Sidan innehåller annonser

Lumify kontokredit: Recension 2024

Lumifys kredit är ett SMS lån (snabblån) som passar bra för låntagare med låg kreditvärdighet till följd av till exempel en låg inkomst. Om du söker ett SMS lån som är enkelt att bli beviljad och med snabb utbetalning, kan Lumifys kontokredit vara ett bra val för dig.

Även om Lumifys kredit är enklare att bli beviljad än de flesta andra SMS lån har deras kredit en hög ränta och en hög uppläggningsavgift. Om du söker ett billigt SMS lån är inte Lumifys kredit ett bra alternativ.

Läs hela recensionen

Lumify
 • Lånebelopp: 2 000 - 70 000 krFördel
 • Ränta: 43,5 %Fördel
 • Löptid: Flexibel kontokredit Fördel
Ansök nu
Läs mer eller ansök på Lumify.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Lumify: Ganska bra, 3.9/5

Lånea anser att Lumifys lån allt sammantaget är ganska bra och krediten ges betyget 3,9 av 5. Det är högre än 3,41, vilket är Låneas genomsnittliga betyg av de SMS lån vi recenserat.

Vårt omdöme av Lumifys SMS lån är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 1.5/5. Lumifys kredit är ett dyrt SMS lån med hög ränta, en hög uppläggningsavgift samt en månatlig aviavgift.
 • Beviljandegrad: betyg 4/5. Lumifys kredit är enkel att bli beviljad. Du kan till exempel beviljas deras kredit även om du saknar en fast anställning.
 • Utbetalning: betyg 5/5. Lumify erbjuder direktutbetalning av deras kredit dygnet runt till bankkonton hos SEB, Nordea, Handelsbanken och Swedbank.
 • Kundservice: betyg 5/5. Lumifys kundservice har generösa öppettider och kan nås via telefon och mejl på vardagar mellan 08.00–17.00.

Gå till: Metod för betygsättning

Läs mer på Lumify.se

Omdöme av Lumify: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 3.9/5
Lånekostnad1.5/5
Beviljandegrad4/5
Utbetalning5/5
Kundservice5/5

Lånekostnad: Ganska dåligt, 1.5/5

review-star-full review-star-half review-star review-star review-star

Lånea anser att lånekostnaden för Lumifys kredit är ganska dålig och krediten ges i denna kategori betyget 1,5 av 5. Lumifys kredit är ett dyrt SMS lån. Vad som är positivt med lånekostnaden för Lumifys kredit är att Lumify erbjuder en räntefri första månad för nya kunder som beviljas en kredit på minst 16 000 kr.

Vad som är negativt med Lumifys kredit är att den har en hög ränta på 43,5 %, en månatlig aviavgift på 60 kr och en uppläggningsavgift på mellan 515 – 5 405 kr. Ju högre belopp du beviljas i kredit, desto högre blir kreditens uppläggningsavgift. Lumifys kredit är ett av de dyraste SMS lånen och är inte ett bra val för dig som söker ett billigt SMS lån.

I ett scenario där 10 000 kr lånas med Lumifys kredit, återbetalas över 12 månader med en ränta på 43,5 %, en uppläggningsavgift på 1 370 kr och en aviavgift på 60 kr har Lumifys kredit en effektiv ränta på 117,95 %. Det är väldigt dåligt, eftersom det är mycket högre än medianen på 60,65 % för alla SMS lån Lånea recenserat (under samma förutsättningar).

Beviljandegrad: Ganska bra, 4/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star

Lånea anser att beviljandegraden för Lumifys kredit är ganska bra och krediten ges i denna kategori betyget 4 av 5. Det är enkelt att beviljas kredit hos Lumify. Du kan till exempel beviljas deras kredit även om du har en låg inkomst eller är arbetslös (och kan uppvisa en inkomst från en A-kassa från tre månader tillbaka). Om du specifikt söker ett SMS lån med hög beviljandegrad är Lumifys kredit ett bra val.

Det som är negativt med beviljandegraden för Lumifys kredit är att du inte kan beviljas krediten om du har betalningsanmärkningar. Det gäller oavsett hur gamla anmärkningarna är eller av vilken typ de är.

Utbetalning: Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att utbetalningen av Lumifys kredit är enastående och krediten ges i denna kategori betyget 5 av 5. Lumify betalar ut deras kredit snabbt. När du ansöker om SMS lån hos Lumify får du i regel svar direkt på skärmen (om din låneansökan ej behöver kompletteras). Ett beviljat lån betalas därefter ut direkt till bankkonton hos samtliga storbanker dygnet runt.

Om du har bankkonto hos en annan bank är SEB, Nordea, Handelsbanken eller Swedbank betalas krediten ut senare under samma dag eller under nästkommande helgfria vardag. Om du vill ta ett snabbt SMS lån är Lumifys kredit ett utmärkt alternativ.

Kundservice: Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att Lumifys kundservice är enastående och krediten ges i denna kategori betyget 5 av 5. Deras kundservice finns tillgängliga via telefon och mejl under vardagar mellan 08.00–17.00. Vi på Lånea har testat ringa dem vid ett flertal tillfällen och har i samtliga fall fått en snabb och professionell hjälp.

Tyvärr går Lumifys kundservice inte att nå via sociala medier, i en app eller i en livechat. De har inte heller öppet under lördagar och söndagar. Eftersom de kan bevilja och betala ut deras lån dygnet runt, inklusive helger, väger det upp för bristerna på tillgänglighet.

Vem är Lumifys kredit för?

Lumifys kredit är bäst för dig med låg kreditvärdighet och som söker ett SMS lån som är enkelt att bli beviljad, ett SMS lån på ett högt lånebelopp (max 70 000 kr) eller som kan betalas ut snabbt.

Lumify erbjuder direktutbetalning av deras kredit till bankkonton hos samtliga storbanker dygnet runt. Du kan beviljas krediten även om du saknar en anställning (du är till exempel arbetslös och har ersättning från en A-kassa).

Omständigheter när Lumifys SMS lån passar bra

Några omständigheter när Lumifys SMS lån passar bra är om:

 • Du vill låna pengar snabbt och enkelt. När du ansöker om kredit hos Lumify får du ofta svar direkt på skärmen. En kredit som beviljas kan sedan betalas ut direkt till bankkonton hos samtliga storbanker dygnet runt. Se: Låna pengar snabbt och enkelt.
 • Du har svårt att få SMS lån hos andra långivare. Det är enkelt att beviljas kredit hos Lumify. Du kan till exempel beviljas deras kredit även om du har en låg inkomst eller saknar en fast anställning. Om du har svårt att få SMS lån hos andra långivare kan du således ha möjlighet att beviljas SMS lån hos Lumify.
 • Du vill låna pengar trots många UC-förfrågningar. Lumify använder Creditsafe som kreditupplysningsföretag och inte UC. Även om du har flera UC-förfrågningar hos UC kommer det inte påverka din möjlighet att beviljas kredit hos Lumify. Se: Låna pengar trots många uc.
 • Du vill ta SMS lån med låg kreditvärdighet. Lumifys kredit är enkel att bli beviljad även om du har låg kreditvärdighet. Du kan till exempel beviljas deras kredit även om du är arbetslös och din enda inkomst består av ersättning från en A-kassa. Se: SMS lån med låg kreditvärdighet.
Läs mer på Lumify.se

Vem är Lumifys kredit dålig för?

Lumifys kredit är dålig för dig som söker ett billigt SMS lån. Deras kredit har en hög ränta på 43,5 %, en ovanligt hög uppläggningsavgift på mellan 515 – 5 405 kr samt en månatlig aviavgift på 60 kr.

Lumifys kredit är också ett dåligt val för dig med hög kreditvärdighet som inte är ute efter att låna pengar snabbt. I sådant fall bör du överväga att ansöka om privatlån, som ofta har bättre lånevillkor än SMS lån.

Exempel på alternativa lån om Lumifys kredit inte passar dig

Förslag på andra SMS lån om Lumifys kredit inte är rätt alternativ för dig:

 • Brixos kredit: kredit med relativt låg ränta och utan avgifter utöver räntan. Brixo erbjuder en kontokredit med en kreditgräns på mellan 3 00050 000 kr och en (för att vara ett SMS lån relativt låg) ränta på 28,95 %. Brixos kredit passar dig som söker ett billigt SMS lån.
 • Saldos kredit: kredit med låg frånränta och direktutbetalning till bankkonton hos alla storbanker och Danske Bank. Saldo erbjuder en kontokredit med kreditgräns på mellan 1 00020 000 kr och en ränta på mellan 19,5–39,5 %. Saldos kredit passar särskilt dig med en medelhög kreditvärdighet som vill ha ett SMS lån med låg ränta och direktutbetalning dygnet runt.

Privatlån är ett alternativ vid hög kreditvärdighet

Privatlån har i normala fall lägre ränta och högre lånebelopp än SMS lån (såsom Lumifys kredit). Det innebär att du potentiellt kan låna pengar till en lägre kostnad med privatlån än med SMS lån.

Nackdelen med privatlån är att de betalas ut långsammare än SMS lån, och att de är svårare att bli beviljade. För att bli beviljad ett privatlån krävs i regel högre kreditvärdighet än vad som krävs för att bli beviljad ett SMS lån.

Om du inte behöver pengar snabbt och har hög kreditvärdighet är det sannolikt att ett privatlån passar bättre för dig än Lumifys lån. Ha dock i åtanke att privatlån i regel har mellan 10 000–30 000 kronor som minsta lånebelopp. Det är mer än minimibeloppet för Lumifys kredit som har en lägsta kreditgräns på 2 000 kr.

Se: Låna privatlån.

Fördelar med Lumifys kredit

De viktigaste fördelarna med Lumifys kredit är:

 • Det är ett SMS lån utan UC. Lumify använder Creditsafe som kreditupplysningsföretag och inte UC. Det innebär att du inte påverkar din kreditvärdighet negativt hos UC, när du ansöker om kredit eller beviljas kredit hos Lumify. Se: SMS lån utan uc.
 • Det är ett SMS lån med direkt utbetalning. Lumify kan betala ut deras kredit direkt till bankkonton hos samtliga storbanker (SEB, Nordea, Handelsbanken och Swedbank) dygnet runt. Om du söker ett SMS lån med direkt utbetalning kan Lumifys kredit vara ett bra val.
 • Du kan ansöka om deras SMS lån utan fast inkomst. Lumifys kredit har en hög beviljandegrad och du kan beviljas krediten även om du saknar fast anställning. Det är en fördel för dig som är till exempel arbetslös (och har ersättning från en A-kassa), är timanställd eller har en deltidstjänst och vill ansöka om SMS lån utan fast inkomst.
 • Det är ett SMS lån som är räntefritt en månad. Lumify erbjuder en räntefri månad för nya kunder som beviljas kredit på minst 16 000 kr. Det är en fördel för dig som behöver låna pengar under en kort period när du har en sämre ekonomi än annars. Se: Ta lån räntefritt en månad.
 • Du kan få deras SMS lån utbetalt under helgen. Lumify betalar ut deras kredit direkt till bankkonton hos samtliga storbanker dygnet runt oavsett dag på året. Om du ansöker om kredit på en lördag och beviljas krediten kan du således få Lumifys SMS lån utbetalt under helgen.
 • Du kan beviljas deras SMS lån med låg inkomst. Lumify har inte ett specifikt inkomstkrav för deras kredit utan gör en sammanhängande bedömning av din betalningsförmåga när du ansöker. De har inte heller krav på en deklarerad inkomst, utan du behöver endast kunna uppge inkomst för de senaste tre månaderna. Det är en fördel för dig som till exempel är arbetslös och behöver låna pengar trots att din enda inkomstkälla är ersättning från en A-kassa. Se: Lån med låg inkomst.
 • Du kan ansöka om deras SMS lån och få svar direkt på skärmen. När du ansöker om kredit hos Lumify får du ofta besked direkt på skärmen (i vissa fall behöver de dock kompletterande uppgifter av dig). Det är en fördel för dig som söker ett SMS lån och snabbt behöver svar på om du beviljas. Se: Ta SMS lån och få svar direkt på skärmen.
 • Det är ett SMS lån med hög beviljandegrad. Lumifys kredit är enkel att bli beviljad. Du kan till exempel beviljas deras kredit även om du har en låg inkomst eller saknar en fast anställning. Det är en fördel för dig som har en låg kreditvärdighet och nekats lån hos andra långivare. Se: Lån med hög beviljandegrad.

Nackdelar med Lumifys kredit

De viktigaste nackdelarna med Lumifys kredit är:

 • Det är en ovanligt dyr kredit. Lumifys kredit är ovanligt dyr för att vara ett SMS lån. Deras kredit har en hög ränta på 43,5 %, en uppläggningsavgift på mellan 515 – 5 405 kr (ju mer du lånar desto högre uppläggningsavgift) samt en aviavgift på 60 kr. Om du söker ett SMS lån med låg lånekostnad är inte Lumifys SMS lån ett bra val.
 • Du kan inte beviljas deras SMS lån med en betalningsanmärkning. Lumify godkänner inte din låneansökan om du har en betalningsanmärkning. Det spelar ingen roll hur gammal anmärkningen är eller av vilken typ. Om du söker sms lån med en betalningsanmärkning hos Lumify kommer du inte beviljas.

Jämför Lumifys kredit med andra SMS lån (snabblån)

Tabell 2: Lumifys kredit i jämförelse med andra långivares SMS lån (snabblån).

Långivare Lånebelopp Ränta Låneas omdöme Direktutbetalning Utan UC Uppläggningsavgift Aviavgift Läs mer / ansök
Lumify Lumify 2 000-70 000 kr 43,5-43,5 %
3,9/5
Ja, dygnet runt Ja, via Creditsafe 515 – 5 405 kr 60 kr
Northmill Northmill 1 000-50 000 kr 7,9-25,9 %
4,8/5
Ja, under öppettider Nej 0 kr 19 kr
Ferratum Ferratum 1 000-40 000 kr 43,5-43,5 %
4,8/5
Ja, dygnet runt Ja, via Creditsafe 0 kr 0 kr

Vad särskiljer Lumifys kredit från andra SMS lån?

Det som särskiljer Lumifys kredit från andra SMS lån är att krediten är ovanligt dyr med en hög ränta på 43,5 %, en uppläggningsavgift på mellan 515 – 5 405 kr (ju mer du lånar, desto högre blir uppläggningsavgiften) och en månatlig aviavgift på 60 kr. Krediten är dessutom ovanligt enkel att bli beviljad, har en relativt snabb utbetalningshatighet dygnet runt och en hög maximal kreditgräns på 70 000 kr.

Med det sagt är det klokt att jämföra flera SMS lån innan du väljer vilket det som är bäst för dig.

Lumifys kredit vs Northmills kredit

Precis som Lumifys kredit erbjuder Northmill en flexibel kontokredit (med med UC, vilket inte Lumifys kredit har). Northmills kredit har en något lägre kreditgräns på mellan 1 00050 000 kr än Lumifys kredit, som har en kreditgräns på mellan 2 00070 000 kr. Northmills kredit har däremot en betydligt lägre ränta än Lumifys kredit. Räntan på Northmills kredit är mellan 7,9–25,9 %, Lumifys kredit har en ränta på 43,5 %.

Båda långivarna har avgifter utöver räntan, men de avgifter som Lumifys kredit har är avsevärt högre än avgifterna för Northmills kredit. Lumifys kredit har en uppläggningsavgift på mellan 515 – 5 405 kr och en aviavgift på 60 kr. Northmills kredit saknar uppläggningsavgift men har en uttagsavgift på 195 kr och en aviavgift på 19 kr. Både Northmill och Lumify erbjuder direktutbetalning dygnet runt för deras krediter.

Lumifys kredit vs Ferratums kredit

Ferratum erbjuder en flexibel kontokredit likt Lumifys kredit. Ferratums kredit har en kreditgräns på mellan 1 00040 000 kr,  vilket är något lägre än kreditgränsen hos Lumify som är på mellan 2 00070 000 kr. Både långivarna har en hög ränta. Ferratums kredit har en ränta på 43,5 % och Lumifys kredit en ränta på 43,5 %.

Den största skillnaden mellan Lumifys och Ferratums SMS lån är att Ferratums kredit inte har några avgifter utöver räntan. Lumifys kredit har däremot en uppläggningsavgift på mellan 515 – 5 405 kr och en aviavgift på 60 kr. Det gör att Ferratums kredit sammantaget har en lägre lånekostnad än vad Lumifys kredit har. Båda långivarna kan betala ut deras SMS lån direkt till bankkonton hos storbanker dygnet runt.

Ansök om Lumifys kredit via låneförmedlare

Ansöker du om Lumifys kredit via en låneförmedlare kan du jämföra Lumifys kredit med flera andra långivare med en och samma låneansökan. På så vis kan du se om en annan långivare kan erbjuda dig lägre ränta, ett större lånebelopp eller en längre löptid.

Tabell 3: Låneförmedlare du kan ansöka om Lumifys kredit hos.

Låneförmedlare Ränta Lånebelopp Max återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Klara Lån Klara Lån 9,84-40,5% 1 000-150 000 kr 10 år
4,1/5

Lägg märke till att en ansökan via en låneförmedlare medför en kreditupplysning via UC, vilket en låneansökan direkt hos Lumify inte gör.

Se mer: Hitta låneförmedlare.

Kundomdömen av Lumifys SMS lån online

Lumify är ett varumärke som ägs av Luma Finans AB som har funnits sedan år 2012. Lumifys kredit är populär, dels för att krediten är enkel att bli beviljad men även för att krediten betalas ut dygnet runt. Trots detta har Lumifys kredit endast ett fåtal recensioner online. På Trustpilot har deras kredit givits betyget 1,8 av 5 möjliga.

På Trustpilot har Lumifys kredit i dagsläget inte fått några positiva kommentarer överhuvudtaget. Vi kan därför inte återge med säkerhet vad låntagare anser är bra med deras kredit.

Vad recensenterna däremot anser är negativt med Lumifys kredit är att krediten har hög ränta och höga avgifter. I flera negativa recensioner benämns Lumifys priser som ockerpriser som inte är jämförbara med de avgifter andra SMS lån vanligtvis har. Flera recensenter anser även att Lumify har en dålig kundservice.

Lumifys krav

Lumifys krav är att du ska:

 • vara minst 18 år gammal
 • ha ett svenskt personnummer
 • ha ett svenskt mobilnummer
 • ha ett svenskt bankkontonummer
 • ej ha några betalningsanmärkningar
 • ej ha några skulder hos kronofogden.

Om du inte uppfyller Lumifys krav kommer du automatiskt få avslag på din låneansökan. Uppfyller du kraven blir du dock inte automatiskt beviljad, utan genomgår en sedvanlig kreditprövning där kreditbeslut tas av Lumify.

Se mer: Krav för att få låna pengar.

Innan du ansöker om kredit hos Lumify

Innan du ansöker hos Lumify bör du beakta detta:

 • Lumifys grundkrav. Säkerställ att du uppfyller Lumifys grundkrav. Uppfyller du inte kraven får du avslag direkt på din låneansökan och ansöker i onödan.
 • Vilken kreditvärdighet du har. Om du har en hög kreditvärdighet finns det andra långivare som erbjuder lån till lägre kostnad än Lumify. Det enklaste sättet att ta reda på sin kreditvärdighet är genom en kreditupplysning. Se mer här: Kolla sin kreditvärdighet.
 • Hur snabbt du behöver pengar. Om du inte har behov av att få tag på pengar direkt bör du utvärdera andra långivare än Lumify. Ofta har långivare med mer rigorös och långsam kreditprövning lägre lånekostnader, vilket är bra om du vill låna billigare.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilket ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd att leva med månadskostnaden som lånet skulle innebära.

Hur du ansöker om Lumifys SMS lån

Så här gör du för att ansöka om Lumifys SMS lån:

 1. Ange om du är en befintlig kund eller en ny kund.

 2. Ange hur mycket du önskar låna.

 3. Tryck på ansök, fyll i personliga uppgifter och identifiera dig med BankID.

 4. Invänta lånebesked som i regel syns direkt på skärmen.

 5. Om du beviljas lån skriver du under ditt skuldebrev genom att signera med BankID.

 6. Invänta utbetalning av lånet som kommer inom några minuter om du har bankkonto hos en av storbankerna.

Det är enkelt och smidigt att ansöka om kredit hos Lumify. Själva ansökningsprocessen tar några minuter och du får i regel svar direkt på skärmen.

Så har vi betygsatt Lumifys kredit

Eftersom Lumifys kredit tillhör kategorin SMS lån (snabblån) har vi baserat deras betyg på 48 datapunkter relaterat till lånekostnad, beviljandegrad, utbetalning och kundservice. Låneas betyg är baserat på en jämförelse av lånevillkor hos svenska långivare som erbjuder SMS lån (snabblån).

Vi har betygsatt Lumifys kredit enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 40 % av det totala betyget.
 • Utbetalning: står för 30 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom varje kategori har vi även tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Lumifys kredit såsom lånebelopp, återbetalningstid, räntespann och avgifter. Vi på Lånea har också tagit hänsyn till huruvida de godkänner låntagare med betalningsanmärkningar, deras krav på inkomst och vilka inkomstformer de godkänner.

Därtill har vi utvärderat Lumifys process för kreditbedömning. I bedömningen ingår hur snabbt de svarar på låneansökningar och betalar ut beviljade lån. Långivare som ger besked omgående och erbjuder direktutbetalning till flera svenska storbanker får ett högt betyg för utbetalning. Slutligen har vi utvärderat långivarens öppettider och möjligheterna att kontakta Lumify för personlig kundservice.

Läs fullständiga beskrivning av Låneas metod.

Frågor och svar

Vad kostar en kredit hos Lumify?

När du ansöker om kredit hos Lumify och beviljas erbjuds du alltid en ränta på 43,5 %. Du betalar även en uppläggningsavgift på mellan 515 – 5 405 kr (ju högre belopp du lånar desto högre uppläggningsavgift betalar du), samt en månatlig aviavgift på 60 kr. Den höga räntan och den höga uppläggningsavgiften hos Lumify gör att deras kredit är ett av det dyraste SMS lånet på kreditmarknaden.

Är det säkert att låna pengar av Lumify?

Ja, det är säkert att låna pengar av Lumify. Lumify ägs av Luma Finans AB som har funnit sedan år 2012. Verksamheten är ett licensierat Konsumentkreditinstitution som står under Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn.

Finns det andra krediter som liknar Lumifys kredit?

Ja, Credifi erbjuder en kredit som är nästan helt identisk med Lumifys kredit. Båda varumärkena tillhör bolaget Luma Finans AB, som har sitt huvudkontor i Stockholm. Den huvudsakliga skillnaden mellan de båda långivarna är att Credifis kredit har en lägre maximal kreditgräns på 50 000 kr (Lumifys kredit har en maximal kreditgräns på 70 000 kr).

Vad kan Lumifys kredit användas till?

Du kan använda din kredit från Lumify till vad du vill. Det beror på att deras kredit är utan säkerhet. Lumify ställer därigenom inget krav på att krediten de beviljar ska användas för ett specifikt ändamål. Vanliga ändamål för SMS lån är resor eller konsumtion.

Detaljerad information om Lumify

Information om Lumify
Utan UC
Ja, via Creditsafe
Registrerar lån hos UC
Nej
Svarar på ansökan
Direkt, dygnet runt
Direktutbetalning
Ja, dygnet runt
Till: Swedbank, Nordea, SEB, och Handelsbanken
Utbet. helger & kvällar
Ja, dygnet runt
Till: Swedbank, Nordea, SEB, och Handelsbanken
Betyg hos Trustpilot
1.9 / 5 Trust pilot score 1.9 / 5
(40 omdömen)
Krav hos Lumify
Betalningsanmärkningar
Accepteras ej
×
Lumify godkänner tyvärr inte betalningsanmärkningar.
Ålderskrav
Minst 18 år
Inkomstkrav
Inget min.krav - individuell bedömning
Lån som arbetslös
Ja
×
Lumify kan bevilja lån även till den utan anställning, exempelvis om du har ersättning från Försäkringskassan eller a-kassa.
Lån utan Bank-ID
Nej
Skuld hos Kronofogden
Accepteras ej
Detaljer om Lumify
Ränta
43,5 %
Effektiv ränta
117,95 %
×
Baserat på lånebeloppet 10 000 kr med låneperiod 12 månader.
Uppläggningsavgift
515 – 5 405 kr
Aviavgift
60 kr
Betalningsfria månader
Erbjuds ej
Ansökan hos Lumify
Tillåter medsökande
Nej
Lämpligt som samlingslån
Nej
Företagstyp
Långivare
 
 
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.
Räkneexempel: Ett lån på 10 000 kr med 43,5 % nominell ränta, 1 370 kr i uppläggningsavgift, 0 kr i uttagsavgift och 60 kr i avi-avgift per månad som återbetalas genom annuitet under 12 månader ger en månadsbetalning på 1 102 kr och effektiv ränta på 127,18 %. Totalt att betala blir 14 600 kr.