Sidan innehåller annonser
Lånea cover

Swish lån

Sedan Swish lanserades är det många som letar efter möjligheten att låna pengar via Swish. Det är tyvärr ännu inte möjligt att låna pengar genom Swish – men det finns idag flera bra alternativ för dig som vill låna pengar med Swish-hastighet.

  • Låna 1 000 – 50 000 kr med Swish-hastighet
  • Flera alternativ helt utan UC-förfrågan
  • Snabb utbetalning till ditt konto hos alla storbanker (även helger)
  • Möjlighet till lån även med betalningsanmärkning
  • Ansök på bara ett par minuter
Lumify

Det bästa Swish-lånet 2021

Lumify är det bästa Swish lånet 2021. Hos dem kan du låna och få lånet utbetalt till alla svenska storbanker med samma hastighet som Swish.. Eftersom Lumify kan godkänna låneansökningar dygnet runt kan du alltså få ett Swish-liknande lån utbetalt när du vill.

Ansök nu!

Jämför olika Swish lån

Nedan hittar du en lista med långivare som erbjuder Swish lån. Hos flera långivare kan du ta lån med utbetalning dygnet runt (24/7).

För att läsa mer om villkor, krav och vilka banker de olika långivarna kan betala ut pengar direkt till klickar du på “Visa mer”.

Vanliga frågor

Vilka nya SMSlån med Swish finns det?

De nyaste aktörerna som kan betala ut pengar lika snabbt som Swish är Saldo, Profilkredit, Lumify & Fairlo. De använder inte specifikt applikationen Swish, men genom att de har bankkonton hos alla storbanker eller använder Trustly kan de betala ut pengar med samma hastighet.

Hur snabbt kan jag få pengarna på kontot?

Blir din låneansökan godkänd kan du ha pengarna på kontot redan inom 20 minuter från att du påbörjade den. Med det sagt är det viktigt att du kollar upp om långivaren har möjlighet att betala ut pengar med Swish-hastighet till din bank.

Hur mycket kan jag låna?

Vill du ha pengarna utbetalda med Swish-hastighet är det upp till 50 000 kronor. Däremot kan du aldrig veta exakt hur mycket du får låna eftersom att det avgörs av en individuell kreditbedömning. Det enda sättet att veta till 100 % är genom att ansöka.

Varför använder inga långivare Swish?

Det är svårt att säga, men sannolikt är Swish inte intresserade av att samarbete med banker och långivare för utlåning. Som tur är finns det flera andra tjänster som är precis lika snabba och smidiga som gör det. Två populära exempel är Zimpler och Trustly.