Sidan innehåller annonser

Bank Norwegian privatlån: Recension 2024

Bank Norwegians privatlån är ett lån utan säkerhet som passar perfekt för dig med medel till låg kreditvärdighet. Du kan till exempel beviljas Bank Norwegians lån även om du saknar fast anställning, har en låg inkomst eller studerar.

Det finns däremot flera privatlån med högre beviljandegrad än Bank Norwegian som också har en lägre lånekostnad. Om du till exempel har betalningsanmärkningar eller söker det billigaste privatlånet är det bra att se över andra privatlån än Bank Norwegians. Ett privatlån från Bank Norwegian är inte det bästa privatlånet ur något avseende.

Läs hela recensionen

Bank Norwegian Privatlån
 • Lånebelopp: 5 000 - 600 000 krFördel
 • Ränta: 5,99 - 23,99 %Fördel
 • Löptid: 1 - 15 år Fördel
Läs mer eller ansök på Banknorwegian.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Bank Norwegian Privatlån: Mediokert, 3/5

Lånea anser att Bank Norwegians privatlån allt sammantaget är mediokert och lånet ges betyget 3 av 5. Det är lägre än 3,35, vilket är Låneas genomsnittliga betyg av de privatlån vi recenserat.

Vårt omdöme av privatlån från Bank Norwegian är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 2.5/5. Bank Norwegians privatlån har en förhållandevis låg frånränta på 5,99 %, men en hög representativ ränta på 10,99 % och en hög maxränta på 23,99 %.
 • Beviljandegrad: betyg 4/5. Bank Norwegians privatlån har en förhållandevis hög beviljandegrad. Du kan beviljas deras lån även om du till exempel är arbetslös med inkomst från A-kassa.
 • Låneprocess: betyg 2/5. Bank Norwegian har en relativt långsam låneprocess. De kan endast hantera låneansökningar och utbetalningar på vardagar mellan 10:00 - 16:00.
 • Kundservice: betyg 3.5/5. Bank Norwegian har en bra kundservice som är tillgängliga via telefon, mejl och chatt under vardagar 10:00 - 16:00. Det går även att kontakta Bank Norwegians kundservice via deras app.

Gå till: Metod för betygsättning

Omdöme av Bank Norwegian Privatlån: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 3/5
Lånekostnad2.5/5
Beviljandegrad4/5
Låneprocess2/5
Kundservice3.5/5

Lånekostnad: Mediokert, 2.5/5

review-star-full review-star-full review-star-half review-star review-star

Lånea anser att lånekostnaden för Bank Norwegian Blancolån är medioker och lånet ges i denna kategori betyget 2,5 av 5. Något positivt med lånets kostnad är att det har en förhållandevis låg frånränta på 5,99 %. En annan positiv aspekt är att Bank Norwegians privatlån kan beviljas utan avgifter för lån mellan 5 000 – 24 999 kr.

Det som är negativt med Bank Norwegians privatlån är att maxräntan på 23,99 % är hög jämfört med andra långivare som erbjuder privatlån. Lånet har även en relativt hög representativ ränta på 10,99 %. Bank Norwegians privatlån har även en tillkommande uppläggningsavgift på 149 kr för lån mellan 25 000 – 39 999 kr, och en uppläggningsavgift på 399 kr för lån mellan 40 000 – 600 000 kr. Om du väljer att betala ditt lån via autogiro tillkommer även en avgift på 19 kr per månad.

I ett scenario där 100 000 kr lånas hos Bank Norwegian och återbetalas över 10 år till nominell ränta 10,99 % har privatlånet en effektiv ränta på 12,04 %. Det är dåligt, eftersom det är högre än medianen på 10,5 % effektiv ränta för alla privatlån Lånea recenserat (under samma förutsättningar).

Beviljandegrad: Ganska bra, 4/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Lånea anser att beviljandegraden för Bank Norwegians privatlån är ganska bra och lånet ges i denna kategori betyget 4 av 5. Bank Norwegian har en hög beviljandegrad och kan bevilja lån även om du som låntagare är utan anställning men har inkomst från A-kassa eller CSN. Det är positivt om du är arbetslös eller studerande och vill ta ett privatlån.

En negativ aspekt med Bank Norwegians beviljandegrad är att du som låntagare måste ha varit folkbokförd i Sverige i minst 36 månader innan ansökningsdatumet. Det betyder att du inte kan beviljas ett lån från Bank Norwegian om du nyligen flyttat till Sverige. Du kan inte heller beviljas ett privatlån från Bank Norwegian om du har befintliga betalningsanmärkningar.

Låneprocess: Ganska dåligt, 2/5

review-star-full review-star-full review-star review-star review-star

Lånea anser att låneprocessen hos Bank Norwegian är ganska dålig och de ges i denna kategori betyget 2 av 5. Bank Norwegian har en relativt långsam låneprocess. De kan dock hantera ansökningar och utbetalningar under samtliga vardagar vilket är positivt. Under vardagar kan låneansökningar och utbetalningar hanteras av Bank Norwegian mellan 10:00 – 16:00.

En negativ aspekt av Bank Norwegians låneprocess är att utbetalningar och ansökningar inte kan hanteras under helgdagar. Det betyder att en ansökan som skickas in till exempel på en fredag kan utbetalas på tisdag nästkommande vecka. Bank Norwegian kan inte betala ut beviljade lån direkt till ditt konto oavsett vilken bank du har.

Kundservice: Ganska bra, 3.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half review-star

Lånea anser att Bank Norwegians kundservice är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 3,5 av 5. Bank Norwegian har en bra kundservice som är tillgänglig via flertalet olika kanaler. Det som är positivt med Bank Norwegians kundservice är att du kan kontakta dem via telefon, mejl och chatt under samtliga vardagar. Du kan även ansöka om Bank Norwegians privatlån genom att ringa in till deras kundservice.

Det som är negativt med Bank Norwegians kundservice är att den inte är tillgänglig överhuvudtaget på helger. Även under vardagar har kundservicen något begränsade öppettider från 10:00 – 16:00 jämfört med kundservicen hos andra långivare som erbjuder privatlån.

Vem är Bank Norwegians privatlån bäst för?

Bank Norwegian är bäst för dig med låg kreditvärdighet som söker ett privatlån. Det beror på att Bank Norwegians privatlån kan beviljas även om du har inkomst från A-kassa, saknar en fast anställning eller är studerande med inkomst från CSN.

Bank Norwegian är även bra både om du vill ta ett privatlån på ett lågt eller högt belopp eftersom deras privatlån har ett beloppspann på 5 000600 000 kr.

Omständigheter när Bank Norwegians privatlån passar bra

Dessa är omständigheter när det passar bra att låna från Bank Norwegian:

 • Du vill samla befintliga lån med ett samlingslån. Eftersom Bank Norwegian har en låg frånränta på 5,99 %, godkänner medlåntagare och kan bevilja lån upp till 600 000 kr är det perfekt som ett samlingslån.
 • Du vill ta lån på låga lånebelopp. Eftersom Bank Norwegian kan bevilja lån på så små belopp som 5 000 kr är det perfekt för dig som vill ta ett litet lån.
 • Du vill låna trots låg kreditvärdighet. Bank Norwegian kan bevilja lån till låntagare som till exempel är arbetslösa eller studerande. Därmed är det ett bra lån för dig som vill ta ett privatlån trots låg kreditvärdighet.

Vem är Bank Norwegians privatlån dåligt för?

Bank Norwegians privatlån är dåligt för dig med hög kreditvärdighet som söker ett billigt privatlån med låg ränta. Det beror på att Bank Norwegians räntespann på 5,99 – 23,99 % är högt jämfört med räntespannet hos många andra långivare som erbjuder privatlån. Många långivare med privatlån har även en lägre representativ ränta än Bank Norwegians representativa ränta på 10,99 %.

Med representativ ränta menas den vanligast förekommande räntan. Eftersom den höga representativa räntan på 10,99 % skiljer sig från den låga frånräntan på 5,99 % är det en indikation på att Bank Norwegian sällan beviljar lån till frånräntan.

Alternativ om Bank Norwegian Blancolån inte passar dig

Förslag på andra alternativ om Bank Norwegians privatlån inte är rätt för dig:

 • Lån & Spar Bank Privatlån: billigt privatlån med låg ränta. Du kan låna till en ränta på mellan 3,95 – 9,95 % från Lån & Spar Bank. Det gör lånet till ett passande lån för dig som söker ett privatlån till låg ränta. Lån & Spar Bank kan bevilja lån från 50 000600 000 kr.
 • Nordnet Privatlån: blancolån med en förhållandevis låg frånränta på 3,9 %. Privatlån från Nordnet har även en låg representativ ränta på 4,85 % och en låg maxränta på 10,9 %. Du kan låna mellan 20 000500 000 kr med Nordnets privatlån.

Fördelar med lån från Bank Norwegian

De viktigaste fördelarna med privatlån från Bank Norwegian är:

 • Du har möjlighet att låna till en låg ränta. Eftersom Bank Norwegian har en förhållandevis låg frånränta på 5,99 % har du möjlighet att låna till en låg ränta. Däremot är det bra att tänka på att Bank Norwegians representativa ränta (vanligast förekommande ränta) på 10,99 % är hög jämfört med den låga frånräntan.
 • Lånet har en hög beviljandegrad. Bank Norwegian kan bevilja privatlån till låntagare utan fast anställning eller låntagare med låg inkomst. Det kan således sägas att Bank Norwegian erbjuder ett lån med hög beviljandegrad.
 • Det går bra att låna som pensionär. Eftersom Bank Norwegian har en hög beviljandegrad, ingen maxålder för låntagare och godkänner inkomst från pension är det ett bra lån att ta som pensionär.
 • Det går att låna med medsökande. Du kan lägga till en medsökande på ditt privatlån från Bank Norwegian om du har svårt att beviljas ett privatlån ensam.
 • Lånet kan ha en lång återbetalningstid. Bank Norwegian erbjuder privatlån med en löptid från 12 – 180 månader. Ett lån med lång återbetalningstid är bra för dig som är ute efter en så låg månadskostnad som möjligt.
 • Lånet kan läggas upp utan en uppläggningsavgift. Bank Norwegian kan bevilja lån mellan 5 000 – 24 999 kr utan uppläggningsavgift. Det är därmed perfekt för dig som vill ta ett litet lån utan några avgifter.
 • Du kan förlänga återbetalningstiden på ditt lån efter att du tagit det. Om du vill sänka månadskostnaden för ditt lån genom att förlänga ditt lån kan du kontakta Bank Norwegians kundservice.
 • Lånet kräver inte att du har en fast inkomst från arbete. Bank Norwegian kan bevilja din låneansökan även om du är saknar en fast inkomst från arbete och till exempel är tim- eller deltidsanställd. Det är således ett perfekt lån för låntagare som saknar inkomst från arbete.

Nackdelar med lån från Bank Norwegian

De största nackdelarna med privatlån från Bank Norwegian är:

 • Du kan inte beviljas lånet med betalningsanmärkningar. Om du har befintliga betalningsanmärkningar behöver du vänta till de gallras innan du ansöker om Bank Norwegians privatlån. Se: Låna med betalningsanmärkningar.
 • Du måste inneha ett BankID för att ansöka om lånet. Oavsett om du ansöker om Bank Norwegians privatlån via telefon eller deras hemsida behöver du inneha ett BankID för att signera din ansökan. Som låntagare kan du alltså inte låna utan BankID från Bank Norwegian.
 • Du kan inte få besked på din ansökan direkt. Samtliga låneansökningar hos Bank Norwegian hanteras manuellt under kontorstider. Det går därmed inte att få besked på din ansökan direkt efter att du skickat in den till Bank Norwegian.

Jämför Bank Norwegian Blancolån med andra privatlån

Tabell 2: Bank Norwegian i jämförelse med andra långivare.

Långivare Lånebelopp Ränta Återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Bank Norwegian Privatlån Bank Norwegian Privatlån 5 000-600 000 kr 5,99-23,99 % 1 år-15 år
3/5
SEB Privatlån SEB Privatlån 20 000-350 000 kr 5,25-13 % 2 år-10 år
3.9/5
DNB Privatlån DNB Privatlån 20 000-350 000 kr 4,4-10,7 % 2 år-15 år
3.6/5

Vad särskiljer Bank Norwegians privatlån från andra?

Något som särskiljer Bank Norwegians privatlån från andra privatlån är att det kan beviljas på höga lånebelopp. Bank Norwegian kan bevilja lån upp till 600 000 kr. Det är högt jämfört med andra långivare som erbjuder privatlån. De flesta konkurrenter erbjuder lån på upp till 300 000–500 000 kronor.

Det är även ovanligt att långivare som erbjuder privatlån beviljar lån utan ett krav på fast inkomst vilket Bank Norwegian kan göra.

Bank Norwegian Blancolån vs Remember Privatlån

Hos Remember kan du låna mellan 10 000500 000 kr under 12 – 180 månader till en ränta på mellan 4,95 – 20,85 %. Det är liknar lånevillkoren Bank Norwegian erbjuder. Hos Bank Norwegian kan du låna mellan 5 000600 000 kr under 12 – 180 månader till en ränta på mellan 5,99 – 23,99 %.

Däremot är Remembers representativa ränta (vanligast förekommande ränta) på 7,95 % lägre än Bank Norwegians representativa ränta på 10,99 %. Det indikerar på att de flesta kunder beviljas en lägre ränta hos Remember än hos Bank Norwegian.

Bank Norwegian kräver inte att du som låntagare har en anställning till skillnad från Remember som kräver att du har någon form av anställning. Det betyder att du kan ansöka hos Bank Norwegian trots att du till exempel är arbetslös, men det går inte hos Remember. Däremot kan Remembers privatlån beviljas trots betalningsanmärkningar vilket Bank Norwegian inte kan göra.

Bank Norwegian Blancolån vs Moank Privatlån

Moank kan bevilja privatlån på mellan 25 000600 000 kr med återbetalningstider från 12 – 180 månader. Bank Norwegian kan bevilja lån mellan 5 000600 000 kr och har lika lång löptid som Remembers privatlån (12 – 180 månader). Moank har ett räntespann från 3,9 – 14,95 % vilket är lägre än Bank Norwegians räntespann på mellan 5,99 – 23,99 %.

Moank kan bevilja lån förutsatt att du har någon form av anställning. Bank Norwegian kan bevilja lån även om du till exempel är arbetslös med inkomst från A-kassa.

Däremot kan Moank bevilja lån trots betalningsanmärkningar till skillnad från Bank Norwegian. Du behöver ha en inkomst på minst 12 500 kr per månad för att beviljas ett privatlån från Moank. Bank Norwegian saknar minimigräns och bedömer varje låntagares inkomst individuellt.

Ansök om Bank Norwegian Blancolån via låneförmedlare

Ansöker du om Bank Norwegians privatlån via en låneförmedlare kan du jämför deras lån med flera andra långivares. På så sätt maximerar du chansen att beviljas bra lånevillkor (såsom en låg ränta), ditt eftersökta lånebelopp och en lämplig löptid.

Tabell 3: Låneförmedlare du kan ansöka om Bank Norwegians privatlån hos.

Låneförmedlare Ränta Lånebelopp Max återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Lendo Lendo 2,95-29,95% 10 000-600 000 kr 20 år
4,7/5
Sambla Sambla 2,95-29,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,9/5
Advisa Advisa 2,95-25,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,6/5

Att ansöka via förmedlare är inte en garanti för att Bank Norwegian kommer erbjuda dig ett lån. Låneförmedlare filtrerar ofta låneansökningar och skickar dem ibland enbart till långivare som de på förhand bedömer passar din situation och sökta lån.

Se mer: Jämför förmedlare av lån för att hitta din låneförmedlare.

Kundomdömen av Bank Norwegian online

Det finns flera kundomdömen av Bank Norwegian som går att hitta online. Däremot är dessa betyg ofta helhetsbetyg för Bank Norwegian som bank och inte nödvändigtvis betyg på deras privatlån. Du bör ha det i åtanke när du läser kundomdömen om Bank Norwegian på nätet. På Trustpilot har Bank Norwegian ett betyg på 2,8 av 5 (baserat på över 30 omdömen) vilket är ett lågt betyg.

Många positiva omdömen om Bank Norwegian tar upp deras kreditkort och kundtjänst som bra tjänster. Bank Norwegians kundservice och deras digitala plattformar som hemsidan och appen har fått bra recensioner från flera positiva omdömen av tidigare kunder.

Flera negativa omdömen om Bank Norwegian tar upp låneprocessen och kundservicen som dålig och besvärlig. Även Bank Norwegians lånekostnad för privatlån har fått kritik i många negativa kundomdömen. Bland annat har oförväntade räntehöjningar skapat en dålig kundupplevelse för flera kunder.

Krav för Bank Norwegians privatlån

Bank Norwegians grundkrav för privatlån är:

 • Du som låntagare ska vara minst 23 år.
 • En inkomst från till exempel arbete, pension, A-kassa eller CSN.
 • Folkbokföring i Sverige i minst 36 månader innan ansökningsdatumet.
 • Du måste inneha ett eget och giltigt BankID.

Om du inte uppfyller Bank Norwegians krav kommer du automatiskt få avslag på din låneansökan. Uppfyller du kraven blir du dock inte automatiskt beviljad, utan genomgår en sedvanlig kreditprövning där kreditbeslut tas av Bank Norwegian.

Innan du ansöker om Bank Norwegians privatlån

Innan du ansöker om Bank Norwegians privatlån bör du beakta detta:

 • Bank Norwegians grundkrav. Säkerställ att du uppfyller Bank Norwegians grundkrav. Uppfyller du inte kraven får du avslag direkt på din låneansökan och ansöker i onödan.
 • Hur snabbt du behöver pengar. Om du behöver ha pengar disponibla på ditt konto inom ett par timmar eller senast samma dag bör du överväga ett annat lån. Bank Norwegians lån, såväl som andra privatlån, tar ofta ett par dagar att betalas ut. För att få lån snabbt bör du istället överväga SMS lån (snabblån).
 • Om du kan inkludera en medsökande. Eftersom Bank Norwegian tillåter att du inkluderar en medsökande bör du, om möjligt, definitivt göra det. Att låna med medsökande är förknippat med högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor. Prata därför med en potentiell medsökande om att inkludera denna i låneansökan innan du ansöker.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilken ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd att leva med månadskostnaden som lånet skulle innebära.
 • Din kreditvärdighet. Om du har en hög kreditvärdighet finns det andra långivare som erbjuder lån med lägre ränta och avgifter än Bank Norwegians privatlån. Allt annat lika kommer detta innebära ett billigare privatlån, vilket över tid kommer spara dig mycket pengar.

Hur du ansöker om Bank Norwegians privatlån

Så gör du för att ansöka om Bank Norwegians privatlån:

 1. Gå in på Bank Norwegians hemsida via din mobila webbläsare eller dator.

 2. Klicka på “Låna”, scrolla ner och klicka på “Läs mer och ansök om privatlån”.

 3. Välj ditt önskade lånebelopp och klicka på “Ansök om privatlån”.

 4. Bekräfta ditt lånebelopp och välj om du önskar att samla dina befintliga lån.

 5. Fyll i personinformation om dig som låntagare.

 6. Klicka på “Ja” om du vill ansöka med medsökande eller “Nej” om du inte vill det.

 7. Fortsätt din ansökan genom att klicka på “Nästa”.

 8. Fyll i resterande information och signera din ansökan med ditt BankID.

Så har vi betygsatt Bank Norwegians privatlån

För vår recension av Bank Norwegians privatlån har vi använt oss av Låneas betygsmodell för omdömen av privatlån. Vi har baserat privatlånets betyg på 48 datapunkter relaterat till lånekostnad, beviljandegrad, låneprocess och kundservice. Vårt betyg är baserat på en jämförelse av lånevillkor hos svenska långivare som erbjuder privatlån.

Vi har betygsatt Bank Norwegians privatlån enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 40 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 30 % av det totala betyget.
 • Låneprocess: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom respektive kategori har vi på Lånea tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Bank Norwegians privatlån. I kategorin lånekostnad har vi främst värderat egenskaper som ränta, uppläggningsavgift och aviavgift. I kategorin beviljandegrad har vi utvärderat privatlånets grundkrav, såsom inkomstkrav eller om de tillåter sökande med betalningsanmärkning. Vidare har vi tagit hänsyn till Bank Norwegians process och metoder för kreditprövning.

Därtill har vi utvärderat Bank Norwegians låneprocess. I bedömningen ingår bland annat hur de ger lånebesked och betalar ut beviljade lån. Slutligen har vi utvärderat långivarens kundservice där vi bland annat tagit hänsyn till öppettider och möjliga kontaktvägar till Bank Norwegian för personlig service.

Läs mer: Låneas metod för att betygsätta och recensera långivare.

Frågor och svar

Är det säkert att låna pengar från Bank Norwegian?

Ja, det är säkert att låna pengar av Bank Norwegian. Bank Norwegian är en bank som verkar under Finansinspektionen och Konsumentverkets tillsyn. Sedan år 2007 har Bank Norwegian varit en verksam finansiell aktör som idag är aktiv inom Norge, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland och Spanien.

Idag har Bank Norwegian miljontals kunder världen över vilket är ett tecken på att det är en seriös och säker finansiell aktör.

Kostar det att lösa Bank Norwegians privatlån i förtid?

Nej, Bank Norwegian har ingen fast ränta och du som låntagare behöver inte betala ränteskillnadsersättning (ersättning för uteblivna räntekostnader) vid förtidsinlösen. Du kan vid behov genomföra extraamorteringar eller lösa in privatlån från Bank Norwegian kostnadsfritt.

Går det att höja ett befintligt lån från Bank Norwegian?

Ja, du kan kontakta Bank Norwegian och ansöka om att höja ditt befintliga privatlån. Det tillkommer ingen extra kostnad vid höjning (utökning) av befintliga privatlån från Bank Norwegian.

Har Bank Norwegian någon mobilapp som du kan hantera ditt lån i?

Ja, Bank Norwegian har en app där du kan hantera till exempel lån, konton och övriga tjänster från Bank Norwegian. Du kan även kontakta Bank Norwegians kundservice via deras app. Du kan ladda ner appen Bank Norwegian från Google Play Store och App Store kostnadsfritt.

Detaljerad information om Bank Norwegian Privatlån

Information om Bank Norwegian Privatlån
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Inom 24 h under kontorstid
Direktutbetalning
Nej
Utbet. helger & kvällar
Nej
Betyg hos Trustpilot
2 / 5 Trust pilot score 2 / 5
(189 omdömen)
Krav hos Bank Norwegian Privatlån
Betalningsanmärkningar
Accepteras ej
×
-
Ålderskrav
Minst 23 år
Inkomstkrav
Inget min.krav - individuell bedömning
Lån som arbetslös
Ja
×
Bank Norwegian kan bevilja lån även till personer utan anställning eller pension. Däremot är beviljandegraden till personer utan anställning betydligt lägre.
Lån utan Bank-ID
Nej
Skuld hos Kronofogden
Accepteras ej
Detaljer om Bank Norwegian Privatlån
Ränta
5,99 - 23,99 %
Effektiv ränta
12,04 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med låneperiod 120 månader.
Uppläggningsavgift
399 kr
Aviavgift
19 kr
Betalningsfria månader
3 st/år
Ansökan hos Bank Norwegian Privatlån
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Långivare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 10.99 % nominell ränta, 399 kr i uppläggningsavgift och 19 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 396 kr och effektiv ränta på 12,04 %. Totalt att betala blir 167 912 kr.