Sidan innehåller annonser

Lån & Spar Bank Privatlån: Recension 2024

Lån & Spar Banks privatlån är ett blancolån som är perfekt för dig med medel till hög kreditvärdighet som söker ett lån med få avgifter och låg ränta. Jämfört med andra långivare som ger ut privatlån har Lån & Spar Banks lån ovanligt låg ränta. Lånet saknar dessutom avgifter utöver räntan.

Det finns dock ett fåtal andra privatlån med lägre frånränta än Lån & Spar Banks privatlån. Om du söker det absolut billigaste privatlånet; har låg kreditvärdighet eller vill ha ett lån med snabb låneprocess finns det bättre alternativ än Lån & Spar Bank. Därmed erbjuder Lån & Spar Bank inte det bästa privatlånet i något avseende.

Läs hela recensionen

Lån & Spar Bank Privatlån
 • Lånebelopp: 50 000 - 600 000 krFördel
 • Ränta: 3,95 - 9,95 %Fördel
 • Löptid: 2 - 15 år Fördel
Läs mer eller ansök på Lsb.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Lån & Spar Bank Privatlån: Ganska bra, 3.7/5

Lånea anser att Lån & Spar Bank privatlån allt sammantaget är ganska bra och lånet ges betyget 3,7 av 5. Det är högre än 3,35, vilket är Låneas genomsnittliga betyg av de privatlån vi recenserat.

Vårt omdöme av privatlån från Lån & Spar Bank är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 5/5. Lån & Spar Bank har en låg frånränta på 3,95 %, en låg representativ ränta (vanligast förekommande ränta) på 5,11 % och en låg maxränta på 9,95 %.
 • Beviljandegrad: betyg 3/5. Lån & Spar Bank beviljar endast privatlån till låntagare med fast inkomst från anställning eller pension. De har även ett relativt högt inkomstkrav för låntagare på 20 834 kr per månad.
 • Låneprocess: betyg 2/5. Lån & Spar Bank hanterar låneansökningar varje vardag och du kan ansöka via deras hemsida eller genom att ringa in till kundservice.
 • Kundservice: betyg 4/5. Lån & Spar Banks kundservice är tillgänglig via telefon, mejl och chatt under vardagar från 08:00 till 17:00.

Gå till: Metod för betygsättning

Omdöme av Lån & Spar Bank Privatlån: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 3.7/5
Lånekostnad5/5
Beviljandegrad3/5
Låneprocess2/5
Kundservice4/5

Lånekostnad: Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att lånekostnaden för Lån & Spar Bank är enastående och lånet ges i denna kategori betyget 5 av 5. Lån & Spar Banks privatlån är förhållandevis billigt. Lånet har en låg frånränta på 3,95 % och en låg maxränta på 9,95 %. Den representativa räntan för Lån & Spar Banks privatlån är 5,11 % vilket också är ovanligt lågt för att vara ett privatlån. En till fördel är att lånet kan beviljas utan aviavgifter för låntagare som betalar via e-faktura.

En av få negativa aspekter med Lån & Spar Banks lånekostnad är att privatlånet har en medelhög uppläggningsavgift på 395 kr. Om du väljer att bli aviserad via brevutskick tillkommer även en aviavgift på 35 kr vilket är en nackdel.

I ett scenario där 100 000 kr lånas hos Lån & Spar Bank och återbetalas över 10 år till nominell ränta 5,11 % har privatlånet en effektiv ränta på 5,32 %. Det är bra, eftersom det är lägre än medianen på 10,5 % effektiv ränta för alla privatlån Lånea recenserat (under samma förutsättningar).

Beviljandegrad: Mediokert, 3/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star review-star

Lånea anser att beviljandegraden för Lån & Spar Banks privatlån är medioker och lånet ges i denna kategori betyget 3 av 5. Lån & Spar Bank erbjuder privatlån med medelhög beviljandegrad. En positiv aspekt av beviljandegraden hos Lån & Spar Bank är att de kan godkänna inkomst från pension. Deras lån är således ett bra privatlån att ansöka om för pensionärer med hög kreditvärdighet.

Lån & Spar Bank beviljas endast lån till låntagare med fast anställning eller med inkomst från pension. Det är dåligt för dig som saknar tillsvidareanställning eller studerar. Lån & Spar Bank har dessutom ett relativt högt inkomstkrav på minst 20 834 kr per månad. Det är en nackdel om du har låg inkomst. För att beviljas Lån & Spar Banks privatlån behöver du även vara fri från betalningsanmärkningar.

Låneprocess: Ganska dåligt, 2/5

review-star-full review-star-full review-star review-star review-star

Lånea anser att låneprocessen hos Lån & Spar Bank är ganska dålig och de ges i denna kategori betyget 2 av 5. Lån & Spar Bank har en relativt seg låneprocess men kan hantera låneansökningar varje vardag mellan 08:00 och 17:00 vilket är positivt. En fördel med Lån & Spar Banks låneprocess är att de kan ta emot ansökningar via telefon. Det är bra för dig som inte kan eller vill ansöka online.

Det som är negativt med Lån & Spar Banks låneprocess är att de endast kan hantera låneansökningar och utbetalningar genom manuell handläggning. Du kan därmed inte få svar på din ansökan direkt och det kan ta upp till 3 bankdagar för dig att få ditt lån utbetalt. Lån & Spar Bank kan inte heller erbjuda lån med direktutbetalning vilket betyder att du inte kan få ditt lån beviljat och utbetalt samma dag.

Kundservice: Ganska bra, 4/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Lånea anser att Lån & Spar Banks kundservice är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 4 av 5. En fördel med Lån & Spar Banks kundtjänst är att den är tillgänglig via flera olika kanaler som telefon, mejl och chatt. Du kan kontakta Lån & Spar Banks kundservice varje vardag mellan 08:00 och 17:00. En fördel är att det också går att kontakta kundtjänsten via Lån & Spar Banks app.

En nackdel med Lån & Spar Banks kundservice är att den inte är tillgänglig under helgdagar. Om du har frågor under helger behöver du därmed avvakta tills nästkommande bankdag för att få kontakt med Lån & Spar Banks kundservice.

Vem är Lån & Spar Banks privatlån bäst för?

Lån och Spar Banks privatlån är bäst för dig med medel till hög kreditvärdighet som söker ett billigt privatlån med låg ränta. Det beror på att Lån & Spar Banks privatlån kan beviljas till en låg ränta mellan 3,95 – 9,95 %. Lån & Spar Bank har även en ovanligt låg representativ ränta (vanligast förekommande ränta) på 5,11 %.

Omständigheter när Lån & Spar Banks privatlån passar bra

Dessa är omständigheter när det passar bra att låna från Lån & Spar Bank:

 • Du vill samla befintliga lån med ett samlingslån till låg ränta. Lån & Spar Bank kan bevilja lånebelopp upp till 600 000 kr, godkänner lån med lösenkrav och lån med medsökande. Ett privatlån från Lån & Spar Bank är därmed ett utmärkt samlingslån till låg ränta.
 • Du vill ta ett lån på ett stort lånebelopp (upp till 600 000 kr). Lån & Spar Bank erbjuder lån på lånebelopp mellan 50 000 och 600 000 kr till en ränta på 3,95 – 9,95 %. Det är därmed ett bra alternativ för dig som vill låna upp till 600 000 kr till en låg ränta.
 • Ett utmärkt privatlån för dig som vill låna till bil. Hos Lån & Spar Bank kan du låna från 50 000 till 600 000 kr för en ränta på 3,95 – 9,95 %. Eftersom Lån & Spar Bank kan bevilja stora lånebelopp och har en låg ränta är det ett utmärkt privatlån för dig som vill låna till bil.
Läs mer på Lsb.se

Vem är Lån & Spar Banks privatlån dåligt för?

Lån & Spar Bank är dåligt för dig med låg kreditvärdighet som söker ett lån med hög beviljandegrad och snabba utbetalningar. Det beror på att Lån & Spar Bank endast beviljar låntagare med fast inkomst från arbete eller pension. De har dessutom ett högt inkomstkrav på 20 834 kr per månad. Lån & Spar Bank betalar inte ut lån direkt utan det tar i regel 1-3 bankdagar att få ett beviljat lån utbetalt.

Alternativ om Lån & Spar Bank inte passar dig

Förslag på andra alternativ om Lån & Spar Banks privatlån inte är rätt för dig:

 • Lunar privatlån: lån utan säkerhet som kan betalas ut direkt. Hos Lunar kan du låna 20 000300 000 kr till ränta 7,08 – 21 % och löptiden för privatlånen är 1 år15 år. Lunar har en låg frånränta och kan betala ut beviljade lån samma dag.
 • Santander privatlån: populärt lån för dig som vill ha svar direkt på din ansökan. Hos Santander kan du ta ett privatlån med ränta 5,35 – 14,35 utan tillkommande avgifter. Santanders privatlån har en representativ ränta (vanligast förekommande ränta) på 7,35 % och beviljar lånebelopp mellan 10 000 och 350 000 kr.

Fördelar med lån från Lån & Spar Bank

De viktigaste fördelarna med privatlån från Lån & Spar Bank är:

 • Lånet kan erbjudas till en låg ränta. Lån & Spar Banks privatlån har en låg frånränta på 3,95 %, en låg representativ ränta (vanligast förekommande ränta) på 5,11 %, och en låg maxränta på 9,95 %. Lånet är ett perfekt alternativ för dig som söker lån med låg ränta.
 • Ett bra lån att ta som pensionär. Lån & Spar Bank godkänner inkomst från pension och har ingen maxålder för låntagare. Därmed är det ett utmärkt privatlån att ta som pensionär.
 • Du kan lägga till medsökande på ditt lån. Lån & Spar Bank beviljar lån med medsökande vilket är bra om du har svårt att bli beviljad ett lån själv.
 • Du kan ta ett lån med lång återbetalningstid. Lån & Spar Bank beviljar privatlån med återbetalningstid upp till 15 år. Det är fördelaktigt för dig som vill minimera din månadskostnad genom att låna med lång återbetalningstid. Tänk dock på att din totalkostnad blir högre istället.
 • Det går att förlänga lånets återbetalningstid vid behov. Du kan förlänga ditt privatlån från Lån & Spar Bank genom att kontakta deras kundservice.

Nackdelar med lån från Lån & Spar Bank

De största nackdelarna med privatlån från Lån & Spar Bank är:

 • Du kan inte låna med betalningsanmärkningar. Om du har betalningsanmärkningar behöver du vänta tills de gallras (tas bort) för att beviljas Lån & Spar Banks privatlån. Se: Låna med betalningsanmärkning.
 • Du kan inte få svar på din låneansökan direkt. Samtliga låneansökningar hos Lån & Spar Bank hanteras manuellt. Det betyder att ansökningar endast kan hanteras under Lån & Spar Banks öppettider. Du kan alltså inte få svar på din låneansökan direkt.
 • Lånet kan inte beviljas till låntagare med låg inkomst. Lån & Spar Bank har ett förhållandevis högt inkomstkrav på 20 834 kr per månad. Du kan alltså inte bli beviljad deras privatlån med låg inkomst.
 • Du kan inte ansöka om lånet utan ett BankID. Lån & Spar Bank kräver att du signerar din låneansökan och ditt skuldebrev digitalt med BankID. Se: Låna utan ett BankID.
 • Lånet kan inte läggas upp utan uppläggningsavgift. Lån & Spar Bank har en uppläggningsavgift på 395 kr. Det är därmed inte möjligt att låna utan en uppläggningsavgift hos Lån & Spar Bank.

Jämför Lån & Spar Banks privatlån med andra privatlån

Tabell 2: Lån & Spar Bank i jämförelse med andra långivare.

Långivare Lånebelopp Ränta Återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Lån & Spar Bank Privatlån Lån & Spar Bank Privatlån 50 000-600 000 kr 3,95-9,95 % 2 år-15 år
3.7/5
Bank Norwegian Privatlån Bank Norwegian Privatlån 5 000-600 000 kr 5,99-23,99 % 1 år-15 år
3/5
Collector Bank Privatlån Collector Bank Privatlån 20 000-500 000 kr 4,9-17,9 % 2 år-18 år
3,6/5

Vad särskiljer Lån & Spark Banks privatlån från andra?

Det som särskiljer Lån & Spar Banks privatlån från andra privatlån är att lånet har en förhållandevis låg lånekostnad. Lån & Spar Bank har en ovanligt låg frånränta på 3,95 %, en ovanligt låg representativ ränta (vanligast förekommande ränta) på 5,11 % och en låg maxränta på 9,95 %.

Lån & Spar Bank privatlån vs Nordnet privatlån

Nordnet erbjuder privatlån till ränta 3,9 – 10,9 % med en representativ ränta (vanligast förekommande ränta) på 4,85 %. Lån & Spar Bank erbjuder ungefär lika låga räntor med ett räntespann på 3,95 – 9,95 % och en representativ ränta på 5,11 %. Nordnet har en uppläggningsavgift på 429 kr. Den är högre än Lån & Spar Banks uppläggningsavgift på 395 kr.

Du kan låna mellan 20 000 och 500 000 kr hos Nordnet med en återbetalningstid på 2 år15 år. Lån & Spar Bank har en högre gräns för minsta lånebelopp på 50 000. De har även en högre gräns för högsta lånebelopp på 600 000 kr. Lån & Spar Banks lån har samma löptider som Nordnets lån från 2 år till 15 år.

Nordnets privatlån beviljas låntagare oavsett deras anställningsform. Lån & Spar Bank beviljar dock endast låntagare med fast inkomst från arbete eller pension.

Lån & Spar Bank privatlån vs DNB privatlån

DNB erbjuder lån till ränta 4,4 – 10,7 % med en representativ ränta (vanligast förekommande ränta) på 6,5 %. Lån & Spar Bank har en lägre frånränta än DNB på 3,95 %, en lägre maxränta på 9,95 % och en lägre representativ ränta på 5,11 %. Både Lån & Spar Bank och DNB har en tillkommande uppläggningsavgift på 395 kr.

Hos DNB kan du låna från 20 000 till 350 000 kr och återbetala lånet under 2 år till 15 år. Lån & Spar Bank erbjuder lån på lånebelopp från 50 000 till 600 000 kr med återbetalning under 2 år till 15 år. DNB:s privatlån har ett lägre inkomstkrav än Lån & Spar Bank. Inkomstkravet hos DNB är 16 667 kr per månad, medan Lån & Spar Banks inkomstkrav är 20 834 kr per månad.

Ansök om Lån & Spar Banks privatlån via låneförmedlare

Ansöker du om Lån & Spar Banks privatlån via en låneförmedlare kan du jämföra deras lån med flera andra långivares. På så sätt maximerar du chansen att beviljas bra lånevillkor (såsom en låg ränta), ditt eftersökta lånebelopp och en lämplig löptid.

Tabell 3: Låneförmedlare du kan ansöka om Lån & Spar Banks privatlån hos.

Låneförmedlare Ränta Lånebelopp Max återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Lendo Lendo 2,95-29,95% 10 000-600 000 kr 20 år
4,7/5
Sambla Sambla 2,95-29,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,9/5
Advisa Advisa 2,95-25,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,6/5

Att ansöka via förmedlare är inte en garanti för att Lån & Spar Bank kommer erbjuda dig ett lån. Låneförmedlare filtrerar ofta låneansökningar och skickar dem ibland enbart till långivare som de på förhand bedömer passar din situation och sökta lån.

Se mer: Låneas val av de bästa låneförmedlarna.

Kundomdömen av Lån & Spar Bank online

Det finns flera omdömen om Lån & Spar Bank online. På jämförelsesidan Trustpilot har Lån & Spar Bank ett sammanlagt betyg på 4,7 av 5 (baserat på över 850 omdömen). Över 80 % av Lån & Spar Banks omdömen har ett perfekt betyg på 5 av 5. Eftersom Lån & Spar Bank både har ett högt betyg och många omdömen ger det en stark indikation på att de har höjd kundnöjdhet.

Flera positiva omdömen om Lån & Spar Bank tar upp att de tycker att deras kundservice är väldigt bra. Även Lån & Spar Banks låneprocess och deras snabba hantering av låneansökningar beskrivs som smidig och enkel i många omdömen. Utöver det har Lån & Spar Banks låga räntekostnader fått positiv kritik av kunder.

Många negativa omdömen om Lån & Spar Bank tar upp tillfällen då kundservicens bemötande skapat en dålig kundupplevelse. Dessa omdömen tar upp långa svarstider och leveranstider som en nackdel med Lån & Spar Banks kundservice. Vissa negativa omdömen beskriver även Lån & Spar Banks avgifter för tilläggsförsäkringar som för dyra.

Krav för Lån & Spar Banks privatlån

Lån & Spar Banks grundkrav för privatlån är:

 • Låntagare ska ha fyllt minst 18 år.
 • En fast inkomst på minst 20 834 kr per månad.
 • Fast anställning eller inkomst från pension.
 • Ett eget och giltigt BankID.
 • Inga betalningsanmärkningar.
 • Inget skuldsaldo hos Kronofogden.

Om du inte uppfyller Lån & Spar Banks krav kommer du automatiskt få avslag på din låneansökan. Uppfyller du kraven blir du dock inte automatiskt beviljad, utan genomgår en sedvanlig kreditprövning där kreditbeslut tas av Lån & Spar Bank.

Innan du ansöker om Lån & Spar Banks privatlån

Innan du ansöker hos Lån & Spar Bank bör du beakta detta:

 • Lån & Spar Banks grundkrav. Säkerställ att du uppfyller Lån & Spar Banks grundkrav. Uppfyller du inte kraven får du avslag direkt på din låneansökan och ansöker då i onödan.
 • Hur snabbt du behöver pengar. Om du behöver ha pengar disponibla på ditt konto inom ett par timmar eller senast samma dag bör du överväga ett annat lån. Lån & Spar banks lån, såväl som andra privatlån, tar ofta ett par dagar att betala ut. För att låna snabbt bör du istället överväga SMS lån (snabblån).
 • Om du kan inkludera en medsökande. Eftersom Lån & Spar Bank tillåter att du inkluderar en medsökande bör du, om möjligt, definitivt göra det. Att ta lån med medsökande är förknippat med högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor. Prata därför med en potentiell medsökande om att inkludera denna i låneansökan innan du ansöker.
 • Din kreditvärdighet. Om du har låg kreditvärdighet finns det andra lån som du har större chans att beviljas än Lån & Spar Banks privatlån. Detta kan bespara dig en onödig kreditupplysning hos UC, vilket har negativ påverkan på din kreditvärdighet ur UCs perspektiv.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilket ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd att leva med månadskostnaden som lånet skulle innebära.

Hur du ansöker om Lån & Spar Banks privatlån

Så gör du för att ansöka om Lån & Spar Banks privatlån:

 1. Klicka på “Låna” följt av “Läs mer & ansök om Privatlån”.

 2. Välj om du vill ansöka om lån med medsökande genom att klicka på “Ja” eller “Nej”.

 3. Välj ditt önskade lånebelopp och din önskade återbetalningstid.

 4. Se över din uppskattade månadskostnad.

 5. Klicka på “Påbörja ansökan” för att gå vidare med din ansökan.

 6. Fyll i dina grunduppgifter och välj ditt syfte med lånet.

 7. Fyll i dina personuppgifter samt välj ditt civilstånd och din boendeform.

 8. Fyll i dina inkomstuppgifter.

 9. Granska din ansökan och signera med BankID för att slutföra din ansökan.

Så har vi betygsatt Lån & Spar Banks privatlån

För vår recension av Lån & Spar Banks privatlån har vi använt oss av Låneas betygsmodell för omdömen av privatlån. Vi har baserat privatlånets betyg på 48 referenspunkter relaterat till lånekostnad, beviljandegrad, låneprocess och kundservice. Vårt betyg är baserat på en jämförelse av lånevillkor hos svenska långivare som erbjuder privatlån.

Vi har betygsatt Lån & Spar Banks privatlån enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 40 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 30 % av det totala betyget.
 • Låneprocess: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom respektive kategori har vi på Lånea tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Lån & Spar Banks privatlån. I kategorin lånekostnad har vi främst värderat egenskaper som ränta, uppläggningsavgift och aviavgift. I kategorin beviljandegrad har vi utvärderat privatlånets grundkrav, såsom inkomstkrav eller om de tillåter sökande med betalningsanmärkning. Vidare har vi tagit hänsyn till Lån & Spar Banks process och metoder för kreditprövning.

Därtill har vi utvärderat Lån & Spar Banks låneprocess. I bedömningen ingår bland annat hur de ger lånebesked och betalar ut beviljade lån. Slutligen har vi utvärderat långivarens kundservice där vi bland annat tagit hänsyn till öppettider och möjliga kontaktvägar till Lån & Spar Bank för personlig service.

Läs mer: Låneas metod för att betygsätta och recensera långivare.

Frågor och svar

Kan du utöka ditt befintliga privatlån hos Lån & Spar Bank?

Ja, för att utöka ditt befintliga lån hos Lån & Spar Bank gör du en ny låneansökan. För att utöka ditt lån ska du utgå från ditt befintliga lånebelopp och lägga till det belopp du vill höja ditt lån med i din nya ansökan. Vid upplägg av ditt nya privatlån (ditt utökade privatlån) tillkommer en uppläggningsavgift på 395 kr.

Kostar det att lösa Lån & Spar Banks privatlån i förtid?

Nej, Lån & Spar Bank tar ingen avgift för ränteskillnadsersättning (bankens ersättning för utebliven ränta) vid förtidsinlösen av lån. Lån & Spar Bank har inga bundna räntor vilket betyder att du inte behöver betala för utebliven ränta när du löser lån innan lånets sista återbetalningsdag.

Hur lång tid tar en utbetalning?

Lån & Spar Bank betalar i regel ut lån inom 1-3 bankdagar. Det betyder att om du signerar en låneansökan och blir beviljad hos Lån & Spar Bank kan du få dina lånade pengar på ditt konto inom 1-3 bankdagar. Lån & Spar Bank betalar inte ut lån genom direkt betalningar (till exempel via Trustly eller Swish).

Har Lån & Spar Bank någon mobilapp du kan hantera ditt lån i?

Ja, Lån & Spar Bank har en egen mobilapp för hantering av lån och andra tjänster från Lån & Spar Bank. Du kan ladda ner “Lån & Spar Bank A/S” på App Store och “Mobilbank – Lån & Spar Bank” på Google Play Store.

Detaljerad information om Lån & Spar Bank Privatlån

Information om Lån & Spar Bank Privatlån
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Inom 24 h under kontorstid
Direktutbetalning
Nej
Utbet. helger & kvällar
Nej
Betyg hos Trustpilot
4.7 / 5 Trust pilot score 4.7 / 5
(1307 omdömen)
Krav hos Lån & Spar Bank Privatlån
Betalningsanmärkningar
Accepteras ej
×
Lån & Spar Bank privatlån kan inte beviljas inte under några omständigheter om du har betalningsanmärkningar.
Ålderskrav
Minst 18 år
Inkomstkrav
20 834 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
×
För att beviljas Lån & Spar Bank privatlån måste du vara fast anställd eller pensionär.
Lån utan Bank-ID
Nej
Skuld hos Kronofogden
Nej
Detaljer om Lån & Spar Bank Privatlån
Ränta
3,95 - 9,95 %
Effektiv ränta
5,32 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med löptid 120 månader.
Uppläggningsavgift
395 kr
Aviavgift
0 - 35 kr
Betalningsfria månader
Erbjuds ej
Ansökan hos Lån & Spar Bank Privatlån
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Långivare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 5,11 % nominell ränta, 395 kr i uppläggningsavgift och 0 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 066 kr och effektiv ränta på 5,32 %. Totalt att betala blir 128 319 kr.