Sidan innehåller annonser

Lån via Rocker: Låna upp till 600 000 kr - Omdöme 2024

Rocker ger inte ut egna lån, utan förmedlar lån från långivare som erbjuder privatlån och SMS lån till privatpersoner. Fördelarna med att ansöka om lån via en låneförmedlare, som Rocker, är att du kostnadsfritt kan jämföra flera lån på med bara en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

Rocker samarbetar med 7 partners, varav 6 stycken ger ut privatlån och 1 ger ut SMS lån. Lån via Rocker beviljas till ett belopp på 10 000600 000 kr, med ett räntespann på 3,95–25,95 % och en längsta löptid på 20 år. Vad som huvudsakligen utmärker Rocker är att de satsar mycket på en tillgänglig kundservice och har ovanligt få partners.

Rocker kan passa bra för låntagare som vill jämföra privatlån. De har dock färre samarbetspartners än vad alla andra låneförmedlare har. Om du vill jämföra fler lån bör du vända dig till en annan låneförmedlare än Rocker. Det finns enligt Lånea ingen fördel med att välja Rocker framför någon annan låneförmedlare.

Läs hela recensionen

Rocker
 • Lånebelopp: 10 000 - 600 000 krFördel
 • Ränta: 3,95 - 25,95 %Fördel
 • Löptid: 1 - 20 år Fördel
Ansök nu
Läs mer eller ansök på Rocker.com
Lånea cover

Vårt omdöme av Rocker: Ganska dåligt, 1.6/5

Lånea anser att låneförmedling via Rocker sammantaget är ganska dålig och ges betyget 1,6 av 5. Det är lägre än 3,6, vilket är ett genomsnittligt betyg för de låneförmedlare Lånea har recenserat.

Vårt omdöme av Rockers lån är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 1/5. Rocker samarbetar med ett litet antal partners. En del av deras partners erbjuder lån till låg frånränta, men flera av lånen har också en relativt hög maxränta.
 • Förmedling av privatlån: betyg 1/5. Rocker samarbetar med färre partners som ger ut privatlån än vad i princip alla andra låneförmedlare gör.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): betyg 1/5. Rocker samarbetar med ett ovanligt lågt antal partners med SMS lån.
 • Beviljandegrad: betyg 2.3/5. Eftersom Rocker har få partners har de också få lån som kan bli beviljade. Du kan dock bli beviljad lån hos Rocker även om du är arbetslös och har ersättning från en a-kassa eller om du har betalningsanmärkningar.
 • Kundnöjdhet: betyg 2/5. Rocker har fått få och låga omdömen på Google reviews. På Trustpilot har de recenserats av ett relativt högt antal låntagare och fått ett mediokert betyg.
 • Kundservice: betyg 4/5. Rocker har en bra kundservice. De kan nås via mejl, chatt (chattrobot) och telefon mån-fre 09.00–18.00, samt lördagar och söndagar 10.00–18.00.

Gå till: Metod för betygsättning

Läs mer på Rocker.com

Omdöme av Rocker: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 1.6/5
Lånekostnad1/5
Förmedling av privatlån1/5
Förmedling av SMS lån (snabblån)1/5
Beviljandegrad2.3/5
Kundnöjdhet2/5
Kundservice4/5

Lånekostnad: Dåligt, 1/5

review-star-full review-star review-star review-star review-star

Lånea anser att lånekostnaden för lån via Rocker är ganska dålig och de ges i denna kategori betyget 1 av 5. Det är ett mycket lågt betyg jämfört med andra låneförmedlare. Det genomsnittliga lånekostnadsbetyget för alla låneförmedlare Lånea har recenserat är 3,5. De lån som förmedlas via Rocker har en ränta på 3,95–25,95 %.

Vad som är positivt med lånekostnaden för de lån som förmedlas via Rocker är att en hög andelen av lånen (om än de är få) har en låg ränta. 4 stycken av Rockers 7 partners har i Låneas recensioner fått ett lånekostnadsbetyg på minst 3,5 av 5. Lån som Lånea har gett ett högt lånekostnadsbetyg har i regel en låg ränta eller saknar avgifter.

Nackdelen med lånekostnaden hos Rocker är att de samarbetar med få långivare. I genomsnitt har de låneförmedlare Lånea recenserat 18 stycken partners med ett lånekostnadsbetyg på 3,5 eller mer. Rocker har i jämförelse bara 4 stycken. Hos Rocker kan du med andra ord ha möjlighet att beviljas ett billigt lån, men inte att jämföra lika många billiga lån som hos andra låneförmedlare.

Förmedling av privatlån: Dåligt, 1/5

review-star-full review-star review-star review-star review-star

Lånea anser att Rockers förmedling av privatlån är dålig och de ges i denna kategori betyget 1 av 5. Det är ett lågt betyg jämfört med hos andra låneförmedlare. Det genomsnittliga betyget för förmedling av privatlån för samtliga låneförmedlare som Lånea recenserat är 4.

Rocker samarbetar med 6 stycken långivare som ger ut privatlån. Det är ett lågt antal. Vad som är positivt med lånen Rocker förmedlar är att en stor andel av dem (trots att de är få) har fått höga betyg i Låneas recensioner. 4 stycken av deras 6 partners har fått ett betyg på minst 3,5 av 5 i Låneas recensioner av dem. Lån som Lånea gett ett högt betyg har ofta en låg lånekostnad, smidig låneprocess och hög beviljandegrad.

Vad som främst är negativt med Rockers förmedling av privatlån är att de samarbetar med ett litet antal långivare som erbjuder privatlån, endast 6 stycken. Genomsnittet för låneförmedlare som Lånea har recenserat är 23 stycken partners som ger ut privatlån. Ju färre samarbeten en låneförmedlare har, desto färre lån kan du jämföra mellan.

Förmedling av SMS lån (snabblån): Dåligt, 1/5

review-star-full review-star review-star review-star review-star

Lånea anser att Rockers förmedlingen av SMS lån (snabblån) är dålig och de ges i denna kategori betyget 1 av 5. Det är ett betydligt lägre betyg än genomsnittet. Det genomsnittliga betyget för förmedling av SMS lån för låneförmedlare som Lånea har recenserat är 2,9.

Rocker samarbetar i dagsläget med 1 partner som ger ut SMS lån (snabblån). Vad som är positivt med lånet är att det är relativt enkelt att bli beviljat även om du har låg kreditvärdighet. Deras krav är däremot att du inkluderar en godkänd borgensman i din låneansökan.

Den främsta nackdelen med Rockers förmedling av SMS lån är bristen på samarbetspartners. Genomsnittet för de låneförmedlare som Lånea har recenserat är 4 partners som ger ut SMS lån. Rocker har endast 1 partner. Ju färre samarbeten en låneförmedlare har, desto färre lån kan du jämföra mellan.

Beviljandegrad: Mediokert, 2.3/5

review-star-full review-star-full review-star-one-quarter review-star review-star

Lånea anser att Rockers beviljandegrad är medioker och de ges i denna kategori betyget 2,3 av 5. Det är ett betyg som är lägre än genomsnittet; i genomsnitt har Lånea gett låneförmedlare ett betyg på 3,5 i kategorin beviljandegrad.

Vad som är positivt med beviljandegraden hos Rocker är att alla deras partners har fått höga betyg av Lånea i kategorin beviljandegrad. Samtliga 7 stycken av Rockers partners har recenserats av Lånea med ett högt betyg på minst 3,5 av 5 i kategorin beviljandegrad. Du kan bli beviljad lån via Rocker även om du är arbetslös och har ersättning från en a-kassa, har betalningsanmärkningar eller en låg inkomst.

Nackdelen med beviljandegraden hos Rocker är att de samarbetar med få partners. Det gör att deras betyg i kategorin beviljandegrad blir låg. Ju färre lån du kan jämföra mellan, desto färre lån kan du bli beviljad.

Kundnöjdhet: Ganska dåligt, 2/5

review-star-full review-star-full review-star review-star review-star

Lånea anser att Rockers kundnöjdhet är ganska dålig och de ges i denna kategori betyget 2 av 5. Rocker har fått ett lågt genomsnittsbetyg baserat på ett litet antal omdömen på Google reviews. På Trustpilot har de fått ett mediokert betyg. De omdömen Rocker fått baseras på alla deras olika tjänster, och inte specifikt deras förmedling av lån.

På Trustpilot har Rocker fått betyget 3,6 av 5. Det är lägre än genomsnittet; genomsnittsbetyget på Trustpilot för alla låneförmedlare Lånea har recenserat är 4,2. På Google reviews har Rocker fått få omdömen och totalt betyget 2,1 av 5. Även det är lägre än genomsnittet; genomsnittsbetyget på Google reviews för låneförmedlare Lånea har recenserat är 3,5.

Rocker har fått få omdömen på Google reviews (strax över 15 stycken i skrivande stund april 2023). På Trustpilot har de fått relativt många omdömen, över 1 000 stycken. Det gör att deras betyg på Trustpilot förmodligen säger mer om vad Rockers kunder tycker om dem än betyget på Google.

Kundservice: Ganska bra, 4/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Lånea anser att Rockers kundservice är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 4 av 5. Det är bättre än genomsnittet; i genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat fått ett betyg på 3,2 i kategorin kundservice. Vi har främst baserat betyget på i vilken grad Rocker är tillgängliga för sina kunder.

Vad som är särskilt positivt med Rockers kundservice är att de har hög tillgänglighet. De kan nås via telefon, chatt eller mejl mån-fre 09.00–18.00, samt fredagar och lördagar 10.00–18.00. Många andra låneförmedlare har färre öppettider på vardagar, samt stängt på helger.

Om du söker en låneförmedlare som är enkel att nå, då kan Rocker vara ett bra alternativ för dig.

Vem är Rocker bäst för?

Rocker är allra bäst för låntagare som har medelhög till hög kreditvärdighet och som i huvudsak vill jämföra privatlån. Rocker har få partners, men de partners de samarbetar med erbjuder genomgående lån med låg frånränta och har en hög beviljandegrad.

Omständigheter när Rocker passar bra

Några omständigheter när det passar bra att låna via Rocker:

 • Om du vill samla dyra lån och krediter. Du kan ansöka om att samla dyra lån och krediter via Rocker till en förhållandevis låg ränta och till ett maxbelopp på 600 000 kr. Genom att samla skulder med hög ränta i ett nytt lån via Rocker har du möjlighet att sänka din månadsbetalning.
 • Om du vill ansöka om ett privatlån. Rocker samarbetar med 6 stycken partners som erbjuder privatlån. När du ansöker om ett privatlån via Rocker har du möjlighet att jämföra fler lån än om du gått direkt till en enskild långivare.
 • Om du vill låna 10 000 kr. Via Rocker kan du låna 10 000 kr. Det är ett lägre minsta lånebelopp än vad många andra låneförmedlare och långivare har.
 • Om du vill ansöka om billån utan en kontantinsats. Du kan ansöka om billån utan en kontantinsats via Rocker, istället för att låna pengar av en bilhandlare. Det kan passa bra för den som vill köpa en bil, men som inte har en buffert till kontantinsatsen.
 • Om du vill ta ett billigt lån. Rocker samarbetar med få partners, men majoriteten av dem erbjuder lån till låg frånränta. Om du har hög kreditvärdighet och söker ett billigt lån, då kan Rocker passa bra för dig.
 • Om du vill ta lån upp till 600 000 kr. Du kan ansöka om att ta lån upp till 600 000 kr via Rocker. Om du vill ta ett så stort lån som möjligt, då kan Rocker vara ett bra alternativ för dig.
Läs mer på Rocker.com

Vem är Rocker sämst för?

Rocker är sämst för låntagare som vill jämföra många lån. Rocker är den låneförmedlare som samarbetar med lägst antal långivare, endast 7 stycken totalt. Det finns flera andra låneförmedlare som samarbetar med betydligt fler långivare, ända uppemot ett 40-tal.

Exempel på alternativa lån om Rocker inte passar dig

Förslag på andra låneförmedlare om Rocker inte passar dig:

 • Advisa: samarbetar med 33 stycken partners som ger ut privatlån och 9 stycken som ger ut snabblån. Lån via Advisa är på belopp på 5 000600 000 kr, har ett räntespann på 2,95–25,95 % och en längsta löptid på 20 år. Advisas lån passar bra för i princip alla låntagare som vill jämföra många lån.
 • Enklare: förmedlar 35 stycken partners, varav 29 stycken ger ut privatlån och 6 stycken ger ut SMS lån. Enklares lån ges ut till belopp på 5 000600 000 kr, med ett räntespann på 5,07–29,95 % och en maximal löptid på 20 år. Lån via Enklare passar bra för låntagare som vill jämföra lån med hög beviljandegrad.

Fördelar med Rocker

De främsta fördelarna med lån från Rocker är:

 • Flera av deras lån har låg frånränta. Rocker samarbetar med få partners (endast 7 stycken). Flera av dem har dock en låg frånränta på mellan 3,95 och 6 %. Lån med en låg frånränta är främst en fördel för låntagare med hög kreditvärdighet som utgör en låg risk för långivaren. Ju högre kreditvärdighet du har, desto större är chansen att du beviljas lån med bra villkor.
 • Du kan bli beviljad lån trots betalningsanmärkningar. Du blir inte automatiskt nekad lån via Rocker även om du har anmärkningar. Det är en fördel för dig som vill ta lån trots betalningsanmärkningar via en låneförmedlare.
 • Du kan bli beviljad lån utan tillsvidareanställning. Det är en fördel för dig som till exempel är provanställd eller har ett vikariat. Du kan dessutom bli beviljad lån via Rocker om du är arbetslös, så länge du har ersättning från en a-kassa. Se: Ta lån utan en tillsvidareanställning.

Nackdelar med Rocker

De främsta nackdelarna med Rocker är:

 • Du kan inte ansöka om lån utan BankID. Det är en nackdel för dig som inte har ett BankID. Hos nästan alla andra låneförmedlare har du möjlighet att ansöka om lån utan BankID.
 • Du kan inte jämföra flera SMS lån. Rocker samarbetar endast med 1 partner som erbjuder SMS lån (snabblån). Det är en nackdel för dig som vill kunna jämföra flera SMS lån.
 • De har få partners med privaltån. Rocker samarbetar med 6 partners som erbjuder privatlån. Det är färre partners än vad alla andra låneförmedlare har. Om du vill ha möjlighet att jämföra flera privatlån ska du välja en annan låneförmedlare än Rocker.
 • De förmedlar inte lån med direktutbetalning. Rocker samarbetar inte med långivare som erbjuder lån med direktutbetalning. Det är en nackdel för dig som är i behov av att snabbt få låna pengar.
 • Du kan inte låna med skulder hos Kronofogden. Det är en nackdel för dig som har skulder hos Kronofogden och vill jämföra samlingslån för att ta ett nytt lån och sänka dina kostnader. Om du vill låna med skulder hos Kronofogden bör du vända direkt till en långivare som accepterar kronofogdeskulder. Det kan vara till exempel Marginalen Bank.

Jämför Rocker med andra låneförmedlare

Tabell 2: Rocker i jämförelse med konkurrerande låneförmedlare.

Långivare Lånebelopp Ränta Låneas omdöme Direktutbetalning Utan UC Uppläggningsavgift Aviavgift Läs mer / ansök
Rocker Rocker 10 000-600 000 kr 3,95-25,95 %
1,6/5
Varierar mellan långivare Nej 0 kr 0 kr
Axo Finans Axo Finans 5 000-600 000 kr 2,95-26 %
5/5
Varierar mellan långivare Nej 0 kr 0 kr
Freedom Finance Freedom Finance 5 000-600 000 kr 3,25-29,4 %
4/5
Varierar mellan långivare Nej 0 kr 0 kr

Vad särskiljer Rocker från andra låneförmedlare?

Det som särskiljer Rocker från andra låneförmedlare är att de har färre samarbetspartners (långivare) än vad alla andra låneförmedlare har. Resultatet är att det finns få lån att jämföra mellan och risken är då att du inte blir erbjuden lån till bäst villkor.

Rocker vs Axo Finans

Både Rocker och Axo Finans erbjuder förmedling av privatlån och SMS lån utan krav på säkerhet. Axo Finans har betydligt fler partners än vad Rocker har. I dagsläget har Axo Finans 34 stycken partners, varav 28 stycken ger ut privatlån och resterande 6 stycken ger ut SMS lån. Rocker har 7 partners, varav 6 stycken ger ut privatlån och 1 ger ut SMS lån.

Eftersom Axo Finans erbjuder förmedling av fler långivares lån än Rocker, kan det vara enklare att bli beviljad lån via dem än via Rocker. Hos båda låneförmedlarna kan du däremot bli beviljad lån om du saknar fast anställning eller har betalningsanmärkningar.

Axo Finans och Rocker har ungefär samma räntespann. Lån via Axo Finans har en frånränta på 2,95 % och en maxränta på 26 %. Rocker har en frånränta på 3,95 % och en maxränta på 25,95 %.

Rocker vs Freedom Finance

Både Rocker och Freedom Finance erbjuder förmedling av privatlån och SMS lån utan krav på säkerhet. Freedom Finance har fler partners än vad Rocker har, nämligen 34 stycken. 29 stycken av dessa ger ut privatlån och resterande 5 stycken ger ut SMS lån. Rocker har endast 7 partners, varav 6 stycken ger ut privatlån och 1 ger ut SMS lån.

De lån som förmedlas via både Rocker och Freedom Finance har ett liknande räntespann och maximal löptid. Lån via Rocker har en frånränta på 3,95 %, en maxränta på 25,95 % och en maximal löptid på 20 år. Lån via Freedom Finance har frånränta på 3,25 %, en maxränta på 29,4 % och en maximal löptid på 20 år.

Innan du jämför lån hos Rocker

Innan du påbörjar en lånejämförelse hos Rocker bör du beakta detta:

 • Dubbelkolla att du uppfyller Rockers krav. Uppfyller du inte Rockers grundkrav har du inte möjlighet att bli beviljad lån via dem.
 • Se till att de erbjuder det lånebelopp du är ute efter. Rocker erbjuder lånebelopp från 10 000 till 600 000 kronor. Många låneförmedlare har dessutom filter för vilka låneansökningar de skickar vidare till sina samarbetspartners. Dessa filter baseras i regel på vilket lånebelopp ansökan gäller samt låntagarens kreditvärdighet. Det kan innebära att låneansökningar på framförallt små belopp (då långivare har olika lägsta lånebelopp) aldrig når vissa långivare. Behöver du bara låna en liten summa pengar bör du därför undvika Rocker och istället ansöka direkt hos en enskild långivare.
 • Undersök om du har möjlighet att ansöka med en medsökande. Rocker tillåter att du ansöker om lån via dem tillsammans med en medsökande. Att låna pengar med en medsökande innebär normalt sett högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor än annars. Har du möjlighet att lägga till en medsökande kan det således vara en bra idé. En eventuell medsökande får samma betalningsansvar för lånet som den andre låntagaren.
 • Dubbelkolla att din nuvarande årsinkomst matchar din deklarerade inkomst. Flera av Rockers anslutna långivare jämför den inkomst du anger i deras låneformulär med din taxerade inkomst. Om en långivare hittar avvikelser begär denne ofta ut kompletteringar, som till exempel lönespecifikationer, arbetsgivarintyg eller anställningsavtal, för att verifiera din inkomst. Är din nuvarande inkomst högre än din deklarerade inkomst bör du således vara förberedd på att kompletteringar kan efterfrågas.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilken ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd med den månadskostnad som lånet skulle innebära.

Hur du ansöker om lån via Rocker

Så här gör du för att ansöka om lån via Rocker:

 1. Ange hur mycket du vill låna, om du vill samla lån samt löptiden för lånet.

 2. Fyll i dina personuppgifter och identifiera dig med BankID.

 3. Invänta lånebesked (du får svar av alla långivare inom 24 timmar).

 4. Välj den långivare som erbjuder dig bäst villkor (till exempel lägst ränta eller högst lånebelopp).

 5. Signera skuldebrevet med BankID.

 6. Invänta utbetalning av lånet.

Rocker har en enkel och snabb ansökningsprocess. Om du behöver rådgivning kan du kontakta dem på nummer 020-700 700 under veckans alla dagar.

Så har vi betygsatt Rocker

Rocker tillhör kategorin låneförmedlare. Lånea har baserat deras betyg på 51 referenspunkter relaterade till lånekostnad, förmedling av privatlån, förmedling av SMS lån (snabblån), beviljandegrad, kundnöjdhet och kundservice. Låneas betyg är baserat på en jämförelse av svenska låneförmedlare som erbjuder privatlån och SMS lån (snabblån).

Vi har betygsatt Rocker enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av privatlån: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): står för 20 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundnöjdhet: står för 10 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom varje kategori har vi även tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Rocker som till exempel lånebelopp, återbetalningstid, räntespann och avgifter. Lånea har vid betygssättningen också tagit hänsyn till hur många långivare Rocker samarbetar med och vilka lånevillkor varje enskild långivare eller bank erbjuder.

Därtill har vi utvärderat Rockers dokumenterade eller utifrån krav och villkor uppskattade, beviljandegrad. Bedömningen av kundnöjdhet baserar Lånea på externa källor som uppdateras regelbundet. Slutligen har vi utvärderat låneförmedlarens öppettider och möjligheten att kontakta Rocker för personlig kundservice.

Läs av fullständiga beskrivning av Låneas metod.

Frågor och svar

Är det säkert att låna pengar av Rocker?

Ja, det är säkert att låna pengar av Rocker. Rocker har tillstånd av Finansinspektionen för att få förmedla krediter och står under regelbunden tillsyn av myndigheten.

Erbjuder Rocker SMS lån (snabblån)?

Ja, Rocker samarbetar i dagsläget med 1 partner som erbjuder SMS lån (snabblån). Om du vill jämföra flera SMS lån bör du vända dig till en annan låneförmedlare än Rocker.

Erbjuder Rocker privatlån?

Ja, Rocker samarbetar med 6 stycken långivare som erbjuder privatlån. Det är färre partners än vad alla andra låneförmedlare har. Om du vill jämföra fler privatlån behöver du vända dig till en annan låneförmedlare än Rocker.

Erbjuder Rocker en försäkring?

Nej, Rocker erbjuder inte själv en trygghetsförsäkring. En del av deras partners kan dock erbjuda möjligheten att teckna en låneskyddsförsäkring. För mer information gällande eventuella försäkringar som Rockers partners har, kan du kontakta Rockers kundtjänst.

Vilken ränta har lån via Rocker?

Rockers samarbetspartners har ett räntespann på 3,95–25,95 %. Rockers representativa ränta (den ränta flera av deras kunder erbjuds) är på 6,95 %. När du ansöker om lån via Rocker blir du erbjuden en individuell ränta som baseras på din kreditvärdighet, lånebeloppet du ansöker om samt din betalningsförmåga.

Vad erbjuder Rocker för produkter utöver lån?

Rocker fungerar i mångt och mycket som en bank och erbjuder produkter såsom betalkort, sparande, kontokredit och en app för att organisera privatekonomi. Till skillnad mot traditionella banker erbjuder de även förmedling av andra långivarens privatlån.

Detaljerad information om Rocker

Information om Rocker
Anslutna långivare
7 st
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Varierar mellan långivare
Direktutbetalning
Varierar mellan långivare
Utbet. helger & kvällar
Nej
Endast i specialfall hos ett fåtal långivare
Betyg hos Trustpilot
4.6 / 5 Trust pilot score 4.6 / 5
(1656 omdömen)
Krav hos Rocker
Betalningsanmärkningar
Accepteras
Ålderskrav
20 - - år
Inkomstkrav
10 000 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
×
med ersättning från en a-kassa
Lån utan Bank-ID
Nej
Skuld hos Kronofogden
Accepteras ej
 
Detaljer om Rocker
Ränta
3,95 - 25,95 %
Effektiv ränta
7,18 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med låneperiod 120 månader.
Uppläggningsavgift
0 kr
Aviavgift
0 kr
Betalningsfria månader
Beror på långivare
Ansökan hos Rocker
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Låneförmedlare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 6,95 % nominell ränta, 0 kr i uppläggningsavgift och 0 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 159 kr och effektiv ränta på 7,18 %. Totalt att betala blir 139 020 kr.