Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Lån med direkt utbetalning till Handelsbanken

På denna sida hittar du som är kund i Handelsbanken alla långivare som erbjuder lån med direktutbetalning till Handelsbanken.

  • 14 långivare med direktutbetalning till Handelsbanken
  • Snabb utbetalning även kvällar och helger
  • YY lån utan UC och/eller anmärkning
  • Enkel ansökningsprocess dygnet runt
  • Svar direkt från flera långivare
  • Låna upp till 50 000 kronor
Ferratum

Bästa SMS-lånet med direkt överföring till Handelsbanken

Ferratum är det bästa SMS-lånet med direkt utbetalning till Handelsbanken. De har en automatisk kreditbedömning, vilket gör det möjligt för dem att godkänna och betala ut lån till Handelsbanken dygnet runt. Dessutom är lånet en kontokredit som kan återanvändas för direkta uttag.

Ansök nu!

Långivare som betalar ut direkt till Handelsbanken

Nedan har vi samlat långivare där du kan ansöka om lån med direkt utbetalning till Handelsbanken. De flesta av dem erbjuder lån med direkt utbetalning utan UC.

Vill du läsa mer om en långivare kan du klicka på ”Mer info” eller läsa vår recension om lånet. När du väl bestämt dig för att gå vidare klickar du på ”Gå till ansökan” för att komma till formuläret. Oftast får du svar redan samma dag.

Vanliga frågor

Hur mycket pengar kan jag låna direkt till HSB?

Den summa du kan låna hänger helt och hållet ihop med din kreditvärdering och huruvida du dras med betalningsanmärkningar. Efter kreditförfrågan gör de flesta långivare en individuell bedömning. Har du bra kreditvärdighet kan du låna uppemot 50 000 kronor.

Vilka långivare betalar ut SMS-lån direkt till Handelsbanken?

Det finns ett flertal låneföretag som betalar ut med direktöverföring. Vi har redan nämnt Lumify och Ferratum, som båda har automatisk handläggning och utbetalning dygnet runt.

Några andra banker och långivare som har direktutbetalning under kontorstid är Sefina, Klicklån, Everyday Plus och Daypay. Du som vill ha ditt SMS-lån till Danske Bank kan vända dig till Mobillån, Trygg Kredit, Snabbfinans och Lumify, vilka samtliga erbjuder direktutbetalningar till de största bankerna.

När får jag pengarna utbetalda till mitt Handelsbanken-konto?

Från de företag som erbjuder direktutbetalning sker överföringen direkt efter att ansökan har beviljats. Hos vissa godkänner man lånet inom 15 minuter, medan andra kan ta några timmar på sig.

Kan jag låna utan UC-förfrågan?

Ja, hos de flesta av våra långivare kan du låna pengar utan att man tar kreditupplysningen via UC (Upplysningscentralen). Istället använder man sig av kreditbedömningsföretagen Bisnode eller Creditsafe.

Jag har en skuld hos KFM. Kan jag ändå låna pengar?

Det är inga låneföretag som accepterar ett skuldsaldo hos kronofogden utan att du kan lämna en säkerhet. Pantbanken Sefina accepterar KFM-skulder, men ofta behöver du skicka in en pant med posten. Att låna pengar direkt till Handelsbanken är alltså inte möjligt.

Kan jag få lån direkt utbetalt till Handelsbanken under helger?

Det går att få lånet utbetalt över helgen, även kvälls- och nattetid hos vissa. Grundvillkoret är att du har ditt konto i en bank som långivaren samarbetar med och att de kan behandla ansökningar under kvällar och helger.