Sidan innehåller annonser

Lån via Axo Finans: Låna upp till 600 000 kr - Omdöme 2024

Axo Finans ger inte ut egna lån utan förmedlar andra långivares privatlån och SMSlån (snabblån) till privatpersoner. Fördelarna med att ansöka om lån via en låneförmedlare som Axo Finans är att du kan jämföra flera lån med endast en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

I dagsläget har Axo Finans 34 stycken partners, varav 28 stycken ger ut privatlån och 6 stycken ger ut SMS lån. Lån via Axo Finans har ett räntespann på 2,95–26 %, är på belopp på 5 000600 000 kr och har en längsta löptid på 20 år. Vad som främst utmärker Axo Finans är att de förmedlar lån som är enkla att bli beviljade, även för låntagare med låg kreditvärdighet.

Axo Finans lån passar de flesta låntagare oavsett kreditvärdighet. Om du har medelhög eller hög kreditvärdighet och vill jämföra så många lån som möjligt, då finns det andra låneförmedlare som samarbetar med fler partners.

Läs hela recensionen

Axo Finans
 • Lånebelopp: 5 000 - 600 000 krFördel
 • Ränta: 2,95 - 26 %Fördel
 • Löptid: 1 - 20 år Fördel
Ansök nu
Läs mer eller ansök på Axofinans.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Axo Finans: Bra, 4.4/5

Lånea anser att Axo Finans låneförmedling sammantaget är bra och de ges betyget 4,4 av 5. Det är högre än 3,6, vilket är ett genomsnittligt betyg för de låneförmedlare Lånea recenserat.

Vårt omdöme av lån via Axo Finans är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 4.8/5. Axo Finans förmedlar flera lån som kan beviljas till en låg ränta och utan avgifter.
 • Förmedling av privatlån: betyg 4.8/5. Axo Finans samarbetar med många partners som ger ut privatlån, varav flera av lånen har en låg lånekostnad.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): betyg 4.5/5. Axo Finans förmedling av SMS lån (snabblån) är bättre än hos många andra låneförmedlare. De samarbetar med flera partners som ger ut SMS lån, varav en del av lånen har en mycket hög beviljandegrad.
 • Beviljandegrad: betyg 4.2/5. Det är relativt enkelt att bli beviljad nylån eller samlingslån via Axo Finans. Du kan bli beviljad även om du är arbetslös eller student (med ersättning från en a-kassa eller CSN) alternativt har en låg inkomst.
 • Kundnöjdhet: betyg 3/5. Axo Finans har många nöjda kunder, framför allt på Trustpilot, där de fått ett högt betyg.
 • Kundservice: betyg 5/5. Axo Finans har en utmärkt kundservice. Den nås via mejl, telefon eller app mån-tors 08.00–20.00, fredagar 08.00–16.00 samt helger 10.00–14.00.

Gå till: Metod för betygsättning

Läs mer på Axofinans.se

Omdöme av Axo Finans: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 4.4/5
Lånekostnad4.8/5
Förmedling av privatlån4.8/5
Förmedling av SMS lån (snabblån)4.5/5
Beviljandegrad4.2/5
Kundnöjdhet3/5
Kundservice5/5

Lånekostnad: Enastående, 4.8/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-three-quarters

Lånea anser att lånekostnaden för lån via Axo Finans är enastående och de ges i denna kategori betyget 4,8 av 5. Det är ett betyg som är högre än genomsnittet. Det genomsnittliga lånekostnadsbetyget för alla låneförmedlare Lånea har recenserat är 3,5. De lån som förmedlas via Axo Finans har ett räntespann på 2,95–26 %.

Det som är positivt med lånekostnaden för de lån som förmedlas via Axo Finans är att flera av dem har en låg ränta. 23 stycken av Axo Finans partners har fått ett lånekostnadsbetyg på minst 3,5 av 5 i Låneas recensioner av dem. Det är högre än genomsnittet; i genomsnitt har de låneförmedlare Lånea recenserat 18 stycken partners med ett lånekostnadsbetyg på 3,5 eller mer. Lån som Lånea har recenserat med ett högt lånekostnadsbetyg har i regel låg ränta eller få avgifter.

Även om Axo Finans har flera partners med billiga lån, finns det andra låneförmedlare som förmedlar fler lån med låg lånekostnad. Om du har medelhög till hög kreditvärdighet kan du därför jämföra fler billiga lån hos en annan låneförmedlare än Axo Finans.

Förmedling av privatlån: Enastående, 4.8/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-three-quarters

Lånea anser att Axo Finans förmedling av privatlån är enastående och de ges i denna kategori betyget 4,8 av 5. Det är ett högt betyg. Det genomsnittliga betyget för förmedling av privatlån för alla låneförmedlare som Lånea har recenserat är 4.

Vad som är positivt är att Axo Finans samarbetar med 28 stycken partners som ger ut privatlån. Det är fler än genomsnittet; genomsnittet för låneförmedlare Lånea har recenserat är 23 stycken. Fördelen med att Axo Finans förmedlar många privatlån är att du får fler lån att jämföra mellan och har större chans att hitta ett lån till bra villkor.

Vad som vidare är positivt är att flera av privatlånen Axo Finans förmedlar har fått höga betyg av Lånea i våra recensioner. 15 stycken av privatlånen Axo Finans jämför har fått ett betyg på 3,5 – eller högre – av 5. Det är fler än genomsnittet. I genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat 12 stycken privatlån med ett betyg på 3,5 eller mer.

Förmedling av SMS lån (snabblån): Bra, 4.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half

Lånea anser att Axo Finans förmedling av SMS lån (snabblån) är bra och de ges i denna kategori betyget 4,5 av 5. Det är ett högt betyg. Det genomsnittliga betyget för förmedling av SMS lån hos alla låneförmedlare som Lånea har recenserat är 2,9.

Vad som är positivt är att Axo Finans samarbetar med 6 stycken partners som erbjuder olika SMS lån (snabblån). Det är högre än genomsnittet; genomsnittet för de låneförmedlare som Lånea har recenserat är 4 stycken. Ju fler SMS lån du kan jämföra, desto högre är chansen att du hittar ett lån du blir beviljad till bra villkor.

Vad som dessutom är positivt är att 4 stycken av SMS lånen recenserats med höga betyg av Lånea på minst 3,5 av 5. Även det är högre än genomsnittet. I genomsnitt har låneförmedlarna som Lånea recenserat 3 stycken SMS lån med ett betyg på minst 3,5 i Låneas recension. SMS lån som recenserats med ett högt betyg av Lånea kan förväntas ha en bra lånekostnad, en smidig låneprocess eller en hög beviljandegrad.

Beviljandegrad: Bra, 4.2/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-one-quarter

Lånea anser att Axo Finans beviljandegrad är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 4,2 av 5. Det är högre än genomsnittet; i genomsnitt har Lånea gett låneförmedlare ett betyg på 3,5 i kategorin beviljandegrad.

Vad som är positivt med beviljandegraden hos Axo Finans är att flera av deras partners har en hög beviljandegrad. Axo Finans har 21 stycken partners som ger ut SMS lån eller privatlån som recenserats av Lånea med ett högt betyg på minst 3,5 i kategorin beviljandegrad. Det är högre än genomsnittet; i genomsnitt har de låneförmedlare Lånea recenserat 17 stycken partners med ett betyg i beviljandegrad på 3,5 eller mer.

Vad som kan anses vara negativt med beviljandegraden hos Axo Finans är att flera av deras partners främst vänder sig till låntagare med medelhög eller hög kreditvärdighet. De har dock ett antal partners vars lån kan beviljas till låntagare med mycket låg kreditvärdighet. Det kan vara låntagare som till exempel saknar arbete (men har ersättning från en a-kassa) eller som har betalningsanmärkningar.

Kundnöjdhet: Mediokert, 3/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star review-star

Lånea anser att Axo Finans kundnöjdhet är medioker och de ges i denna kategori betyget 3 av 5. Axo Finans har fått ett lågt betyg och få omdömen på Google reviews, men ett högt betyg om många omdömen (över 2 200 stycken) på Trustpilot.

På Trustpilot har Axo Finans fått betyget 4,3 av 5. Det är något högre än genomsnittet; genomsnittsbetyget på Trustpilot för alla låneförmedlare Lånea har recenserat är 4,2. På Google reviews har Axo Finans fått få omdömen och totalt betyget 2,2 av 5. Det är lägre än genomsnittet; genomsnittsbetyget på Google reviews för de låneförmedlare Lånea har recenserat är 3,5.

Axo Finans har recenserats av få personer på Google reviews, men av många personer på Trustpilot. Det gör att deras betyg på Trustpilot förmodligen säger mer om vad Axo Finans kunder tycker om deras förmedling än vad deras betyg på Google gör.

Kundservice: Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att Axo Finans kundservice är enastående och de ges i denna kategori betyget 5 av 5. Det är bättre än genomsnittet; i genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat fått ett betyg på 3,2 i kategorin kundservice.

Vad som är särskilt positivt med Axo Finans kundservice är deras höga tillgänglighet. De kan enkelt nås via telefon eller mejl mån-tors 08.00–20.00, fredagar 08.00–16.00 samt på lördagar och söndagar 10.00–14.00.

Axo Finans lägger stor vikt vid personlig service och rådgivning, vilket är en ytterligare fördel med deras kundservice. När du ansöker om lån via Axo Finans blir du personligen kontaktad av en rådgivare som hjälper dig välja det lån som passar dig bäst, utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Vem är Axo Finans bäst för?

Axo Finans är bra för många olika typer av låntagare oavsett kreditvärdighet. Allra bäst är Axo Finans för låntagare som har god kreditvärdighet och vill jämföra många lån. Flera av lånen som förmedlas har en låg lånekostnad, högt maxbelopp och lång löptid.

Omständigheter när Axo Finans passar bra

Några omständigheter när det passar bra att låna via Axo Finans:

 • Om du vill samla alla dina lån. Via Axo Finans kan du samla alla dina lån upp till ett belopp på 600 000 kr, till en låg ränta. För att maximera din chans att bli beviljad kan du ta lån med lösenkrav och inkludera en medsökande i din låneansökan. Då har du en god chans att beviljas samlingslån via Axo Finans och sänka din månadskostnad.
 • Om du vill jämföra flera lån. Axo Finans har 34 stycken partners som erbjuder privatlån eller SMS lån (snabblån). Det är fler partners än vad många andra låneförmedlare har. Även om Axo Finans inte har flest partners av alla låneförmedlare får du ändå möjlighet att jämföra flera lån via dem. Därefter kan du välja det lån du beviljas till bäst villkor.
 • Om du vill ta ett SMS lån. Axo Finans har 6 stycken partners som erbjuder SMS lån. Det är fler än hos många andra låneförmedlare. När du tar ett SMS lån via Axo Finans kan du bli beviljad ett lån med snabb utbetalning.
 • Om du vill ta ett privatlån. Axo Finans samarbetar med 28 stycken partners som erbjuder privatlån. Det är fler än hos många andra låneförmedlare. Genom att ta ett privatlån via Axo Finans har du möjlighet att jämföra olika lån och hitta ett till bra villkor.
 • Om du vill låna 5 000 kr. Via Axo Finans kan du ansöka om att låna 5 000 kr. Det är ett lägre lägsta lånebelopp än vad många andra låneförmedlare och långivare har.
 • Om du vill ta lån trots en låg kreditvärdighet. Axo Finans har flera partners som kan bevilja dig lån trots en låg kreditvärdighet. Du kan till exempel bli beviljad om du har betalningsanmärkningar eller saknar en fast anställning.
 • Om du vill ansöka om ett billigt lån. Axo Finans samarbetar med fler partners som erbjuder lån till låg lånekostnad jämfört med många andra låneförmedlare. Via Axo Finans kan du således ha möjlighet att hitta ett billigt lån.

Vem är Axo Finans sämst för?

Axo Finans är sämst för låntagare som inte vill påverka sin kreditvärdighet negativt hos UC genom en kreditupplysning. Det görs alltid en kreditupplysning hos UC när du ansöker om lån via Axo Finans. Om du vill undvika en kreditupplysning hos UC kan du istället vända dig direkt till en enskild långivare som använder ett annat kreditupplysningsföretag (än UC).

Axo Finans är även dåligt för låntagare med god kreditvärdighet som vill jämföra så många privatlån och SMS lån som möjligt. Det finns flera andra låneförmedlare som samarbetar med fler partners än vad Axo Finans gör.

Exempel på alternativa lån om Axo Finans inte passar dig

Förslag på andra låneförmedlare om Axo Finans inte passar dig:

 • Advisa: samarbetar med 42 stycken partners varav 33 stycken ger ut privatlån och 9 stycken ger ut SMS lån. Lån via Advisa är på belopp på 5 000600 000 kr, har ett räntespann på 2,95–25,95 % och en längsta löptid på 20 år. Advisa passar bra för de flesta låntagare oavsett kreditvärdighet.
 • Lendo: samarbetar 40 stycken partners varav 32 stycken ger ut privatlån och 8 stycken ger ut SMS lån. Lån via Lendo ges ut till belopp på 10 000600 000 kr, med en ränta på 2,95–29,95 % och en maximal löptid på 20 år. Lendo passar bra för de flesta låntagare som vill jämföra flera lån.

Fördelar med Axo Finans

De främsta fördelarna med lån från Axo Finans är:

 • De har flera partners som erbjuder lån med låg ränta. Flera av lånen Axo Finans förmedlar kan beviljas till en låg ränta. Deras räntespann är på 2,95–26 %. Att de förmedlar lån med en låg ränta är främst en fördel för dig som har hög kreditvärdighet. Ju högre kreditvärdighet du har, desto större är chansen att du beviljas lån till en låg ränta.
 • Du kan bli beviljad lån trots en betalningsanmärkning. Axo Finans nekar inte automatiskt en låneansökan även om den sökande har en eller flera anmärkningar. Flera av deras partners ger ut lån till låntagare med en eller flera betalningsanmärkningar.
 • Deras lån har en hög beviljandegrad. Du kan till exempel bli beviljad lån via Axo Finans om du har låg kreditvärdighet till följd av att du är arbetslös eller studerar (och har ersättning från en a-kassa eller CSN). Det är en fördel för dig som har låg kreditvärdighet och vill ansöka om lån med hög beviljandegrad.
 • Du kan bli beviljad lån utan att ha fast anställning. Det är en fördel för dig som till exempel är prov- eller timanställd. Axo Finans samarbetar med flera partners som kan bevilja dig lån utan att du har fast anställning.
 • Du kan jämföra flera SMS lån. Axo Finans förmedlar 6 stycken olika SMS lån, vilket är fler än vad många andra låneförmedlare gör. I genomsnitt förmedlar låneförmedlare SMS lån från 4 stycken olika långivare. Det är en fördel för dig som vill jämföra flera SMS lån på en och samma gång, med en låneansökan.
 • De har en aktiv rådgivning. Axo Finans kontaktar dig i samband med att du ska välja långivare för att hjälpa dig att välja den långivare som passar dig bäst. Det är en fördel för dig som inte är särskilt insatt i hur olika långivare och lånevillkor fungerar.

Nackdelar med Axo Finans

De främsta nackdelarna med Axo Finans är:

 • De har färre partners än vissa andra låneförmedlare. Axo Finans samarbetar med 34 stycken partners. Det är färre partners än vad en del andra låneförmedlare har. För dig som vill jämföra så många privat- och SMS lån som möjligt är det en klar nackdel.
 • Deras lån är inte utan en kreditupplysning hos UC. Det är en nackdel för dig som redan har flera förfrågningar hos UC och vill undvika ännu fler. Om du vill undvika en UC-förfrågan kan du istället vända dig direkt till en långivare som använder till exempel Bisnode eller Creditsafe som kreditupplysningsföretag (och inte UC). Se: Ta lån utan kreditupplysning hos UC.
 • Du kan inte beviljas lån med skulder hos Kronofogden. Det är en nackdel för dig som har kronofogdeskulder och vill jämföra samlingslån för att ta ett nytt lån och sänka din månadsbetalning. Axo Finans samarbetar inte med några partners som ger ut lån som kan tas med skulder hos Kronofogden.

Jämför Axo Finans med andra låneförmedlare

Tabell 2: Axo Finans i jämförelse med konkurrerande låneförmedlare.

Långivare Lånebelopp Ränta Låneas omdöme Direktutbetalning Utan UC Uppläggningsavgift Aviavgift Läs mer / ansök
Axo Finans Axo Finans 5 000-600 000 kr 2,95-26 %
5/5
Varierar mellan långivare Nej 0 kr 0 kr
Likvidum Likvidum 10 000-600 000 kr 2,95-25,95 %
4/5
Varierar mellan långivare Nej 495 kr 0 kr
Zensum Zensum 20 000-600 000 kr 3,95-19,95 %
2,8/5
Varierar mellan långivare Nej 0 kr 0 kr

Vad särskiljer Axo Finans från andra låneförmedlare?

Det som särskiljer Axo Finans från andra låneförmedlare är att du kan bli beviljad lån via dem även om du har en mycket låg kreditvärdighet. Du kan beviljas om du till exempel har betalningsanmärkningar, är arbetslös eller studerar så länge du har ersättning från en a-kassa eller CSN.

Axo Finans vs Likvidum

Likvidum erbjuder förmedling av privatlån och SMS lån precis som Axo Finans. Likvidum har något färre partners än vad Axo Finans har, 29 stycken. 25 stycken av dem ger ut privatlån och resterande 4 ger ut SMS lån. Axo Finans har 34 partners, varav 28 stycken ger ut privatlån och 6 stycken ger ut SMS lån (snabblån).

Båda låneförmedlarna har ett liknande räntespann. Likvidum har en frånränta på 2,95 % och en maxränta på 25,95 %. Axo finans har en frånränta på 2,95 % och en maxränta på 26 %. Det kan vara svårare att bli beviljad lån via Likvidum än via Axo Finans. Du kan bli beviljad lån via båda två även om du saknar en fast anställning.

Axo Finans vs Zensum

Både Zensum och Axo Finans erbjuder förmedling av lån utan krav på säkerhet. Zensum har betydligt färre partners än vad Axo Finans har och förmedlar endast privatlån. Zensum har 19 stycken partners som ger ut privatlån. Axo Finans har 34 partners, varav 28 stycken ger ut privatlån och 6 stycken ger ut SMS lån (snabblån).

Eftersom Zensum endast förmedlar privatlån har de en lägre maxränta än vad Axo Finans har, nämligen 19,95 %. Axo Finans har en maxränta på 26 %.

Det kan vara enklare att bli beviljad lån via Axo Finans än Zensum. Du får till exempel inte ha några betalningsanmärkningar sedan 6 månader tillbaka för att bli beviljad lån via Zensum. Axo Finans har inte detta krav, utan förmedlar vidare en låneansökan även om den sökande har betalningsanmärkningar.

Innan du jämför lån hos Axo Finans

Innan du påbörjar en lånejämförelse hos Axo Finans bör du beakta detta:

 • Dubbelkolla att du uppfyller Axo Finans krav. Uppfyller du inte Axo Finans grundkrav har du inte möjlighet att bli beviljad lån via dem.
 • Se till att de erbjuder det lånebelopp du är ute efter. Axo Finans erbjuder lånebelopp från 5 000 till 600 000 kronor. Många låneförmedlare har dessutom filter för vilka låneansökningar de skickar vidare till sina samarbetspartners. Dessa filter baseras i regel på vilket lånebelopp ansökan gäller samt låntagarens kreditvärdighet. Det kan innebära att låneansökningar på framförallt små belopp (då långivare har olika lägsta lånebelopp) aldrig når vissa långivare. Behöver du bara låna en liten summa pengar bör du därför undvika Axo Finans och istället ansöka direkt hos en enskild långivare.
 • Undersök om du har möjlighet att ansöka med en medsökande. Axo Finans tillåter att du ansöker om lån via dem tillsammans med en medsökande. Att låna pengar med en medsökande innebär normalt sett högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor än annars. Har du möjlighet att lägga till en medsökande kan det således vara en bra idé. En eventuell medsökande får samma betalningsansvar för lånet som den andre låntagaren.
 • Dubbelkolla om din nuvarande årsinkomst matchar din deklarerade inkomst. Flera av Axo Finans anslutna långivare jämför den inkomst du anger i deras låneformulär med din taxerade inkomst. Om en långivare hittar avvikelser begär denne ofta ut kompletteringar, som till exempel lönespecifikationer, arbetsgivarintyg eller anställningsavtal, för att verifiera din inkomst. Är din nuvarande inkomst högre än din deklarerade inkomst bör du således vara förberedd på att kompletteringar kommer att efterfrågas.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilken ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd med den månadskostnad som lånet skulle innebära.

Hur du ansöker om lån via Axo Finans

Så här gör du för att ansöka om lån via Axo Finans:

 1. Gå in på Axo Finans webbsida.

 2. Ange hur mycket du önskar att låna samt löptiden för lånet.

 3. Ange om du har befintliga skulder och vill samla dem i ett nytt lån.

 4. Fyll i dina personuppgifter och skicka in din ansökan genom att identifiera dig med BankID.

 5. Invänta lånebesked (du har i regel fått svar av samtliga partners inom ett dygn).

 6. Rådgör med Axo Finans om vilken långivare som passar dig bäst.

 7. Välj den långivare som kan erbjuda dig bäst villkor och signera skuldebrevet med BankID.

 8. Invänta utbetalning av lånet.

Axo Finans har en utmärkt låneprocess som är enkel och snabb. Vi tycker att det är ett stort plus att de aktivt kontaktar alla kunder och erbjuder rådgivning.

Så har vi betygsatt Axo Finans

Axo Finans tillhör kategorin låneförmedlare. Lånea har baserat deras betyg på 51 referenspunkter relaterade till lånekostnad, förmedling av privatlån, förmedling av SMS lån (snabblån), beviljandegrad, kundnöjdhet och kundservice. Låneas betyg är baserat på en jämförelse av svenska låneförmedlare som erbjuder privatlån och SMS lån (snabblån).

Vi har betygsatt Axo Finans enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av privatlån: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): står för 20 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundnöjdhet: står för 10 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom varje kategori har vi även tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Axo Finans som till exempel lånebelopp, återbetalningstid, räntespann och avgifter. Lånea har vid betygssättningen också tagit hänsyn till hur många långivare Axo Finans samarbetar med och vilka lånevillkor varje enskild långivare eller bank erbjuder.

Därtill har vi utvärderat Axo Finans dokumenterade eller utifrån krav och villkor uppskattade, beviljandegrad. Bedömningen av kundnöjdhet baserar Lånea på externa källor som uppdateras regelbundet. Slutligen har vi utvärderat låneförmedlarens öppettider och möjligheterna att kontakta Axo Finans för personlig kundservice.

Läs av fullständiga beskrivning av Låneas metod.

Frågor och svar

Är det säkert att låna pengar av Axo Finans?

Ja, det är säkert att låna pengar av Axo Finans. Axo Finans har tillstånd av Finansinspektionen för att få förmedla krediter och de står under regelbunden tillsyn av Finansinspektionen. Deras hemsida har även säker anslutning med SSL certifikat, vilket innebär att all data krypteras.

Erbjuder Axo Finans privatlån?

Ja, Axo Finans samarbetar med 28 stycken olika långivare som erbjuder privatlån. De är en av de låneförmedlare som har flest partners med privatlån. Flera av lånen som kan förmedlas har en låg frånränta, en hög beviljandegrad och en smidig låneprocess.

Erbjuder Axo Finans SMS lån?

Ja, Axo Finans samarbetar med 6 stycken olika partners som erbjuder SMS lån (snabblån). Det är fler partners med SMS lån än vad många andra låneförmedlare har. Flera av SMS lånen som kan förmedlas har en låg ränta och en hög beviljandegrad.

Erbjuder Axo Finans en trygghetsförsäkring?

Ja, Axo Finans erbjuder en trygghetsförsäkring. Med försäkringen får du en månadsvis ersättning i upp till 12 månader om du drabbas av ofrivillig arbetslöshet eller sjukskrivning. Om du istället drabbas av en allvarlig sjukdom eller avlider utbetalas ett engångsbelopp på upp till 100 0000 kr.

Vilken ränta har Axo Finans lån?

De lån som förmedlas via Axo Finans har ett räntespann på 2,95–26 % och en representativ ränta (den ränta en stor del av deras kunder har) på 5,91 %. Vilken ränta du blir erbjuden hos Axo Finans är i normala fall individuellt baserad på din kreditvärdighet, beloppet du ansöker om och din betalningsförmåga.

Detaljerad information om Axo Finans

Information om Axo Finans
Anslutna långivare
34 st
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Varierar mellan långivare
Direktutbetalning
Varierar mellan långivare
Utbet. helger & kvällar
Nej
Endast i specialfall hos ett fåtal långivare
Betyg hos Trustpilot
4.6 / 5 Trust pilot score 4.6 / 5
(1648 omdömen)
Krav hos Axo Finans
Betalningsanmärkningar
Accepteras
×
Du kan söka om lån trots att du har betalningsanmärkningar. Vi samarbetar med långivare som tar emot ansökningar där det finns betalningsanmärkningar.
Ålderskrav
18 - - år
Inkomstkrav
9 200 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
×
Det går bra med timanställning, vi har även långivare som tar emot arbetslösa, vikariat, förtidspensionärer, etc
Lån utan Bank-ID
Ja
Skuld hos Kronofogden
Accepteras ej
 
Detaljer om Axo Finans
Ränta
2,95 - 26 %
Effektiv ränta
6,07 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med låneperiod 120 månader.
Uppläggningsavgift
0 kr
Aviavgift
0 kr
Betalningsfria månader
Beror på långivare
Ansökan hos Axo Finans
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Låneförmedlare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 5,91 % nominell ränta, 0 kr i uppläggningsavgift och 0 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 106 kr och effektiv ränta på 6,07 %. Totalt att betala blir 132 683 kr.