Sidan innehåller annonser

Lån via Compricer: Låna upp till 600 000 kr - Omdöme 2024

Compricer erbjuder inte egna lån, utan förmedlar lån från långivare som ger ut privatlån och SMS lån (snabblån) till privatpersoner. Fördelen med att ansöka om lån via en låneförmedlare likt Compricer är att du kan jämföra flera olika lån kostnadsfritt med endast en låneansökan och en kreditupplysning hos UC.

Compricer har i dagsläget 40 stycken partners som erbjuder lån. 32 stycken av dem erbjuder privatlån och 8 stycken erbjuder SMS lån. Lånen som förmedlas är på beloppen 10 000600 000 kr, har en ränta på 3,95–29,95 % och en maximal löptid på 20 år. Vad som främst utmärker Compricer är att de samarbetar med många partners. Flera av lånen som förmedlas har dessutom en låg frånränta och/eller en hög beviljandegrad.

Även om Compricers lån passar de flesta låntagare oavsett kreditvärdighet, finns det bättre alternativ för den med hög kreditvärdighet. Om du har hög kreditvärdighet och vill jämföra så många lån som möjligt finns det andra låneförmedlare som samarbetar med fler partners.

Läs hela recensionen

Compricer
 • Lånebelopp: 10 000 - 600 000 krFördel
 • Ränta: 3,95 - 29,95 %Fördel
 • Löptid: 1 - 20 år Fördel
Ansök nu
Läs mer eller ansök på Compricer.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Compricer: Enastående, 4.7/5

Lånea anser att Compricers låneförmedling sammantaget är enastående och de ges betyget 4,7 av 5. Det är högre än 3,6, vilket är det genomsnittliga betyget för de låneförmedlare Lånea har recenserat.

Vårt omdöme av Compricers lån är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 5/5. Compricer samarbetar med flera partners som erbjuder lån till låg ränta och med få avgifter utöver räntan.
 • Förmedling av privatlån: betyg 5/5. Compricer är en av de låneförmedlare som samarbetar med flest antal långivare som erbjuder privatlån. Flera av privatlånen har en låg frånränta.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): betyg 5/5. . Compricer är en av de låneförmedlare som samarbetar med flest antal partners som erbjuder SMS lån (snabblån). Flera av lånen har en hög beviljandegrad.
 • Beviljandegrad: betyg 4.5/5. Det kan vara enkelt att bli beviljad lån via Compricer. Du kan till exempel bli beviljad om du har en låg inkomst, saknar fast anställning eller har betalningsanmärkningar.
 • Kundnöjdhet: betyg 4.7/5. Compricer är en av de låneförmedlare som har flest antal nöjda kunder. De har fått höga betyg på både Google reviews och Trustpilot.
 • Kundservice: betyg 3.5/5. Compricer har en bra kundservice. De kan nås via mejl och telefon under vardagar 08.00-18.00.

Gå till: Metod för betygsättning

Läs mer på Compricer.se

Omdöme av Compricer: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 4.7/5
Lånekostnad5/5
Förmedling av privatlån5/5
Förmedling av SMS lån (snabblån)5/5
Beviljandegrad4.5/5
Kundnöjdhet4.7/5
Kundservice3.5/5

Lånekostnad: Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att lånekostnaden för lån via Compricer är enastående och de ges i denna kategori betyget 5 av 5. Det är ett högre betyg än genomsnittet. I genomsnitt har alla låneförmedlare som Lånea recenserat ett lånekostnadsbetyg på 3,5. Lån via Compricer har ett räntespann på 3,95–29,95 %.

En fördel med lånekostnaden hos Compricer är att flera av lånen de förmedlar har en låg ränta. 27 stycken av Compricers samarbetspartners ger ut lån som recenserats av Lånea med ett betyg på minst 3,5 i kategorin lånekostnad. Det är betydligt högre än genomsnittet. I genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat 18 partners med ett lånekostnadsbetyg på minst 3,5.

Du kan således ha en god chans att bli beviljad ett billigt lån via Compricer. Det gäller särskilt om du har en medelhög eller hög kreditvärdighet.

Förmedling av privatlån: Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att Compricers förmedling av privatlån är enastående och de ges i denna kategori betyget 5 av 5. Compricer har i dagsläget 32 stycken partners som ger ut privatlån. Det är betydligt högre än genomsnittet; genomsnittet för de låneförmedlare Lånea har recenserat är 23 stycken.

Fördelen med privatlånen som Compricer förmedlar är att flera av lånen har fått höga betyg av Lånea i våra recensioner. 17 stycken av privatlånen Compricer förmedlar har fått ett betyg på minst 3,5 av 5. Det är högre än genomsnittet. I genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat 12 stycken privatlån med ett betyg på 3,5 eller mer i Låneas recensioner av dem. Privatlån som recenserats med ett högt betyg av Lånea har i regel en låg lånekostnad, smidig utbetalning och en god kundservice.

Det som främst är positivt med att Compricer samarbetar med flera partners som erbjuder privatlån är att du ansöker om många lån samtidigt. Det ökar sannolikheten att du hittar ett lån du blir erbjuden till bäst ränta och villkor.

Förmedling av SMS lån (snabblån): Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att Compricers förmedling av SMS lån (snabblån) är enastående och de ges i denna kategori betyget 5 av 5. Compricer har 8 stycken partners som ger ut SMS lån. Det är högre än genomsnittet; genomsnittet för de låneförmedlare Lånea har recenserat är 4 stycken.

Vad som är positivt med de SMS lån som förmedlas via Compricer är att 5 stycken av dem har recenserats med ett högt betyg av Lånea på minst 3,5 av 5. Det är högre än genomsnittet; i genomsnitt har låneförmedlarna som Lånea recenserat 3 stycken SMS lån med ett betyg på minst 3,5 i Låneas recensioner.

Den främsta fördelen med att Compricer har flera partners som ger ut SMS lån med ett högt betyg är att det ökar din chans att beviljas. Om du blir beviljad kan du välja det lån som har lägst lånekostnad eller snabbast utbetalning, och därigenom få bättre villkor än annars.

Beviljandegrad: Bra, 4.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half

Lånea anser att Compricers beviljandegrad är bra och de ges i denna kategori betyget 4,5 av 5. Deras betyg är högre än genomsnittet; i genomsnitt har låneförmedlare som Lånea har recenserats fått ett betyg på 3,5 i kategorin beviljandegrad.

Vad som är positivt med beviljandegraden hos Compricer är att flera av deras olika partners har en hög beviljandegrad. 23 stycken av Compricers partners ger ut SMS lån eller privatlån som Lånea har recenserat med ett betyg på minst 3,5 i kategorin beviljandegrad. Det är högre än genomsnittet; i genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat 17 stycken partners med ett beviljandegradsbetyg på 3,5 eller mer.

Lån som Lånea gett ett högt betyg i kategorin beviljandegrad i vår recension är ofta enkla att bli beviljade. Du kan bli beviljad lån via Compricer om du saknar en fast anställning eller har betalningsanmärknignar.

Kundnöjdhet: Enastående, 4.7/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-three-quarters

Lånea anser att Compricers kundnöjdhet är enastående och de ges i denna kategori betyget 4,7 av 5. Compricer är en av de låneförmedlare som har flest nöjda kunder enligt deras omdömen på Google reviews och Trustpilot.

På Trustpilot har Compricer fått över 1 500 omdömen och har ett genomsnittligt betyg på 4,6 av 5. Det är högre än genomsnittet; genomsnittsbetyget på Trustpilot för alla låneförmedlare Lånea har recenserat är 4,2. Även på Google reviews har Compricer givits ett högt betyg på 4,7. Det är också högre än genomsnittet; genomsnittsbetyget på Google reviews för de låneförmedlare Lånea har recenserat är 3,5.

Att Compricer fått höga betyg på Trustpilot och Google reviews indikerar att de har många nöjda kunder.

Kundservice: Ganska bra, 3.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half review-star

Lånea anser att Compricers kundservice är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 3,5 av 5. Det är något bättre än genomsnittet; i genomsnitt har låneförmedlare som Lånea recenserat fått ett betyg på 3,2 i kategorin kundservice.

Vad som är positivt med Compricers kundservice är att de är relativt enkla att nå via telefon mellan 08.00–18.00. Vi har testat att ringa dem vid ett flertal tillfällen och har alltid snabbt fått hjälp. De jobbar även aktivt med personlig rådgivning och kontaktar alla personer som ansöker om lån via dem. Syftet är att du ska få hjälp att välja den långivare som kan erbjuda dig bäst villkor.

De främsta nackdelarna med Compricers kundservice är att de har stängt på helger och inte finns tillgängliga via en livechatt på sin hemsida.

Vem är Compricer bäst för?

Lån via Compricer passar bra för många olika typer av låntagare, oavsett kreditvärdighet. Det beror på att Compricer samarbetar med ett större antal långivare som ger ut privatlån och SMS lån (snabblån) än vad många andra låneförmedlare gör. De förmedlar således lån som passar de flesta. Flera av lånen har en låg ränta, hög beviljandegrad, få avgifter, högt maxbelopp och en lång återbetalningstid.

Omständigheter när Compricer passar bra

Några omständigheter när det passar bra att låna via Compricer:

 • Om du vill samla dina lån och krediter. Via Compricer kan du samla dina lån och krediter upp till ett maxbelopp på 600 000 kr med lösenkrav. Du kan även ansöka med en medsökande. Genom att samla dina skulder i ett nytt lån via Compricer har du möjlighet att sänka din månadskostnad.
 • Om du vill jämföra flera olika lån. Compricer samarbetar med 40 stycken partners som erbjuder privatlån eller SMS lån (snabblån). Det är fler partners än vad de flesta andra låneförmedlare har. Genom att ansöka om privatlån eller SMS lån via Compricer kan du jämföra flera olika lån och välja den som passar dig bäst.
 • Om du vill ta ett SMS lån. Compricer har 8 stycken partners som ger ut SMS lån. Det är fler än vad nästan alla andra låneförmedlare har. När du tar ett SMS lån via Compricer har du således stor chans att bli beviljad.
 • Om du vill ansöka om ett privatlån. Compricer har 32 stycken partners som ger ut privatlån. Det är fler än vad nästan alla andra låneförmedlare har. Genom att ansöka om ett privatlån via Compricer kan du jämföra flera olika privatlån. Därigenom har du en stor chans att beviljas lån till bra villkor.
 • Om du vill låna 10 000 kr. Via Compricer på kan du ansöka om att låna 10 000 kr. Det är ett lägre minsta lånebelopp än vad många andra låneförmedlare och långivare har.
 • Om du vill ta billån utan kontantinsat Genom att ta privatlån via Compricer kan du finansiera en bil utan att behöva betala 15 % i kontantinsats till bilhandlaren. Det passar bra för dig som inte har sparade pengar. Se: ta billån utan kontantinsats.
 • Om du vill ta ett billigt lån. Compricer samarbetar med flera partners som erbjuder lån till en låg lånekostnad. 27 stycken av Compricers partners har fått ett betyg på minst 3,5 av 5 i kategorin lånekostnad i Låneas recensioner. Det är fler än vad nästan alla andra låneförmedlare fått och betyder att du har en god chans att få ett billigt lån via Compricer.
 • Om du vill låna upp till 600 000 kr. Compricer har flera partners som du kan låna upp till 600 000 kr hos. Vill du ta ett så stort lån som möjligt, då kan Compricers låneförmedling vara ett bra alternativ.
Läs mer på Compricer.se

Vem är Compricer sämst för?

Compricer är sämst för låntagare som inte vill påverka sin kreditvärdighet hos UC negativt. När du ansöker om lån via Compricer görs alltid en kreditupplysning hos UC. Flera kreditupplysningar hos UC signalerar ett negativt lånebeteende vilket sänker din kreditvärdighet.

Om du vill undvika en kreditupplysning hos UC kan du istället vända dig direkt till en enskild långivare som använder till exempel Bisnode eller Creditsafe som kreditupplysningsföretag.

Exempel på alternativa lån om Compricer inte passar dig

Förslag på alternativa lån om Compricer inte passar dig:

 • Advisa: har 33 stycken partners som ger ut privatlån och 9 stycken som ger ut snabblån. Lån via Advisa är på belopp på 5 000600 000 kr har ett räntespann på 2,95–25,95 % och en maximal löptid på 20 år. Advisas lån passar bra för i princip alla låntagare som vill jämföra många lån.
 • Wästgöta Finans privatlån: enskild långivare som erbjuder privatlån utan UC. Wästgöta Finans privatlån ges ut till belopp på 30 000300 000 kr, med en ränta på 6,5–17,95 % och en längsta återbetalningstid på 10 år. Wästgöta Finans privatlån passar bra för låntagare som vill ta ett privatlån utan att påverka sin kreditvärdighet negativt hos UC.

Fördelar med Compricer

De främsta fördelarna med lån från Compricer är:

 • Deras lån har en låg frånränta. Compricer förmedlar lån med en låg frånränta på 3,95 %. Det är en fördel för dig som har hög kreditvärdighet och kan ha en god chans att bli beviljad lån till en låg ränta via Compricer.
 • Du kan bli beviljad lån trots betalningsanmärkningar. Du får inte automatiskt avslag hos Compricer bara för att du har anmärkningar. Det är en fördel för dig som vill ta lån trots att du har betalningsanmärkningar. De flesta låneförmedlare samarbetar dock med partners som godkänner betalningsanmärkningar.
 • Du kan ansöka om lån utan BankID. Det är en fördel för dig som inte har ett BankID. De flesta låneförmedlare tillåter däremot att du ansöker om lån utan BankID. I regel går det även bra att ringa in och göra en låneansökan.
 • Du kan jämföra flera SMS lån med en låneansökan. Compricer är en av de låneförmedlare som samarbetar med flest långivare som ger ut SMS lån. I dagsläget förmedlar de SMS lån åt 8 stycken olika partners. Det är en fördel för dig som vill jämföra flera SMS lån på en och samma gång, med endast en låneansökan.
 • Deras lån har hög beviljandegrad. Flera av de lån Compricer förmedlar har hög beviljandegrad och kan vara enkla att få även för låntagare med svag kreditvärdighet. Det är en fördel för dig som har låg kreditvärdighet och vill ansöka om lån med hög beviljandegrad.
 • Du kan bli beviljad lån utan fast anställning. Det är en fördel för dig som till exempel är provanställ eller har ett vikariat. Compricer samarbetar med flera partners som kan bevilja dig lån även om du saknar en fast anställning.
 • De erbjuder en personlig rådgivning. Compricer kontaktar alla låntagare som ansöker om lån via dem. Syftet är att du ska få hjälp att välja den långivare som passar dig bäst. De tar hänsyn till din specifika ekonomiska situation och de förutsättningar du har.

Nackdelar med Compricer

De främsta nackdelarna med Compricer är:

 • Det finns andra låneförmedlare som har fler partners än de. Det är en nackdel för särskilt dig som har god kreditvärdighet och vill jämföra så många SMS lån och privatlån som möjligt. Ju bättre kreditvärdighet du har, desto fler lån blir du beviljad och kan jämföra. Både Sambla och Advisa har fler samarbetspartners än Axo Finans.
 • De tar alltid en kreditupplysning hos UC. Det är en nackdel för dig som redan har flera förfrågningar hos UC. Om du vill undvika en UC-förfrågan kan du istället vända dig direkt till en långivare som använder till exempel Bisnode eller Creditsafe som kreditupplysningsföretag (och inte UC). Se: Ta lån utan en kreditupplysning hos UC.
 • Du kan inte låna med skulder hos Kronofogden. Det är en nackdel för dig som har kronofogdeskulder och vill jämföra samlingslån för att ta ett nytt lån och sänka din månadsbetalning. Om du vill låna med skulder hos Kronofogden behöver du vända dig direkt till en långivare som accepterar kronofogdeskulder. Några exempel på långivare som kan lösa skulder hos kronofogden är Nstart, Reloan, Marginalen Bank och Bluestep Bank.

Jämför Compricer med andra låneförmedlare

Tabell 2: Compricer i jämförelse med konkurrerande låneförmedlare.

Långivare Lånebelopp Ränta Låneas omdöme Direktutbetalning Utan UC Uppläggningsavgift Aviavgift Läs mer / ansök
Compricer Compricer 10 000-600 000 kr 3,95-29,95 %
4,7/5
Varierar mellan långivare Nej 0 - 495 kr 0 kr
Axo Finans Axo Finans 5 000-600 000 kr 2,95-26 %
5/5
Varierar mellan långivare Nej 0 kr 0 kr
Enklare Enklare 5 000-600 000 kr 5,07-29,95 %
4,2/5
Varierar mellan långivare Nej 0 - 995 kr 0 - 75 kr

Vad särskiljer Compricer från andra låneförmedlare?

Vad som särskiljer Compricer från andra låneförmedlare är att Compricer samarbetar med ett ovanligt stort antal långivare som ger ut privatlån och SMS lån (snabblån). Av alla låneförmedlare Lånea recenserat är det endast Sambla och Advisa som har fler partners. Flera av lånen som Compricer förmedlar har en låg lånekostnad eller en hög beviljandegrad.

Compricer vs Axo Finans

Både Compricer och Axo Finans samarbetar med nästan lika många partners som ger ut privatlån och SMS lån (snabblån). Compricer har 40 stycken partners, varav 32 stycken ger ut privatlån och 8 stycken ger ut SMS lån. Axo Finans har 34 stycken partners, varav 28 stycken ger ut privatlån och 6 stycken ger ut SMS lån.

Båda låneförmedlarna har en låg frånränta och en lång maximal löptid. Compricer har en frånränta på 3,95 % och en längsta löptid på 20 år. Axo Finans har en frånränta på 2,95 % och en längsta löptid på 20 år.

Det kan vara enklare att bli beviljad lån via Axo Finans än Compricer. Hos Axo Finans kan du bli beviljad lån även om du är arbetslös (så länge du har ersättning från en a-kassa). Du kan inte bli beviljad lån via Compricer om du saknar en anställning (däremot behöver du inte ha en fast anställning).

Compricer vs Enklare

Liksoms Compricer erbjuder även Enklare förmedling av privatlån och SMS lån utan krav på säkerhet. Båda låneförmedlarna har nästan lika många partners. Compricer har 40 stycken partners, varav 32 stycken ger ut privatlån och 8 stycken ger ut SMS lån. Enklare har 35 stycken partners, varav 29 stycken ger ut privatlån och 6 stycken ger ut SMS lån.

Båda låneförmedlarna har många nöjda kunder enligt omdömen på Google reviews och Trustpilot. Compricer har fått betyget 4,6 på Trustpilot och betyget 4,7 på Google reviews. Enklare har fått betyget 4,6 på Google reviews och betyget 4,7 på Trustpilot.

Compricer och Enklare förmedlar lån med liknande räntespann. Enklares lån har en frånränta på 5,07 % och en maxränta på 29,95 %. Compricers lån har en frånränta på 3,95 % och en maxränta på 29,95 %.

Innan du jämför lån hos Compricer

Innan du påbörjar en lånejämförelse hos Compricer bör du beakta detta:

 • Dubbelkolla att du uppfyller Compricers krav. Uppfyller du inte Compricers grundkrav har du ingen möjlighet att bli beviljad lån via dem.
 • Se till att de erbjuder det lånebelopp du är ute efter. Compricer erbjuder lånebelopp från 10 000 till 600 000 kronor. Många låneförmedlare har dessutom filter för vilka låneansökningar de skickar vidare till sina samarbetspartners. Dessa filter baseras i regel på vilket lånebelopp ansökan gäller samt låntagarens kreditvärdighet. Det kan innebära att låneansökningar på framförallt små belopp aldrig når vissa långivare. Behöver du bara låna en liten summa pengar kan du därför undvika Compricer och istället ansöka direkt hos en enskild långivare.
 • Undersök om du har möjlighet att ansöka med en medsökande. Compricer tillåter att du ansöker om lån hos dem tillsammans med en medsökande. Att låna pengar med en medsökande innebär normalt sett högre beviljade lånebelopp, högre beviljandegrad och bättre lånevillkor än annars. Har du möjlighet att lägga till en medsökande kan det således vara en bra idé. En eventuell medsökande får samma betalningsansvar för lånet som den andre låntagaren.
 • Dubbelkolla om din nuvarande årsinkomst matchar din deklarerade inkomst. Flera av Compricers anslutna långivare jämför den inkomst du anger i deras låneformulär med din taxerade inkomst. Om en långivare hittar avvikelser begär denne ofta ut kompletteringar, som till exempel lönespecifikationer, arbetsgivarintyg eller anställningsavtal, för att verifiera din inkomst. Är din nuvarande inkomst högre än din deklarerade inkomst bör du således vara förberedd på att kompletteringar kommer att efterfrågas.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilken ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd att leva med den månadskostnad som lånet skulle innebära.

Hur du ansöker om lån via Compricer

Så här gör du för att ansöka om lån via Compricer online:

 1. Ange hur mycket du vill låna och löptid för lånet.

 2. Ange om du vill ta ett nytt lån eller ett samlingslån.

 3. Fyll i dina personuppgifter.

 4. Skicka in din ansökan genom att identifiera dig med BankID.

 5. Invänta lånebesked från Compricers partners (tar upp till ett dygn att få svar från samtliga).

 6. Jämför dina låneerbjudanden och välj det med bäst villkor.

 7. Signera skuldebrevet med BankID och invänta utbetalningen av lånet.

Compricer har en smidig och enkel låneprocess som liknar den hos de flesta andra låneförmedlare. När du skickar in din låneansökan blir du kontaktad av en rådgivare hos Compricer.

Så har vi betygsatt Compricer

Compricer tillhör kategorin låneförmedlare. Lånea har baserat deras betyg på 51 referenspunkter relaterade till lånekostnad, förmedling av privatlån, förmedling av SMS lån (snabblån), beviljandegrad, kundnöjdhet och kundservice. Låneas betyg är baserat på en jämförelse av svenska låneförmedlare som erbjuder privatlån och SMS lån (snabblån).

Vi har betygsatt Compricer enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av privatlån: står för 20 % av det totala betyget.
 • Förmedling av SMS lån (snabblån): står för 20 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Kundnöjdhet: står för 10 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom varje kategori har vi även tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Compricer som till exempel lånebelopp, återbetalningstid, räntespann och avgifter. Lånea har vid betygssättningen också tagit hänsyn till hur många långivare Compricer samarbetar med och vilka lånevillkor varje enskild långivare erbjuder.

Därtill har vi utvärderat Compricers dokumenterade, eller utifrån krav och villkor uppskattade, beviljandegrad. Bedömningen av kundnöjdhet baserar Lånea på externa källor som uppdateras regelbundet. Slutligen har vi utvärderat låneförmedlarens öppettider och möjligheterna att kontakta Compricers för personlig kundservice.

Läs av fullständiga beskrivning av Låneas metod.

Frågor och svar

Är det säkert att låna pengar via Compricer?

Ja, det är säkert att låna pengar via Compricer. Compricer har tillstånd av Finansinspektionen för att få förmedla krediter i Sverige. De står även under regelbunden tillsyn av Finansinspektionen. Det bolag som står bakom Compricer är mediekoncernen Schibstedt, som dessutom äger bland annat Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Blocket.

Erbjuder Compricer privatlån?

Ja, Compricer samarbetar med 32 stycken långivare som erbjuder privatlån. I dagsläget är de en av de låneförmedlare som har flest privatlån. Flera av lånen som kan förmedlas har en låg frånränta eller en hög beviljandegrad.

Har Compricer SMS lån?

Ja, du kan jämföra och ansöka om SMS lån (snabblån) via Compricer. I dagsläget samarbetar Compricer med 8 stycken långivare som erbjuder SMS lån. Flera av SMS lånen som kan förmedlas har en låg ränta eller en hög beviljandegrad.

Erbjuder Compricer ett låneskydd?

Ja, Compricer erbjuder alla sina kunder ett frivilligt låneskydd. Låneskyddet är en försäkring som täcker hela eller delar av din skuld på lånet om du blir ofrivilligt arbetslös, sjukskriven, drabbas av olycka eller avlider. Flera andra låneförmedlare erbjuder även en trygghetsförsäkring. Trygghetsförsäkringen kan ersätta fasta månadskostnader vid sidan av lånekostnaderna.

Vilken ränta har Compricers lån?

De lån som förmedlas via Compricer har ett räntespann på 3,95–29,95 % och en representativ ränta (den ränta en stor del av deras kunder har) på 5,42 %. Den ränta du blir erbjuden via Compricer är i regel individuell och baseras på din kreditvärdighet, beloppet du ansöker om och din betalningsförmåga.

Vad kan man jämföra hos Compricer utöver lån?

Via Compricer kan du jämföra leverantörer inom försäkringar, privatlån, SMS lån, bolån, el, sparande, pension och bredband. Compricer är idag en av Sveriges största jämförelsetjänster inom privatekonomi.

Detaljerad information om Compricer

Information om Compricer
Anslutna långivare
40 st
Utan UC
Nej
Registrerar lån hos UC
Ja
Svarar på ansökan
Varierar mellan långivare
Direktutbetalning
Varierar mellan långivare
Utbet. helger & kvällar
Nej
Endast i specialfall hos ett fåtal långivare
Betyg hos Trustpilot
4.7 / 5 Trust pilot score 4.7 / 5
(1924 omdömen)
Krav hos Compricer
Betalningsanmärkningar
Accepteras
×
Det kan vara lite svårare att få ett lån om du har en betalningsanmärkning, men inte alls omöjligt.
Ålderskrav
18 - - år
Inkomstkrav
9 167 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
Lån utan Bank-ID
Ja
Skuld hos Kronofogden
Accepteras ej
 
Detaljer om Compricer
Ränta
3,95 - 29,95 %
Effektiv ränta
5,56 %
×
Baserat på lånebeloppet 100 000 kr med låneperiod 120 månader.
Uppläggningsavgift
0 - 495 kr
Aviavgift
0 kr
Betalningsfria månader
Beror på långivare
Ansökan hos Compricer
Tillåter medsökande
Ja
Lämpligt som samlingslån
Ja
Företagstyp
Låneförmedlare
 
 
Räkneexempel: Ett lån på 100 000 kr med 5,42 % nominell ränta, 0 kr i uppläggningsavgift och 0 kr i fakturaavgift per månad som återbetalas genom annuitet under 120 månader ger en månadsbetalning på 1 081 kr och effektiv ränta på 5,56 %. Totalt att betala blir 129 755 kr.