Sidan innehåller annonser

Nordax Bank Privatlån: Recension 2024

Nordax Bank erbjuder ett privatlån utan säkerhet som passar bra för låntagare med låg kreditvärdighet eller låntagare som vill återbetala sitt lån med en lång löptid (och låg månadskostnad). Om du har en regelbunden inkomst och söker ett privatlån som är enkelt att bli beviljad, som kan beviljas på ett högt lånebelopp eller med en lång löptid, då kan Nordax Banks privatlån vara ett bra alternativ för dig.

Även om Nordax Banks privatlån till exempel har en hög beviljandegrad och lång löptid är det inte det bästa privatlånet ur någon kategori. Har du låg kreditvärdighet finns andra långivare med högre beviljandegrad. Om du har en medelhög eller hög kreditvärdighet finns det flera andra privatlån med lägre lånekostnad än Nordax Banks privatlån.

Läs hela recensionen

Nordax Privatlån
 • Lånebelopp: 15 000 - 600 000 krFördel
 • Ränta: 5,9 - 19,9 %Fördel
 • Löptid: 1 - 20 år Fördel
Läs mer eller ansök på Nordax.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Nordax Privatlån: Mediokert, 3/5

Lånea anser att Nordax Banks privatlån sammantaget är mediokert. Lånet ges betyget 3 av 5. Det är lägre än 3,35, vilket är Låneas genomsnittliga betyg av de privatlån vi recenserat.

Vårt omdöme av privatlån från Nordax Bank är en sammanvägning av:

 • Lånekostnad: betyg 2/5. Nordax Banks privatlån är ett dyrt privatlån. Deras lån har en hög ränta, uppläggningsavgift och en månatlig aviavgift.
 • Beviljandegrad: betyg 4.5/5. Det är enkelt att beviljas Nordax Banks privatlån så länge du saknar betalningsanmärkningar och har en regelbunden inkomst.
 • Låneprocess: betyg 2.5/5. Nordax Banks privatlån har en enkel låneprocess, men som inte är särskilt snabb. Alla låneansökningar hanteras manuellt under bankens öppettider (vilket gör att det kan ta tid att få svar på en låneansökan). Ett lån som beviljats betalas ut inom 1–4 bankdagar.
 • Kundservice: betyg 3.5/5. Nordax Banks kundservice är bra och kan nås via telefon eller mejl under vardagar klockan 09.00–17.00.

Gå till: Metod för betygsättning

Omdöme av Nordax Privatlån: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 3/5
Lånekostnad2/5
Beviljandegrad4.5/5
Låneprocess2.5/5
Kundservice3.5/5

Lånekostnad: Ganska dåligt, 2/5

review-star-full review-star-full review-star review-star review-star

Lånea anser att lånekostnaden för Nordax Banks privatlån är ganska dålig och lånet ges i denna kategori betyget 2 av 5. Nordax Banks privatlån är dyrare än många andra privatlån. Vad som är positivt med lånekostnaden är att lånet har en förhållandevis låg frånränta på 5,9 %. Det kan vara bra för låntagare som har en hög kreditvärdighet och tar deras lån. För att beviljas frånräntan (den lägsta räntan) krävs i regel en hög kreditvärdighet.

Det finns flera anledningar till varför Nordax Banks lånekostnad får ett lågt betyg. Dels har deras lån en hög maxränta på 19,9 %, dels har lånet avgifter utöver räntan såsom uppläggningsavgift på 400 kr och en månatlig aviavgift på 20 kr. Om du söker ett billigt privatlån finns det flera andra privatlån som är billigare.

I ett scenario där 100 000 kr lånas hos Nordax Banks privatlån och återbetalas över 10 år till nominell ränta på 9,9 %, med en uppläggningsavgift på 400 kr och en aviavgift på 20 kr har Nordax Banks privatlån en relativt hög effektiv ränta på 10,86 %. Det är dåligt. Det är högre än medianen på 10,5 % effektiv ränta för alla privatlån som Lånea recenserat (under samma förutsättningar).

Beviljandegrad: Bra, 4.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half

Lånea anser att beviljandegraden för Nordax Banks privatlån är bra och lånet ges i denna kategori betyget 4,5 av 5. Det kan vara enklare att bli beviljad Nordax Banks privatlån än flera andra privatlån. Du kan beviljas deras lån om du saknar en fast anställning (om du har en annan form av anställning).

Det är dessutom möjligt att ansöka om Nordax lån med en medsökande och hos en låneförmedlare. Fördelen med att ansöka med en medsökande är att du kan ha större chans att bli beviljad lånet med bra villkor. Fördelen med att ansöka om deras lån via en låneförmedlare är att du kan jämföra deras lånevillkor med lånevillkoren hos andra långivare.

Vad som är negativt med beviljandegraden för Nordax Banks privatlån är du inte kan bli beviljad deras lån om du har betalningsanmärkningar. Det gäller oavsett hur gamla dina anmärkningar är och orsaken till att du fått dem.

Låneprocess: Mediokert, 2.5/5

review-star-full review-star-full review-star-half review-star review-star

Lånea anser att låneprocessen hos Nordax Banks privatlån är medioker. De ges i denna kategori betyget 2,5 av 5. Vad som är positivt med låneprocessen för Nordax Banks privatlån är att du kan ansöka om deras lån utan BankID. Nordax Bank skickar då både en låneansökan och ett skuldebrev (om du beviljas) hem med posten för signering.

Vad som är negativt med låneprocessen för Nordax Banks privatlån är att de hanterar alla låneansökningar manuellt under deras öppettider. Det medför att du kan behöva vänta på att få ett besked på om du beviljas. Nordax Bank har däremot ungefär samma utbetalningstid av ett beviljat lån som andra långivare har för deras privatlån. Ett lån som beviljats betalas i regel ut inom 1–4 bankdagar.

Kundservice: Ganska bra, 3.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half review-star

Lånea anser att Nordax Banks kundservice är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 3,5 av 5. Det är enkelt att komma in kontakt med Nordax Banks kundservice via telefon eller mejl under deras öppettider på vardagar klockan 09.00–17.00.

Något som är negativt med Nordax Banks kundservice är att de inte har öppet på varken lördagar eller söndagar. De har inte heller en mobilapp som du kan hantera ditt lån i, eller en livechatt på sin hemsida.

Vem är Nordax Banks privatlån bäst för?

Nordax Banks privatlån är bäst för dig som söker ett privatlån som är enkelt att bli beviljad, som kan beviljas på ett högt lånebelopp eller med lång återbetalningstid. Nordax Banks privatlån har ett maximalt lånebelopp på 600 000 kr och en längsta återbetalningstid på 20 år. Det är högre maxbelopp och längre återbetalningstid än vad de flesta andra privatlån har.

Nordax Banks privatlån kan även vara bra för dig som inte har ett BankID och vill ansöka om ett privatlån. Nordax Banks godkänner signering för hand av både deras låneansökan och skuldebrev. Många andra långivare som erbjuder privatlån kräver identifiering via BankID både när du vill ansöka om ett lån och när du ska signera ett skuldebrev.

Omständigheter när Nordax Banks privatlån passar bra

Dessa är några omständigheter när det passar bra att låna från Nordax Bank:

 • Om du vill ta lån trots låg kreditvärdighet. Det är enkelt att bli beviljad Nordax Banks privatlån. Du kan till exempel beviljas deras lån trots att du har en låg kreditvärdighet. Det kan passa bra för dig som saknar en fast anställning eller har en låg inkomst (deras minimikrav är 12 500 kr per månad).
 • Om du vill ta ett lån utan säkerhet. Eftersom Nordax Banks privatlån är ett lån utan säkerhet kan du använda deras lån till vad du vill. Du behöver således inte lämna en pant (såsom en bostad) för att bli beviljad deras lån. Ett vanligt ändamål för lån utan säkerhet är att samla dyra lån och krediter eller att finansiera en renovering.
 • Om du vill ta privatlån på ett högt belopp. Nordax Bank har ett maxbelopp på 600 000 kr för deras privatlån. Det är högt för att vara ett privatlån. Många långivare har ett maxbelopp på 350 000–500 000 kr.
 • Om du vill samla flera små och dyra krediter. Nordax Bank har en hög beviljandegrad för sitt privatlån och erbjuder ett högt lånebelopp upp till 600 000 kr. Det gör att deras lån passar bra för dig som vill samla flera små och dyra krediter i ett samlingslån.

Vem är Nordax Banks privatlån dåligt för?

Nordax Banks privatlån är dåligt för dig som har hög kreditvärdighet och söker ett billigt privatlån. Deras lån har en hög ränta på 5,9–19,9 %, en uppläggningsavgift på 400 kr och en månatlig aviavgift på 20 kr. De flesta andra privatlån Lånea recenserat har både lägre räntespann och avgifter.

Alternativ om Nordax Banks lån inte passar dig

Förslag på andra alternativ om Nordax Banks privatlån inte är rätt för dig:

 • Moanks privatlån: lån utan säkerhet med låg ränta och ett högt maxbelopp. Moanks privatlån ges på lånebelopp på 25 000600 000 kr med en ränta på 3,9–14,95 %. Moanks privatlån passar utmärkt för dig som söker ett stort och billigt privatlån.
 • Spendwises privatlån: lån utan säkerhet, med låg ränta och inga avgifter utöver räntan. Spendwises privatlån ges på lånebelopp på 10 000350 000 kr med en ränta på 4,95–12,9 %. Spendwises privatlån passar bra för dig som vill ta ett mindre privatlån med låg lånekostnad.

Fördelar med lån från Nordax Bank

De viktigaste fördelarna med privatlån från Nordax Bank är:

 • Du kan beviljas deras lån med en låg inkomst. Nordax Bank har ett lägsta inkomstkrav på 12 500 kr per månad. Det är ett lägre krav på inkomst än vad många andra långivare har för sina privatlån. Se: Ta lån med låg inkomst.
 • Du kan ansöka om deras lån utan BankID. Det är en fördel för dig som inte har ett BankID och vill ansöka om deras privatlån utan BankID.
 • Deras privatlån har en hög beviljandegrad. Det är enklare att bli beviljad Nordax Banks privatlån än många andra privatlån. Du kan till exempel beviljas deras lån om du saknar en fast anställning (men har en annan form av anställning) eller om du har en låg inkomst (ner till 20 000 kr/mån). Se: Ta lån med hög beviljandegrad.
 • Du kan ansöka om deras lån med en medsökande. Det är en fördel för dig som inte har nog bra kreditvärdighet för att på egen hand bli beviljad deras lån. Det är även en fördel för dig som har låg kreditvärdighet och vill ha möjlighet att bli beviljad deras maxbelopp på 600 000 kr. Se: Ansöka om lån med en medsökande.
 • Deras lån har en lång maximal återbetalningstid. Det är en fördel för dig som vill återbetala ditt lån med en låg månadskostnad. Nordax Bank erbjuder ett privatlån med lång maximal återbetalningstid20 år. Det är längre än vad alla andra långivare har för sina privatlån.
 • Deras lån kan förlängas. Det är en fördel för dig som vill kunna sänka månadskostnaden för ditt lån någon gång under lånets löptid. Det tillkommer ingen extra kostnad när du förlänger ditt lån hos Nordax Bank. Se: Ta lån som kan förlängas.
 • Du kan beviljas deras lån utan att ha en fast anställning. Det är en fördel för dig som till exempel har en timanställning, en projektanställning eller ett vikariat. Se: Ta lån utan en fast anställning.

Nackdelar med lån från Nordax Bank

De största nackdelarna med privatlån från Nordax Bank är:

 • Deras lån har inte en låg ränta. Nordax Banks privatlån har en hög maxränta på 19,9 % och en representativ ränta (den ränta en stor del av deras kunder har) på 9,9 %. Om du har en hög kreditvärdighet har du sannolikt större möjlighet att bli beviljad lån till en låg ränta hos en annan långivare än Nordax Bank.
 • Du kan inte ansöka om deras lån och få svar direkt. Det är en nackdel för dig som inte vill vänta på att få svar på din låneansökan. Nordax Bank hanterar alla låneansökningar manuellt under sina öppettider. Om du genomför din låneansökan online och signerar med BankID har du störst möjlighet att få svar på din låneansökan så fort som möjligt. Se: Ta lån och få svar direkt.
 • Deras lån har inte lösenkrav. Det är en nackdel för dig som vill samla dina lån och krediter hos Nordax och samtidigt vill ha möjlighet att beviljas så bra villkor som möjligt på ett samlingslån. Om du vill ta lån med lösenkrav behöver du vända dig till en annan långivare än Nordax Bank.
 • Deras lån är inte utan uppläggningsavgift. Nordax Banks privatlån har en uppläggningsavgift på 400 kr. Även om det är en lägre uppläggningsavgift än vad många andra långivare har för deras privatlån, är det trots allt en extra kostnad utöver deras ränte- och avikostnad. Se: Ta lån utan uppläggningsavgift.

Jämför Nordax Banks privatlån med andra privatlån

Tabell 2: Nordax Banks privatlån i jämförelse med andra långivare.

Långivare Lånebelopp Ränta Återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Nordax Privatlån Nordax Privatlån 15 000-600 000 kr 5,9-19,9 % 1 år-20 år
3/5
SEB Privatlån SEB Privatlån 20 000-350 000 kr 5,25-13 % 2 år-10 år
3.9/5
Avida Finance Privatlån Avida Finance Privatlån 10 000-500 000 kr 5,95-21,95 % 1 år-15 år
3.6/5

Vad särskiljer Nordax Banks privatlån från andra?

Något som särskiljer Nordax Banks lån från andra privatlån är att deras lån erbjuds till ett högt maxbelopp på 600 000 kr och en lång återbetalningstid på 20 år. De flesta andra långivare som erbjuder privatlån har maxbelopp på 350 000–500 000 kr och en längsta återbetalningstid på 10–15 år.

Nordax privatlån vs SEB Enkla lånet

Både Nordax Bank och SEB erbjuder privatlån utan säkerhet. SEB kallar deras privatlån för Enkla lånet. Enkla lånet erbjuds på lägre lånebelopp än Nordax Banks lån, på 20 000350 000 kr. Nordax Banks privatlån erbjuds på lånebelopp mellan 15 000 till 600 000 kr. Enkla lånet har däremot lägre ränta än Nordax Banks lån, på 5,25–13 %. Nordax Banks lån har en ränta på 5,9–19,9 %.

För att kunna beviljas Enkla lånet behöver du ha en fast anställning eller pension. Du kan beviljas Nordax Banks privatlån även om du saknar en fast anställning (men har en regelbunden inkomst).

Nordax Banks privatlån har också fler avgifter utöver räntan än vad SEB har för Enkla lånet. Nordax Banks lån har en uppläggningsavgift på 400 kr och en månatlig aviavgift på 20 kr. Enkla lånet saknar aviavgift men har en låg uppläggningsavgift på 300 kr. Om du är (eller blir) kund hos SEB behöver du inte betala uppläggningsavgift för Enkla lånet.

Nordax Banks privatlån vs Avida Finances privatlån

Avida Finances lån är ett lån utan säkerhet precis såsom Nordax Banks privatlån. Avida Finances lån erbjuds på ett lägre lägsta- och maxbelopp än Nordax Banks lån, på 10 000500 000 kr. Nordax Banks lån erbjuds på lånebelopp på 15 000600 000 kr. De båda lånen har ett liknande räntespann. Avida Finances privatlån har en ränta på 5,95–21,95 % och Nordax Banks lån har en ränta på 5,9–19,9 %.

Både Nordax Banks privatlån och Avida Financea privatlån har en dyr lånekostnad men en hög beviljandegrad. När du ansöker hos Avida Finance får du däremot alltid svar direkt på skärmen om du blivit beviljad. När du ansöker om lån hos Nordax Bank behöver du vänta på att de hanterar din låneansökan manuellt under deras öppettider. Läs recension av Avida Finances privatlån.

Ansök om Nordax Banks privatlån via låneförmedlare

Ansöker du om Nordax Banks privatlån via en låneförmedlare kan du jämföra deras villkor med andra långivares. På så sätt ökar du chansen att bli beviljad en låg ränta, ditt eftersökta lånebelopp och en lämplig löptid.

Tabell 3: Låneförmedlare du kan ansöka om Nordax Banks privatlån hos.

Låneförmedlare Ränta Lånebelopp Max återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Lendo Lendo 2,95-29,95% 10 000-600 000 kr 20 år
4,7/5
Sambla Sambla 2,95-29,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,9/5
Advisa Advisa 2,95-25,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,6/5

Att ansöka via förmedlare är inte en garanti för att Nordax kommer erbjuda dig ett lån. Låneförmedlare filtrerar ofta låneansökningar och skickar dem ibland enbart till långivare som de bedömer passar din situation och ditt ansökta lån.

Se mer: Välj bland olika låneförmedlare.

Kundomdömen av Nordax Banks privatlån online

Nordax Banks privatlån är populärt och har funnits på marknaden under ett flertal år. Utöver privatlån erbjuder Nordax Bank även sparande och bolån. När det kommer till recensioner online handlar flera av recensionerna om Nordax Bank som helhet eller olika delar av deras tjänsteutbud, inte specifikt deras privatlån. Det är viktigt att ha i åtanke. På Trustpilot har Nordax Bank givits betyget 3,8 av 5.

De positiva omdömen Nordax Bank fått handlar till stor del om att olika kunder tycker att deras kundservice varit professionell, hjälpsam och snabb i sin hantering av diverse frågor.

De negativa omdömen Nordax Bank fått på Trustpilot handlar i mångt och mycket om att kunder tycker att de fått en alldeles för hög ränta, att Nordax Bank varit otydliga i sin kommunikation gällande lånevillkor och att deras kundservice haft ett dåligt bemötande.

Krav för Nordax Banks privatlån

Nordax Banks grundkrav för privatlån är att du ska:

 • vara minst 20 år gammal
 • ha en månadsinkomst på minst 12 500 kr
 • ha bott i Sverige i minst 3 år
 • ej ha betalningsanmärkningar
 • ej ha några skulder hos Kronofogden.

Om du inte uppfyller Nordax Banks krav kommer du automatiskt få avslag på din låneansökan. Uppfyller du kraven blir du ändå inte automatiskt beviljad, utan genomgår först en sedvanlig kreditprövning där ett kreditbeslut sedan fattas av Nordax Bank.

Innan du ansöker om Nordax Banks privatlån

Innan du ansöker hos Nordax Bank bör du beakta detta:

 • Nordax Banks grundkrav. Säkerställ att du uppfyller Nordax Banks grundkrav. Uppfyller du inte kraven får du avslag direkt på din låneansökan och ansöker i onödan.
 • Hur snabbt du behöver pengar. Om du behöver ha pengar disponibla på ditt konto inom ett par timmar eller senast samma dag bör du överväga ett annat lån. Nordax lån, såväl som andra privatlån, tar ofta ett par dagar att betalas ut. För att få lån snabbt bör du istället överväga SMS lån (snabblån).
 • Om du kan inkludera en medsökande. Eftersom Nordax Bank tillåter att du inkluderar en medsökande kan du, om möjligt, göra det. Att ta lån med medsökande är förknippat med högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor. Prata därför med en potentiell medsökande om att inkludera denna i låneansökan innan du ansöker.
 • Din kreditvärdighet. Om du har en hög kreditvärdighet finns det andra långivare som erbjuder lån med lägre ränta och avgifter än Nordax Bank. Det innebär då ett billigare privatlån, vilket över tid kan spara dig mycket pengar.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilken ränta och återbetalningstid du behöver för att få en acceptabel månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se att du verkligen har råd med månadskostnaden som lånet skulle innebära.

Hur du ansöker om Nordax Banks privatlån

Så gör du för att ansöka om Nordax Banks privatlån online:

 1. Gå till Nordax Banks ansökningsformulär.

 2. Ange hur mycket du önskar att låna och löptid för lånet.

 3. Besvara frågorna de ställer gällande din ekonomi.

 4. Signera din låneansökan med BankID.

 5. Invänta lånebesked. Din låneansökan hanteras manuellt under deras öppettider.

 6. Om du beviljas signerar du skuldebrevet med ditt BankID.

 7. Invänta utbetalning av lånet (tar 1–4 bankdagar.

Nordax Banks ansökningsprocess är enkel och går snabbt. Du kan eventuellt behöva komplettera din låneansökan med handlingar såsom lönebesked eller arbetsgivarintyg.

Så har vi betygsatt Nordax Banks privatlån

För vår recension av Nordax Banks privatlån har vi använt oss av Låneas betygsmodell för omdömen av privatlån. Vi har baserat privatlånets betyg på 48 referenspunkter relaterade till lånekostnad, beviljandegrad, låneprocess och kundservice. Vårt betyg är baserat på en jämförelse av lånevillkor hos svenska långivare som erbjuder privatlån.

Vi har betygsatt Nordax Banks privatlån enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 40 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 30 % av det totala betyget.
 • Låneprocess: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom respektive kategori har vi på Lånea tagit hänsyn till flera egenskaper hos Nordax privatlån. I kategorin lånekostnad har vi främst värderat egenskaper som ränta, uppläggningsavgift och aviavgift. I kategorin beviljandegrad har vi utvärderat privatlånets grundkrav, såsom inkomstkrav eller om de kan bevilja lån till låntagare med betalningsanmärkning. Vidare har vi tagit hänsyn till Nordax Banks process och metoder för kreditprövning.

Därtill har vi utvärderat Nordax Banks låneprocess. I bedömningen ingår bland annat hur de ger lånebesked och betalar ut beviljade lån. Slutligen har vi utvärderat långivarens kundservice där vi bland annat tagit hänsyn till öppettider och möjliga kontaktvägar till Nordax Bank för personlig service.

Läs mer: Låneas metod för att betygsätta och recensera långivare.

Frågor och svar

Kostar det något att betala av Nordax Banks lån i förtid?

Nej, du betalar ingen kostnad om du vill betala av ditt lån hos Nordax Bank i förtid. Du betalar inte heller en kostnad i form av ränteskillnadsersättning om du vill göra en extrainbetalning vid något tillfälle, utöver det lägsta beloppet du är skyldig att betala varje månad.

Vad kan Nordax Banks lån användas till?

Du kan använda Nordax Banks lån till vad du vill. Det beror på att deras lån är utan säkerhet. Det är vanligt att låntagare använder lån utan säkerhet till att samla dyra lån och krediter, till en renovering eller finansiering av en bil.

Hur lång tid tar det för Nordax Bank att betala ut deras lån?

Det tar 1–4 bankdagar för Nordax Bank att betala ut sina lån. När du skickat in din låneansökan hanteras den manuellt under Nordax Banks öppettider. Du får antingen svar på om du beviljas senare samma dag eller en dag därefter (beroende på vilken tid på dygnet du gör din ansökan).

Har Nordax Bank en mobillapp jag kan hantera mitt lån i?

Nej, Nordax Bank har inte en mobilapp som du kan hantera ditt lån i. Om du har frågor gällande ditt lån eller om du vill skapa dig en tydlig överblick över lånet du har behöver du kontakta deras kundtjänst eller logga in på Mina sidor.

Detaljerad information om Nordax Privatlån

Information om Nordax Privatlån
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Inom 24 h under kontorstid
Direktutbetalning
Nej
Utbet. helger & kvällar
Nej
Betyg hos Trustpilot
3.3 / 5 Trust pilot score 3.3 / 5
(454 omdömen)
Krav hos Nordax Privatlån
Betalningsanmärkningar
Accepteras ej
×
Nordax privatlån kan inte beviljas inte under några omständigheter om du har betalningsanmärkningar.
Ålderskrav
20 - 74 år
Inkomstkrav
12 500 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
×
För att beviljas Nordax privatlån måste du ha någon typ av anställning.
Lån utan Bank-ID
Ja
Skuld hos Kronofogden
Nej
Detaljer om Nordax Privatlån
Ränta
5,9 - 19,9 %
Effektiv ränta
10,86 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med löptid 120 månader.
Uppläggningsavgift
400 kr
Aviavgift
20 kr
Betalningsfria månader
1 st/år
Ansökan hos Nordax Privatlån
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Långivare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 9,9 % nominell ränta, 400 kr i uppläggningsavgift och 20 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 336 kr och effektiv ränta på 10.86 %. Totalt att betala blir 160 716 kr.