyg på 48 datapunkter relaterat till lånekostnad, beviljandegrad, låneprocess och kundservice. Vårt betyg är baserat på en jämförelse av lånevillkor hos svenska långivare som erbjuder privatlån.

Vi har betygsatt Swedbanks privatlån enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 40 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 30 % av det totala betyget.
 • Låneprocess: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom respektive kategori har vi på Lånea tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Swedbanks privatlån. I kategorin lånekostnad har vi främst värderat egenskaper som ränta, uppläggningsavgift och aviavgift. I kategorin beviljandegrad har vi utvärderat privatlånets grundkrav, såsom inkomstkrav eller om de tillåter sökande med betalningsanmärkning. Vidare har vi tagit hänsyn till Swedbanks process och metoder för kreditprövning.

Därtill har vi utvärderat Swedbanks låneprocess. I bedömningen ingår bland annat hur de ger lånebesked och betalar ut beviljade lån. Slutligen har vi utvärderat långivarens kundservice där vi bland annat tagit hänsyn till öppettider och möjliga kontaktvägar till Swedbank för personlig service.

Läs mer: Låneas metod för att betygsätta och recensera långivare.

Frågor och svar

Är det säkert att låna pengar från Swedbank?

Ja, det är säkert att låna pengar från Swedbank. Swedbank är en av Sveriges största banker med miljontals kunder runt om i landet. Swedbank är en koalition av olika sparbanker vars rötter sträcker sig över 200 år tillbaka i tiden. Idag är Swedbank en storbank med flertalet säkerhetslösningar för bankens egna säkerhet och dess kunders.

Swedbank arbetar även under Konsumentverket och Finansinspektionens riktlinjer och tillsyn vilket är ett tecken på att verksamheten ska bedrivas på ett säkert sätt.

Kostar det att lösa Swedbank Privatlån Direkt i förtid?

Nej, ett privatlån från Swedbank har ingen fast ränta vilket betyder att du inte betalar någon ränteskillnadsersättning vid förtidsinlösen. Du kan avsluta ditt lån genom att kontakta kundtjänsten och återbetala hela skuldbeloppet utan extra kostnad. Förtidsinlösen går att göra vid behov och är inte tidsbegränsad på något vis.

Hur lång tid tar en utbetalning av Swedbanks privatlån?

I vanliga fall tar utbetalning av ett beviljat privatlån från Swedbank minst 1-3 bankdagar. Om du däremot har hög kreditvärdighet och redan är kund hos Swedbank kan processen vara snabbare. Ansöker du på en vardag under de förutsättningarna och din ansökan hinner beviljas samma dag kan utbetalningen ske direkt efter ditt beviljande till ditt konto på Swedbank.

Hur lång tid en utbetalning från Swedbank tar beror alltså delvis på hur snabbt din ansökan hanteras och beviljas, samt huruvida Swedbank kan genomföra direktutbetalningar till ditt konto.

Har Swedbank någon mobilapp du kan hantera ditt lån i?

Ja, i appen Swedbank Privat kan du enkelt hantera ditt lån, få information om lånet, se över låneavier och göra amorteringar. Genom appen kan du även få personlig service av Swedbanks kundservice via telefon, chatt eller kundpost (interna e-post till rådgivare och kundtjänst på Swedbank). Appen Swedbank Privat går att ladda ner via Google Play Store eller App Store.

Detaljerad information om Swedbank Privatlån

Information om Swedbank Privatlån
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Inom 24 h under kontorstid
Direktutbetalning
Nej
Utbet. helger & kvällar
Nej
Betyg hos Trustpilot
1.3 / 5 Trust pilot score 1.3 / 5
(1165 omdömen)
Krav hos Swedbank Privatlån
Betalningsanmärkningar
Accepteras ej
×
Swedbank privatlån kan inte beviljas inte under några omständigheter om du har betalningsanmärkningar.
Ålderskrav
Minst 18 år
Inkomstkrav
Inget min. krav - individuell bedömning
Lån som arbetslös
Nej
×
För att beviljas Swedbank privatlån måste du ha någon typ av anställning.
Lån utan Bank-ID
Ja
Skuld hos Kronofogden
Nej
Detaljer om Swedbank Privatlån
Ränta
6,2 - 16,34 %
Effektiv ränta
8,36 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med löptid 120 månader.
Uppläggningsavgift
300 kr
Aviavgift
0 - 45 kr
Betalningsfria månader
Erbjuds ej
Ansökan hos Swedbank Privatlån
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Långivare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 7,98 % nominell ränta, 300 kr i uppläggningsavgift och 0 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas med rak amortering under 120 månader ger en genomsnittlig månadsbetalning på 1 171 kr och effektiv ränta på 8,36 %. Totalt att betala blir 140 530 kr.