Sidan innehåller annonser

Lån via Lenditum: Låna upp till 600 000 kr - Omdöme 2024

Lenditum ger inte ut egna lån, utan förmedlar privatlån och SMS lån från olika långivare som de samarbetar med. De främsta fördelarna med att ta lån via en låneförmedlare är att du kostnadsfritt kan jämföra lån med bara en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

Lenditum har 9 stycken partners, varav 6 stycken ger ut privatlån och 3 ger ut SMSlån. Lån och krediter via Lenditum ges ut till ett belopp på 1 000600 000 kr, med en ränta på 4,9–39,8 % och en längsta löptid på 15 år. Vad som huvudsakligen utmärker Lenditum är att de har få partners samt ett ovanligt lågt lägsta lånebelopp på 1 000 kr.

Lenditum har få samarbetspartners (långivare vars lån de förmedlar) jämfört med andra låneförmedlare. Om du vill jämföra så många lån som möjligt ska du vända dig till en annan låneförmedlare än Lenditum. Det finns enligt Lånea ingen fördel med att välja Lenditum framför någon annan låneförmedlare.

Läs hela recensionen

Lenditum
 • Lånebelopp: 1 000 - 600 000 krFördel
 • Ränta: 4,9 - 39,8 %Fördel
 • Löptid: 1 - 15 år Fördel
Ansök nu
Läs mer eller ansök på Lenditum.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Lenditum: Ganska dåligt, 1.6/5

Lånea anser att Lenditums låneförmedling är ganska dålig och ges betyget 1,6 av 5. Det är lägre än 3,6, vilket är ett genomsnittligt betyg för de låneförmedlare Lånea recenserat.

Vårt omdöme av Lenditums lån är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 1.3/5. Lenditum har få partners. Flera av deras partners ger ut lån till en hög maxränta och med avgifter utöver räntan.
 • Förmedling av privatlån: betyg 1/5. Lenditum har få partners som ger ut privatlån, vilket innebär att du får få privatlån att jämföra.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): betyg 3/5. Lenditum har en okej förmedling av SMS lån. En del av lånen har en låg frånränta för att vara SMSlån.
 • Beviljandegrad: betyg 2.3/5. Eftersom Lenditum har få partners har de också färre lån du kan bli beviljad än de flesta andra förmedlare. Du kan dock bli erbjuden lån via Lenditum även om du är arbetslös och har ersättning från en a-kassa, eller om du har betalningsanmärkningar.
 • Kundnöjdhet: betyg 0/5. Lenditum har inte recenserats av några kunder på varken Trustpilot eller Google reviews.
 • Kundservice: betyg 1.5/5. Lenditum har inte en särskilt bra kundservice. De nås endast via mejl på vardagar 09.30–17.00.

Gå till: Metod för betygsättning

Läs mer på Lenditum.se

Omdöme av Lenditum: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 1.6/5
Lånekostnad1.3/5
Förmedling av privatlån1/5
Förmedling av SMS lån (snabblån)3/5
Beviljandegrad2.3/5
Kundnöjdhet0/5
Kundservice1.5/5

Lånekostnad: Ganska dåligt, 1.3/5

review-star-full review-star-one-quarter review-star review-star review-star

Lånea anser att lånekostnaden för lån via Lenditum är ganska dålig och de ges i denna kategori betyget 1,3 av 5. Det är ett lågt betyg jämfört med andra låneförmedlare. Det genomsnittliga lånekostnadsbetyget för alla låneförmedlare som Lånea har recenserat är 3,5. Lenditums lån har ett räntespann på 4,9–39,8 %.

Det som är positivt med lånekostnaden för Lenditums lån är att en hög andel av lånen de förmedlar har en relativt låg lånekostnad (eller låg frånränta). 6 stycken av Lenditums 9 partners har Lånea recenserat och gett ett lånekostnadsbetyg på minst 3,5 av 5. Lån som Lånea har gett ett högt lånekostnadsbetyg har en låg lånekostnad eller saknar avgifter.

Vad som främst är negativt med Lenditum och som påverkar deras lånekostnad är att de har få partners. I genomsnitt har de låneförmedlare som Lånea har recenserat 18 stycken partners med ett lånekostnadsbetyg på 3,5 av 5. Via Lenditum är detta bara 6 stycken. Du kan ha möjlighet att ta ett billigt lån via Lenditum, men du kommer inte ha möjlighet att jämföra lika många billiga lån som via andra låneförmedlare.

Förmedling av privatlån: Dåligt, 1/5

review-star-full review-star review-star review-star review-star

Lånea anser att Lenditums förmedling av privatlån är dålig och de ges i denna kategori betyget 1 av 5. Det är ett betydligt lägre betyg än hos andra låneförmedlare. Det genomsnittliga betyget för förmedling av privatlån för låneförmedlare som Lånea recenserat är 4.

Lenditum samarbetar med 6 stycken långivare  som ger ut privatlån. Det är få jämfört med andra låneförmedlare. Vad som är positivt med de privatlån Lenditum förmedlar är att en stor andel av deras partners (5 stycken) har recenserats av Lånea med ett betyg på minst 3,5 av 5. Lån som Lånea gett ett högt betyg kan ha en låg lånekostnad, snabb låneprocess eller en hög beviljandegrad.

Den främsta nackdelen med Lenditums förmedling av privatlån är att de har få samarbetspartners. I genomsnitt har låneförmedlare som Lånea har recenserat 23 stycken partners som erbjuder privatlån. Lenditum har som nämnt betydligt färre, endast 6 stycken. Ju färre samarbetspartners en låneförmedlare har, desto färre lån kan jämföras.

Förmedling av SMS lån (snabblån): Mediokert, 3/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star review-star

Lånea anser att Lenditums förmedling av SMS lån (snabblån) är medioker och de ges i denna kategori betyget 3 av 5. Lenditum har 3 stycken partners som ger ut SMS lån. Det är något lägre än genomsnittet. I genomsnitt har låneförmedlare som Lånea har recenserat 4 stycken partners som ger ut SMS lån.

Vad som är positivt med de SMS lån Lenditum förmedlar är att samtliga 3 lån har recenserats av Lånea med ett betyg på minst 3,5 av 5. SMS lån som Lånea har gett ett högt betyg har ofta en snabb låneprocess, en bra lånekostnad och en hög beviljandegrad.

Vad som i huvudsak är negativt med Lenditums förmedling av SMS lån är att de har få partners. Ju färre samarbetspartners en låneförmedlare har, desto färre lån kan jämföras.

Beviljandegrad: Mediokert, 2.3/5

review-star-full review-star-full review-star-one-quarter review-star review-star

Lånea anser att Lenditums beviljandegrad är medioker och de ges i denna kategori betyget 2,3 av 5. Det är ett betyg som är lägre än genomsnittet. I genomsnitt har Lånea gett låneförmedlare ett betyg på 3,5 i kategorin beviljandegrad.

Vad som är positivt med beviljandegraden hos Lenditum är att en stor andel av deras partners (6 stycken) ger ut lån som Lånea har recenserat med ett högt betyg på minst 3,5 av 5 i kategorin beviljandegrad. Flera av deras lån är således relativt enkla att bli beviljade. Du kan till exempel bli beviljad lån via Lenditum om du är arbetslös och har ersättning från en a-kassa eller om du har betalningsanmärkningar.

Nackdelen med beviljandegraden hos Lenditum är att de samarbetar med få partners. Det gör att deras betyg i kategorin beviljandegrad blir låg. Ju färre lån du kan jämföra mellan, desto färre lån kan du bli beviljad.

Kundnöjdhet: Dåligt, 0/5

review-star review-star review-star review-star review-star

Lånea anser att Lenditums kundnöjdhet är dålig och de ges i denna kategori betyget 0 av 5. Lenditums förmedling har varken recenserats på Google reviews eller på Trustpilot. Vi har därmed ingen möjlighet att återge vad deras kunder tycker om dem.

Kundservice: Ganska dåligt, 1.5/5

review-star-full review-star-half review-star review-star review-star

Lånea anser att Lenditums kundservice är ganska dålig och de ges i denna kategori betyget 1,5 av 5. Det är ett betyg som är lägre än genomsnittet; i genomsnitt har de låneförmedlare som Lånea recenserat fått ett betyg på 3,2 i kategorin kundservice.

Lenditums kundservice kan nås via endast mejl på vardagar 09.30–17.00. De har alltså inget telefonnummer på sin hemsida och kan därigenom inte nås för en personlig service.

Vad som vidare är negativt med Lenditums kundservice är att de har kortare öppettider på vardagar än andra låneförmedlare. Flera av Lenditums konkurrenter har öppet fram till åtminstone klockan 20.00. Lenditum har dessutom stängt på lördagar och söndagar, när många andra låneförmedlare har öppet.

Vem är Lenditum bäst för?

Lenditum är bäst för låntagare som vill jämföra både privat- och SMSlån eller ta ett lån på ett lågt belopp (ner till 1 000 kr). Om du ansöker direkt hos en enskild långivare kan du inte jämföra lånevillkor från olika långivare samtidigt med endast en förfrågan hos UC.

Omständigheter när Lenditum passar bra

Några omständigheter när det kan passa bra att låna via Lenditum:

 • Om du vill samla lån eller krediter. Du kan ansöka om att samla lån eller krediter via Lenditum till ett belopp på upp till 600 000 kr, med lösenkrav och en förhållandevis låg ränta. På så sätt kan du ha en möjlighet att sänka din månadskostnad.
 • Om du vill jämföra lån. Lenditum samarbetar med 9 stycken långivare. Om du väljer att jämföra lån istället för att gå direkt till en enskild långivare kan du jämföra villkoren för olika lån och långivare på en och samma gång.
 • Om du vill ansöka om ett SMS lån. Lenditum har 3 stycken partners som erbjuder SMS lån. Det är bra för dig som vill jämföra olika SMS lån istället för att ansöka hos en enskild långivare.
 • Om du vill ansöka om ett privatlån. Även om Lenditum har förhållandevis få partners som ger ut privatlån har du en möjlighet att jämföra 6 stycken olika privatlån via Lenditum. Det kan vara bättre än att ansöka direkt hos en enskild långivare.
 • Om du vill ansöka om billån utan en kontantinsats. Om du vill ta billån utan att betala en kontantinsats kan du ansöka om ett lån via Lenditum. På så sätt slipper du betala kontantinsatsen på 15 % av priset på bilen till bilförsäljaren.
 • Om du vill låna upp till 600 000 kr. Du kan ansöka om att låna upp till 600 000 kr via Lenditum. Det kan passa bra för dig som har en god kreditvärdighet och vill låna ett så stort belopp som möjligt.
Läs mer på Lenditum.se

Vem är Lenditum sämst för?

Lenditum är sämst för låntagare som vill jämföra många lån. Lenditum är en av de låneförmedlare som samarbetar med minst antal långivare (endast 9 stycken). Det finns flera andra låneförmedlare som samarbetar med uppemot 40 stycken olika långivare. Om du ansöker om lån via en låneförmedlare med många partners ökar sannolikheten att du blir erbjuden ett lån med så bra villkor som möjligt.

Exempel på alternativa lån om Lenditum inte passar dig

Förslag på andra låneförmedlare om Lenditum inte passar dig:

 • Enklare: har 35 stycken partners, varav 29 stycken erbjuder privatlån och 6 stycken erbjuder SMS lån (snabblån). Lån via Enklare ges ut till belopp på 5 000600 000 kr, med ett räntespann på 5,07–29,95 % och en maximal löptid på 20 år. Enklare kan passa bra för låntagare som vill jämföra lån som är enkla att bli beviljade.
 • Likvidum: har 29 stycken partners, varav 25 stycken ger ut privatlån och 4 stycken SMS lån. Lån via Likvidum ges ut till ett lånebelopp på 10 000600 000 kr, med en ränta på 2,95–25,95 % och en längsta löptid på 15 år. Likvidum passar bra för den som vill jämföra flera olika lån.

Fördelar med Lenditum

De främsta fördelarna med lån från Lenditum är:

 • De har partners som kan erbjuda lån med låg ränta. Lenditum samarbetar med flera långivare som kan erbjuda lån med en låg ränta. Den lägsta räntan du kan erbjudas hos Lenditum är 4,9 %. Det är en fördel främst för dig som har hög kreditvärdighet och därigenom har möjlighet att bli erbjuden bra lånevillkor.
 • Du kan bli beviljad lån trots att du har betalningsanmärkningar. Lenditum gör inte automatiskt avslag på din låneansökan även om du ansöker om lån trots att du har betalningsanmärkningar. Det är en fördel för dig som har en eller flera anmärkningar och vill jämföra lån.
 • Du kan bli beviljad lån utan fast anställning. Det är en fördel för dig som till exempel är timanställd. Du kan dessutom bli beviljad lån via Lenditum om du är arbetslös, så länge du får ersättning från en a-kassa. Se: Ta lån utan fast anställning.
 • Du kan ansöka om lån och få lånet utbetalt samma dag. Lenditum samarbetar med ett antal långivare som kan erbjuda lån som utbetalas samma dag. Det är en fördel för dig som är i behov av att snabbt låna pengar.

Nackdelar med Lenditum

De främsta nackdelarna med Lenditum är:

 • Du kan inte ta lån utan BankID. Det är en nackdel för dig som inte har ett BankID. Hos nästan alla andra låneförmedlare kan du ta lån utan BankID genom att till exempel ringa kundtjänst och ansöka om lån via telefon.
 • De har en relativt dålig kundservice. Lenditum har inget telefonnummer på sin hemsida och de har korta öppettider. De har dessutom stängt på helger. Om du vill ta lån via en låneförmedlare som har god tillgänglighet innebär det en stor nackdel för dig.
 • De har relativt få partners som ger ut privatlån. Lenditum har endast 6 stycken partners som erbjuder privatlån. Det är färre partners än vad nästan alla andra låneförmedlare har. Om du vill kunna jämföra flera privatlån ska du välja en annan låneförmedlare än Lenditum.
 • Deras lån är inte utan en kreditupplysning hos UC. Det är en nackdel för dig som vill undvika en UC-förfrågan. Om du vill undvika en UC-förfrågan kan du istället vända dig direkt till en av deras långivare där du kan ta lån utan en kreditupplysning hos UC.
 • Du kan inte låna med skulder hos Kronofogden. Det är en nackdel för dig som har skulder hos Kronofogden och vill jämföra samlingslån för att ta ett nytt lån och sänka din månadsbetalning. Om du vill låna med skulder hos Kronofogden bör du vända direkt till en långivare som accepterar skulderna och löser dem.

Jämför Lenditum med andra låneförmedlare

Tabell 2: Lenditum i jämförelse med konkurrerande låneförmedlare.

Långivare Lånebelopp Ränta Låneas omdöme Direktutbetalning Utan UC Uppläggningsavgift Aviavgift Läs mer / ansök
Lenditum Lenditum 1 000-600 000 kr 4,9-39,8 %
1,6/5
Varierar mellan långivare Nej 0 kr 0 kr
Sambla Sambla 5 000-600 000 kr 2,95-29,95 %
4,9/5
Varierar mellan långivare Nej 0 - 995 kr 0 - 75 kr
Ordna Ordna 10 000-600 000 kr 3,95-24,99 %
3/5
Varierar mellan långivare Nej 0 kr 0 kr

Vad särskiljer Lenditum från andra låneförmedlare?

Det som främst särskiljer Lenditum från andra låneförmedlare är att Lenditum samarbetar med ovanligt få långivare. Lån via Lenditum förmedlas dessutom till ett ovanligt låg lägsta lånebelopp på 1 000 kr. Alla andra låneförmedlare förmedlar lån till ett lägsta lånebelopp på 5 000–10 000 kr.

Lenditum vs Sambla

Både Lenditum och Sambla förmedlar lån utan krav på säkerhet. Sambla har betydligt fler partners (långivare) än vad Lenditum har. Sambla har 42 stycken partners, varav 33 stycken ger ut privatlån och 9 stycken SMS lån. Lenditum har 9 stycken partners, varav 6 stycken ger ut privatlån och 3 stycken SMS lån (snabblån).

De lån Sambla förmedlar har en frånränta på 2,95 % och en maxränta på 29,95 %. Lån via Lenditum har både en högre från- och maxränta än Sambla på 4,9 %, respektive 39,8 %. Sambla har även en längsta löptid på 20 år. Lenditum har en längsta löptid på 15 år.

Lån via Sambla har recenserats av över 20 000 personer på Trustpilot och fått betyget 4,8 av 5. Lenditum har inte fått några omdömen överhuvudtaget.

Lenditum vs Ordna

Både Lenditum och Ordna förmedlar lån utan krav på säkerhet. Ordna har fler samarbetspartners än vad Lenditum har. Ordna har 19 stycken partners, varav samtliga ger ut privatlån. Lenditum har 9 stycken partners, varav 6 stycken ger ut privatlån och 3 stycken SMS lån (snabblån).

De lån som Ordna förmedlar har en frånränta på 3,95 % och en maxränta på 24,99 %. Lån via Lenditum har både en högre från- och maxränta än Ordna på 4,9 %, respektive 39,8 %. Det kan vara enklare att bli beviljad lån via Lenditum än Ordna. Du kan bli beviljad lån via lenditum om du är arbetslös och får ersättning från en a-kassa. Du kan endast bli beviljad lån via Ordna om du har någon form av anställning.

Innan du jämför lån hos Lenditum

Innan du påbörjar en lånejämförelse hos Lenditums bör du beakta detta:

 • Dubbelkolla att du uppfyller Lenditums krav. Uppfyller du inte Lenditums grundkrav har du inte möjlighet att bli beviljad lån via dem.
 • Se till att de erbjuder det lånebelopp du är ute efter. Lenditum erbjuder lånebelopp från 1 000 till 600 000 kronor. Många låneförmedlare har dessutom filter för vilka låneansökningar de skickar vidare till sina samarbetspartners. Dessa filter baseras i regel på vilket lånebelopp ansökan gäller samt låntagarens kreditvärdighet. Det kan innebära att låneansökningar på framförallt små belopp (då alla långivare har olika lägsta lånebelopp) aldrig når vissa långivare. Behöver du bara låna en liten summa pengar bör du därför undvika Lenditum och istället ansöka direkt hos en enskild långivare.
 • Undersök om du har möjlighet att ansöka med en medsökande. Lenditum tillåter att du ansöker om lån via dem tillsammans med en medsökande. Att låna pengar med en medsökande innebär normalt sett högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor än annars. Har du möjlighet att lägga till en medsökande kan det således vara en bra idé. En eventuell medsökande får samma betalningsansvar för lånet som den andre låntagaren.
 • Dubbelkolla om din nuvarande årsinkomst matchar din deklarerade inkomst. Flera av Lenditums anslutna långivare jämför den inkomst du anger i deras låneformulär med din taxerade inkomst. Om en långivare hittar avvikelser begär denne ofta ut kompletteringar, som till exempel lönespecifikationer, arbetsgivarintyg eller anställningsavtal, för att verifiera din inkomst. Är din nuvarande inkomst högre än din deklarerade inkomst bör du således vara förberedd på att kompletteringar kommer att efterfrågas.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilken ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd med den månadskostnad som lånet skulle innebära.

Hur du ansöker om lån via Lenditum

Så här gör du för att ansöka om lån via Lenditum:

 1. Välj lånebelopp du vill ansöka om samt löptiden för lånet.

 2. Ange om du vill samla befintliga lån eller krediter.

 3. Fyll i dina personuppgifter.

 4. Identifiera dig med BankID och lämna in din låneansökan.

 5. Invänta lånebesked från Lenditums partners (det kan ta upp till ett dygn att få svar från samtliga).

 6. Jämför dina erbjudanden och välj den med bäst villkor.

 7. Signera skuldebrevet med BankID och invänta att lånet utbetalas.

Det är enkelt och går snabbt att ansöka om lån via Lenditum. Om du vill öka din möjlighet att bli beviljad till exempel ett högt lånebelopp kan du inkludera en medsökande i din låneansökan.

Så har vi betygsatt Lenditum

Lenditum tillhör kategorin låneförmedlare. Lånea har baserat deras betyg på 51 referenspunkter relaterade till lånekostnad, förmedling av privatlån, förmedling av SMS lån (snabblån), beviljandegrad, kundnöjdhet och kundservice. Låneas betyg är baserat på en jämförelse av svenska låneförmedlare som erbjuder privatlån och SMS lån (snabblån).

Vi har betygsatt Lenditum enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av privatlån: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): står för 20 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundnöjdhet: står för 10 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom varje kategori har vi även tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Lenditum som till exempel lånebelopp, återbetalningstid, räntespann och avgifter. Lånea har vid betygssättningen också tagit hänsyn till hur många långivare Lenditum samarbetar med och vilka lånevillkor varje enskild långivare eller bank erbjuder.

Därtill har vi utvärderat Lenditums dokumenterade eller utifrån krav och villkor uppskattade, beviljandegrad. Bedömningen av kundnöjdhet baserar Lånea på externa källor som uppdateras regelbundet. Slutligen har vi utvärderat låneförmedlarens öppettider och möjligheterna att kontakta Lenditum för personlig kundservice.

Läs av fullständiga beskrivning av Låneas metod.

Frågor och svar

Är det säkert att låna pengar via Lenditum?

Ja, det är säkert att låna pengar via Lenditum. Lenditum drivs av bolaget Lenditum AB som haft tillstånd hos Finansinspektionen sedan år 2021 för att få förmedla konsumentkrediter. Bolaget står även under regelbunden tillsyn av myndigheten.

Erbjuder Lenditum SMS lån (snabblån)?

Ja, Lenditum samarbetar med 3 partners som erbjuder SMS lån (snabblån). Två av dessa snabblån är kontokrediter. Om du vill jämföra fler snabblån bör du vända dig till en annan låneförmedlare än Lenditum.

Erbjuder Lenditum privatlån?

Ja, Lenditum samarbetar med 6 stycken långivare som erbjuder privatlån. Det är färre partners med privatlån än vad andra låneförmedlare har. Om du vill jämföra fler privatlån behöver du vända dig till en annan låneförmedlare än Lenditum.

Erbjuder Lenditum en trygghetsförsäkring?

Nej, Lenditum erbjuder inte en trygghetsförsäkring eller en låneskyddsförsäkring. Om det är viktigt för dig att vara försäkrad ska du vända dig till en annan låneförmedlare än Lenditum.

Vilken ränta har Lenditums lån?

Lån via Lenditum har en ränta på 4,9–39,8 %. Lenditums representativa ränta (den ränta flera av deras kunder har) är på 5,55 %.

Detaljerad information om Lenditum

Information om Lenditum
Anslutna långivare
9 st
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Varierar mellan långivare
Direktutbetalning
Varierar mellan långivare
Utbet. helger & kvällar
Nej
Endast i specialfall hos ett fåtal långivare
Betyg hos Trustpilot
4.6 / 5 Trust pilot score 4.6 / 5
(1654 omdömen)
Krav hos Lenditum
Betalningsanmärkningar
Accepteras
Ålderskrav
18 - - år
Inkomstkrav
10 000 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
×
så länge du får ersättning från en a-kassa
Lån utan Bank-ID
Nej
Skuld hos Kronofogden
Accepteras ej
 
Detaljer om Lenditum
Ränta
4,9 - 39,8 %
Effektiv ränta
5,69 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med låneperiod 120 månader.
Uppläggningsavgift
0 kr
Aviavgift
0 kr
Betalningsfria månader
Beror på långivare
Ansökan hos Lenditum
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Låneförmedlare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 5,55 % nominell ränta, 0 kr i uppläggningsavgift och 0 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 081 kr och effektiv ränta på 5,69 %. Totalt att betala blir 130 529 kr.