Nina Appelgren: Skribent på Lånea

 

Nina Appelgren skribent

Nina Appelgren, född 7 juni 1985, är expert inom privatekonomi och har läst Civilekonomprogrammet på SU och KaU. Nina arbetar som skribent på Lånea.se och har producerat en stor andel av allt innehåll på hemsidan.

Nina har skrivit mängder av artiklar om specifika typer av lån (såsom privatlån, billån eller snabblån), generella artiklar inom privatekonomi och recensioner av enskilda långivare. Utöver det har Nina även arbetat med utbildning av andra skribenter och framtagande av utbildningsdokument.

Expertis

Nina har god generell expertis inom ekonom i och med sina universitetsexamen inom ekonomi. Hennes mest nytillkomna expertis ligger inom redovisning och hur lån- och kreditprövningsprocesser fungerar hos svenska långivare.

Nina har bland annat arbetat med redovisning och revision på Ernst & Young. Hon har även arbetat med andra flera internetbaserade publikationer som behandlar ämnen såsom privatlån, kreditkort, bolån och sparande.

Utbildning

Nina har läst till CivilekonomStockholms Universitet (SU Civilekonomprogrammet – 240 HP, år 2010 till 2012) och Karlstads Universitet (KaU Civilekonomprogrammet – 240 HP, år 2012-2014).

Kuriosa

  • Har cirka två års erfarenhet som författare där hon skrivit om olika typer av lån samt utbildat andra skribenter.
  • Har arbetat med revision av både ägarledda bolag och större ledningsstyrda företag.
  • Är duktig på att göra svårbegripliga privatekonomiska ämnen enkla att förstå.
  • Har ett personligt intresse för investeringar.

Kontakta Nina

LinkedIn

Mail