Sidan innehåller annonser

Lån via Comboloan: Låna upp till 600 000 kr - Omdöme 2024

Comboloan erbjuder inte egna lån, utan förmedlar privatlån och SMS lån från olika långivare som de samarbetar med. De främsta fördelarna med att ta lån via en låneförmedlare är att du kostnadsfritt kan jämföra lån med bara en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

Comboloan har 12 stycken partners, varav 11 stycken ger ut privatlån och 1 ger ut SMS lån. Lån via Comboloan ges ut till ett belopp på 50 000600 000 kr, med en ränta på 3,95–28 % och en längsta löptid på 20 år. Vad som främst utmärker Comboloan är att de samarbetar med få partners.

Comboloan samarbetar med väldigt få partners. Om du vill jämföra många privatlån och SMSlån bör du vända dig till en annan låneförmedlare än Comboloan.

Läs hela recensionen

Comboloan
 • Lånebelopp: 50 000 - 600 000 krFördel
 • Ränta: 3,95 - 28 %Fördel
 • Löptid: 1 - 20 år Fördel
Läs mer eller ansök på Comboloan.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Comboloan: Ganska dåligt, 1.8/5

Lånea anser att Comboloans låneförmedling sammantaget är ganska dålig och de ges betyget 1,8 av 5. Det är lägre än 3,6, vilket är ett genomsnittligt betyg för de låneförmedlare Lånea recenserat.

Vårt omdöme av Comboloans lån är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 1.5/5. Comboloan samarbetar med förhållandevis få långivare, men vissa av dessa erbjuder lån till låg ränta.
 • Förmedling av privatlån: betyg 2.8/5. Comboloan har en okej förmedling av privatlån. De samarbetar dock med färre partners än många andra låneförmedlare.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): betyg 1/5. Comboloan samarbetar med ovanligt få långivare som ger ut SMS lån (snabblån).
 • Beviljandegrad: betyg 1.8/5. Eftersom Comboloan samarbetar med få långivare, förmedlar de även färre lån som du kan bli beviljad. Flera av lånen de förmedlar kan däremot vara enkla att bli beviljade.
 • Kundnöjdhet: betyg 2/5. Comboloan har fått låga betyg på Trustpilot och Google reviews. De har dock recenserats av ovanligt få kunder, vilket gör deras betyg svårbedömda.
 • Kundservice: betyg 2/5. Comboloan har en medioker kundservice. De nås via mejl och chatt (de har inget telefonnummer på sin hemsida) mån-tors 09.00–17.00.

Gå till: Metod för betygsättning

Omdöme av Comboloan: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 1.8/5
Lånekostnad1.5/5
Förmedling av privatlån2.8/5
Förmedling av SMS lån (snabblån)1/5
Beviljandegrad1.8/5
Kundnöjdhet2/5
Kundservice2/5

Lånekostnad: Ganska dåligt, 1.5/5

review-star-full review-star-half review-star review-star review-star

Lånea anser att lånekostnaden för lån via Comboloan är ganska dålig och de ges i denna kategori betyget 1,5 av 5. Det är ett lågt betyg jämfört med andra låneförmedlare som Lånea har recenserat. Det genomsnittliga lånekostnadsbetyget för alla låneförmedlare Lånea recenserat är 3,5. De lån som förmedlas via Comboloan har ett räntespann på 3,95–28 %.

Vad som är positivt med lånekostnaden för lånen Comboloan förmedlar är att en hög andel av dem har förhållandevis låg ränta. 8 stycken av Comboloans 12 partners har i Låneas recensioner fått ett lånekostnadsbetyg på minst 3,5 av 5. Lån som Lånea har gett ett högt lånekostnadsbetyg har i regel en låg ränta och saknar i vissa fall avgifter.

Nackdelen med Comboloan, vilket påverkar lånekostnaden för lånen de förmedlar, är att de samarbetar med få långivare. Av alla låneförmedlare som Lånea recenserat har låneförmedlarna i genomsnitt 18 stycken partners med ett lånekostnadsbetyg på 3,5 eller mer. Det är betydligt fler än Comboloan som bara har 8 stycken. Du har med andra ord chans att bli beviljad ett billigt lån via Comboloan, men inte att jämföra lika många billiga lån som hos andra låneförmedlare.

Förmedling av privatlån: Mediokert, 2.8/5

review-star-full review-star-full review-star-three-quarters review-star review-star

Lånea anser att Comboloans förmedling av privatlån är medioker och de ges i denna kategori betyget 2,8 av 5. Comboloan samarbetar med färre långivare som erbjuder privatlån än vad många andra låneförmedlare gör. I dagsläget har de 11 stycken partners som ger ut privatlån. Det är betydligt färre än genomsnittet; i genomsnitt har de låneförmedlare Lånea recenserat 23 stycken partners som ger ut privatlån.

Vad som är positivt med de lån Comboloan förmedlar är att en stor andel (7 av 11 stycken partners) har recenserats av Lånea med ett betyg på minst 3,5 av 5. Lån som Lånea gett ett högt betyg har i regel en låg ränta, en smidig låneprocess eller en hög tillgänglighet.

Den största nackdelen med Comboloans förmedling av privatlån är att de samarbetar med få långivare. Ju färre samarbeten en låneförmedlare har, desto färre lån kan jämföras. Om du vill jämföra så många privatlån som möjligt, då bör du vända dig till en annan låneförmedlare än Comboloan.

Förmedling av SMS lån (snabblån): Dåligt, 1/5

review-star-full review-star review-star review-star review-star

Lånea anser att Comboloans förmedling av SMS lån (snabblån) är dålig och de ges i denna kategori betyget 1 av 5. Comboloan samarbetar med färre långivare som ger ut SMSlån än i princip alla andra låneförmedlare. I dagsläget har de endast 1 partner som ger ut SMS lån (snabblån).

Vad som är positivt med SMSlånet Comboloan förmedlar är att det är relativt enkelt att bli beviljad om du inkluderar en borgensman i din låneansökan. Du kan bli beviljad lånet med en borgensman om du har låg inkomst eller betalningsanmärkningar.

Den absolut största nackdelen med Comboloans förmedling av SMS lån är att de samarbetar med få partners. Andra låneförmedlare som Lånea recenserat har i genomsnitt 4 partners som ger ut SMS lån.

Beviljandegrad: Ganska dåligt, 1.8/5

review-star-full review-star-three-quarters review-star review-star review-star

Lånea anser att Comboloans beviljandegrad är ganska dålig och de ges i denna kategori betyget 1,8 av 5. Det är ett betyg som är lägre än genomsnittet; i genomsnitt har Lånea gett låneförmedlare ett betyg på 3,5 i kategorin beviljandegrad.

Det enda som är positivt med beviljandegraden hos Comboloan är att en ganska stor andel av deras partners (9 av 12 stycken) ger ut lån som Lånea recenserat och gett ett högt betyg på minst 3,5 av 5 i kategorin beviljandegrad. Du kan bli beviljad lån via Comboloan även om du är arbetslös (om du söker med en medsökande) eller om du har betalningsanmärkningar.

Den främsta nackdelen med beviljandegraden hos Comboloan är att de har få partners. Det gör att deras betyg i kategorin beviljandegrad blir låg. Ju färre lån du kan jämföra hos en låneförmedlare, desto färre lån kan du bli beviljad. Andra låneförmedlare som Lånea recenserat samarbetar i genomsnitt med 17 stycken partners som ger ut lån som Lånea gett ett beviljandegradsbetyg på minst 3,5. Comboloan har endast 9 stycken sådana partners.

Kundnöjdhet: Ganska dåligt, 2/5

review-star-full review-star-full review-star review-star review-star

Lånea anser att Comboloans kundnöjdhet är ganska dålig och de ges i denna kategori betyget 2 av 5. Comboloan har i skrivande stund, april 2023, fått ovanligt få omdömen (en handfull) på Trustpilot och inga omdömen på Google reviews.

På Trustpilot har Comboloan fått betyget 4 av 5. Det är något lägre än genomsnittet; genomsnittsbetyget på Trustpilot för alla låneförmedlare Lånea har recenserat är 4,2.

Att Comboloan fått så pass få omdömen är helt klart negativt, då många andra låneförmedlare recenserats av ett högt antal människor. Flera av låneförmedlarna har dessutom recenserats med höga omdömen. Eftersom Comboloan fått så pass få omdömen anser vi att det inte går att dra någon slutsats av vad deras kunder tycker om deras förmedling.

Kundservice: Ganska dåligt, 2/5

review-star-full review-star-full review-star review-star review-star

Lånea anser att Comboloans kundservice är ganska dålig och de ges i denna kategori betyget 2 av 5. Det är ett betyg som är lägre än genomsnittet; i genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat fått ett betyg på 3,2 i kategorin kundservice.

Vad som är positivt med Comboloans kundservice är att de har en chatt på sin hemsida. Chatten är dock inte alltid bemannad och det kan ta tid innan du får svar på din fråga. I övrigt kan Comboloans kundtjänst nås via mejl mån-tors 09.00–17.00.

Nackdelen med Comboloans kundservice är att de har kortare öppettider än vad de flesta andra låneförmedlare har. Comboloan har dessutom stängt på lördagar och söndagar, vilket många andra låneförmedlare inte har.

Vem är Comboloan bäst för?

Comboloan är allra bäst för låntagare med medelhög till hög kreditvärdighet som vill jämföra endast privatlån. I dagsläget samarbetar Comboloan med 11 stycken partners som ger ut privatlån. Flera av lånen kan beviljas till en låg ränta och har få avgifter utöver räntan.

Omständigheter när Comboloan passar bra

Några omständigheter när det passar bra att låna via Comboloan:

 • Om du vill samla dyra krediter och lån. Du kan samla dyra krediter och lån via Comboloan till ett belopp på uppemot 600 000 kr. Du kan även inkludera en medsökande i din lånenasökan och på så sätt ha möjlighet att beviljas högre lånebelopp än annars. Genom att samla dina lån och krediter via Comboloan har du möjlighet att sänka din månadskostnad och förbättra din kreditvärdighet.
 • Om du vill ansöka om ett privatlån. Comboloan har 11 stycken partners som erbjuder privatlån. Att ansöka om privatlån via Comboloan passar bra för dig som vill ha möjlighet att jämföra flera lån, jämfört med att söka hos en enskild långivare.
 • Om du vill ansöka om billån utan att betala kontantinsats. Du kan ansöka om billån utan en kontantinsats via Comboloan, istället för att ta billån hos bilhandlaren. Det kan passa bra för dig som behöver köpa en bil, men som inte har en buffert på 15 % till kontantinsatsen.
 • Om du vill låna upp till 600 000 kr. Via Comboloan kan du ansöka om att låna upp till 600 000 kr. Om du vill maximera din chans att bli beviljad maxbeloppet via Comboloan kan du inkludera en medsökande i din låneansökan.
Läs mer på Comboloan.se

Vem är Comboloan sämst för?

Comboloan är sämst för låntagare som vill jämföra många privatlån eller SMS lån (snabblån). Comboloan är en av de låneförmedlare som har lägst antal samarbetspartners (endast 12 stycken). Det finns flera andra låneförmedlare som samarbetar med uppemot 40 stycken långivare.

Comboloan är även dåligt för låntagare som vill jämföra lån på ett lågt belopp. Comboloan erbjuder förmedling av lån till ett lägsta lånebelopp på 50 000 kr. Det är ett betydligt högre lägsta belopp än hos andra låneförmedlare som i regel har ett lägsta lånebelopp på 5 000–10 000 kr.

Avslutningsvis är Comboloan dåligt för låntagare som vill ta lån utan att belasta sin kreditvärdighet hos UC negativt. När du ansöker om lån via Comboloan görs en UC-förfrågan. Om du vill undvika kreditupplysning hos UC behöver du vända dig direkt till en enskild långivare som använder till exempel Bisnode eller Creditsafe som kreditupplysningsföretag.

Exempel på alternativa lån om Comboloan inte passar dig

Förslag på andra låneförmedlare om Comboloan inte passar dig:

 • Advisa: samarbetar med 33 stycken partners som ger ut privatlån och 9 stycken som ger ut SMS lån (snabblån). Lån via Advisa är på belopp på 5 000600 000 kr, med ett räntespann på 2,95–25,95 % och en längsta återbetalningstid på 20 år. Advisas lån passar bra för alla låntagare som vill jämföra många lån.
 • Lendo: samarbetar med 40 stycken partners, varav 32 stycken ger ut privatlån och 8 stycken ger ut SMS lån. Lån via Lendo ges ut till belopp på 10 000600 000 kr, med en ränta på 2,95–29,95 % och en längsta återbetalningstid på 20 år. Lendos lån passar bra för de flesta låntagare oavsett vilken kreditvärdighet låntagarna har.

Fördelar med Comboloan

De främsta fördelarna med lån från Comboloan är:

 • De förmedlar flera lån som har en låg ränta. Comboloan samarbetar med ett antal partners som kan erbjuda lån till en låg ränta. Den lägsta möjliga räntan hos Comboloan är 3,95 %. Det är främst en fördel för dig som har hög kreditvärdighet och därigenom kan bli beviljad lån till låg ränta.
 • Du kan jämföra lån trots betalningsanmärkningar. När du ansöker om lån via Comboloan får du inte automatiskt avslag på din låneansökan även om du har flera anmärkningar. Det är en fördel för dig som jämföra lån trots betalningsanmärkningar.
 • Du kan bli beviljad lån utan fast anställning. Det är en fördel för dig som till exempel är prov- eller timanställd. Du kan dessutom bli beviljad lån via Comboloan om du är arbetslös, så länge du söker med en medsökande som har en anställning. Se: Ta lån utan fast anställning.

Nackdelar med Comboloan

De främsta nackdelarna med Comboloan är:

 • De har en förhållandevis dålig kundservice. Comboloan kan inte nås via telefon och har kortare öppettider på vardagar än många andra låneförmedlare. De har dessutom stängt på lördagar och söndagar. Det är en nackdel för dig som vill ta lån via en låneförmedlare som är enkel att nå.
 • De har få partners som ger ut SMS lån. Comboloan har endast 1 samarbetspartner som erbjuder SMS lån. Nackdelen med att de har få partners är att du får få (eller inga) SMS lån du kan jämföra mellan.
 • De jämför relativt få privatlån. Comboloan har endast 11 stycken partners som ger ut privatlån. Det är färre antal partners än vad många andra låneförmedlare har. Om du vill jämföra så många privatlån som möjligt är det bättre att vända dig till en annan låneförmedlare än Comboloan.
 • De förmedlar inte lån med direktutbetalning. Comboloan samarbetar inte med långivare som erbjuder lån med direktutbetalning. Det är en nackdel för dig som vill låna pengar snabbt.
 • Du kan inte låna med skulder hos Kronofogden. Det är en nackdel för dig som har skulder hos Kronofogden och vill jämföra samlingslån för att ta ett nytt lån och sänka din månadsbetalning. Vill du låna med skulder hos Kronofogden bör du vända direkt till en långivare som accepterar kronofogdeskulder.

Jämför Comboloan med andra låneförmedlare

Tabell 2: Comboloan i jämförelse med konkurrerande låneförmedlare.

Långivare Lånebelopp Ränta Låneas omdöme Direktutbetalning Utan UC Uppläggningsavgift Aviavgift Läs mer / ansök
Comboloan Comboloan 50 000-600 000 kr 3,95-28 %
4,7/5
Varierar mellan långivare Nej 0 - 495 kr 0 kr
Zmarta Zmarta 5 000-600 000 kr 2,95-26,05 %
4/5
Varierar mellan långivare Nej 0 - 995 kr 0 - 75 kr
Likvidum Likvidum 10 000-600 000 kr 2,95-25,95 %
4/5
Varierar mellan långivare Nej 495 kr 0 kr

Vad särskiljer Comboloan från andra låneförmedlare?

Det som främst särskiljer Comboloan från andra låneförmedlare är att Comboloan samarbetar med få partners och förmedlar lån till ett högt lägsta lånebelopp på 50 000 kr. Det finns flera andra låneförmedlare som samarbetar med uppemot 40 stycken partners och erbjuder förmedling av lån till ett lägsta lånebelopp på 5 000–10 000 kr.

Comboloan vs Zmarta

Både Comboloan och Zmarta förmedlar privatlån och SMS lån från samarbetsbartners. Zmarta har betydligt fler partners än Comboloan, 35 stycken. 29 stycken av dem ger ut privatlån och 5 stycken ger ut SMS lån. Comboloan har 12 partners, varav 11 stycken ger ut privatlån och endast 1 ger ut SMS lån.

Båda låneförmedlarna har ett liknande räntespann. Comboloan har en frånränta på 3,95 % och en maxränta på 28 %. Zmarta har en frånränta på 2,95 % och en maxränta på 26,05 %. De båda långivarna har även en lika lång maximal löptid. Lån via Zmarta har en längsta återbetalningstid på 20 år, liksom Comboloan som har en längsta återbetalningstid på 20 år.

Comboloan vs Likvidum

Både Comboloan och Likvidum förmedlar lån från olika samarbetspartners. Likvidum har betydligt fler partners än Comboloan, 29 stycken. 25 stycken av dem ger ut privatlån och 4 stycken ger ut SMS lån. Comboloan har 12 partners, varav 11 stycken ger ut privatlån och endast 1 SMS lån.

Lånea har betygsatt Likvidum med en högre beviljandegrad än Comboloan. Det beror främst på att Likvidum har många partners medan Comboloan har ovanligt få partners, vilket sänker deras beviljandegrad. Du kan däremot bli erbjuden lån via Comboloan även om du är arbetslös så länge du ansöker med en medsökande. Du kan inte bli erbjuden lån via Likvidum om du saknar någon form av anställning.

Innan du jämför lån hos Comboloan

Innan du påbörjar en lånejämförelse hos Comboloan bör du beakta detta:

 • Dubbelkolla att du uppfyller Comboloans krav. Uppfyller du inte Comboloans grundkrav har du inte möjlighet att bli beviljad lån via dem.
 • Se till att de erbjuder det lånebelopp du är ute efter. Comboloan erbjuder lånebelopp från 50 000 till 600 000 kronor. Många låneförmedlare har dessutom filter för vilka låneansökningar de skickar vidare till sina samarbetspartners. Dessa filter baseras i regel på vilket lånebelopp ansökan gäller samt låntagarens kreditvärdighet. Det kan innebära att låneansökningar på framförallt små belopp (då långivare har olika lägsta lånebelopp) aldrig når vissa långivare. Behöver du bara låna en liten summa pengar bör du därför undvika Comboloan och istället ansöka direkt hos en enskild långivare.
 • Undersök om du har möjlighet att ansöka med en medsökande. Comboloan tillåter att du ansöker om lån via dem tillsammans med en medsökande. Att låna pengar med en medsökande innebär normalt sett högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor än annars. Har du möjlighet att lägga till en medsökande kan det således vara en bra idé. En eventuell medsökande får samma betalningsansvar för lånet som den andre låntagaren.
 • Dubbelkolla att din nuvarande årsinkomst matchar din deklarerade inkomst. Flera av Comboloans anslutna långivare jämför den inkomst du anger i deras låneformulär med din taxerade inkomst. Om en långivare hittar avvikelser begär denne ofta ut kompletteringar, som till exempel lönespecifikationer, arbetsgivarintyg eller anställningsavtal, för att verifiera din inkomst. Är din nuvarande inkomst högre än din deklarerade inkomst bör du således vara förberedd på att kompletteringar kommer att efterfrågas.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilken ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd med den månadskostnad som lånet skulle innebära.

Hur du ansöker om lån via Comboloan

Så här gör du för att ansöka om lån via Comboloan:

 1. Ange hur mycket du önskar att låna samt löptiden för lånet.

 2. Ange syftet med ditt lån.

 3. Fyll i dina personuppgifter som bland annat innefattar boendeform och civilstånd.

 4. Signera och skicka in din låneansökan med hjälp av BankID.

 5. Invänta svar från Comboloans partners (tar ungefär upp till ett dygn att få svar från alla).

 6. Jämför låneerbjudanden och välj den med bäst villkor.

 7. Signera skuldebrevet med BankID och invänta utbetalning av lånet.

Comboloan har en enkel och snabb ansökningsprocess. Om du behöver personlig hjälp rekommenderar vi i första hand att du kontaktar dem via deras chatt.

Så har vi betygsatt Comboloan

Comboloan tillhör kategorin låneförmedlare. Lånea har baserat deras betyg på 51 referenspunkter relaterade till lånekostnad, förmedling av privatlån, förmedling av SMS lån (snabblån), beviljandegrad, kundnöjdhet och kundservice. Låneas betyg är baserat på en jämförelse av svenska låneförmedlare som erbjuder privatlån och SMS lån (snabblån).

Vi har betygsatt Comboloan enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av privatlån: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): står för 20 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundnöjdhet: står för 10 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom varje kategori har vi även tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Comboloan som till exempel lånebelopp, återbetalningstid, räntespann och avgifter. Lånea har vid betygssättningen också tagit hänsyn till hur många långivare Comboloan samarbetar med och vilka lånevillkor varje enskild långivare eller bank erbjuder.

Därtill har vi utvärderat Comboloans dokumenterade eller utifrån krav och villkor uppskattade, beviljandegrad. Bedömningen av kundnöjdhet baserar Lånea på externa källor som uppdateras regelbundet. Slutligen har vi utvärderat låneförmedlarens öppettider och möjligheterna att kontakta Comboloan för personlig kundservice.

Läs av fullständiga beskrivning av Låneas metod.

Frågor och svar

Är det säkert att låna pengar av Comboloan?

Ja, det är säkert att låna pengar av Comboloan. Comboloan har tillstånd av Finansinspektionen för att förmedla konsumentkrediter och står under regelbunden tillsyn av myndigheten.

Erbjuder Comboloan SMS lån (snabblån)?

Ja, Comboloan samarbetar i dagsläget med 1 partner som erbjuder SMS lån (snabblån). Om du kan inkludera en godkänd borgensman i din låneansökan är lånet relativt enkelt att bli beviljad.

Erbjuder Comboloan privatlån?

Ja, Comboloan samarbetar i dagsläget med 11 stycken långivare som erbjuder privatlån. Det är mycket få partners jämför med andra låneförmedlare. Om du vill jämföra fler privatlån behöver du vända dig till en annan låneförmedlare än Comboloan.

Erbjuder Comboloan en trygghetsförsäkring?

Nej, Comboloan erbjuder inte en trygghetsförsäkring. Om det är viktigt för dig att vara försäkrad bör du vända dig till en annan låneförmedlare än Comboloan.

Vilken ränta har lån via Comboloan?

Lån via Comboloan har en ränta på 3,95–28 %. Comboloans representativa ränta (den ränta flera av deras kunder har) är på 6,55 %. Alla låntagare som ansöker om lån via Comboloan blir erbjuden en individuell ränta som baseras på låntagarens kreditvärdighet och betalningsförmåga.

Detaljerad information om Comboloan

Information om Comboloan
Anslutna långivare
12 st
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Varierar mellan långivare
Direktutbetalning
Varierar mellan långivare
Utbet. helger & kvällar
Nej
Endast i specialfall hos ett fåtal långivare
Betyg hos Trustpilot
4.6 / 5 Trust pilot score 4.6 / 5
(1657 omdömen)
Krav hos Comboloan
Betalningsanmärkningar
Accepteras
×
folkbokförd i Sverige
Ålderskrav
18 - - år
Inkomstkrav
10 000 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
×
arbetslös OK om medsök har jobb
Lån utan Bank-ID
Nej
Skuld hos Kronofogden
Accepteras ej
 
Detaljer om Comboloan
Ränta
3,95 - 28 %
Effektiv ränta
6,75 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med låneperiod 120 månader.
Uppläggningsavgift
0 - 495 kr
Aviavgift
0 kr
Betalningsfria månader
Beror på långivare
Ansökan hos Comboloan
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Låneförmedlare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 6,55 % nominell ränta, 0 kr i uppläggningsavgift och 0 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 138 kr och effektiv ränta på 6,75 %. Totalt att betala blir 136 563 kr.