Sidan innehåller annonser

ICA Bankens privatlån: Recension 2024

ICA Bankens privatlån passar låntagare med medelgod till god kreditvärdighet. Om du söker ett privatlån med låg lånekostnad och en tillgänglig kundservice är ICA Bankens privatlån ett utmärkt val.

ICA Banken har däremot inte en särskilt hög beviljandegrad för deras lån. Om du har låg kreditvärdighet och söker ett privatlån som är enkelt att bli beviljad finns det andra privatlån som passar dig bättre.

Läs hela recensionen

ICA Banken Privatlån
 • Lånebelopp: 20 000 - 500 000 krFördel
 • Ränta: 5,24 - 14,95 %Fördel
 • Löptid: 3 - 15 år Fördel
Läs mer eller ansök på Icabanken.se
Lånea cover

Vårt omdöme av ICA Banken Privatlån: Ganska bra, 3.7/5

Lånea anser att ICA Bankens privatlån allt sammantaget är ganska bra och lånet ges betyget 3,7 av 5. Det är högre än 3,35, vilket är Låneas genomsnittliga betyg av de privatlån vi recenserat.

Vårt omdöme av privatlån från ICA Banken är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 5/5. ICA Bankens privatlån är ett billigt privatlån. Deras lån har en förhållandevis låg ränta, saknar uppläggningsavgift samt aviavgift (om du betalar vi autogiro eller Kivra).
 • Beviljandegrad: betyg 2.5/5. ICA Banken kan främst bevilja deras lån till dig med en medelgod kreditvärdighet, som saknar betalningsanmärkningar och har en fast anställning.
 • Låneprocess: betyg 3/5. Du kan ansöka om ICA Bankens privatlån online eller genom att ringa deras kundtjänst. Du får ofta svar direkt på skärmen och ett beviljat lån betalas ut inom 1–2 bankdagar.
 • Kundservice: betyg 5/5. ICA Bankens kundservice har generösa öppettider mellan klockan 08.00–20.00 under vardagar, samt mellan klockan 10.00–16.00 under helger.

Gå till: Metod för betygsättning

Omdöme av ICA Banken Privatlån: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 3.7/5
Lånekostnad5/5
Beviljandegrad2.5/5
Låneprocess3/5
Kundservice5/5

Lånekostnad: Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att lånekostnaden för ICA Bankens privatlån är bra och lånet ges i denna kategori betyget 5 av 5. ICA Banken erbjuder ett billigt privatlån. Deras lån har en låg ränta på 5,24–14,95 %. saknar en uppläggningsavgift och är utan aviavgift (väljer du pappersfaktura tillkommer en avgift på 35 kr). Om du söker ett privatlån med låg lånekostnad är ICA Bankens lån ett utmärkt val.

Även om ICA Bankens privatlån har en låg ränta finns det andra långivare med en lägre frånränta och en lägre representativ ränta än ICA Bankens lån. Deras privatlån har en representativ ränta (den ränta en stor del av deras kunder har) på 8 % , vilket är högre än för många andra privatlån.

I ett scenario där 100 000 kr lånas hos ICA Banken och återbetalas över 10 år till nominell ränta på 8 % har lånet en effektiv ränta på 8,3 %. Det är bra, eftersom det är lägre än medianen på 10,5 % effektiv ränta för alla privatlån Lånea recenserat (under samma förutsättningar).

Beviljandegrad: Mediokert, 2.5/5

review-star-full review-star-full review-star-half review-star review-star

Lånea anser att beviljandegraden för ICA Bankens privatlån är medioker och lånet ges i denna kategori betyget 2,5 av 5. Vad som är positivt med ICA Bankens privatlån är att de kan godkänna låneansökningar med en medsökande, vilket kan öka chansen att bli beviljad.

Vad som är negativt med ICA Bankens privatlån är att de inte kan bevilja lån till dig som varken har en fast anställning eller är pensionär. De beviljar inte heller lån till låntagare som har betalningsanmärkningar. Om du söker ett privatlån som är enkelt att bli beviljad är inte ICA Bankens lån ett bra val.

Låneprocess: Mediokert, 3/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star review-star

Lånea anser att låneprocessen hos ICA Banken är medioker och lånet ges i denna kategori betyget 3 av 5. Vad som är positivt med ICA Bankens privatlån är att du ofta få svar direkt på skärmen vid en ansökan om lån. Ett lån som beviljas kan även betalas ut inom 1–2 bankdagar, vilket är förhållandevis snabbt för att vara ett privatlån.

Tyvärr kan du inte ansöka om lån utan BankID hos ICA Banken. Du kan inte heller få deras lån utbetalt till ett konto på en annan bank än hos ICA Banken. Först när pengarna är överförda till ett öppnat konto hos ICA Banken kan du föra dem vidare till ett annat bankkonto om du vill.

Kundservice: Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att ICA Bankens kundservice är enastående och de ges i denna kategori betyget 5 av 5. ICA Bankens kundservice har generösa öppettider vardagar mellan 08.00–20.00 samt lördag och söndag mellan 10.00–16.00.

ICA Banken har dessutom en chatt på deras hemsida och en mobilapp som kan förenkla översikten och hanteringen av ditt lån. Om du vill ta ett privatlån med mycket god tillgång till personlig och digital service är ICA Bankens privatlån ett enastående val.

Vem är ICA Bankens privatlån bäst för?

ICA Bankens privatlån är bäst för dig med medelgod till god kreditvärdighet och som söker ett privatlån på ett högre lånebelopp upp till 500 000 kr, med bra rådgivning eller låg lånekostnad. Deras lån har en förhållandevis låg ränta och saknar både en uppläggningsavgift och en aviavgift (om du betalar via autogiro).

Omständigheter när ICA Bankens privatlån passar bra

Några omständigheter när det passar bra att låna från ICA Banken:

 • Om du vill samla lån och krediter. Du kan ansöka om ICA Bankens privatlån i syfte att lösa befintliga lån eller krediter med hög ränta. Genom att själv samla flera små lån med hög ränta i ett stort lån med låg ränta, kan du sänka din månadskostnad och den totala kostnaden du har för lån. Se: Samla lån och krediter.
 • Om du vill ta lån med en medsökande. ICA Banken kan godkänna att du ansöker om lån med en medlåntagare. Genom att ansöka tillsammans med en medlåntagare kan du ha möjlighet att till exempel beviljas ett högre lånebelopp än annars eller beviljas lån med bättre villkor. Se: Lån med en medsökande.
 • Om du vill ta ett billigt privatlån. ICA Bankens lån har en lägre lånekostnad än många andra privatlån. Deras lån har ett räntespann på 5,24–14,95 % och saknar avgifter utöver räntan (väljer du pappersavi tillkommer dock en kostnad på 35 kr). Om du vill ta ett billigt lån är ICA Bankens privatlån ett bra val.
 • Om du vill ta ett banklån. Om du behöver ta ett banklån inför till exempel en renovering, till handpenning eller vid köp av en bil kan ICA Bankens privatlån vara ett bra banklån. Deras lån har en låg lånekostnad och de erbjuder lån på ett högt lånebelopp (upp till 500 000 kr).
 • Du vill ta ett lån utan säkerhet. Om du beviljas ett lån utan säkerhet kan du använda pengarna till vad du vill. Långivare som beviljar lån utan säkerhet ställer således inget krav på att pengarna ska gå till ett visst ändamål. Precis såsom många andra privatlån är ICA Bankens privatlån utan säkerhet.

Vem är ICA Bankens privatlån dåligt för?

ICA Bankens privatlån är dåligt för dig som har låg kreditvärdighet och är ute efter ett privatlån som är enkelt att bli beviljad eller som kan betalas ut snabbt till bankkonton hos alla banker. ICA Bankens lån beviljas främst till dig med medelgod till god kreditvärdighet och utbetalningen måste göras till ett bankkonto hos ICA Banken.

Alternativ om ICA Bankens privatlån inte passar dig

Förslag på andra alternativ om ICA Bankens privatlån inte är rätt för dig:

 • Thorns privatlån: lån utan säkerhet som är enkelt att bli beviljad. Thorn erbjuder ett privatlån med lånebelopp på 10 000100 000 kr och med en ränta på 9,84–21,60 %. Thorns privatlån passar dig med låg kreditvärdighet och som söker ett privatlån med hög beviljandegrad.
 • Danske Banks privatlån: lån med låg ränta och direktutbetalning till konton på Danske Bank. Danske Bank erbjuder ett privatlån med lånebelopp på 50 000400 000 kr och en ränta på 7,5–9,5 %. Danske Banks privatlån passar dig som söker ett lån på ett högt lånebelopp, med låg ränta och som kan betalas ut direkt.

Fördelar med lån från ICA Banken

De viktigaste fördelarna med privatlån från ICA Banken är:

 • Du kan låna utan uppläggningsavgift. Till skillnad mot många andra privatlån har ICA Bankens privatlån ingen uppläggningsavgift. Det är en fördel för dig som söker ett privatlån med låg lånekostnad utöver en låg ränta. Se: Låna utan uppläggningsavgift.
 • Det är lämpligt för att samla dina lån. Du kan ansöka om privatlån hos ICA Banken i syfte att själv lösa andra befintliga lån eller krediter du har (med högre ränta). Genom att samla flera små lån i ett stort lån kan du ha möjlighet att sänka både din ränta och din månadskostnad. Se: Samla dina lån.
 • Du kan ta lån och få svar direkt. När du ansöker om privatlån hos ICA Banken får du i regel besked direkt på skärmen. Om ICA Banken behöver få kompletterande uppgifter handläggs din ansökan manuellt under deras öppettider. Se: Ta lån och få svar direkt.
 • Du kan låna pengar med låg inkomst. Du kan beviljas lån hos ICA Banken även om du bara har 15 000 kr i månadsinkomst. Du kan även ha möjlighet att beviljas lån om din inkomst är något under deras grundkrav och du får avslag. Om du får avslag på grund av en låg inkomst kan du således kontakta ICA Banken som går igenom din låneansökan manuellt. Se: Låna pengar med låg inkomst.
 • Du kan låna pengar som äldre. ICA Banken har ingen maxålder för när ett lån kan tas eller en maxålder för när ett lån ska vara återbetalt. Det är en fördel för dig som vill låna pengar och är äldre (över till exempel 60 år) eller är pensionär.
 • Du vill ansöka med en medsökande. Hos ICA Banken kan du ansöka om lån med en medlåntagare och därigenom öka din chans att beviljas lån (om du har låg kreditvärdighet). Det är en fördel för dig som annars skulle haft svårt att beviljas deras lån. Se: Lån med medsökande.
 • Det är ett lån med lång återbetalningstid. ICA Bankens privatlån har en lägsta återbetalningstid på 36 månader, vilket är längre än för de flesta andra privatlån. Det är en fördel för dig som föredrar en låg månadskostnad framför en kort löptid med hög amorteringstakt. Se: Lån med lång återbetalningstid.
 • Du kan vara 18 år gammal och ta privatlån. ICA Banken har krav på att du ska vara minst 18 år gammal för att beviljas deras privatlån. Flera andra privatlån har krav om en högre åldersgräns än så, till exempel 20–25 år. Se: Vara 18 år gammal och ta privatlån.

Nackdelar med lån från ICA Banken

De största nackdelarna med privatlån från ICA Banken är:

 • Det går inte att låna pengar utan BankID. Du kan inte ansöka om lån hos ICA Banken utan att identifiera dig med BankID. Det är en nackdel för dig som inte har ett BankID men vill ansöka om ett lån. Se: Låna pengar utan bankid.
 • Du kan inte låna pengar med en betalningsanmärkning. ICA Banken kommer inte bevilja dig lån om du har en betalningsanmärkning. Det gäller oavsett vilken typ av anmärkning du har och hur gammal den är. Se: Låna pengar med betalningsanmärkning.
 • Det är inte ett lån med hög beviljandegrad. ICA Bankens lån är inte det enklaste privatlånet att bli beviljad. Du kan till exempel inte beviljas deras lån om du har betalningsanmärkningar eller saknar fast anställning. Söker du ett lån med hög beviljandegrad finns det andra privatlån som är enklare att beviljas än ICA Bankens privatlån.
 • Du kan inte ta lån med dålig kreditvärdighet. ICA Banken kommer inte bevilja dig lån om du har en kreditvärdighet som är låg eller mycket låg. De kräver att du till exempel ska ha en månadsinkomst på minst 15 000 kr, en fast anställning och sakna betalningsanmärkningar. Se: Lån med väldigt dålig kreditvärdighet.

Jämför ICA Bankens lån med andra privatlån

Tabell 2: ICA Bankens lån i jämförelse med andra långivare.

Långivare Lånebelopp Ränta Återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
ICA Banken Privatlån ICA Banken Privatlån 20 000-500 000 kr 5,24-14,95 % 3 år-15 år
3,7/5
Ferratum Blancolån Ferratum Blancolån 20 000-300 000 kr 5,25-17,55 % 1 år-12 år
3,9/5
Marginalen Bank Privatlån Marginalen Bank Privatlån 25 000-500 000 kr 4,95-19,32 % 2 år-15 år
3,6/5

Vad särskiljer ICA Bankens privatlån från andra?

Vad som särskiljer ICA Bankens lån från andra privatlån är främst lånets låga frånränta på 5,24 % och att lånet saknar både en uppläggningsavgift samt en aviavgift (så länge du betalar via autogiro). De flesta andra privatlån har en uppläggningsavgift på 200–600 kr och en månatlig aviavgift på 19–49 kr.

ICA Bankens privatlån vs Ferratums privatlån

Precis som ICA Banken erbjuder Ferratum ett lån utan säkerhet. Ferratums privatlån har en ränta på 5,25–17,55 % och en representativ ränta på 6,75 %. ICA Bankens privatlån har en liknande ränta på 5,24–14,95 % och en representativ ränta på 8 % (den representativa räntan är den ränta en stor del av deras kunder har).

Ferratum erbjuder ett lägre maxbelopp och ett högre minimibelopp för deras lån på 20 000300 000 kr. ICA Banken erbjuder lån på lånebelopp mellan 20 000500 000 kr.

Båda långivarna erbjuder privatlån utan utgifter utöver räntan (väljer du pappersavi tillkommer dock en månatlig kostnad på 35 kr för ICA Bankens lån).

ICA Bankens privatlån vs Marginalen Banks privatlån

Både Marginalen Bank och ICA Banken erbjuder privatlån utan säkerhet. Marginalen Bank erbjuder privatlån på lånebelopp mellan 25 000500 000 kr och ICA Banken erbjuder lån med liknande lånebelopp på 20 000500 000 kr.

Marginalen Bank har lägre frånränta och högre maxränta än ICA Bankens privatlån. Räntan på Marginalens privatlån varierar mellan 4,95–19,32 % (ICA Bankens räntespann är på 5,24–14,95 %).

Båda privatlånen har en maximal återbetalningstid på 180 månader och saknar uppläggningsavgift. Hos Marginalen Bank kan du ansöka om lån utan BankID, vilket du inte kan hos ICA-banken.

Ansök om ICA Bankens lån via låneförmedlare

Ansöker du om ICA Bankens privatlån via en låneförmedlare kan du jämför deras lån med flera andra långivares. På så sätt maximerar du chansen att beviljas bra lånevillkor (såsom en låg ränta), ditt eftersökta lånebelopp och en lämplig löptid.

Tabell 3: Låneförmedlare du kan ansöka om ICA Bankens privatlån hos.

Låneförmedlare Ränta Lånebelopp Max återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Lendo Lendo 2,95-29,95% 10 000-600 000 kr 20 år
4,7/5
Sambla Sambla 2,95-29,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,9/5
Advisa Advisa 2,95-25,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,6/5

Att ansöka via förmedlare är inte en garanti för att ICA Banken kommer erbjuda dig ett lån. Låneförmedlare filtrerar ofta låneansökningar och skickar dem ibland enbart till långivare som de på förhand bedömer passar din situation och sökta lån.

Se mer: Jämför räntan hos låneförmedlare.

Kundomdömen av ICA Bankens privatlån online

ICA Banken AB är en populär bank som har funnits under flera år och har fått ett flertal recensioner online. Dessa omdömen berör dock främst bolaget ICA Banken och inte specifikt ICA Bankens privatlån (vilket är viktigt att ha i åtanke eftersom de erbjuder ett flertal olika tjänster). Hos Trustpilot har bolaget ICA Banken givits betyget 3,1 av 5, vilket Trustpilot är medelhögt.

Vad som främst lyfts fram som positivt med ICA Banken är att de har en mycket hjälpsam och trevlig kundservice, likväl som en snabb och enkel ärendehantering.

Vad vissa recensenter anser är negativt med ICA Banken är att de har en hög beviljandegrad för deras privatlån samt en hög ränta för lånet (jämfört med andra långivare som erbjuder privatlån).

Krav för ICA Bankens privatlån

ICA Bankens grundkrav för privatlån är att du ska:

 • vara minst 18 år gammal
 • ej ha betalningsanmärkningar
 • ha en årsinkomst på minst 180 000 kr
 • ha en fast anställning eller pension
 • vara folkbokförd i Sverige
 • ej ha aktiva skulder hos Kronofogden.

Om du inte uppfyller ICA Bankens krav kommer du automatiskt få avslag på din låneansökan. Uppfyller du kraven blir du dock inte automatiskt beviljad, utan genomgår en sedvanlig kreditprövning där kreditbeslut tas av ICA Banken.

Innan du ansöker om ICA Bankens privatlån

Innan du ansöker hos ICA Banken bör du beakta detta:

 • ICA Bankens grundkrav. Säkerställ att du uppfyller ICA Bankens grundkrav. Uppfyller du inte kraven får du avslag direkt på din låneansökan och ansöker i onödan.
 • Hur snabbt du behöver pengar. Om du behöver ha pengar disponibla på ditt konto inom ett par timmar eller senast samma dag bör du överväga ett annat lån. ICA Bankens lån, såväl som andra privatlån, tar ofta ett par dagar att betalas ut. För att få lån snabbt bör du istället överväga SMS lån (snabblån).
 • Om du kan inkludera en medsökande. Eftersom ICA Bankens lån tillåter att du inkluderar en medsökande bör du, om möjligt, definitivt göra det. Att låna med medsökande är förknippat med högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor. Prata därför med en potentiell medsökande om att inkludera denna i låneansökan innan du ansöker.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilken ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd att leva med månadskostnaden som lånet skulle innebära.
 • Din kreditvärdighet. Om du har låg kreditvärdighet finns det andra lån som du kommer ha större chans att beviljas än ICA Bankens privatlån. Detta kan bespara dig en onödig kreditupplysning hos UC, vilket har negativ påverkan på din kreditvärdighet ur UCs perspektiv.

Hur du ansöker om ICA Bankens privatlån

Så gör du för att ansöka om ICA Bankens privatlån online:

 1. Gå till ICA Bankens ansökningsformulär.

 2. Ange önskat lånebelopp och återbetalningstid.

 3. Identifiera dig med mobilt BankID.

 4. Avvakta lånebesked (besked om din ansökan godkänns eller avslås).

 5. Om du beviljas lån signerar du avtalet med mobilt BankID.

 6. Invänta utbetalning av lånet som sker inom 1–2 bankdagar.

Det är enkelt och smidigt att ansöka om privatlån hos ICA Banken. Du kan även ringa in och göra din låneansökan över telefon.

Så har vi betygsatt ICA Bankens privatlån

För vår recension av ICA Bankens privatlån har vi använt oss av Låneas betygsmodell för omdömen av privatlån. Vi har baserat privatlånets betyg på 48 datapunkter relaterat till lånekostnad, beviljandegrad, låneprocess och kundservice. Vårt betyg är baserat på en jämförelse av lånevillkor hos svenska långivare som erbjuder privatlån.

Vi har betygsatt ICA Bankens privatlån enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 40 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 30 % av det totala betyget.
 • Låneprocess: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom respektive kategori har vi på Lånea tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos ICA Bankens privatlån. I kategorin lånekostnad har vi främst värderat egenskaper som ränta, uppläggningsavgift och aviavgift. I kategorin beviljandegrad har vi utvärderat privatlånets grundkrav, såsom inkomstkrav eller om de tillåter sökande med betalningsanmärkning. Vidare har vi tagit hänsyn till ICA Bankens process och metoder för kreditprövning.

Därtill har vi utvärderat ICA Bankens låneprocess. I bedömningen ingår bland annat hur de ger lånebesked och betalar ut beviljade lån. Slutligen har vi utvärderat långivarens kundservice där vi bland annat tagit hänsyn till öppettider och möjliga kontaktvägar till ICA Banken för personlig service.

Läs mer: Låneas metod för att betygsätta och recensera långivare.

Frågor och svar

Vad kan ett lån hos ICA Banken användas till?

Du kan använda ditt lån hos ICA Banken till vad du vill. Deras lån är utan säkerhet, vilket innebär att ICA Banken inte ställer krav på att du ska använda deras lån för ett specifikt ändamål. Vanliga ändamål är konsumtion, renovering, resor eller handpenning.

Kostar det något att lösa ICA Bankens privatlån i förtid?

Nej, det kostar inget att lösa ICA Bankens privatlån i förtid. Du betalar inte heller en kostnad i form av ränteskillnadsersättning om du väljer att göra extrabetalningar utöver den lägsta betalningen du är skyldig att betala varje månad.

Har ICA Banken en mobilapp?

Ja, ICA Banken har en mobilapp du enkelt kan ladda ner. Med hjälp av appen får du en tydlig överblick av din ekonomi och kan på ett lätthanterligt sätt sköta om den. Appen ger dig även tillgång till funktioner såsom snabbsaldo och snabböverföring mellan två egna konton utan att behöva logga in.

Går det att höja mitt lån hos ICA Banken?

Ja, du kan höja ditt privatlån hos ICA Banken. För att höja ditt befintliga lån ansöker du om ett nytt privatlån på det totala beloppet du vill låna, inräknat det belopp du har kvar på ditt befintliga lån. I din ansökan anger du att du vill lösa ditt nuvarande lån med det nya lånet. Att höja upp sitt lån hos ICA Banken medför ingen ytterligare kostnad, däremot tas en ny UC.

Kan jag använda ICA Bankens lån till att samla andra lån?

Ja, du kan använda ICA Bankens lån till att samla andra befintliga lån. För att samla flera spridda smålån med hög ränta kan du ansöka om ett nytt lån hos ICA Banken som motsvarar lånebeloppen på dina befintliga lån. Om du beviljas privatlån hos ICA Banken kan du använda lånet till att själv lösa dina nuvarande lån.

Med ett enda stort lån istället för flera små lån kan du ha möjlighet att sänka dina räntekostnader (eftersom privatlån ofta har lägre ränta än små lån såsom snabblån och SMS lån.

Detaljerad information om ICA Banken Privatlån

Information om ICA Banken Privatlån
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Inom 1 h under kontorstid
Direktutbetalning
Nej
Utbet. helger & kvällar
Nej
Betyg hos Trustpilot
3.6 / 5 Trust pilot score 3.6 / 5
(950 omdömen)
Krav hos ICA Banken Privatlån
Betalningsanmärkningar
Accepteras ej
×
-
Ålderskrav
Minst 18 år
Inkomstkrav
15 000 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
×
För att låna hos ICA Banken behöver du inkomst från en anställning eller pension.
Lån utan Bank-ID
Nej
Skuld hos Kronofogden
Accepteras ej
Detaljer om ICA Banken Privatlån
Ränta
5,24 - 14,95 %
Effektiv ränta
8,3 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med låneperiod 120 månader.
Uppläggningsavgift
0 kr
Aviavgift
0 - 35 kr
Betalningsfria månader
Erbjuds ej
Ansökan hos ICA Banken Privatlån
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Långivare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 8 % nominell ränta, 0 kr i uppläggningsavgift och 0 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 213 kr och effektiv ränta på 8,3 %. Totalt att betala blir 145 595 kr.