Sidan innehåller annonser

Loanstep lån: Recension 2024

Loansteps lån är ett SMS lån (snabblån) som passar bra för låntagare med låg kreditvärdighet. Ett lån från Loanstep är utmärkt för dig som söker ett lån med hög beviljandegrad med förhållandevis låg frånränta. Det är gratis att låna från Loanstep om lånet återbetalas inom 14 dagar. Deras lån passar således absolut bäst för dig som vill ta ett gratis SMS lån under max två veckors tid. Loanstep erbjuder lån på beloppen 10 00025 000 kr.

Det finns andra SMS lån med hög beviljandegrad utan krav på fast anställning, vilket Loanstep har. Många SMS lån har även en lägre frånränta än Loansteps lån. Även om Loansteps lån är lätt att få och är billigt för att vara ett SMS lån finns det ännu bättre alternativ för dessa ändamål.

Läs hela recensionen

Loanstep
 • Lånebelopp: 10 000 - 25 000 krFördel
 • Ränta: 22,2 %Fördel
 • Löptid: 5 mån - 3 år Fördel
Ansök nu
Läs mer eller ansök på Loanstep.se
Lånea cover

Vårt omdöme av Loanstep: Bra, 4.2/5

Lånea anser att Loansteps lån allt sammantaget är bra och ges betyget 4,2 av 5. Det är högre än 3,41, vilket är Låneas genomsnittliga betyg av de SMS lån vi recenserat.

Vårt omdöme av Loansteps lån är en sammanvägning av kategorierna:

 • Lånekostnad: betyg 4.5/5. Loanstep har en relativt låg ränta på 22,2 %. Lånet är även räntefritt och avgiftsfritt om det återbetalas inom 14 dagar.
 • Beviljandegrad: betyg 5/5. Loanstep har hög beviljandegrad och deras lån kan till exempel beviljas till låntagare med betalningsanmärkningar.
 • Utbetalning: betyg 3/5. Loanstep har en helt okej snabb utbetalningsprocess. De betalar ofta ut beviljade lån samma dag.
 • Kundservice: betyg 3.5/5. Loansteps kundtjänst är tillgänglig via flera kanaler som telefon, mejl och chatt på vardagar kl. 09:00 - 12:00.

Gå till: Metod för betygsättning

Läs mer på Loanstep.se

Omdöme av Loanstep: Översikt

Område Betyg
Vårt omdöme 4.2/5
Lånekostnad4.5/5
Beviljandegrad5/5
Utbetalning3/5
Kundservice3.5/5

Lånekostnad: Bra, 4.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half

Lånea anser att lånekostnaden för Loansteps lån är bra och lånet ges i denna kategori betyget 4,5 av 5. Något som är positivt med Loansteps lånekostnad är att lånet är räntefritt om det återbetalas inom 14 dagar. En till fördel är att Loansteps lån har en låg ränta för att vara ett SMS lån på 22,2 %. Loanstep har inga tillkommande aviavgifter.

En negativ aspekt med Loansteps lånekostnad är en tillkommande förmedlingsavgift (engångskostnad) som fungerar som en uppläggningsavgift. Avgiften är på 1 000 - 2 500 kr beroende på lånebeloppet. Loansteps förmedlingsavgift är väsentligt högre än andra SMS låns uppläggningsavgifter som i regel är på 0–500 kr. För lån på 10 000–15 000 kr  från Loanstep betalar du en avgift på 1 000–1 500 kr. Lån på 20 000–25 000 kr har en avgift på 2 000–2 500 kr.

I ett scenario där 10 000 kr lånas med Loansteps lån (med en ränta på 22,2 %, en förmedlingsavgift på 1000 kr och 0 kr i aviavgift) och återbetalas över 12 månader har Loanstep en effektiv ränta på 51,75 %. Det är bra, eftersom det är lägre än medianen på 60,65 % för alla SMS lån Lånea recenserat (under samma förutsättningar).

Beviljandegrad: Enastående, 5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full review-star-full

Lånea anser att beviljandegraden för Loansteps lån är enastående och lånet ges i denna kategori betyget 5 av 5. Loanstep har hög beviljandegrad för sitt lån. En av fördelarna med Loansteps lån är att inkomstkravet på 150 000 kr per år är relativt lågt jämfört med inkomstkraven för andra SMS lån. Utöver det är en till fördel att du kan beviljas Loansteps lån med betalningsanmärkningar. Du får högst ha en anmärkning som ska vara äldre än 12 månader.

En nackdel med Loansteps SMS lån är att det inte beviljas för låntagare utan anställning. Det betyder att du inte kan beviljas Loansteps lån om du till exempel har inkomst från en timanställning, en provanställning eller en A-kassa. En till nackdel är att du måste ha en deklarerad (taxerad) inkomst som täcker inkomstkravet på 150 000 kr per år. Det är dåligt för dig som nyligen börjat arbeta och inte har en taxerad inkomst från föregående år.

Utbetalning: Mediokert, 3/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star review-star

Lånea anser att utbetalningen av Loansteps lån är medioker och lånet ges i denna kategori betyget 3 av 5. En fördel med Loansteps utbetalningar är att de ofta kan bevilja och betala ut lån samma dag. Om din låneansökan hanteras innan kl. 12:00 är ditt beviljade lånebelopp ofta utbetalat innan kl. 17:00 samma dag.

En nackdel med Loansteps utbetalningsprocess är att de inte betalar ut lån på helger. Utöver det är en nackdel att Loanstep inte erbjuder direktutbetalningar. Utbetalningar hanteras alltid manuellt hos Loanstep på vardagar mellan 09:00 och 12:00. Det är en relativt begränsad period jämfört med motsvarande hanteringstider hos andra långivare som erbjuder snabblån.

Kundservice: Ganska bra, 3.5/5

review-star-full review-star-full review-star-full review-star-half review-star

Lånea anser att Loansteps kundservice är ganska bra och de ges i denna kategori betyget 3,5 av 5. Loanstep har en tillmötesgående kundtjänst som är tillgänglig via flera olika kanaler, som telefon, mejl och även via en live chatt. Loansteps kundservice är tillgänglig på vardagar från 09:00 till 12:00.

En nackdel med Loansteps kundservice är att den är stängd under helger. Det betyder att du endast kan kontakta kundtjänsten under vardagar. Loansteps öppettider på vardagar är relativt begränsade. De har öppet från 09:00 till 12:00. De flesta andra långivare som erbjuder SMS lån har längre öppettider för kundtjänsten.

Vem är Loansteps lån bäst för?

Lån från Loanstep är bäst för dig som planerar att återbetala lånet inom 14 dagar. Det beror på att alla lån från Loanstep är helt kostnadsfria inom de första 14 dagarna. Det är väldigt få SMS lån (snabblån) som går att tas helt utan ränta. För att slippa samtliga räntor och avgifter behöver lånet vara helt återbetalt till Loanstep på den 14:e dagen.

Loansteps lån är också bra för dig med låg kreditvärdighet. Det beror på att Loanstep har hög beviljandegrad; kan bevilja låntagare med betalningsanmärkningar och har ett lågt inkomstkrav på 150 000 kr per år. Loanstep kan dessutom passa bra för den som vill ha ett SMS lån till relativt låg ränta. De har nämligen en förhållandevis låg ränta på 22,2 %.

Omständigheter när Loansteps lån passar bra

Några omständigheter när Loansteps lån passar bra är om:

 • Du vill låna pengar snabbt. Loanstep kan ofta betala ut beviljade lån samma dag. Om din ansökan hanteras och beviljas innan kl. 12:00 betalas ditt lån oftast ut senast 17:00 samma dag. Loansteps lån är därmed ett bra val för dig som vill låna pengar snabbt.
 • Om du har väldigt svårt att få lån. Loansteps lån har hög beviljandegrad, ett lågt inkomstkrav på 150 000 kr per år, och kan beviljas till låntagare med betalningsanmärkningar. Det är således ett bra alternativ om du har väldigt svårt att få lån.
 • Du vill låna trots många UC förfrågningar. Loanstep använder sig av Creditsafe vid kreditupplysningar. Det betyder att en ansökan hos Loanstep inte resulterar i en ny UC förfrågan. Därmed är det ett bra lån för dig som vill låna trots många tidigare UC förfrågningar.
 • Du vill ta ett lån trots låg kreditvärdighet. Eftersom Loanstep har hög beviljandegrad för sitt SMS lån är det ett bra lån att ansöka om med låg kreditvärdighet.
 • Du söker ett billigt SMS lån. Loanstep erbjuder en låg ränta på 22,2 % för lån mellan 10 00025 000 kr. Deras lån är därmed ett bra val för dig som söker ett billigt SMS lån.

Vem är Loansteps lån dåligt för?

Loansteps lån är dåligt för dig som vill ha ett lån med en låg uppläggningsavgift. Det beror på att Loansteps lån har en hög förmedlingsavgift (motsvarande uppläggningsavgift) på 1 000 - 2 500 kr. En hög uppläggningsavgift kan göra att ditt lån får en hög totalkostnad, särskilt om lånet är på ett lågt lånebelopp (till exempel runt 10 000 kr). Loansteps lån betalas inte ut direkt vilket också är dåligt för dig som söker ett lån med direktutbetalning.

Loansteps SMS lån är också ett dåligt val för dig med hög kreditvärdighet som inte är ute efter att låna pengar snabbt. I sådant fall bör du överväga att ansöka om privatlån, som ofta har bättre lånevillkor än SMS lån.

Exempel på alternativa lån om Loansteps lån inte passar dig

Förslag på andra SMS lån om Loansteps lån inte är rätt alternativ för dig:

 • Viaconto kontokredit: kredit med direktutbetalning och lättillgänglig kundservice. Du kan kontakta Viacontos kundservice under vardagar (08:30 – 17:00) och helger (10:00 – 16:00). Viaconto betalar ut lån genom direktbetalningar både på vardagar och helger. Räntan hos Viaconto är 43,44 % och krediten kan beviljas trots betalningsanmärkningar och arbetslöshet.
 • Slantar lån: lån med relativt låg ränta på 25 %. Du får i regel svar på din ansökan hos Slantar direkt. Lånet har inga aviavgifter (om du betalar med autogiro) och ingen uppläggningsavgift. Låntagare hos Slantar kan beviljas lån utan anställning eller med en betalningsanmärkning.

Privatlån är ett alternativ vid hög kreditvärdighet

Privatlån har i normala fall lägre ränta och högre lånebelopp än SMS lån (som Loansteps SMS lån). Det innebär att du potentiellt kan låna pengar till en lägre kostnad med privatlån än SMS lån.

Nackdelen med privatlån är att de betalas ut långsammare än SMS lån och att de är svårare att bli beviljade. För att bli beviljad ett privatlån krävs i regel högre kreditvärdighet än vad som krävs för att bli beviljad ett SMS lån.

Om du inte behöver pengar snabbt och har hög kreditvärdighet är det sannolikt att ett privatlån passar bättre för dig än Loansteps lån. Ha dock i åtanke att privatlån i regel har mellan 10 000–30 000 kronor som minsta lånebelopp. Loansteps gräns för minsta lånebelopp är 10 000 kr.

Se: Ansök om ett privatlån.

Fördelar med Loansteps lån

De viktigaste fördelarna med Loansteps lån är:

 • Låneansökan resulterar inte i en ny UC. Loanstep använder sig av företaget Creditsafe vid kreditupplysningar. Det är bra för dig som vill undvika för många UC förfrågningar. När du ansöker om Loansteps lån tillkommer alltså inte en ny UC förfrågan. Se: Lån utan UC.
 • Du kan beviljas lånet med betalningsanmärkningar. Dina anmärkningar ska dock vara äldre än 12 månader annars kan din ansökan avslås. Loansteps lån är alltså ett lån som kan beviljas trots betalningsanmärkningar.
 • Du kan låna räntefritt under 14 dagar oavsett lånebelopp. Om du återbetalar ditt lån till Loanstep så att de har pengarna tillhanda inom 14 dagar betalar du inga räntor eller avgifter. Därmed har du möjlighet att låna räntefritt hos Loanstep under en kort period.
 • Har en låg ränta. Loanstep har en förhållandevis låg ränta på 22,2 %. Via Loanstep har du alltså möjlighet att ta ett SMS lån till låg ränta.
 • Lånet har hög beviljandegrad. Loansteps lån är ett enklare lån att få än många andra SMS lån. Lånet kan beviljas till låntagare med betalningsanmärkningar och har ett relativt lågt inkomstkrav. Loansteps lån är alltså ett lån med hög beviljandegrad.

Nackdelar med Loansteps lån

De viktigaste nackdelarna med Loansteps lån är:

 • Lånet kan inte betalas ut direkt. Utbetalningar hanteras alltid manuellt under öppettiderna hos Loanstep. Loanstep erbjuder alltså inte lån som betalas ut direkt. Även om Loanstep ofta betalar ut lån samma dag som det beviljats så kan det ibland ta en bankdag innan lånet betalas ut.
 • Inga utbetalningar under helger. Loanstep betalar endast ut lån under vardagar mellan 09:00 och 12:00. Det är alltså inte ett SMS lån med utbetalning på helger.
 • Du måste ha ett BankID för att ansöka. Loanstep kräver att du signerar din låneansökan och ditt skuldebrev med BankID. Du kan alltså inte låna utan BankID från Loanstep.
 • Du kan inte få besked direkt efter din låneansökan. Ansökningar hos Loanstep hanteras via en manuell process av handläggare under deras öppettider. Du kan därmed inte få svar direkt efter din låneansökan. Loanstep kan dock ofta ge svar samma dag som du skickat in din ansökan.

Jämför Loansteps lån med andra SMS lån (snabblån)

Tabell 2: Loansteps lån i jämförelse med andra långivares SMS lån (snabblån).

Långivare Lånebelopp Ränta Låneas omdöme Direktutbetalning Utan UC Uppläggningsavgift Aviavgift Läs mer / ansök
Loanstep Loanstep 10 000-25 000 kr 22,2-22,2 %
4,2/5
Nej Ja, via Creditsafe 1 000 - 2 500 kr 0 kr
Ferratum Ferratum 1 000-40 000 kr 43,5-43,5 %
4,8/5
Ja, dygnet runt Ja, via Creditsafe 0 kr 0 kr
Saldo Saldo 1 000-20 000 kr 19,5-39,5 %
4,6/5
Ja, dygnet runt Ja, via Bisnode 395 kr 0 kr

Vad särskiljer Loansteps lån från andra SMS lån?

Det som särskiljer Loansteps lån från andra SMS lån är att lånet har en relativt låg ränta och är ränte- och kostnadsfritt om det återbetalas inom 14 dagar. Loanstep har en ränta på 22,2 %. Loanstep har även en ovanligt hög uppläggningsavgift (förmedlingsavgift) mellan 1000 och 3000 kr.

Med det sagt, det är klokt att jämföra flera SMS lån innan du väljer vilket som är bäst för dig.

Loansteps lån vs Saldo kontokredit

Saldo erbjuder krediter mellan 1 000 till 20 000 kr. Loanstep erbjuder lån på 10 000, 15 000, 20 000 och 25 000 kr. Du kan alltså långa till lägre lånebelopp hos Saldo än hos Loanstep. Saldos kontokredit har en låg frånränta på 19,5 % men en hög maxränta på 39,5 %. Loanstep har dock en lägre ränta än Saldo, på 22,2 %.

Både Loanstep och Saldo beviljar i vissa fall lån till låntagare med betalningsanmärkningar. Saldo kräver dock att låntagare har en fast anställning, vilket Loanstep inte kräver. Både Saldo och Loanstep beviljar lån utan aviavgifter. Saldo ger alltid svar direkt efter en ansökan signerats. Loanstep ger däremot endast svar efter manuell hantering inom sina öppettider (vardagar 09:00 – 12:00).

Loansteps lån vs Tryggkredit kontokredit

Tryggkredit erbjuder krediter från 1 000 till 30 000 kr. Loanstep har en lägre gräns för högsta lånebelopp på 25 000 kr. Det lägsta lånebeloppet hos Loanstep på 10 000 kr är högre än Tryggkredits gräns för lägsta lånebelopp på 1 000 kr. Loanstep och Tryggkredit har båda inkomstkrav på 150 000 kr per år. Däremot beviljar Tryggkredit till skillnad från Loanstep låntagare utan anställning med inkomst från till exempel A-kassa.

Loanstep beviljar i vissa fall låntagare med betalningsanmärkningar vilket Tryggkredit inte gör. Tryggkredit erbjuder krediter utan avgifter till en ränta på 22,5 %. Loanstep har en lägre ränta än Tryggkredit på 22,2 %. Loanstep har inga aviavgifter men en förmedlingsavgift på 1 000 - 2 500 kr kr som fastställs beroende på storleken av lånebeloppet.

Ansök om Loansteps lån via låneförmedlare

Ansöker du om Loansteps lån via en låneförmedlare kan du jämföra Loanstep med flera andra långivare med en och samma låneansökan. På så vis kan du se om en annan långivare kan erbjuda dig en lägre ränta, ett större lånebelopp eller en längre löptid.

Tabell 3: Låneförmedlare du kan ansöka om Loansteps lån hos.

Låneförmedlare Ränta Lånebelopp Max återbetalningstid Låneas omdöme Läs mer / ansök
Likvidum Likvidum 2,95-25,95% 10 000-600 000 kr 15 år
4/5
Enklare Enklare 5,07-29,95% 5 000-600 000 kr 20 år
4,2/5

Lägg märke till att en ansökan via en låneförmedlare medför en kreditupplysning via UC, vilket en låneansökan direkt hos Loanstep inte gör.

Se mer: Jämför låneförmedlare.

Kundomdömen av Loanstep online

Det finns flera omdömen om Loanstep online som går att hitta på olika jämförelsesidor. På sidan Trustpilot har Loanstep ett betyg på 4,7 av 5 (baserat på över 2 300 omdömen). Det kan ses som ett högt betyg baserat på ett högt antal omdömen.

Många positiva omdömen om Loanstep beskriver låneprocessen som snabb och enkel. Även Loansteps utbetalningar och betalningsplaner har fått bra kritik i flera recensioner. Loansteps kundservice beskrivs också som smidig och snabb på att ge support till kunder.

Loansteps förmedlingsavgifter har kritiserats i många negativa omdömen online. Dessa omdömen beskriver avgifterna som dyra. En del kunder har även beskrivit kundtjänstens öppettider (vardagar 09:00 – 12:00) som begränsade jämfört med andra långivare.

Loansteps krav

Loansteps krav är:

 • En ålder på minst 21 år.
 • Ett eget och giltigt Mobilt BankID.
 • En taxerad årsinkomst på minst 150 000 kr.
 • En anställning eller inkomst från pension.
 • Ingen betalningsanmärkning inom de senaste 12 månaderna.
 • Ingen skuld hos Kronofogden.

Om du inte uppfyller Loansteps krav kommer du automatiskt få avslag på din låneansökan. Uppfyller du kraven blir du dock inte automatiskt beviljad, utan genomgår en sedvanlig kreditprövning där kreditbeslut tas av Loanstep.

Se mer: Alla krav för att låna pengar.

Innan du ansöker om Loansteps lån

Innan du ansöker hos Loanstep bör du beakta detta:

 • Loansteps grundkrav. Säkerställ att du uppfyller Loansteps grundkrav. Uppfyller du inte kraven får du avslag direkt på din låneansökan och ansöker då i onödan.
 • Vilken kreditvärdighet du har. Om du har en hög kreditvärdighet finns det andra långivare som erbjuder lån till lägre kostnad än Loanstep. Det enklaste sättet att ta reda på sin kreditvärdighet är genom en kreditupplysning. Se mer här: kolla upp din kreditvärdighet.
 • Hur snabbt du behöver pengar. Om du inte har behov av att få tag på pengar direkt bör du utvärdera andra långivare än Loanstep. Ofta har långivare med mer rigorös och långsam kreditprövning lägre lånekostnader, vilket är bra om du vill låna billigare.
 • Vilken månadskostnad du klarar av. Använd en lånekalkylator (till exempel Konsumenternas lånekalkyl) för att räkna ut vilket ränta och återbetalningstid du behöver för att få en överkomlig månadsbetalning. Du bör utifrån detta ta fram en budget för att se om du har råd att leva med månadskostnaden som lånet skulle innebära.

Hur du ansöker om Loansteps lån

Så här gör du för att ansöka om Loansteps lån:

 1. Klicka på “Starta ansökan” för att påbörja din ansökan.

 2. Identifiera dig med ditt BankID.

 3. Fyll i din e-postadress och ditt mobiltelefonnummer.

 4. Fyll i din månadsinkomst före skatt.

 5. Välj din sysselsättning och hur länge den har varat.

 6. Fyll i dina kostnader och ange ditt syfte med lånet.

 7. Godkänn Loansteps lånevillkor för att gå vidare med din ansökan.

 8. Välj din bank och ditt utbetalningskonto.

 9. Signera din låneansökan med BankID för att slutföra din ansökan.

Så har vi betygsatt Loansteps lån

Loansteps lån tillhör kategorin SMS lån (snabblån). Därför har vi baserat deras betyg på 48 datapunkter relaterat till lånekostnad, beviljandegrad, utbetalning och kundservice. Låneas betyg är baserat på en jämförelse av lånevillkor hos svenska långivare som erbjuder SMS lån (snabblån).

Vi har betygsatt Loansteps lån enligt följande viktning av varje kategori:

 • Lånekostnad: står för 20 % av det totala betyget.
 • Beviljandegrad: står för 40 % av det totala betyget.
 • Utbetalning: står för 30 % av det totala betyget.
 • Kundservice: står för 10 % av det totala betyget.

Inom varje kategori har vi även tagit hänsyn till flera viktiga egenskaper hos Loansteps lån såsom lånebelopp, återbetalningstid, räntespann och avgifter. Vi på Lånea har också tagit hänsyn till huruvida de godkänner låntagare med betalningsanmärkningar, deras krav på inkomst och vilka inkomstformer de godkänner.

Därtill har vi utvärderat Loansteps process för kreditbedömning. I vår bedömning av Loanstep ingår hur snabbt de svarar på låneansökningar och betalar ut beviljade lån. Långivare som ger besked omgående och erbjuder direktutbetalning till flera svenska storbanker får ett högt betyg för utbetalning. Slutligen har vi utvärderat långivarens öppettider och möjligheterna att kontakta Loanstep för personlig kundservice.

Se också: Hur Lånea betygsätter och recenserar lån.

Frågor och svar

Hur snabbt betalar Loanstep ut lån?

Loanstep betalar ut lån inom en bankdag. Låneansökningar hanteras manuellt hos Loanstep på vardagar från 09:00 till 12:00. Om en ansökan beviljas tidigt på en vardag kan lånet ofta betalas ut senare samma dag. Loanstep betalar inte ut lån under helger.

Är lånet gratis om du återbetalar inom 14 dagar?

Ja, Loansteps lån är gratis om du återbetalar ditt lån inom 14 dagar. Du återbetalar endast ditt lånebelopp om du återbetalar Loansteps lån inom 14 dagar. Det är viktigt att veta att pengarna måste vara Loanstep tillhanda på den 14:e dagen.

Du kan alltså behöva skicka pengarna från din bank minst en bankdag innan. Är lånet återbetalt på den 14:e dagen betalar du ingen ränta eller förmedlingsavgift till Loanstep.

Är det säkert att låna pengar hos Loanstep?

Ja, det är säkert att låna pengar hos Loanstep. SBL Finans är moderbolaget som äger Loanstep. Företaget har sedan år 2016 haft tillstånd från Finansinspektionen att förmedla konsumentkrediter. Loanstep är även verksam under Konsumentverkets tillsyn. Det kännetecknar att företaget är säkert att låna pengar hos.

Detaljerad information om Loanstep

Information om Loanstep
Utan UC
Ja, via Creditsafe
Registrerar lån hos UC
Nej
Svarar på ansökan
Inom 2 h under kontorstid
Direktutbetalning
Nej
Pengar samma dag vid ansökan innan 12 helgfri vardag.
Utbet. helger & kvällar
Nej
Betyg hos Trustpilot
4.7 / 5 Trust pilot score 4.7 / 5
(3229 omdömen)
Krav hos Loanstep
Betalningsanmärkningar
Accepteras
×
De godkänner normalt sett 1 betalningsanmärkning om den är äldre än 12 månader.
Ålderskrav
21 - 75 år
Inkomstkrav
12 500 kr/mån
Lån som arbetslös
Nej
×
Anställning eller pension krävs - Loanstep räknar inte A-kassa, försäkringskassan CSN eller andra bidrag som inkomst. Inkomst verifieras via skatteverket + kontoutdrag.
Lån utan Bank-ID
Nej
Skuld hos Kronofogden
Accepteras ej
Detaljer om Loanstep
Ränta
22,2 %
Effektiv ränta
51,75 %
×
Baserat på lånebeloppet 10 000 kr med låneperiod 12 månader.
Uppläggningsavgift
1 000 - 2 500 kr
Aviavgift
0 kr
Betalningsfria månader
Erbjuds ej
Ansökan hos Loanstep
Tillåter medsökande
Nej
Lämpligt som samlingslån
Nej
Företagstyp
Långivare
 
 
Räkneexempel: Lån på 10 000 kr med 22,2 % nominell ränta, 1 000 kr i uppläggningsavgift, 0 kr i uttagsavgift och 0 kr i avi-avgift per månad som återbetalas genom annuitet under 12 månader ger en månadsbetalning på 937 kr och effektiv ränta på 51,75 %. Totalt att betala blir 12 243 kr.