Sidan innehåller annonser

Lån via Zmarta: Låna upp till 600 000 kr - Omdöme 2024

Zmarta ger inte ut några egna lån utan förmedlar privatlån och SMS lån (snabblån) från olika långivare. Fördelen med att ta lån via en låneförmedlare är att du kan jämföra flera lån på en och samma gång, med endast en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

Zmarta samarbetar med 35 stycken långivare. 29 av dem ger ut privatlån och 5 av dem ger ut SMS lån. Lån via Zmarta beviljas till belopp på 5 000600 000 kr, en ränta på 2,95–26,05 % och en längsta löptid på 20 år. Vad som främst utmärker Zmarta är att de samarbetar med många långivare.

Även om Zmarta har många partners har de färre än en del andra låneförmedlare. Om du vill jämföra så många privatlån eller SMS lån som möjligt, bör du vända dig till en annan låneförmedlare än Zmarta.

Läs hela recensionen

Zmarta
 • Lånebelopp: 5 000 - 600 000 krFördel
 • Ränta: 2,95 - 26,05 %Fördel
 • Löptid: 1 - 20 år Fördel
Ansök nu
Läs mer eller ansök på Zmarta.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Zmarta: Ganska bra, 4/5

Lånea anser att låneförmedling via Zmarta sammantaget är ganska bra och de ges betyget 4 av 5. Det är högre än 3,6, vilket är det genomsnittliga betyget för de låneförmedlare Lånea recenserat.

Vårt omdöme av lån via Zmarta är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 4/5. Flera av de partners Zmarta samarbetar med ger ut lån till en låg frånränta och med få avgifter utöver ränta.
 • Förmedling av privatlån: betyg 4.8/5. Zmarta samarbetar med 29 stycken långivare som erbjuder privatlån. Flera av lånen har fått ett högt betyg i Låneas recensioner.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): betyg 4/5. Zmarta förmedlar SMS lån (snabblån) från 5 stycken långivare, varav flera av lånen har fått ett högt betyg i Låneas recensioner.
 • Beviljandegrad: betyg 4.2/5. Det är relativt enkelt att bli beviljad lån via Zmarta. Du kan till exempel bli beviljad lån om du är arbetslös (om du har ersättning från en a-kassa), om du har en låg inkomst eller om du har betalningsanmärkningar.
 • Kundnöjdhet: betyg 3.8/5. Zmarta har recenserats med flera positiva omdömen på både Trustpilot och Google reviews.
 • Kundservice: betyg 2/5. Zmarta har en okej kundservice. De nås via telefon, mejl och chatt på vardagar 08.00-17.00.

Gå till: Metod för betygsättning

Läs mer på Zmarta.se

Omdöme av Zmarta: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 4/5
Lånekostnad4/5
Förmedling av privatlån4.8/5
Förmedling av SMS lån (snabblån)4/5
Beviljandegrad4.2/5
Kundnöjdhet3.8/5
Kundservice2/5

Lånekostnad: Ganska bra, 4/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Lånea anser att lånekostnaden för lån via Zmarta är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 4 av 5. Det är ett betyg som är högre än genomsnittet. I genomsnitt har alla låneförmedlare som Lånea recenserat ett lånekostnadsbetyg på 3,5. Lån via Zmarta har ett räntespann på 2,95–26,05 %.

Vad som är positivt med lånekostnaden för de lån som jämförs via Zmarta är att flera av dem har en låg lånekostnad. 19 stycken av Zmartas partners erbjuder lån som recenserats av Lånea med ett betyg på minst 3,5 i kategorin lånekostnad. Det är något högre än genomsnittet. I genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat 18 stycken partners med ett lånekostnadsbetyg på minst 3,5.

Det som är negativt med lånekostnaden hos Zmarta är att Zmarta samarbetar med något färre partners än en del andra låneförmedlare. Det i sin tur bidrar till att de har färre partners som ger ut lån med låg ränta som kan jämföras.

Förmedling av privatlån: Enastående, 4.8/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-three-quarters

Lånea anser att Zmartas förmedling av privatlån är enastående och de ges i denna kategori betyget 4,8 av 5. Zmarta samarbetar med 29 stycken partners som ger ut privatlån. Det är högre än genomsnittet. I genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat 23 stycken partners som ger ut privatlån.

Det som är positivt med de privatlån som förmedlas via Zmarta är att flera av lånen har fått ett högt betyg i Låneas recensioner. 12 stycken av Zmartas partners ger ut lån som Lånea gett ett betyg på minst 3,5 av 5. Det samma som genomsnittet. I genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat 12 stycken privatlån som fått ett betyg på minst 3,5.

Fördelen med att Zmarta har flera partners som ger ut privatlån är att det i regel innebär att låntagare får fler lån att jämföra mellan.

Förmedling av SMS lån (snabblån): Ganska bra, 4/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Lånea anser att Zmartas förmedlingen av SMS lån (snabblån) är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 4 av 5. Zmarta samarbetar med 5 partners som ger ut SMS lån (snabblån). Det är högre än genomsnittet; i genomsnitt förmedlar låneförmedlare som Lånea har recenserat 4 stycken olika SMS lån.

Fördelen med de SMS lån som förmedlas via Zmarta är att flera av dem har fått ett högt betyg i Låneas recensioner av SMS lån. 3 stycken av Zmartas partners ger ut SMS lån som lånea recenserat med ett betyg på minst 3,5 av 5. Det är samma som genomsnittet; i genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat 3 stycken SMS lån med ett betyg på 3,5 eller mer.

Vad som är negativt med Zmarta förmedling av SMS lån är att de samarbetar med färre partners än en del andra låneförmedlare. Om du vill ha möjlighet att jämföra så många SMS lån som möjligt, då kan det vara bättre om du vänder dig till en annan låneförmedlare än Zmarta.

Beviljandegrad: Bra, 4.2/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-one-quarter

Lånea anser att Zmartas beviljandegrad är bra och de ges i denna kategori betyget 4,2 av 5. Det är högre än genomsnittet; i genomsnitt har låneförmedlare som Lånea har recenserat ett betyg på 3,5 i kategorin beviljandegrad.

Vad som är positivt med beviljandegraden hos Zmarta är att de förmedlar flera lån som fått ett högt betyg i Låneas recensioner. Zmarta har 20 stycken partners som Lånea har recenserat med ett högt betyg på minst 3,5 i kategorin beviljandegrad. Det är högre än genomsnittet. I genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat 17 stycken partners med ett betyg i beviljandegrad på 3,5 eller mer.

Det enda som är negativt med beviljandegraden hos Zmarta är att Zmarta har något färre partners än en del andra låneförmedlare. Det finns dock flera låneförmedlare som har färre partners än Zmarta.

Kundnöjdhet: Ganska bra, 3.8/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-three-quarters review-star

Lånea anser att Zmartas kundnöjdhet är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 3,8 av 5. Zmarta har fått en hel del positiva omdömen online, på både Trustpilot och Google reviews.

På Trustpilot har Zmarta fått betyget 4,6 av 5. Det är högre än genomsnittet; genomsnittsbetyget på Trustpilot för de låneförmedlare Lånea har recenserat är 4,2. På Google reviews har Zmarta däremot fått betyget 2,6 av 5. Det är lägre än genomsnittet; genomsnittsbetyget för de låneförmedlare Lånea har recenserat är 3,5.

Zmarta har recenserats av få personer på Google reviews, men de har recenserats av mer än 4 000 personer på Trustpilot. Det gör att deras betyg på Trustpilot förmodligen säger mer om vad Zmartas kunder tycker om deras förmedling än vad deras betyg på Google gör.

Kundservice: Ganska dåligt, 2/5

review-star-full review-star-full review-star review-star review-star

Lånea anser att Zmartas kundservice är medioker och de ges i denna kategori betyget 2 av 5. Det är sämre än genomsnittet; i genomsnitt har låneförmedlare som Lånea har recenserat fått ett betyg på 3,2 i kategorin kundservice.

Zmartas kundservice kan nås via telefon, mejl och chatt på vardagar klockan 08.00-17.00. De har förhållandevis bra öppettider, men det är sämre än hos många andra låneförmedlare. Det finns flera andra låneförmedlare som har längre öppettider och som dessutom har öppet på helger.

Vem är Zmarta bäst för?

Zmarta kan vara bra för många låntagare, oavsett vilken kreditvärdighet dessa har. Det beror på att Zmarta samarbetar med förhållandevis många partners som ger ut både privatlån och SMS lån. Flera av lånen som förmedlas har en låg frånränta och hög beviljandegrad.

Omständigheter när Zmarta passar bra

Några omständigheter när det passar bra att låna via Zmarta:

 • Om du vill samla alla dina lån. Du kan låna via Zmarta till ett belopp på upp till 600 000 kr. Genom att samla alla dina lån med hög ränta i ett nytt lån med låg ränta via Zmarta har du en god chans att sänka din månadskostnad.
 • Om du vill jämföra flera lån. Zmarta har 35 stycken olika partners vars lån de förmedlar. Det är mer än genomsnittet på 27 för alla låneförmedlare som Lånea har recenserat. Genom att ta SMS lån privatlån eller SMS lån via Zmarta har du möjlighet att jämföra flera lån och välja det lån du blir beviljad till bäst villkor.
 • Om du vill ta ett SMS lån. Zmarta samarbetar med 5 stycken partners som erbjuder SMS lån. Det är något mer än genomsnittet på 4 för alla låneförmedlare som Lånea har recenserat. Om du vill ta ett SMS lån har du således möjlighet att jämföra flera SMSlån hos Zmarta.
 • Om du vill ansöka om ett privatlån. Zmarta har 29 stycken partners som ger ut privatlån. Det är fler än genomsnittet på 23 för alla låneförmedlare som Lånea har recenserat. Genom att ansöka om privatlån via Zmarta kan du jämföra flera privatlån och ha en chans att hitta ett lån till bra villkor.
 • Om du vill låna 5 000 kr. Du kan låna 5 000 kr via Zmarta. Det är ett lägre minsta lånebelopp än vad många andra låneförmedlare har. Det är också lägre än vad du normalt kan ansöka om då du vänder dig till en enskild långivare.
 • Om du vill ta ett billån utan kontantinsats. Om du ska köpa en bil och vill ta ett billån utan kontantinsats kan du ansöka om lån via Zmarta istället för att låna av bilhandlaren. Det passar bra för dig som inte har en buffert du kan lägga som kontantinsats.
 • Om du vill ta lån på 600 000 kr. Flera av Zmartas samarbetspartners kan erbjuda lån på upp till 600 000 kr. Det är också det högsta beloppet som privatlån beviljas till idag. Om du har en hög kreditvärdighet eller ansöker med en medsökande ökar din chans att bli beviljad deras maxbelopp.
Läs mer på Zmarta.se

Vem är Zmarta sämst för?

Zmarta är sämst för låntagare som vill jämföra så många privatlån och SMS lån som möjligt. Även om Zmarta samarbetar med många långivare har de färre partners än vad en del andra låneförmedlare har. Till exempel samarbetar Lendo, Advisa och Sambla med fler långivare än Zmarta.

Zmarta är även dåligt för låntagare som inte vill påverka sin kreditvärdighet negativt hos UC genom en kreditupplysning. Om du vill undvika kreditupplysning hos UC kan du istället vända dig direkt till en enskild långivare som använder ett annat kreditupplysningsföretag än UC (till exempel Bisnode eller Creditsafe).

Exempel på alternativa lån om Zmarta inte passar dig

Förslag på andra låneförmedlare om Zmarta inte passar dig:

 • Lendo: har 42 stycken partners, varav 32 stycken ger ut privatlån och 8 stycken ger ut SMS lån. Lån via Lendo erbjuds till belopp på 5 000600 000 kr, med en ränta på 2,95–29,95 % och en längsta löptid på 20 år. Lendos lån passar bra för de flesta låntagare oavsett vilken kreditvärdighet de har.
 • Advisa: förmedlar privatlån från 33 stycken partners och SMS lån från 9 partners. Lån via Advisa är på belopp på 5 000600 000 kr, har ett räntespann på 2,95–25,95 % och en maximal löptid på 20 år. Advisas lån passar bra för alla låntagare med medelhög kreditvärdighet som vill jämföra många lån med låg lånekostnad.

Fördelar med Zmarta

De främsta fördelarna med lån från Zmarta är:

 • Du kan jämföra lån även om du har en betalningsanmärkning. Zmarta kommer inte att automatiskt neka dig lån även om du har en anmärkning. Det är en fördel för dig som vill kunna jämföra flera lån trots en betalningsanmärkning.
 • Du kan bli beviljad lån med en låg ränta. Zmarta har en frånränta på 2,95 % och en representativ ränta (den ränta en stor del av deras kunder har) på 6,99 %. Det är en fördel för dig som har hög kreditvärdighet och därigenom har en chans att bli beviljad lån med en låg ränta.
 • Du kan ansöka och bli beviljad lån utan BankID. Det är en fördel för dig som inte har ett BankID. De går dock att ansöka och bli beviljad lån utan BankID hos de flesta låneförmedlare.
 • Du kan ta lån utan fast anställning. Det är en fördel för dig som till exempel är timanställd eller provanställd. Zmarta har flera samarbetspartners som du kan ta lån hos utan fast anställning.
 • De förmedlar lån som är enkla att få. Zmarta har en högre beviljandegrad än flera andra låneförmedlare. Du kan bli beviljad lån via dem även om du är arbetslös (om du har ersättning från en a-kassa), om du har en låg inkomst eller om du har betalningsanmärkningar. Om du vill jämföra lån som är enkla att få, då kan Zmarta således vara ett bra alternativ för dig.
 • Du kan jämföra flera SMS lån. Zmarta samarbetar med 5 stycken partners som ger ut SMS lån. Det är en fördel för dig som vill jämföra flera SMS lån på en och samma gång med bara en låneansökan. Det finns däremot andra låneförmedlare som förmedlar fler SMS lån, men även låneförmedlare som inte förmedlar SMS lån överhuvudtaget.

Nackdelar med Zmarta

De främsta nackdelarna med Zmarta är:

 • De har färre partners än en del andra låneförmedlare. Zmarta samarbetar med 35 stycken partners. Det är färre än vad en del andra låneförmedlare har och är en nackdel för dig som vill kunna jämföra så många privat- eller SMS lån som möjligt.
 • Du kan inte ansöka om lån utan en kreditupplysning hos UC. Det är en nackdel för dig som inte vill påverka din kreditvärdighet hos UC negativt, genom en kreditupplysning hos UC. Om du vill ansöka om lån utan en kreditupplysning hos UC kan du vända dig direkt till en långivare som använder ett annat kreditupplysningsföretag.
 • De har en medioker kundservice. Det är en nackdel för dig som vill ta lån via en låneförmedlare som är enkel att nå. Zmarta har kortare öppettider på vardagar än vad flera andra låneförmedlare har och de har dessutom stängt på helger.
 • Du kan inte beviljas lån med skulder hos Kronofogden. Det är en nackdel för dig som har skulder hos Kronofogden och vill jämföra samlingslån för att ta ett nytt lån och sänka din månadsbetalning. Om du vill ha chans att beviljas lån med skulder hos Kronofogden behöver du vända dig direkt till en långivare som accepterar kronofogdeskulder. Det kan vara en långviare såsom Nstart.

Jämför Zmarta med andra låneförmedlare

Tabell 2: Zmarta i jämförelse med konkurrerande låneförmedlare.

Långivare Lånebelopp Ränta Låneas omdöme Direktutbetalning Utan UC Uppläggningsavgift Aviavgift Läs mer / ansök
Zmarta Zmarta 5 000-600 000 kr 2,95-26,05 %
4/5
Varierar mellan långivare Nej 0 - 995 kr 0 - 75 kr
Lendo Lendo 10 000-600 000 kr 2,95-29,95 %
4,7/5
Varierar mellan långivare Nej 0 - 995 kr 0 - 75 kr
Enklare Enklare 5 000-600 000 kr 5,07-29,95 %
4,2/5
Varierar mellan långivare Nej 0 - 995 kr 0 - 75 kr

Vad särskiljer Zmarta från andra låneförmedlare?

Det som främst särskiljer Zmarta från andra låneförmedlare är att du kan bli beviljad lån via dem även om du är arbetslös, så länge du har ersättning från en a-kassa. Det finns flera andra låneförmedlare som ger automatiskt avslag på din låneansökan om du inte har en fast anställning.

Zmarta vs Lendo

Både Zmarta och Lendo erbjuder privatlån och SMS lån utan krav på säkerhet. Lendo samarbetar med fler partners än vad Zmarta gör, nämligen 40 stycken. 32 av dessa ger ut privatlån och 8 stycken SMS lån (snabblån). Zmarta har 35 stycken partners, varav 29 stycken ger ut privatlån och 5 stycken SMS lån.

Lendo har en högre beviljandegrad än vad Zmarta har. Det beror främst på att Lendo samarbetar med fler partners. Du kan bli beviljad lån via Zmarta och lån via Lendo om du har betalningsanmärkningar eller saknar fast anställning.

Till skillnad från Zmarta kan du maximalt beviljas 30 000 kr om du saknar fast anställning eller pension via Lendo, och maximalt 150 000 kr om du har betalningsanmärkningar.

Zmarta vs Enklare

Zmarta förmedlar lån utan krav på säkerhet. Det gör även Enklare. De båda låneförmedlarna samarbetar nästan med lika många partners. Zmarta har 35 stycken partners, varav 29 stycken ger ut privatlån och 5 stycken ger ut SMS lån. Enklare har 35 stycken partners, varav 29 av dem ger ut privatlån och 6 stycken SMS lån (snabblån).

Båda låneförmedlarna har en låg frånränta. Zmarta har en frånränta på 2,95 % och Enklare har en frånränta på 5,07 %. De båda låneförmedlarna har även en lång längsta löptid. Zmartas lån har en maximal löptid på 20 år. Enklares lån har också en maximal löptid på 20 år.

Innan du jämför lån hos Zmarta

Innan du påbörjar en lånejämförelse hos Zmarta bör du beakta detta:

 • Dubbelkolla att du uppfyller Zmartas krav. Uppfyller du inte Zmartas grundkrav har du inte möjlighet att bli beviljad lån via dem.
 • Se till att de erbjuder det lånebelopp du är ute efter. Zmarta erbjuder lånebelopp från 5 000 till 600 000 kronor. Många låneförmedlare har dessutom filter för vilka låneansökningar som skickas vidare till deras samarbetspartners. Dessa filter baseras i regel på vilket lånebelopp ansökan gäller samt låntagarens kreditvärdighet. Det kan innebära att låneansökningar på framförallt små belopp (då långivare har olika lägsta lånebelopp de beviljar) aldrig når vissa långivare. Behöver du bara låna en liten summa pengar kan du därför undvika Zmarta och istället ansöka direkt hos en enskild långivare.
 • Undersök om du har möjlighet att ansöka med en medsökande. Zmarta tillåter att du ansöker om lån hos dem tillsammans med en medsökande. Att låna pengar med en medsökande innebär normalt sett högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor än annars. Har du möjlighet att lägga till en medsökande kan det således vara en bra idé. En eventuell medsökande får ett lika stort betalningsansvar för lånet som den andre låntagaren.
 • Dubbelkolla om din nuvarande årsinkomst matchar din deklarerade inkomst. Flera av Zmartas anslutna långivare jämför den inkomst du anger i deras låneformulär med din taxerade inkomst. Om en långivare hittar avvikelser begär denne ofta ut kompletteringar, som till exempel lönespecifikationer, arbetsgivarintyg eller anställningsavtal, för att verifiera din inkomst. Är din nuvarande inkomst högre än din deklarerade inkomst bör du således vara förberedd på att kompletteringar kommer att efterfrågas.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilken ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd att leva med den månadskostnad som lånet skulle innebära.

Hur du ansöker om lån via Zmarta

Så här gör du för att ansöka om lån via Zmarta online:

 1. Ange hur mycket du vill låna och löptiden för lånet.

 2. Ange om du vill lösa befintliga lån.

 3. Fyll i dina personuppgifter samt om du har en medlåntagare.

 4. Signera din ansökan genom att identifiera dig med BankID.

 5. Invänta alla lånebesked (du får svar av samtliga långivare inom ett dygn).

 6. Jämför dina låneerbjudanden och välj den långivare som erbjuder dig lån till bäst villkor.

 7. Skriv under skuldebrevet och invänta utbetalning av lånet.

Zmarta har en bra och enkel låneprocess. Om du behöver rådgivning eller är osäker på långivarnas lånevillkor bör du kontakta Zmartas kundtjänst på nummer 0771-47 48 49.

Så har vi betygsatt Zmarta

Zmarta tillhör kategorin låneförmedlare. Vi på Lånea har baserat deras betyg på 51 referenspunkter relaterade till lånekostnad, förmedling av privatlån, förmedling av SMS lån (snabblån), beviljandegrad, kundnöjdhet och kundservice. Låneas betyg är baserat på en jämförelse av svenska låneförmedlare som erbjuder privatlån och SMS lån (snabblån).

Vi har betygsatt Zmarta enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av privatlån: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): står för 20 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundnöjdhet: står för 10 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom varje kategori har vi även tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Zmarta som till exempel lånebelopp, återbetalningstid, räntespann och avgifter. Lånea har vid betygssättningen också tagit hänsyn till hur många långivare och banker Zmarta samarbetar med, samt vilka lånevillkor varje enskild långivare och bank erbjuder.

Därtill har vi utvärderat Zmartas dokumenterade, eller utifrån krav och villkor uppskattade, beviljandegrad. Bedömningen av kundnöjdhet baserar Lånea på externa källor som uppdateras regelbundet. Slutligen har vi utvärderat låneförmedlarens öppettider och möjligheterna att kontakta Zmarta för personlig kundservice.

Läs av fullständiga beskrivning av Låneas metod.

Frågor och svar

Är det säkert att låna pengar från Zmarta?

Ja, det är säkert att låna pengar via Zmarta. Zmarta har tillstånd av Finansinspektionen för att förmedla konsumentkrediter. De står dessutom under regelbunden tillsyn av myndigheten.

Erbjuder Zmarta privatlån?

Ja, Zmarta samarbetar med 29 stycken olika partners som erbjuder privatlån. Flera av privatlånen erbjuds till en låg frånränta och har en hög beviljandegrad.

Erbjuder Zmarta SMS lån?

Ja, Zmarta samarbetar med 5 stycken olika långivare som erbjuder SMS lån (snabblån). Flera av lånen har en låg frånränta för att vara SMSlån, en hög beviljandegrad och en snabb låneprocess. Om du däremot vill jämföra så många SMSlån som möjligt finns det andra låneförmedlare som samarbetar med fler partners än Zmarta.

Har Zmarta en trygghetsförsäkring?

Ja, Zmarta erbjuder en trygghetsförsäkring. Genom att teckna deras försäkring kan du få hjälp att betala dina viktigaste kostnader om du till exempel drabbas av sjukdom, skada eller ofrivillig arbetslöshet. Du väljer ett försäkrat månadsbelopp på upp till 10 000 kr och ersättningen utbetalas under max 12 månader.

Vilken ränta erbjuder Zmarta?

De lån som förmedlas via Zmarta har ett räntespann på 2,95–26,05 % och en representativ ränta (den ränta en stor del av låntagarna har) på 6,99 %. Räntan är individuell och baseras på varje enskild låntagares kreditvärdighet, betalningsförmåga och hur stort belopp som lånas.

Detaljerad information om Zmarta

Information om Zmarta
Anslutna långivare
35 st
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Varierar mellan långivare
Direktutbetalning
Varierar mellan långivare
Utbet. helger & kvällar
Nej
Endast i specialfall hos ett fåtal långivare
Betyg hos Trustpilot
4.6 / 5 Trust pilot score 4.6 / 5
(20969 omdömen)
Krav hos Zmarta
Betalningsanmärkningar
Accepteras
×
Det är möjligt att beviljas med bet anm, däremot finns bättre alternativ än Zmarta för detta.
Ålderskrav
18 - 75 år
Inkomstkrav
8 400 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
×
Chansen att bli beviljad ett lån utan anställning eller pension är mycket lägre än för ett snabblån.
Lån utan Bank-ID
Ja
Skuld hos Kronofogden
Accepteras ej
 
Detaljer om Zmarta
Ränta
2,95 - 26,05 %
Effektiv ränta
2,99 - 30+ %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med låneperiod 120 månader.
Uppläggningsavgift
0 - 995 kr
Aviavgift
0 - 75 kr
Betalningsfria månader
Beror på långivare
Ansökan hos Zmarta
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Låneförmedlare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 5,95 % nominell ränta, 0 kr i uppläggningsavgift och 0 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 108 kr och effektiv ränta på 6,11 %. Totalt att betala blir 132 923 kr.