Sidan innehåller annonser
människor tar lån

Jämför akutlån och få akut hjälp med pengar

Behöver du pengar akut? Lånea samarbetar med långivare som erbjuder akut lån med betalningsanmärkning.

  • Jämför 17 akutlån
  • 7 långivare som erbjuder akut lån med betalningsanmärkning
  • 14 långivare tillhandahåller akut lån utan UC
  • Låna pengar akut med skulder
  • Skyndsam utbetalning när du behöver pengar omedelbart
Saldo

Bästa akutlånet 2021

Saldo den långivare som i dagsläget erbjuder det bästa akutlånet. När du behöver pengar akut betalar de snabbt ut lånebeloppet och du får besked direkt på skärmen.

Saldo erbjuder dessutom låneutbetalning dygnet runt!

Ansök nu!

Akutlån – när du behöver akut hjälp med pengar

Vi på Lånea samarbetar med flera långivare som tillhandahåller akut lån med betalningsanmärkning. Genom att jämföra akutlån från de bästa långivarna kan du låna pengar akut även med skulder.

Klicka på “Mer info” för att läsa mer om de akutlån som vi marknadsför. För att genast få hjälp med ett lån klickar du på den blå knapp som bär texten “Gå till ansökan”.

Frågor & svar

Vilka krav ställer långivaren på mig?

I regel behöver du vara 18 år eller äldre, ha ett svenskt personnummer och vara bosatt i Sverige. Det är också vanligt att långivare ställer krav på en viss minimiinkomst samt att du inte har en aktiv skuld hos Kronofogden.

Vilka krav som långivare ställer på sina låntagare varierar dock något mellan olika aktörer.

Hur mycket pengar kan jag låna genom ett akutlån?

Ett akut lån är ofta på ett mindre belopp. Generellt sett kan du låna upp till 60 000 kr, men det maximala lånebeloppet varierar beroende på långivare.

Hur snabbt betalas pengarna ut?

Hela grejen med denna typ av lån är att du behöver pengar akut. Därför betalas lånebeloppet ut till dig på direkten. Det är väldigt uppskattat bland låntagare som är i akut behov av pengar att kunna låna pengar samma dag som behovet uppstår.

Kan jag få ett akut lån med betalningsanmärkning?

Ja, det är möjligt att låna pengar akut med skulder. Inte alla långivare erbjuder akut lån med betalningsanmärkning, men viss av de aktörer som vi samarbetar med gör detta. Du kan se vilka dessa är i listan längre upp på den här sidan.

Det går däremot inte att ta ett akut lån med skuldsaldo.

Hur gör jag för att ta ett akutlån utan UC?

För att ta ett akutlån utan UC behöver du hitta en långivare som tar kreditupplysningar med hjälp av ett annat företag än Upplysningscentralen (UC). Lånea hjälper dig att jämföra lån från olika långivare och välja det som passar dig bäst. Så ta en titt i listan för att se vilka aktörer som använder Creditsafe eller andra kreditupplysningsföretag!

Hur får jag bäst ränta på mitt lån?

Lånea hjälper dig att jämföra akutlån från flera långivare på en och samma gång. I listan hittar du villkor för respektive lån och kan enkelt hitta den bästa räntan.