Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Lån via Creditsafe

När du ansöker om lån med Creditsafe påverkas inte din kreditvärdighet hos UC. Du försämrar dessutom inte dina möjligheter att kunna låna pengar framgent. På denna sida finner du en aktuell lista med långivare som tillhandahåller lån via Creditsafe.

  • Jämförelser av 11 Creditsafe-lån
  • Lån från 24,95 % ränta
  • 3 aktörer som godkänner anmärkningar
  • Snabbt svar & utbetalning
Ferratum

Bästa lånet med Creditsafe 2021

Ferratum tillhandahåller enligt oss det bästa lånet med Creditsafe. Hos denna långivare kan du låna utan att kreditupplysning tas via UC.

Vi gillar att de erbjuder direkt utbetalning och varken lägger på uppläggningsavgift eller aviavgift ovanpå den månatliga lånekostnaden.

Ansök nu!

Jämför alla lån med Creditsafe

Vår lista gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt jämföra alla lån med Creditsafe från flera olika långivare.

I listan nedan finner du relevant information om de olika lånen. Klicka på “Mer info” för att läsa mer om ett lån eller gå vidare och ansök om ett Creditsafe-lån.

Vanliga frågor

Vad är Creditsafe?

Creditsafe har sedan starten 1997 levererat information till såväl mindre som större organisationer. Företaget har vuxit i takt med att vår svenska marknad för snabblån har exploderat under det senaste årtiondet. Creditsafe är idag det mest använda kreditupplysningsföretaget i världen.

Varför låna med Creditsafe som leverantör av kreditupplysningen?

Den främsta fördelen med att ta lån med Creditsafe är att ingen kreditupplysning görs hos UC. Eftersom upplysningen inte syns där påverkar den inte din kreditvärdighet. Det innebär att du kan ha större möjligheter att beviljas lån via Creditsafe.

Vad är det för skillnad på Creditsafe och UC?

Den huvudsakliga skillnaden mellan Creditsafe och UC är att det är två olika företag som verkar på samma marknad. En annan viktig skillnad är att de upplysningar som tas på dig via UC syns för andra företag som tar en kreditupplysning. Så är dock inte fallet med Creditsafe.

Hos Creditsafe påverkar inte antalet förfrågningar din kreditscore heller, något som skiljer dem från både Bisnode och UC.

Vilken information får Creditsafe om mig?

Den information som Creditsafe har om dig inkluderar bland annat: personinformation, inkomstuppgifter, eventuella betalningsanmärkningar och skulder. Om du vill kunna se exakt vilken information Creditsafe har om dig och delar med långivare kan du göra en personupplysning på dig själv.

Vilka företag använder Creditsafe?

Det finns en rad olika företag som använder Creditsafe som leverantör av kreditupplysningar. Några exempel på sådana aktörer är: Ferratum, Loanstep, Expresskredit, GF, Viaconto, Lumify och Credway. Även andra företag som är i behov av kreditupplysningar kan använda Creditsafe för detta.

Går det att ta lån med Creditsafe med betalningsanmärkning?

Ja, det går att ta lån med Creditsafe trots betalningsanmärkning. Men det är inte alla långivare som beviljar ansökningar från låntagare med anmärkningar. Vissa långivare gör en individuell bedömning och kan antingen bevilja eller avslå din ansökan om du har en betalningsanmärkning.

Hur länge syns betalningsanmärkningar hos Creditsafe?

Privatpersoners betalningsanmärkningar syns hos Creditsafe i tre år. Senast tre år efter det datum som en anmärkning kom till tas den bort. Vid skuldsanering syns denna i fem års tid. Företags betalningsanmärkningar syns i fem år och betalningsföreläggande i två år.