Sidan innehåller annonser

Wasa Kredit Privatlån: Recension 2024

Wasa kredits (Länsförsäkringars) privatlån Direktlånet är ett lån utan säkerhet som passar bra för låntagare med medelhög till hög kreditvärdighet. Om du söker ett privatlån med låg ränta och smidig låneprocess, då kan Direktlånet vara ett utomordentligt alternativ för dig.

Wasa Kredits privatlån Direktlånet är inte det enklaste lånet att bli beviljad. Om du söker ett privatlån med hög beviljandegrad finns det flera andra alternativ som kan passa dig bättre än Direktlånet.

Läs hela recensionen

Wasa Kredit Privatlån
 • Lånebelopp: 30 000 - 400 000 krFördel
 • Ränta: 4,45 - 14,95 %Fördel
 • Löptid: 1 - 15 år Fördel
Läs mer eller ansök på Wasakredit.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Wasa Kredit Privatlån: Ganska bra, 3.7/5

Lånea anser att Wasa Kredits (Länsförsäkringar) privatlån Direktlånet sammantaget är ganska bra. Lånet ges betyget 3,7 av 5. Det är högre än 3,35, vilket är Låneas genomsnittliga betyg av de privatlån vi recenserat.

Vårt omdöme av privatlån från Wasa Kredit är en sammanvägning av:

 • Lånekostnad: betyg 4.5/5. Wasa Kredits privatlån Direktlånet är ett billigt privatlån. Deras lån har en låg ränta och en förhållandevis låg uppläggningsavgift.
 • Beviljandegrad: betyg 2.5/5. Wasa Kredits privatlån Direktlånet är inte det enklaste lånet att bli beviljad. Du måste till exempel ha en fast anställning och en medelhög månadsinkomst för att beviljas deras lån.
 • Låneprocess: betyg 4/5. Wasa Kredit har en smidig låneprocess för deras privatlån. När du ansöker om Direktlånet får du i regel svar direkt på skärmen. Ett lån som beviljats betalas ut inom 2–4 bankdagar.
 • Kundservice: betyg 3.5/5. Wasa Kredit har en bra kundservice. De kan nås via telefon och mejl under vardagar klockan 09.00–17.00.

Gå till: Metod för betygsättning

Omdöme av Wasa Kredit Privatlån: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 3.7/5
Lånekostnad4.5/5
Beviljandegrad2.5/5
Låneprocess4/5
Kundservice3.5/5

Lånekostnad: Bra, 4.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half

Lånea anser att lånekostnaden för Wasa Kredits privatlån Direktlånet är bra och lånet ges i denna kategori betyget 4,5 av 5. Wasa kredits privatlån Direktlånet är billigare än de flesta andra privatlån. Deras lån har en låg ränta på 4,45–14,95 % och en låg representativ ränta (den ränta en stor del av deras kunder har) på 6,45 %. Om du söker ett privatlån med låg ränta kan Direktlånet vara ett utmärkt alternativ för dig.

Något som är negativt med lånekostnaden för Wasa Kredits privatlån Direktlånet är att lånet har en uppläggningsavgift på 375 kr och en aviavgift på 40 kr. Även om de flesta privatlån har dessa två kostnadsposter finns det flera privatlån som är utan en eller flera avgifter.

I ett scenario där 100 000 kr lånas hos Wasa Kredit och återbetalas under 10 år till nominell ränta på 6,45 %, med en uppläggningsavgift på 375 kr och en aviavgift på 40 kr har Wasa Kredits privatlån Direktlånet en effektiv ränta på 7,56 %. Det är mycket bra. Det är lägre än medianen på 10,5 % effektiv ränta för alla privatlån som Lånea recenserat (under samma förutsättningar).

Beviljandegrad: Mediokert, 2.5/5

review-star-full review-star-full review-star-half review-star review-star

Lånea anser att beviljandegraden för Wasa Kredits privatlån Direktlånet är medioker och lånet ges i denna kategori betyget 2,5 av 5. Direktlånet är inte ett enkelt privatlån att bli beviljad. Vad som är positivt med beviljandegraden för Wasa kredits privatlån är att du kan inkludera en medsökande i din låneansökan och att de kan bevilja lån med lösenkrav. Både en medsökande och ett lösenkrav kan öka din chans att bli beviljad lån till bra villkor.

Något som är negativt med beviljandegraden för Wasa Kredits privatlån Direktlånet är att du måste ha en fast anställning eller pension för att beviljas deras lån. Du måste även ha en månadsinkomst på minst 20 000 kr och sakna betalningsanmärkningar.

Låneprocess: Ganska bra, 4/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Lånea anser att låneprocessen hos Wasa Kredits privatlån Direktlånet är bra. De ges i denna kategori betyget 4 av 5. När du ansöker om deras lån får du i regel svar direkt på skärmen om du blir beviljad eller inte. Du kan även ansöka om deras lån via en låneförmedlare och därigenom ha möjlighet att jämföra villkoren för deras lån med andra lån (med endast en låneansökan).

Något som är negativt med låneprocessen för Wasa Kredits privatlån Direktlånet är det kan ta uppemot 4 bankdagar för dem att betala ut ett lån som beviljats. Det är en något längre tid än vad det kan ta för andra långivare som erbjuder privatlån.

Kundservice: Ganska bra, 3.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half review-star

Lånea anser att Wasa Kredits kundservice är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 3,5 av 5. Wasa Kredits kundservice kan nås via telefon och mejl under vardagar klockan 09.00–17.00. De finns även tillgängliga vid deras mobilapp som du enkelt kan använda för att hantera ditt lån i.

Tyvärr har Wasa Kredits kundservice inte öppet på varken lördagar eller söndagar, vilket en hel del andra långivare har. De har inte heller en livechatt på deras hemsida.

Vem är Wasa Kredits (Länsförsäkringars) privatlån Direktlånet bäst för?

Wasa Kredits (Länsförsäkringar) privatlån Direktlånet är bäst för dig som har medelhög till hög kreditvärdighet och som söker ett billigt privatlån med en smidig låneprocess. Du kan bland annat få ett snabbt svar på om du beviljas. Deras lån har en låg ränta på 4,45–14,95 % och en ovanligt låg representativ ränta (den ränta en stor del av deras kunder har) på 6,45 %.

Omständigheter när Wasa Kredits privatlån Direktlånet passar bra

Dessa är omständigheter när det passar bra att låna från Wasa Kredit:

 • Om du vill samla dina lån på ett ställe. Eftersom Direktlånet erbjuds till en låg ränta, går att ansöka om med en medsökande och kan beviljas med lösenkrav är deras privatlån ett bra samlingslån om du har flera befintliga lån med hög ränta. Genom att samla dina lån på ett ställe hos Wasa Kredit kan du sänka din månadskostnad och förbättra din kreditvärdighet.
 • Om du vill låna pengar billigt. Wasa Kredits privatlån erbjuds till en låg ränta på 4,45–14,95 %. Lånet har dessutom en låg representativ ränta (den ränta en stor del av deras kunder har) på 6,45 %. Det är en lägre ränta och lägre representativ ränta än vad många andra långivare har för deras privatlån. Se: Låna pengar billigt.
 • Om du vill ta ett lån utan säkerhet. Eftersom Wasa Kredits privatlån Direktlånet är ett lån utan säkerhet kan du använda deras lån till vad du vill. Det är vanligt att låntagare använder lån utan säkerhet till att samla dyrare, mindre lån eller till att finansiera en handpenning för köp av en bostad eller en bil.

Vem är Wasa Kredits (Länsförsäkringars) privatlån Direktlånet dåligt för?

Wasa Kredits (Länsförsäkringars) privatlån Direktlånet är dåligt för dig som har låg kreditvärdighet och söker ett lån som är enkelt att bli beviljad, eller på ett lågt belopp. Du måste ha en fast anställning (eller pension), sakna betalningsanmärkningar och ha en månadsinkomst på minst 20 000 kr/mån för att kunna beviljas lånet.

Wasa Kredit beviljar inte lån på belopp under 30 000 kr. Det är ett högt lägsta belopp för att vara ett privatlån. Är du ute efter ett litet lån finns det andra privatlån och snabblån som passar dig bättre.

Alternativ om Wasa Kredits privatlån Direktlånet inte passar dig

Förslag på alternativ om Wasa Kredits privatlån Direktlånet inte är rätt för dig:

 • Marginalen Banks privatlån: lån utan säkerhet med hög beviljandegrad. Marginalen Banks privatlån ges på lånebelopp på 25 000500 000 kr med en ränta på 4,95–19,32 %. Marginalen Banks privatlån passar bra för dig som söker ett privatlån som är enkelt att bli beviljad.
 • Moanks privatlån: lån utan säkerhet med låg ränta, hög beviljandegrad och ett högt maxbelopp. Moanks privatlån ges på belopp på 25 000600 000 kr med en ränta på 3,9–14,95 %. Moanks privatlån passar utmärkt för dig som vill ta ett billigt och stort privatlån som även kan vara enkelt att bli beviljad.

Fördelar med Wasa Kredits (Länsförsäkringars) privatlån Direktlånet

De viktigaste fördelarna med privatlån från Wasa Kredit (Länsförsäkringar) är:

 • Du kan ansöka om deras privatlån och få svar direkt. Det är en fördel för dig som inte vill vänta på att få svar på om du blivit beviljad (och därigenom behöva vända dig till en annan långivare). Se: Ansök om privatlån och få svar direkt.
 • Du kan ansöka om deras lån som pensionär. Wasa Kredit har ingen maxålder för när de beviljar Direktlånet eller en maxålder för när lånet ska vara återbetalt. Det är en fördel för dig som vill låna pengar som pensionär.
 • Du kan ansöka om deras privatlån med en medsökande. Det är en fördel för dig som vill maximera din möjlighet att beviljas Direktlånet med så bra villkor som möjligt. Många långivare erbjuder möjligheten att ansöka om privatlån med en medsökande, dock inte alla.
 • Deras lån har en lång återbetalningstid. Fördelen med en lång återbetalningstid är att du får en lägre månadskostnad än om du valt en kort återbetalningstid. Nackdelen med att ta lån med lång återbetalningstid är att totalkostnaden för lånet blir högre.
 • Deras lån går att förlänga. Det är en fördel för dig som vill kunna sänka månadskostnaden för ditt lån vid något tillfälle under lånets löptid. Se: Ta lån som går att förlänga.

Nackdelar med Wasa Kredits (Länsförsäkringar) privatlån Direktlånet

De största nackdelarna med privatlån från Wasa Kredit (Länsförsäkringar) är:

 • Du kan inte beviljas deras lån med en betalningsanmärkning. Det gäller oavsett hur gammal en anmärkning är eller av vilken typ den är. Om du har en betalningsanmärkning och vill ansökan om Direktlånet behöver du vänta tills anmärkningen har försvunnit. Se: Ta lån med en betalningsanmärkning.
 • Deras lån har inte en hög beviljandegrad. Wasa Kredits privatlån Direktlånet är inte ett enkelt lån att bli beviljad. Du kan till exempel inte beviljas deras lån om du saknar en fast anställning eller om du har en månadsinkomst under 20 000 kr. Se: Ta lån med hög beviljandegrad.
 • Du kan inte ansöka om deras privatlån utan BankID. Det är en nackdel för dig som inte har ett BankID och vill ansöka om deras privatlån utan BankID.
 • Deras lån är inte utan uppläggningsavgift. Wasa Kredit har en uppläggningsavgift på 375 kr för deras privatlån Direktlånet. Även om det är en förhållandevis låg uppläggningsavgift är det trots allt en ytterligare kostnad du bör vara medveten om (utöver ränte- och avikostnad). Se: Lån utan uppläggningsavgift.

Jämför Wasa Kredits (Länsförsäkringar) privatlån Direktlånet med andra privatlån

Tabell 2: Wasa Kredits (Länsförsäkringar) privatlån Direktlånet i jämförelse med andra långivare.

Långivare Lånebelopp Ränta Återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Wasa Kredit Privatlån Wasa Kredit Privatlån 30 000-400 000 kr 4,45-14,95 % 1 år-15 år
3.7/5
Komplett Bank Flexibelt Lån Komplett Bank Flexibelt Lån 10 000-500 000 kr 6,5-15,5 % 1 år-15 år
2.5/5
Lea bank Privatlån Lea bank Privatlån 10 000-500 000 kr 5,9-19,9 % 1 år-15 år
3.3/5

Vad särskiljer Wasa Kredits (Länsförsäkringars) privatlån Direktlånet från andra?

Det som främst särskiljer Wasa Kredits (Länsförsäkringars) privatlån Direktlånet från andra privatlån är att lånet har en ovanligt låg ränta. Deras lån har en ränta på 4,45–14,95 % och en representativ ränta (den ränta en stor del av deras kunder har) på 6,45 %. Det är en lägre representativ ränta än vad många andra långivare har för sina privatlån.

Wasa Kredits privatlån Direktlånet vs Komplett Banks privatlån

Precis som Wasa Kredits privatlån Direktlånet erbjuder Komplett Bank ett privatlån utan säkerhet. Komplett Banks privatlån erbjuds på ett lägre lägsta belopp och högre maxbelopp än Direktlånet, på 10 000500 000 kr. Direktlånet erbjuds med ett belopp på 30 000400 000 kr. Komplett Banks lån har däremot en högre ränta än Direktlånet, på 6,5–15,5 %. Direktlånet har en ränta på 4,45–14,95 %.

Det är enklare att bli beviljad privatlån hos Komplett Bank än hos Wasa Kredit. Komplett Bank kan bevilja lån till dig som saknar en fast anställning eller har en låg inkomst. Wasa Kredit beviljar inte lån till dig som saknar en tillsvidareanställning eller har en inkomst under 20 000 kr per månad.

Den främsta skillnaden mellan Komplett Banks privatlån och Direktlånet är att Komplett Banks lån fungerar som en revolverande kredit, vilket inte Direktlånet gör.

Wasa Kredits privatlån Direktlånet vs Lea Banks privatlån

Både Wasa Kredit och Lea Bank erbjuder ett privatlån utan säkerhet. Lea Banks privatlån erbjuds på ett lägre lägsta belopp och ett högre maxbelopp än Wasa Kredits Direktlånet, på 10 000500 000 kr. Direktlånet erbjuds med lånebelopp på 30 000400 000 kr. Lea Banks lån har en högre ränta än Direktlånet, på 5,9–19,9 %. Direktlånet har en ränta på 4,45–14,95 %.

Både Lea Bank och Wasa Kredit har en uppläggningsavgift och en aviavgift för deras privatlån. Lea Banks privatlån har en uppläggningsavgift på minst 399 kr, Wasa Kredits privatlån Direktlånet har en uppläggningsavgift på 375 kr. Lea Bank har en aviavgift på 19 kr för sitt lån. Wasa Kredit har en aviavgift på 40 kr för Direktlånet.

Till skillnad mot Wasa Kredit har inte Lea Bank privatlån med lösenkrav. Du kan ansöka tillsammans med en medsökande både vad gäller Lea Banks privatlån och Wasa Kredits privatlån Direktlånet.

Ansök om Wasa Kredits (Länsförsäkringars) privatlån Direktlånet via låneförmedlare

Ansöker du om Wasa Kredits privatlån Direktlånet via en låneförmedlare kan du jämföra deras villkor med andra långivares. På så sätt ökar du chansen att bli beviljad bra lånevillkor (som låg ränta), ditt eftersökta lånebelopp och en lämplig löptid.

Tabell 3: Låneförmedlare du kan ansöka om Wasa Kredits privatlån Direktlånet hos.

Låneförmedlare Ränta Lånebelopp Max återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Lendo Lendo 2,95-29,95% 10 000-600 000 kr 20 år
4,7/5
Advisa Advisa 2,95-25,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,6/5
Sambla Sambla 2,95-29,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,9/5

Att ansöka via förmedlare är inte en garanti för att Wasa Kredit kommer erbjuda dig ett lån. Låneförmedlare filtrerar ofta låneansökningar och skickar dem ibland enbart till långivare som de bedömer passar din situation och ditt ansökta lån.

Se mer: Jämför bland flera låneförmedlare.

Kundomdömen av Wasa Kredits (Länsförsäkringars) privatlån Direktlånet online

Bolaget bakom Wasa kredit är Länsförsäkringar. Deras privatlån Direktlånet har erbjudits till konsumenter under ett flertal år men har få recensioner online. På till exempel Trustpilot har Wasa Kredits privatlån fått betyget 1,8 av 5 (baserat på ett få antal recensioner).

Med tanke på att de omdömen som lämnats är så få till antalet, anser vi att det är svårt att veta vad Wasa Kredits kunder tycker om deras privatlån Direktlånet.

Krav för Wasa Kredits (Länsförsäkringar) privatlån Direktlånet

Wasa Kredits (Länsförsäkringar) grundkrav för privatlån är att du ska:

 • vara minst 20 år gammal
 • ha ett giltigt mobilt BankID
 • ha varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år
 • sakna betalningsanmärkningar
 • ej ha skulder hos Kronofogden
 • ha en månadsinkomst på minst 20 000 kr (från fast anställning eller pension).

Om du inte uppfyller Wasa Kredits krav kommer du automatiskt få avslag på din låneansökan. Uppfyller du kraven blir du ändå inte automatiskt beviljad, utan genomgår först en sedvanlig kreditprövning där ett kreditbeslut sedan fattas av Wasa Kredit.

Innan du ansöker om Wasa Kredits (Länsförsäkringar) privatlån Direktlånet

Innan du ansöker hos Wasa Kredit (Länsförsäkringar) bör du beakta detta:

 • Wasa Kredits (Länsförsäkringar) grundkrav. Säkerställ att du uppfyller Wasa Kredits (Länsförsäkringar) grundkrav. Uppfyller du inte kraven får du avslag direkt på din låneansökan och ansöker därmed i onödan.
 • Hur snabbt du behöver pengar. Om du behöver ha pengar disponibla på ditt konto inom ett par timmar eller senast samma dag bör du överväga ett annat lån. Wasa Kredits lån, såväl som andra privatlån, tar ofta ett par dagar att betalas ut. För att snabbt få lån bör du istället överväga SMS lån (snabblån).
 • Om du kan inkludera en medsökande. Eftersom Wasa Kredit tillåter att du inkluderar en medsökande bör du, om möjligt, göra det. Att låna med medsökande är förknippat med högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor. Prata därför med en potentiell medsökande om att inkludera denne i låneansökan innan du ansöker.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilken ränta och återbetalningstid du behöver för att få en acceptabel månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se att du verkligen har råd med den månadskostnad som lånet skulle innebära.
 • Din kreditvärdighet. Om du har låg kreditvärdighet finns det andra lån som du kommer ha större chans att bli beviljad än Wasa Kredits privatlån. Detta kan bespara dig en onödig kreditupplysning hos UC, vilket har negativ påverkan på din kreditvärdighet hos UC (UC-score).

Hur du ansöker om Wasa Kredits (Länsförsäkringar) privatlån Direktlånet

Så gör du för att ansöka om Wasa Kredits (Länsförsäkringars) privatlån Direktlånet:

 1. Går till Wasa Kredits ansökningsformulär för Direktlånet.

 2. Ange hur mycket du önskar låna och löptid för lånet.

 3. Ange om du önskar inkludera en medsökande.

 4. Fyll i dina personuppgifter och signera med BankID.

 5. Invänta lånebesked (ofta får du besked direkt).

 6. Om du beviljas lån signerar du skuldebrevet med BankID.

 7. Invänta utbetalningen av lånet (tar 2–4 bankdagar).

Wasa Kredit har en smidig och enkelt låneprocess för sitt privatlån Direktlånet. Om du inte vill ansöka online går det även bra att ringa deras kundtjänst och göra en låneansökan via telefon (du behöver dock kunna signera med BankID).

Så har vi betygsatt Wasa Kredits (Länsförsäkringars) privatlån Direktlånet

För vår recension av Wasa Kredits (Länsförsäkringar) privatlån Direktlånet har vi använt oss av Låneas betygsmodell för omdömen av privatlån. Vi har baserat privatlånets betyg på 48 punkter relaterade till lånekostnad, beviljandegrad, låneprocess och kundservice. Vårt betyg är baserat på en jämförelse av lånevillkor hos svenska långivare som erbjuder privatlån.

Vi har betygsatt Wasa Kredits privatlån Direktlånet enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 40 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 30 % av det totala betyget.
 • Låneprocess: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom respektive kategori har vi på Lånea tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Wasa Kredits (Länsförsäkringar) privatlån Direktlånet. I kategorin lånekostnad har vi främst värderat egenskaper som ränta, uppläggningsavgift och aviavgift. I kategorin beviljandegrad har vi utvärderat privatlånets grundkrav, såsom inkomstkrav eller om de kan bevilja lån till låntagare med betalningsanmärkning. Vidare har vi tagit hänsyn till Wasa Kredits (Länsförsäkringar) process och metoder för kreditprövning.

Därtill har vi utvärderat Wasa Kredits (Länsförsäkringar) låneprocess. I bedömningen ingår bland annat hur de ger lånebesked och betalar ut beviljade lån. Slutligen har vi utvärderat långivarens kundservice där vi bland annat tagit hänsyn till öppettider och möjliga kontaktvägar till Wasa Kredit (Länsförsäkringar) för personlig service.

Läs mer: Låneas metod för att betygsätta och recensera långivare.

Frågor och svar

Vad kan Wasa Kredits (Länsförsäkringar) privatlån Direktlånet användas till?

Du kan använda Wasa Kredits (Länsförsäkringar) privatlån Direktlånet till vad du vill. Det beror på att deras lån är utan säkerhet. Det är vanligt att lån utan säkerhet används till handpenning, köp av bil, renoveringar eller resor. Till skillnad mot bolån som är med säkerhet, lämnar du aldrig en pant för lån utan säkerhet.

Kan jag höja mitt lån hos Wasa kredit?

Ja, du kan höja ditt lån hos Wasa Kredit (det vill säga deras privatlån Direktlånet). När du vill höja Direktlånet ansöker du om att utöka ditt lån på deras hemsida eller i deras app. Du börjar med att fylla i ditt avtalsnummer för ditt befintliga lån. Därefter fyller du i det nya totalbeloppet (inkluderat ditt befintliga lån).

Beviljas du att utöka lånet löser Wasa Kredit ditt lån och ersätter det med det nya lånet. Det tillkommer ingen kostnad när du utökar Direktlånet, däremot kan din ränta komma att ändras.

Påverkar jag min kreditvärdighet när jag ansöker om lån hos Wasa Kredit (Länsförsäkringar)?

Ja, du påverkar din kreditvärdighet hos UC både när du ansöker om lån hos Wasa Kredit (Länsförsäkringar) och om du beviljas deras lån. Anledningen till det är att de använder UC som kreditupplysningsföretag och rapporterar alla beviljade lån vidare till UC:s skuldregister. Ju fler UC-förfrågningar och rapporterade lån till UC som du har, desto mer negativt påverkas din kreditvärdighet hos UC.

Har Wasa kredit (Länsförsäkringar) en mobilapp som jag kan hantera mitt lån i?

Ja, Wasa Kredit (Länsförsäkringar) har en mobilapp som du kan hantera ditt lån i. Med mobilappen kan du få en tydlig överblick över ditt lån. Du kan till exempel göra delbetalningar, överföra pengar mellan konton eller se dina transaktioner. För att använda appen behöver du vara kortkund hos Wasa Kredit samt ha ett mobilt BankID.

Detaljerad information om Wasa Kredit Privatlån

Information om Wasa Kredit Privatlån
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Oftast direkt, annars inom 24 h under kontorstid
Direktutbetalning
Nej
Utbet. helger & kvällar
Nej
Betyg hos Trustpilot
1.4 / 5 Trust pilot score 1.4 / 5
(42 omdömen)
Krav hos Wasa Kredit Privatlån
Betalningsanmärkningar
Accepteras ej
×
Wasa Kredit privatlån kan inte beviljas inte under några omständigheter om du har betalningsanmärkningar.
Ålderskrav
Minst 20 år
Inkomstkrav
20 000 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
×
För att beviljas Wasa Kredit privatlån måste du vara fast anställd eller pensionär.
Lån utan Bank-ID
Nej
Skuld hos Kronofogden
Nej
Detaljer om Wasa Kredit Privatlån
Ränta
4,45 - 14,95 %
Effektiv ränta
7,56 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med löptid 120 månader.
Uppläggningsavgift
375 kr
Aviavgift
40 - 75 kr
Betalningsfria månader
1 st/år
Ansökan hos Wasa Kredit Privatlån
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Långivare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 6,45 % nominell ränta, 375 kr i uppläggningsavgift och 40 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 173 kr och effektiv ränta på 7,56 %. Totalt att betala blir 141 127 kr.