Sidan innehåller annonser

Resurs Bank Privatlån: Recension 2024

Resurs Banks privatlån är ett lån som passar bra för dig med låg kreditvärdighet som har svårt att beviljas ett lån. Lånet är nämligen ovanligt enkelt att beviljas. Dessutom är lånet bra för dig med medel till hög kreditvärdighet som vill ta lån på relativt stora lånebelopp.

Det finns dock andra privatlån med lägre ränta än Resurs Banks privatlån som dessutom saknar avgifter. Om du söker det billigaste privatlånet eller privatlånet med högst beviljandegrad kan det vara bra att se över andra privatlån. Ett privatlån från Resurs Bank är alltså inte det bästa lånet ur något avseende.

Läs hela recensionen

Resurs Bank Privatlån
 • Lånebelopp: 10 000 - 500 000 krFördel
 • Ränta: 5,95 - 15,15 %Fördel
 • Löptid: 1 - 15 år Fördel
Läs mer eller ansök på Resursbank.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Resurs Bank Privatlån: Ganska bra, 3.6/5

Lånea anser att Resurs Bank privatlån allt sammantaget är ganska bra och lånet ges betyget 3,6 av 5. Det är högre än 3,35, vilket är Låneas genomsnittliga betyg av de privatlån vi recenserat.

Vårt omdöme av privatlån från Resurs Bank är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 3.5/5. Resurs Banks privatlån är varken ovanligt dyrt eller billigt. Lånet har en relativt låg frånränta på 5,95 %, en medioker representativ ränta (vanligast förekommande ränta) på 7,98 % och en medioker maxränta på 15,15 %.
 • Beviljandegrad: betyg 4.5/5. Resurs Banks privatlån har hög beviljandegrad och kan bevilja låntagare som saknar fast anställning. Lånet har en låg lägsta inkomstgräns på 8 334 kr per månad.
 • Låneprocess: betyg 3.5/5. Resurs Bank har en smidig låneprocess och kan oftast ge svar på en signerad låneansökan direkt efter den skickats in.
 • Kundservice: betyg 3.5/5. Resurs Bank har en duktig kundservice som är tillgänglig via telefon och mejl under vardagar mellan 08:00 och 18:00. Det går även att kontakta kundservicen via Resurs Banks app.

Gå till: Metod för betygsättning

Omdöme av Resurs Bank Privatlån: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 3.6/5
Lånekostnad3.5/5
Beviljandegrad4.5/5
Låneprocess3.5/5
Kundservice3.5/5

Lånekostnad: Ganska bra, 3.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half review-star

Lånea anser att lånekostnaden för Resurs Bank privatlån är ganska bra och lånet ges i denna kategori betyget 3,5 av 5. Resurs Banks privatlån har en medelhög lånekostnad med en relativt låg frånränta på 5,95 % och en medelhög representativ ränta (vanligt förekommande ränta bland låntagare) på 7,98 %. En positiv aspekt med Resurs Banks lånekostnad är att lånet kan beviljas utan aviavgift.

Det som är negativt med Resurs Banks lånekostnad är att lånets maxränta är på 15,15 %. Det är en förhållandevis hög räntesats för att privatlån. Resurs Bank har även en tillkommande uppläggningsavgift på 399 kr vilket är en särskilt negativ aspekt för dig som vill minimera lånekostnaden på ett litet lån. Om du väljer att betala av ditt lån med autogiro tillkommer även en avgift på 19 kr.

I ett scenario där 100 000 kr lånas hos Resurs Bank och återbetalas över 10 år till nominell ränta 7,98 % har privatlånet en effektiv ränta på 8,76 %. Det är bra, eftersom det är lägre än medianen på 10,5 % effektiv ränta för alla privatlån Lånea recenserat (under samma förutsättningar).

Beviljandegrad: Bra, 4.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half

Lånea anser att beviljandegraden för Resurs Banks privatlån är bra och lånet ges i denna kategori betyget 4,5 av 5. Resurs Bank har hög beviljandegrad och kan bevilja lån till låntagare utan fast anställning. Det är positivt eftersom de flesta andra privatlån inte kan beviljas till låntagare med en tim- eller deltidsanställning. En annan fördel är med Resurs Bank är att de har ett lågt minimikrav för månadsinkomst på 8 334 kr per månad.

En negativ aspekt med Resurs Banks privatlån är att du inte kan bli beviljad lånet utan att vara anställd. Du kan till exempel inte beviljas som student eller om din inkomst kommer från A-kassa. Det gäller även om du har en inkomst från CSN eller A-kassa som täcker Resurs Banks inkomstkrav. Det går även inte att beviljas ett lån från Resurs Bank om du som låntagare har befintliga betalningsanmärkningar.

Låneprocess: Ganska bra, 3.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half review-star

Lånea anser att låneprocessen hos Resurs Bank är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 3,5 av 5. Resurs Bank har en smidig låneprocess och de kan oftast ge svar på inskickade ansökningar direkt på skärmen efter de signerats. För låneansökningar som kräver manuell hantering är Resurs Bank tillgänglig för handläggning under samtliga vardagar från 08:00 till 18:00. Du kan även ansöka om lån hos Resurs Bank via telefon utan att inneha ett BankID vilket är ett plus.

En negativ aspekt med Resurs Banks låneprocess är att ansökningar och utbetalningar inte kan hanteras under helgdagar. Det betyder att om du skickar in en låneansökan på en fredag kan du behöva vänta tills nästa vecka (om ansökan kräver manuell hantering) innan du får svar på din ansökan.

Kundservice: Ganska bra, 3.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half review-star

Lånea anser att Resurs Banks kundservice är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 3,5 av 5. Resurs Bank har en mångsidig kundservice som är tillgänglig via mejl och telefon under alla vardagar från 08:00 till 18:00. Det som är positivt med Resurs Banks kundservice är att de även kan ta emot låneansökningar via telefon om du ringer in till deras kundservice.

Det som är negativt med Resurs Banks kundservice är att den inte har en livechatt vilket många andra långivare som erbjuder privatlån tillhandahåller. En övrig negativ aspekt med Resurs Banks kundservice är att den är stängd för service under helger och röda dagar.

Vem är Resurs Bank privatlån bäst för?

Resurs Banks privatlån är bäst för dig med medel till låg kreditvärdighet som söker ett privatlån med hög beviljandegrad som har ett högt maxbelopp. Det beror på att Resurs Bank kan bevilja stora lånebelopp till en förhållandevis låg räntesats.

Resurs Bank har ett räntespann mellan 5,95 – 15,15 % och en låg representativ ränta (vanligast förekommande ränta) på 7,98 %. De kan även bevilja lånebelopp så höga som 500 000 kr. Resurs Banks privatlån är således ett speciellt bra lån för dig som söker ett samlingslån.

Omständigheter när Resurs Banks privatlån passar bra

Dessa är omständigheter när det passar bra att låna från Resurs Bank:

 • Du har befintliga skulder som du vill samla med ett samlingslån. Eftersom Resurs Bank har hög beviljandegrad, kan bevilja lån upp till 500 000 kr, godkänner lån med medsökande och erbjuder lån med lösenkrav är det ett perfekt lån att ta som samlingslån.
 • Du vill ta ett relativt litet lån. Eftersom Resurs Bank kan bevilja lån på så små belopp som 10 000 kr och saknar avi-avgift är det ett bra alternativ om du vill ta ett litet lån.
 • Du vill minimera dina lånekostnader med ett relativt billigt lån. Resurs Bank har en låg frånränta på 5,95 % och en relativt låg representativ ränta (vanligast förekommande ränta) på 7,98 %. Eftersom lånet utöver räntan saknar aviseringsavgift är det ett bra lån för dig som söker ett relativt billigt lån.

Vem är Resurs Banks privatlån dåligt för?

Resurs Banks privatlån är dåligt för dig som saknar anställning eller dig som söker ett lån till låg ränta. Det beror på att Resurs Bank endast beviljar lån till låntagare med någon form av anställning (fast, tim- eller deltidsanställning). Resurs Bank har även en representativ ränta på 7,98 % och en maxränta på 15,15 % vilket är högre än många andra privatlån.

Alternativ om Resurs Banks privatlån inte passar dig

Förslag på andra alternativ om Resurs Banks privatlån inte är rätt för dig:

 • Bank Norwegian Blancolån: privatlån utan krav på anställning. Du kan låna 5 000600 000 kr från Bank Norwegian till en ränta på mellan 5,99 – 23,99 %. Bank Norwegian har en representativ ränta (vanligast förekommande ränta) på 10,99 %. Deras lån kan dessutom beviljas utan tillkommande avgifter. Ett privatlån från Bank Norwegian är bäst för dig som saknar anställning eller dig som söker ett högt lånebelopp.
 • Nordnet Privatlån: populärt banklån med låg ränta. Nordnet har en låg frånränta på 3,9 %, en låg representativ ränta (vanligast förekommande ränta) på 4,85 % och en låg maxränta på 10,9 %. Det krävs även att du som låntagare hos Nordnet har en inkomst på minst 16 667 kr per månad. Nordnets privatlån passar bäst för dig som söker ett billigt privatlån med låg ränta.

Fördelar med lån från Resurs Bank

De viktigaste fördelarna med privatlån från Resurs Bank är:

 • Du har möjlighet att få en låg ränta. Resurs Banks privatlån har förhållandevis låg frånränta på 5,95 % och en relativt låg representativ ränta på 7,98 %. Därmed har du med medelhög eller hög kreditvärdighet möjlighet att via Resurs Bank få ett privatlån till en låg ränta.
 • Du kan få svar på din låneansökan direkt efter den signerats. Resurs Bank kan oftast ge svar på en låneansökan som skickas in via hemsidan direkt på skärmen. Deras privatlån är därmed ett bra lån för dig som vill få svar direkt efter din ansökan.
 • Lån kan beviljas trots låg inkomst. Resurs Bank kräver att du som låntagare har en inkomst på minst 8 334 kr per månad. Det är ett förhållandevis lågt inkomstkrav jämfört med andra privatlån. Se: Lån som kan beviljas trots låg inkomst.
 • Ett BankID är inte ett måste för att ansöka om lånet. Du kan ansöka om Resurs Banks privatlån utan BankID genom att ringa in till deras kundservice och ansöka över telefon.
 • Det är förhållandevis enkelt att få lånet beviljat. Resurs Banks privatlån har hög beviljandegrad och är förhållandevis enkelt att få beviljat. Du kan beviljas ett lån från Resurs Bank utan en fast anställning (till exempel med en tim- eller deltidsanställning).
 • Det går att lägga till medsökande på lånet. Resurs Bank erbjuder lån med medsökande vilket är bra om du har svårt att bli beviljad ensam. En medsökande kan också göra så att du kan låna mer pengar än om du skulle ansöka ensam eftersom en till inkomst (den medsökandes) inkluderas i låneansökan.
 • Du kan minimera din månadskostnad med en lång återbetalningstid. Resurs Bank kan bevilja privatlån med återbetalningstider upp till 15 år. Därmed är det ett bra lån med lång återbetalningstid för dig som vill minimera din månadskostnad med en lång löptid.
 • Du kan förlänga återbetalningstiden på ditt lån vid behov. Resurs Bank erbjuder ett lån som går att förlängas vid behov. Det kan vara bra om du i framtiden vill minska din månadskostnad för ditt lån genom att förlänga lånets återbetalningstid.
 • Du kan beviljas ett privatlån utan en fast inkomst. Resurs Bank kan bevilja lån oavsett anställningsform. Det betyder att du kan beviljas lånet utan att inneha en fast inkomst i form av en fast anställning.

Nackdelar med lån från Resurs Bank

De största nackdelarna med privatlån från Resurs Bank är:

 • Du kan inte ta lånet om du har befintliga betalningsanmärkningar. Om du har befintliga betalningsanmärkningar behöver du vänta tills de gallras innan du kan ansöka om Resurs Banks privatlån. Se: Lån med betalningsanmärkning.
 • Lånet har en tillkommande uppläggningsavgift. Eftersom Resurs Bank har en tillkommande uppläggningsavgift på 399 kr är det alltså inte ett lån som går att ta utan uppläggningsavgift.
 • Du kan inte få ditt lån utbetalt samma dag som du signerat din ansökan. Även om Resurs Bank kan ge svar på din låneansökan direkt tar det i regel 1-3 bankdagar innan ditt beviljade lån kan betalas ut till ditt konto. Det är därmed inte ett lån där du kan få svar på ansökan och utbetalning samma dag.

Jämför Resurs Banks privatlån med andra privatlån

Tabell 2: Resurs Banks privatlån i jämförelse med andra långivare.

Långivare Lånebelopp Ränta Återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Resurs Bank Privatlån Resurs Bank Privatlån 10 000-500 000 kr 5,95-15,15 % 1 år-15 år
3.6/5
Nordea Privatlån Nordea Privatlån 10 000-500 000 kr 5,7-13,2 % 1 år-12 år
3.9/5
Swedbank Privatlån Swedbank Privatlån 20 000-500 000 kr 6,2-16,34 % 1 år-12 år
3.5/5

Vad särskiljer Resurs Banks privatlån från andra?

Det som särskiljer Resurs Banks privatlån från andra privatlån är att du kan få svar snabbt på din låneansökan. Det beror på att Resurs Bank i många fall kan ge svar på låneansökningar direkt efter de signeras och skickas in. Resurs Bank kan även godkänna låntagare oavsett anställningsform. Det betyder att du kan beviljas lånet som till exempel tim- eller deltidsanställd (vilket få andra långivare tillåter).

Resurs Bank privatlån vs Santander privatlån

Santander erbjuder ett privatlån på lånebelopp från 10 000 till 350 000 kr. Santanders maximala lånebelopp är lägre än Resurs Banks. Resurs Bank erbjuder ett privatlån på lånebelopp mellan 10 000500 000 kr. Lån från Santander har en kortare löptid (från 2 år12 år) än vad lån från Resurs Bank har (1 år15 år).

Santander privatlån har dock en lägre frånränta på 5,35 %, en lägre representativ ränta på 7,35 % och en lägre maxränta på 14,35 % än vad Resurs Bank har. Resurs Banks privatlån har en frånränta på 5,95 %, en representativ ränta på 7,98 % och en maxränta på 15,15 %.

Resurs Bank privatlån vs DNB Privatlån

DNB erbjuder ett privatlån på mellan 20 000350 000 kr som har ett räntespann från 4,4 – 10,7 %. Lånet har en representativ ränta (vanligast förekommande ränta för låntagare) på 6,5 %. Det skiljer sig från Resurs Bank som erbjuder ett lägre minimibelopp för lån på 10 000 och ett högre maxbelopp för lån på 500 000 kr än DNB. Resurs Bank har dock en högre frånränta än DNB privatlån på 5,95, en högre maxränta på 15,15 % och en högre representativ ränta på 7,98 %.

DNB:s privatlån har en löptid mellan 2 år15 år. Det är ungefär samma som Resurs Bank som erbjuder privatlånlån med en löptid mellan 1 år15 år. Som låntagare hos DNB behöver du ha en inkomst på minst 16 667 kr per månad. Resurs Bank har en väsentligt lägre minimuminkomst på 8 334 kr per månad.

Ansök om Resurs Banks privatlån via låneförmedlare

Ansöker du om Resurs Banks privatlån via en låneförmedlare kan du jämföra deras lån med flera andra långivares. På så sätt maximerar du chansen att beviljas bra lånevillkor (såsom en låg ränta), ditt eftersökta lånebelopp och en lämplig löptid.

Tabell 3: Låneförmedlare du kan ansöka om Resurs Banks privatlån hos.

Låneförmedlare Ränta Lånebelopp Max återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Lendo Lendo 2,95-29,95% 10 000-600 000 kr 20 år
4,7/5
Sambla Sambla 2,95-29,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,9/5
Advisa Advisa 2,95-25,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,6/5

Att ansöka via förmedlare är inte en garanti för att Resurs Bank kommer erbjuda dig ett lån. Låneförmedlare filtrerar ofta låneansökningar och skickar dem ibland enbart till långivare som de på förhand bedömer passar din situation och sökta lån.

Se mer: Vilken låneförmedlare är bäst?

Kundomdömen av Resurs Bank online

Det finns många omdömen om Resurs Bank som går att hitta på nätet. Betygen är i regel helhetsbetyg om Resurs Bank och inte nödvändigtvis ett betyg på deras privatlån. På Trustpilot har Resurs Bank ett betyg på 3,5 av 5 (baserat på över 750 omdömen) vilket är ett mediokert betyg.

Många av de positiva omdömen som finns om Resurs Bank tar upp deras låneprocess som mycket bra. Resurs Banks digitala ansökningsformulär har fått många positiva omdömen av tidigare kunder. Även kundservicens snabba svar och goda service är något som tas upp i många positiva omdömen om Resurs Bank.

De flesta negativa omdömen om Resurs Bank tar upp deras digitala lösningar som dåliga. Vissa negativa omdömen tar upp Resurs Banks hemsida som missvisande och svår att använda. Resurs Banks app har även fått kritik i många negativa omdömen som går att hitta online.

Krav för Resurs Banks privatlån

Resurs Banks grundkrav för privatlån är:

 • Du som låntagare ska ha fyllt minst 20 år.
 • En månadsinkomst på minst 8334 kr.
 • Någon form av anställning (till exempel fast, tim- eller deltidsanställning).
 • Ingen befintlig betalningsanmärkning.
 • Inget skuldsaldo hos Kronofogden.

Om du inte uppfyller Resurs Banks krav kommer du automatiskt få avslag på din låneansökan. Uppfyller du kraven blir du dock inte automatiskt beviljad, utan genomgår en sedvanlig kreditprövning där kreditbeslut tas av Resurs Bank.

Innan du ansöker om Resurs Banks privatlån

Innan du ansöker om Resurs Banks privatlån bör du beakta detta:

 • Resurs Banks grundkrav. Säkerställ att du uppfyller Resurs Banks grundkrav. Uppfyller du inte kraven får du avslag direkt på din låneansökan och ansöker i onödan.
 • Hur snabbt du behöver pengar. Om du behöver ha pengar disponibla på ditt konto inom ett par timmar eller senast samma dag bör du överväga ett annat lån. Resurs Banks lån, såväl som andra privatlån, tar ofta ett par dagar att betalas ut. För att ta ett snabbt lån bör du istället överväga SMS lån (snabblån).
 • Om du kan inkludera en medsökande. Eftersom Resurs Bank tillåter att du inkluderar en medsökande bör du, om möjligt, definitivt göra det. Att låna pengar med medsökande är förknippat med högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor. Prata därför med en potentiell medsökande om att inkludera denna i låneansökan innan du ansöker.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilket ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd att leva med månadskostnaden som lånet skulle innebära.
 • Din kreditvärdighet. Om du har en hög kreditvärdighet finns det andra långivare som erbjuder lån med lägre ränta och avgifter än Resurs Bank privatlån. Allt annat lika kommer detta innebära ett billigare privatlån, vilket över tid kommer spara dig mycket pengar.

Hur du ansöker om Resurs Banks privatlån

Så gör du för att ansöka om Resurs Banks privatlån:

 1. Gå in på Resurs Banks hemsida på din mobila webbläsare eller dator.

 2. Klicka på “Låna” följt av “Privatlån” och scrolla ner för att ange ditt lånebelopp.

 3. Ange önskat lånebelopp och återbetalningstid.

 4. Se över din månadskostnad och låneexemplet under “Så här räknar vi”.

 5. Klicka på “Börja ansöka” för att gå vidare med din ansökan.

Så har vi betygsatt Resurs Banks privatlån

För vår recension av Resurs Banks privatlån har vi använt oss av Låneas betygsmodell för omdömen av privatlån. Vi har baserat privatlånets betyg på 48 datapunkter relaterat till lånekostnad, beviljandegrad, låneprocess och kundservice. Vårt betyg är baserat på en jämförelse av lånevillkor hos svenska långivare som erbjuder privatlån.

Vi har betygsatt Resurs Banks privatlån enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 40 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 30 % av det totala betyget.
 • Låneprocess: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom respektive kategori har vi på Lånea tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Resurs Banks privatlån. I kategorin lånekostnad har vi främst värderat egenskaper som ränta, uppläggningsavgift och aviavgift. I kategorin beviljandegrad har vi utvärderat privatlånets grundkrav, såsom inkomstkrav eller om de tillåter sökande med betalningsanmärkning. Vidare har vi tagit hänsyn till Resurs Banks process och metoder för kreditprövning.

Därtill har vi utvärderat Resurs Banks låneprocess. I bedömningen ingår bland annat hur de ger lånebesked och betalar ut beviljade lån. Slutligen har vi utvärderat långivarens kundservice där vi bland annat tagit hänsyn till öppettider och möjliga kontaktvägar till Resurs Bank för personlig service.

Läs av fullständiga beskrivning av Låneas metod.

Frågor och svar

Är det säkert att låna pengar från Resurs Bank?

Ja, det är säkert att låna pengar från Resurs Bank. De har sedan år 2001 varit en licensierad kreditgivare under Finansinspektionen och Konsumentverkets tillsyn. Resurs Bank är en del av moderbolaget och koncernen Resurs Holding som idag är verksam i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Resurs Bank är därmed en pålitlig och erfaren aktör inom finans och kreditgivning.

Kostar det att lösa ett lån från Resurs Bank i förtid?

Nej, det kostar inte pengar att lösa ett lån från Resurs bank i förtid. Deras privatlån har en rörlig ränta vilket betyder att du inte behöver betala ränteskillnadsersättning (ersättning för utebliven ränta) vid förtidsinlösen. Du kan vid behov göra extraamorteringar eller lösa ditt lån från Resurs Bank och således minska dina räntekostnader.

Kan du höja ditt privatlån från Resurs Bank?

Ja, du kan höja (utöka) ditt privatlån från Resurs Bank kostnadsfritt vid behov. Utökning av lån från Resurs Bank kräver en ny låneansökan vilket går att göra via Resurs Banks hemsida eller kundservice. I samband med att du höjer ditt lån kan du även förlänga din återbetalningstid för att minimera dina månadskostnader.

Har Resurs Bank någon mobilapp för hantering av lån?

Ja, Resurs Bank har en kostnadsfri app där du kan hantera dina lån och hantera övriga tjänster från Resurs Bank. Det går även att kontakta Resurs Banks kundservice via appen. Resurs Banks app går att ladda ner via Google Play Store och App Store till din padda eller smartphone.

Detaljerad information om Resurs Bank Privatlån

Information om Resurs Bank Privatlån
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Oftast direkt, annars inom 24 h under kontorstid
Direktutbetalning
Nej
Utbet. helger & kvällar
Nej
Betyg hos Trustpilot
3.6 / 5 Trust pilot score 3.6 / 5
(1331 omdömen)
Krav hos Resurs Bank Privatlån
Betalningsanmärkningar
Accepteras ej
×
Resurs Bank privatlån kan inte beviljas inte under några omständigheter om du har betalningsanmärkningar.
Ålderskrav
Minst 20 år
Inkomstkrav
8 334 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
×
För att beviljas Resurs Bank privatlån måste du ha någon typ av anställning.
Lån utan Bank-ID
Ja
Skuld hos Kronofogden
Nej
Detaljer om Resurs Bank Privatlån
Ränta
5,95 - 15,15 %
Effektiv ränta
8,76 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med löptid 120 månader.
Uppläggningsavgift
399 kr
Aviavgift
19 kr
Betalningsfria månader
Individuellt
Ansökan hos Resurs Bank Privatlån
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Långivare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 7,98 % nominell ränta, 399 kr i uppläggningsavgift och 19 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 231 kr och effektiv ränta på 8,76 %. Totalt att betala blir 148 145 kr.