Oskar Sjögren: Skribent på Lånea

författare Oskar Sjögren

Oskar Sjögren är en av Låneas första skribenter och har producerat en stor andel av allt innehåll på Lånea.se. Detta innefattar artiklar om specifika typer av lån (såsom privatlån, billån eller snabblån), generella artiklar relaterat till privatekonomi och recensioner av enskilda långivare.

På Lånea.se är det Oskar som ansvarar för att långivare får ett rättvist betyg. I Låneas metod ingår en mängd datapunkter som relaterar till lånekostnad, beviljandegrad, utbetalning och kundservice. Utifrån detta har Oskar skapat en betygsmetodik som säkerställer att varje långivare får ett objektivt betyg och rättvist betyg.

Expertis

Oskar har en bakgrund som rådgivare med fokus på lån, sparande och försäkringar för privatpersoner. Hans arbetslivserfarenhet kombinerat med en formell utbildning inom ekonomi gör att Oskar är en perfekt match för hjälpa svenskar ta bättre ekonomiska beslut. Oskar har även arbetat med andra liknande internetbaserade publikationer som behandlar ämnen såsom privatlån, kreditkort, bolån och sparande.

Utbildning

Oskar har en kandidatexamen i ekonomi från Stockholm Universitet, Stockholm.

Kuriosa

  • Har mer än 2 års erfarenhet som författare där han utbildat om och recenserat olika typer av lån
  • Jobbat mer än 5 år på en svensk storbank som rådgivare
  • Duktig på att göra svårbegripliga ämnen enkla
  • Oskar är en nittiotalist (född 1991)
  • Har ett personligt intresse för investeringar

Kontakta Oskar

LinkedIn

Mail